🔶️از امور بسیار با اهمیت و سرنوشت ساز مسئلۀ #مراکز #تعلیم_و_تربیت از کودکستانها تا دانشگاهها است که به واسطۀ اهمیت فوق العاده اش تکرار نموده و با اشاره می گذرم.
🔸️باید ملت غارت شده بدانند که در نیم قرن اخیر آنچه به ایران و اسلام ضربۀ مهلک زده است قسمت عمده اش از دانشگاهها بوده است.
🔸️ اگر دانشگاهها و مراکز تعلیم و تربیتِ دیگر با برنامه های اسلامی و ملی در راه منافع کشور به تعلیم و تهذیب و تربیت کودکان و نوجوانان و جوانان جریان داشتند، هرگز میهن ما در حلقوم انگلستان و پس از آن امریکا و شوروی فرو نمی رفت
🔸️و هرگز قراردادهای خانه خراب کن بر ملت محروم غارتزده تحمیل نمی شد و هرگز پای مستشاران خارجی به ایران باز نمی شد
و هرگز ذخائر ایران و طلای سیاه این ملت رنجدیده در جیب قدرتهای شیطانی ریخته نمی شد
🔸️و هرگز دودمان پهلوی و وابسته های به آن اموال ملت را نمی توانستند به غارت ببرند و در خارج و داخل پارکها و ویلاها بر روی اجساد مظلومان بنا کنند
🔸️و بانکهای خارج را از دسترنج این مظلومان پر کنند و صرف عیاشی و هرزگی خود و بستگان خود نمایند.
#سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
#نهضت_مستضعفین
📌وصیت نامه سیاسی ـ الهی امام خمینی،ص۴۲۸
👥عضو کانال صحیفهخوان شوید :
@Sahefehkhan
هدایت شده از محسن قنبریان
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️ تقویت مدارس دولتی، به تعطیلی مدارس پولی است!
▪️ توجه شایسته به عدالت آموزشی بدون لحاظ این فرآیند به نتیجه نمی رسد:
《وقتی آموزش از حق تبدیل به کالا شود؛ حتماً برنده ی بازار، برنده آموزش هم خواهد شد》!
۱- پول، عنصری برای رتبه بندی کالاها (نه حق ها) است: کالای مرغوب تر، گرانتر؛ دادن پول بیشتر، کالا و خدمت با کیفیت تر!
اساساً رابطه پول-کالا ست که "بازار" را پدید می آورد.
۲- آموزشِ حامل فرهنگ (مثل دوره ابتدایی که از سواد ضرورات زندگی، تا فرهنگ ایرانی-اسلامی، تا کمربند ایمنی و زلزله و... را آموزش می دهد)، "حق همگانی" است؛ بخلاف آموزشِ حامل ثروت (مثل تحصیلات حرفه ای) که نوعی "کالا" ست.
۳- اجازه بازیگری به عنصر "پول" در عرصه حقوق همگانی، حتما آنها را کالا و بر اساس پول و درجه ثروت، رتبه بندی می کند؛ مثل کاری که با کالای خانه، ماشین، خوراکی ها و پوشاک می کند.
➖ این حتمیت در شرایط عینی، حس شدنی تر است: به اندازه ۱۶میلیون دانش آموز، معلم برتر و فضای آموزشی مناسب تر و... نداریم؛ پس حتما پول، آنها را رتبه بندی و بهترین ها را برای #مدارس_پولی تر می برد!
۴- در گذشته تمدنی، عمدتا نهادهای وقف و خیر (اقتصاد مجانی)، تامین حق آموزش می کردند؛ که امروز هم می توانست به کمک بودجه دولتی، تقویت مدارس را موجب شود. لکن "بازار آموزش" با #مدارس_خیریه_ای و وقفی همان می کند که ربا و سود بانکی با قرض الحسنه! (دقت کنید)
* بیشتر بخوانید
✍ محسن قنبریان
#عدالت_آموزشی
#مدارس_پولی
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از پابرهنگان||محمد زارع
✅🔴✅عروسی کدام زهرا با کدام علی؟
تصور کنیم #شب_عروسی ماست و #سائلی با ما برخورد می کند و از ما چیزی می خواهد چگونه با او مواجه می شویم؟؟
فکر می کنم در بهترین حالت شاید در حد چند هزار تومان به او بدهیم و تمام ...در بهترین حالت...
اما دختری حدودا ۱۰ ساله در مواجه با چنین صحنه ای،حماسه ای خلق می کند که پیغمبر حاضر است فدایش شود؛ #فداها_ابوها.
...زهرا میان کوچه،در میان پرده حائل زنان هاشمی، #لباس_عروسیش را از تن بیرون آورده و به سائل هدیه می دهد...
زیاد شنیده ایم که پوشیدن لباس عروسی برای یک دختر یکی از با ارزش ترین لذات مادی است اما زهرا از این لذت هم به سادگی می گذرد.چرا ؟
چون زهرا در این عالم دنبال چیزی گرانبهاست که لباس عروسی پیش آن هیچ است؛خواسته زهرا هدف تمام انبیا است
یک کلمه؛عدالت.
زهرا را تاب تحمل فقر هم نوع نیست او با سن کم، این درک را دارد که هیچگاه نباید خود را در #شبکه_اشراف_بی_درد تعریف کند اگر یک لباس عروسی بخواهد او را از فقرا جدا کند از آن هم می گذرد. زهرا مثل پدر و همسرش،خود را متعلق به جبهه #پابرهنگان و #مستضعفین می داند و نباید از آنها فاصله بگیرد.
زهرا فقط یک زنِ #خیریه_بازِ_منفعل نیست که دنبال این باشد که از روی ترحم به این فقیر و آن فقیر کمک کند بلکه به وقتش با #علل_فقر و شبکه های کثیف اشرافیت هم به خوبی مبارزه می کند فریادهای عدالتخواهی و کلمات آتشینش در مسجد هنوز هم گوش ستمگران را بدرد می آورد.
زهرا مبارزی عدالتخواه است که مرامش اقتضا می کند که دائما بدنبال #مطالبه_عدالت باشد چه 10 ساله باشد و میان کوچه سوال سائلی را اجابت کند و چه 18 ساله و به جرم همین عدالتخواهیش میان همان کوچه سیلی ظالمی را به جان بخرد...
و اوست کفو علی که اگر علی نبود کفوی نداشت...علی؛ عدالتخواهی که در راه زندگی مشترک زره دفاع از جان را می فروشد اما شمشیر جهاد را نه! این شمشیر باید بماند و راه عدالت را از لوث وجود اهل زر و زور و تزویر پاک کند.
این عروس و داماد در سراسر عمر به ما فهماندند که عدالت #هزینه می خواهد؛
خواه لباس عروسی...
خواه پهلوی شکسته...
خواه فرق شکافته...
#عروس_داماد_عدالتخواه
#محمد_زارع
۱شهریور۱۳۹۶
🔶پابرهنگان؛ پنجره ای رو به اسلامِ مستضعفان
@paberahnegan
🔰 وصیت من به مجلس شورای اسلامی در حال و آینده و رئیس جمهور و رؤسای جمهور مابعد و به شورای نگهبان و شورای قضایی و دولت در هر زمان، آن است که نگذارند این دستگاههای خبری و مطبوعات و مجله ها از اسلام و مصالح کشور منحرف شوند.
🔻و باید همه بدانیم که آزادی به شکل غربی آن، که موجب تباهی جوانان و دختران و پسران می شود، از نظر اسلام و عقل محکوم است.
🔻 و تبلیغات و مقالات و سخنرانیها و کتب و مجلات برخلاف اسلام و عفت عمومی و مصالح کشور حرام است.
🔻و بر همۀ ما و همۀ مسلمانان جلوگیری از آنها واجب است. و از آزادیهای مخرب باید جلوگیری شود.
🔻و از آنچه در نظر شرع حرام و آنچه برخلاف مسیر ملت و کشور اسلامی و مخالف با حیثیت جمهوری اسلامی است به طور قاطع اگر جلوگیری نشود، همه مسئول می باشند.
🔻 و مردم و جوانان حزب اللهی اگر برخورد به یکی از امور مذکور نمودند به دستگاههای مربوطه رجوع کنند و اگر آنان کوتاهی نمودند، خودشان مکلف به جلوگیری هستند. خداوند تعالی مددکار همه باشد
#سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
#نهضت_مستضعفین
📌وصیت نامه سیاسی ـ الهی امام خمینی،ص۴۳۵_۴۳۴
👥عضو کانال صحیفهخوان شوید :
@Sahefehkhan
هدایت شده از اندیشکده قصد
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫 یکی از اموری که لازم به توصیه و تذکر است، آن است که اسلام نه با #سرمایهداری_ظالمانه و بیحساب و #محروم کنندۀ_توده های تحت ستم و #مظلوم موافق است، بلکه آن را به طور جدی در کتاب و سنت محکوم می کند و مخالف #عدالت_اجتماعی می داند.
#سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
#نهضت_مستضعفین
📌وصیت نامه سیاسی ـ الهی امام خمینی،ص۴۴۳
👥عضو کانال صحیفهخوان شوید :
@Sahefehkhan
[⚠️] تبعیض در خطیب!
در رساله ها مساله ای به نام تبعیض در تقلید هست. یعنی وقتی مرجع اعلم در همه شئون زندگی پیدا نشد، مقلد، شئون خود را در هر بخش از اعلم آن بخش تقلید کند؛ مسائل عبادی از یک مرجع، مسائل اقتصادی از اعلم اقتصادی و…
🔻به نظر می رسد در قحط الرجالِ متفکرینِ جامع مثل مطهری و بهشتی و… در مناصب، لازم باشد اقلا ترکیب و چینش خطبای شهرهای بزرگ طوری باشد که سرجمع از جامعیت آرمانهای انقلاب و اسلام دفاع شود.
🔻محسوس و ملموس است حتی خطبه های پایتخت و قم و مشهد و… چنین پوشش متوازن و فراگیری ندارد و نوعا در جنبه های خاصی بسط دارد.
🔻عجیب اینکه برخی مراکز مهم اصلا امام جمعه موقتی هم کنار خطیب اصلی نیست که احیانا گهگاهی از آرمانی مثل آزادی و جمهوریت و عدالت و… هم بگوید!
🖊#استاد_قنبریان
صحیـ؋ــہ خوان
[⚠️] تبعیض در خطیب! در رساله ها مساله ای به نام تبعیض در تقلید هست. یعنی وقتی مرجع اعلم در همه شئون
از اینکه بعضی نماز جمعههای ما تبدیل به جلسه اخلاقی شده خسته شدیم
صحیـ؋ــہ خوان
[⚠️] تبعیض در خطیب! در رساله ها مساله ای به نام تبعیض در تقلید هست. یعنی وقتی مرجع اعلم در همه شئون
منطقی ها می گویند؛ التزام به چیزی، التزام به لوازم آن هم هست.
اگر جهاد تبیین، واجب قطعی و فوری است (که هست)، ↩️ لوازم آن هم باید مهیا شود.
⏪️ تبیین اگر صرفاً رفع ابهامات و گره های ذهنی جوانان و جامعه هم باشد، علم و مهارت کافی در آن عرصه ها و بستره های ابهام زا را می خواهد.
📛 نماز جمعه اگر تریبون رسمی و متیقنی برای این جهاد است، خطیبش باید قدرت رفع ابهام درعرصه های اقتصادی، روابط بین الملل و… را داشته باشد.
به شکل عجیبی خطبای پایتخت و شهرهای اصلی و بزرگ عموما اقتصاد یا روابط بین الملل و… را به شکل تفصیلی نمی دانند! لذا در ابهاماتِ مکرر این عرصه ها در حد شعار و کلیشه یا سرمقاله برخی روزنامه ها حاضر می شوند!
🖊#استاد_قنبریان
صحیـ؋ــہ خوان
منطقی ها می گویند؛ التزام به چیزی، التزام به لوازم آن هم هست. اگر جهاد تبیین، واجب قطعی و فوری است
تکمیل جای تعویض!
وقتی مصالح امام جمعه گی های متوسط به پایین اما طولانی مدت برایم روشن نیست، نمیتوانم قضاوتی کنم؛ اما میتوان وقتی تعویض در مواردی نزدیک به محال است اقلا مطالبه تکمیل کرد.
به اقتضای جهاد تبیینی که عمدتا ابهاماتش گره خورده در بستره های اقتصادی، روابط خارجی، روشهای مدرن حکمرانی و… است؛ 🔻باید ترکیب خطبای کانون های اصلی به نفع جهاد تبیین همه جانبه تکمیل شود.
منظورم افزودن دکترحجه الاسلام های صرفا مدرک گرفته کنار خطبای مشهور نیست، بلکه صاحب نظرانی که با سواد تفصیلی و شناخت جزیی از عرصه های حکمرانی به نظرگاهی درست و انقلابی رسیده باشند.
🖊#استاد_قنبریان