صحیفه سجادیه
#دعا_بیست_دوم_12
دعای سیدالساجدین (ع ) در هنگام سختی:
🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ ارْزُقْنِى سَلامَةَ الصَّدْرِ مِنَ الْحَسَدِ حَتَّى لا أَحْسُدَ أَحَدا مِنْ خَلْقِكَ عَلَى شَيْءٍ مِنْ فَضْلِكَ، وَ حَتَّى لا أَرَى نِعْمَةً مِنْ نِعَمِكَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ فِى دِينٍ أَوْ دُنْيَا أَوْ عَافِيَةٍ أَوْ تَقْوَى أَوْ سَعَةٍ أَوْ رَخَاءٍ إِلا رَجَوْتُ لِنَفْسِى أَفْضَلَ ذَلِكَ بِكَ وَ مِنْكَ وَحْدَكَ لا شَرِيكَ لَكَ🔹
🔸خدايا درود بر محمد و آل او فرست، و سينه مرا از حسد پاك كن تا بر هيچ يك از بندگان تو به سبب احسان تو به ایشان،حسد نبرم.آنگونه که اگر ببینم به یکی از بندگانت در کار دین و دنیا و تندرستی و پرهیزگاری و توانگری و آسودگی، نعمتی داده ای من نیز از تو و به یاری تو برای خود برتر از آن را آرزو کنم.ای آنکه یکتا و بی همتایی🔸
#بیست_دوم #سختی
@sahife2
بخشی از دعای 22 صحیفه سجادیه:
🌹« اللّهُمّ صَلّ عَلَي مُحَمّدٍ وَ آلِهِ وَ ارْزُقْنِي سَلَامَةَ الصّدْرِ »
📋 سلامت معنوى از منظر
قرآن و صحیفه سجادیه
در 2 بخش
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
📋 سلامت معنوى از منظر
قرآن و صحیفه سجادیه
🌸 بخش اول👇
https://www.google.com/amp/www.farsnews.com/amp/13940801000063
🌸بخش دوم👇
https://www.farsnews.com/news/13940801000065/%D9%85%D8%A4%D9%84%D9%81%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%89-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%85%D8%B9%D9%86%D9%88%D9%89-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D9%81%D9%87-%D8%B3%D8%AC%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
یا من اسمه دوا و ذکره شفا
آيا سلامتى روح بر جسم اثر دارد؟
اگه من قرآن بشنوم جسمم هم تقويت ميشه؟
براى سنگ كليه خوبه صدقه دادن؟
پاسخ در ادامه .....
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
📋مركز ملي طب سنتي و طب جايگزين در آمريكا در مورد تاثير دعا كردن بر سلامت خود فرد و اطرافيان، بيش از۱۳ هزار نفر را مورد بررسي قرار داده و دريافته است كه ۵۴ درصد از آمريكاييها براي افزايش سلامتشان از دعا كردن كمك ميگيرند و ۵۲ درصد آنها از ديگران ميخواهند كه براي سلامت آنها دعا كنند. دكتر كاترين استوني از مركز ملي طب جايگزين و سنتي آمريكا ميگويد: براي كشف ارتباط ميان معنويت و سلامت به تحقيقات زيادي نياز است. ولي ما تاكنون به شواهدي دست يافتهايم كه نشان ميدهند وابستگي مذهبي و انجام كارهاي مذهبي باعث سلامت بيشتر و عمر طولانيتر ميشوند. اين امر را ميتوان به كاركرد بهتر سيستم ايمني بدن و قلب و عروق نسبت داد. هرچند اين قضيه كاملا اثبات نشده است ولي كارهاي مذهبي براي برخي از افراد راهي براي كاهش استرس محسوب ميشود و همين كاهش استرس ميتواند منشا فوايد بسياري براي سلامت روان و جسم باشد.
مطابق بررسي متون، سلامتي روح و معنويت از چهار طريق روي سلامت جسمي، رواني و اجتماعي تاثير ميگذارد.
1 - رفتارهاي بهداشتي: تعهد ديني و معنويت موجب فعال سازي مسئوليت پذيري شخص در زمينه اصول و باورهاي مندرج شده در دين مي شود، كه اثرات جسماني و رواني را نيز به خود اضافه مي كند. مانند رفتارهاي تغذيه اي توصيه شده در اديان.
2 - حمايت اجتماعي: انجام مناسك ديني و معنوي توصيه شده در دين موجب افزايش حمايت اجتماعي شده كه مؤلفة اخير يكي از تعيين كننده هاي اجتماعي سلامت شناخته شده است. دين تعاملات اجتماعي را افزايش داده و حمايت اجتماعي را به عنوان يك منبع ارتقاي سلامت فراهم مي آورد. نقش حمايت اجتماعي در كاهش واكنش پذيري قلبي و عروقي، تسهيل بهبودي پس از حمله قلبي و كاهش ساير عوامل خطر و از جمله كاهش استرس تاثير مثبت دارد. حمايت اجتماعي با افزايش ميزان جان به در بردن از انواع مختلف سرطان رابطه دارد.
3 - سايكونوروفيزيولوژيك: احساس رضايت ناشي از ديدگاه معنوي از طريق نوروپپتيدهاي پيام رسان روي سيستم ها و ارگان هاي بدن مانند قلب و عروق، ايمني و ... تاثير تقويت كننده دارد.
4 - اثرات مافوق طبيعي كه براي انسان ناشناخته مانده است.
📋نتيجه اين تاثيرات پيشگيري از بيماري، افزايش تحمل بيماري، بهبود سريع تر بيماري، كاهش ميزان استفاده از خدمات بهداشتي- درماني است كه در تحقيقات مختلف اين مسئله نشان داده است.
ادامه را در لینک زیر بخوانید👇
http://www.paralympic.ir/Article-Archive/فرهنگی/تاثير-معنويت-و-سلامت-روح-بر-سلامت-جسم
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
دعا از منظر روانشناسی
روانشناسان به این حقیقت پی برده اند که نماز (دعا و نیایش) فریاد فطرت طبیعی است و تربیت نسل نمازگزار، یعنی بیدار کردن فطرت ها. خدای متعال در قرآن کریم می فرماید: همانا انسان، حریص آفریده شده است. وقتی شرّی به او رسد، فریاد می کشد و جزع می کند و هرگاه خیر و نعمتی به او رسد، بخل می ورزد مگر نمازگزاران.(معراج .آیه 20تا23)
روانشناس معروف دیل کارنگی در مقاله ای در رابطه با این موضوع می نویسد : «امروز جدیدترین علم ها همان چیزهایی را تعلیم می دهد که پیامبران تعلیم می دادند. چرا ؟ به علّت این که پزشکان روحی دریافته اند که دعا و نیایش و نماز و داشتن یک ایمان محکم به دین؛ تشویش، هیجان و ترس را که موجب بیشتر ناخوشی های ماست را برطرف می سازد. ایمان مذهبی به طور قطع عالی ترین وسیله معالجه غم و نگرانی است». از نظر ایشان نیایش به معنی پذیرفتن ضعف و سستی نیست و دعا جای عمل را نمی گیرد و شخص را بی نیاز از آن نمی کند بلکه انسان باید تمامی تلاش خود را بکند و شرایط استجابت دعا را فراهم آورد.
الکسین کارل می گوید : «نیایش و تضرع و طلب استعانت گاهی یک حالت کشف و شهود و آرامش درونی و بدور از محسوسات در انسان به وجود می آورد؛ نیایش پرواز از روح به سوی خدا یا حالت پرستش عاشقانه نسبت به جدایی از اوست که معجزه حیات را آفریده است، و بالاخره نیایش نمودار کوشش انسان است برای ارتباط با آن وجود نامرئی که آفریننده عقل کل، قدرت مطلق و خیر مطلق است
همه انسانها «هلوع» هستند، هلوع یعنی شدت حرص، یعنی حرصشان و آزمندی هایشان پایان ندارد و هنگامی که در برآوردن خواسته ها با موانع و تجارب ناخوشایند مواجه شوند، زود بی قرار می شوند. (رفیع، جلال، نماز زیباترین روح پرستنده، تهران: اطلاعات، 1369)
@sahife2
سلام بر او که فرزدق در وصفش گفته:
هذا الذی تعرف البطحاء وطاته
والبیت یعرفه والحل والحرم
«او کسی است که
بطحاء ( در مکه ) جای پایش را می شناسد
و خانه کعبه و حرم و بیرون حرم با او آشناست.»
@sahife2
📋 سیادت و عظمت امام سجاد علیه السلام
حاکمان بنی امیه و تمام کسانی که از اهل بیت- علیهم السلام- بغض و کینه ای به دل داشتند، تمام سعی و تلاششان این بود که با تبلیغات سوء بر علیه این خاندان، آنان را به انزوا کشانده و محبت مردم را نسبت به آنان کم کنند و نور ولایت را خاموش سازند «یریدون لیطفؤوا نور الله بافواههم والله متم نوره ولوکره المشرکون, آن ها می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند، ولی خداوند نور خود را کامل می کند، هر چند کافران خوش نداشته باشند».
ولی با همه این دسیسه ها و نیرنگ ها و تبلیغات سوء، این خاندان در بین مردم مقام و منزلت والایی داشتند و مورد احترام و تکریم واقع می شدند .
نقل شده که هشام بن عبدالملک از حکام بنی امیه، برای انجام فریضه حج عازم مکه شد، به هنگام طواف، وقتی می خواست حجر الاسود را استلام کند، به خاطر ازدحام جمعیت، موفق به این کار نشد، سپس منبری را در کنار حرم گذاشتند و هشام بر روی آن نشست و لشکریان دور او را گرفتند، در همین موقع امام سجاد علیه السلام وارد شد، در حالی که عبایی بر دوش مبارکش بود «احسن الناس وجها واطیبهم رائحة، بین عینیه سجادة; زیباترین مردم از نظر صورت و خوشبوترین مردم بود و در بین دو چشمش (محل سجده) علامت سجده نمایان بود» .
امام علیه السلام در حال طواف هنگامی که نزدیک حجر الاسود رسید، مردم به خاطر هیبت او و به نشانه تجلیل و احترام، کنار رفتند تا ایشان حجر الاسود را استلام کنند. هشام، از این موضوع خشمگین شد. یکی از اطرافیان هشام، پرسید: این شخص کیست که مردم این گونه احترامش می کنند؟ فرزدق (شاعر معروف عرب) که آن حضرت را شناخته بود گفت: من او را می شناسم و بالبداهه شروع به خواندن اشعاری نمود و ابیات زیادی را در فضائل- امام علیه السلام- بیان نمود که به چند بیت از آن اشاره می کنیم:
هذا الذی تعرف البطحاء وطاته
والبیت یعرفه والحل والحرم
هذا بن خیر عباد الله کلهم
هذا التقی النقی الطاهر العلم
اذا راته قریش قال قائلها
الی مکارم هذا ینتهی الکرم
«این کسی است که بطحاء (نام مکانی در مکه معظمه) جای پایش را می شناسد و خانه کعبه و حرم و بیرون حرم با او آشناست .
این شخص، پسر بهترین تمام بندگان است و پرهیزگار، برگزیده، پاکیزه، نشانه و راهنما است .
هنگامی که قریش او را ببینند، گوینده آن ها می گوید: کرم و جود، به مکارم او ختم می شود» .
در این هنگام، هشام به شدت عصبانی شد و دستور داد فرزدق را در مکانی به نام «عسفان » بین مکه و مدینه، زندانی کنند.
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
ادامه ی برنامه ی روزانه ی ختم
صحیفه سجادیه
#دعا_بیست_دوم_13
دعای سیدالساجدین (ع ) در هنگام سختی:
🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ ارْزُقْنِى التَّحَفُّظَ مِنَ الْخَطَايَا، وَ الاحْتِرَاسَ مِنَ الزَّلَلِ فِى الدُّنْيَا وَ الاْخِرَةِ فِى حَالِ الرِّضَا وَ الْغَضَبِ، حَتَّى أَكُونَ بِمَا يَرِدُ عَلَيَّ مِنْهُمَا بِمَنْزِلَةٍ سَوَاءٍ، عَامِلا بِطَاعَتِكَ، مؤ ثرا لِرِضَاكَ عَلَى مَا سِوَاهُمَا فِى الْأَوْلِيَاءِ وَ الْأَعْدَاءِ، حَتَّى يَأْمَنَ عَدُوِّى مِنْ ظُلْمِى وَ جَوْرِى ، وَ يَأْيَسَ وَلِيِّى مِنْ مَيْلِى وَ انْحِطَاطِ هَوَاىَ🔹
🔸خدايا! درود بر محمد و آل او فرست، و مرا از گناهان حفظ كن، و در دنيا و آخرت در حالت خشنودى و خشم مرا از لغزش نگاه دار، چنان كه اين دو حال نسبت به من مساوى باشند و من عمل به طاعت تو كنم و رضاى تو را برگزينم و غير رضاى تو نخواهم و جز به فرمان تو درباره دوستان و دشمنان عمل نكنم تا دشمن از جور و ستم من ايمن باشد، و دوست از جانب دارى و هواخواهى من به ناحق مأيوس گردد🔸
#بیست_دوم #سختی
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
صحیفه سجادیه
#دعا_بیست_دوم_14
دعای سیدالساجدین (ع ) در هنگام سختی:
🔹و اجْعَلْنِى مِمَّنْ يَدْعُوكَ مُخْلِصا فِى الرَّخَاءِ دُعَاءَ الْمُخْلِصِينَ الْمُضْطَرِّينَ لَكَ فِى الدُّعَاءِ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ🔹
🔸و مرا از آن كسانی قرار ده كه تو را در آسايش چنان به اخلاص خوانند،آن سان كه بيچارگانت در رنج و سختى، تويى ستوده و بزرگوار🔸
#بیست_دوم #سختی
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
📋 آیا می خواهیم توبه ای مقبول داشته باشیم؟
آیا می خواهیم گناهانمان آمرزیده شود ؟
آیا می خواهیم طلبکاران ما در روز قیامت از ما راضى شوند ؟
آیا می خواهیم با ایمان بمیریم ؟
آیا می خواهیم هنگام مرگ ،دینمان گرفته نشود ؟
آیا می خواهیم قبرمان گشاده و نورانى گردد ؟
آیا می خواهیم والدینمان از ما راضى گردند ؟
آیا می خواهیم مغفرت شامل حال والدین ما گردد؟
آیا می خواهیم ذریه و نسل ما آمرزیده گردند ؟
آیا می خواهیم توسعه رزق پیدا کنیم ؟
آیا می خواهیم ملک الموت با ما در وقت مردن مدارا کند و به آسانى جان ما بیرون آید؟
تمام اینها از فضایل نماز یکشنبه ی ذی قعده است
🌸مقام معظم رهبری می فرمایند:
«روزهای یکشنبهی ماه ذی القعده ایّام توبه و انابه است و عملی دارد که مرحوم عارف بزرگوار حاج میرزا جواد آقای ملکی در المراقبات نقل میکند از رسول مکرّم اسلام که خطاب به اصحاب خود فرمود: کدامِ از شماها مایلید توبه کنید؟ همه گفتند ما میخواهیم توبه کنیم -ظاهراً ماه ذی القعده بوده است- طبق این نقل و این روایت حضرت فرمودند که در روزهای یکشنبهی این ماه این نماز را -یک نمازی با یک خصوصیّتی در مراقبات ایشان ذکر میکنند- انجام بدهید.»
🌸کیفیت نماز:
در روز یکشنبه ماه ذی القعده غسل (با نیت توبه) انجام و وضو گرفته شود. سپس دو نماز دورکعتی با نیت نماز توبه یکشنبه ماه ذی القعده خوانده می شود. در هر رکعت بعد از حمد، سه مرتبه توحید و یک مرتبه سوره ی ناس و فلق، خوانده شود. بعد از سلام نماز دوم، هفتاد مرتبه استغفار و در انتها ذکر "لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم" بیان شود. و در انتها گفته میشود:
یَا عَزِیزُ یَا غَفَّار اِغفِرلِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ المُؤمِنیِنَ وَ المُؤمِنَات، فَاِنَّهُ لاَ یَغفِرُ الذُّنُوبَ اِلاَّ اَنت
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
نماز روز یکشنبه ماه ذیقعده
نمازی که رهبر انقلاب توصیه کردند
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
📋 اجابت دعای خالصانه(حکایت خوبان)
شخصی به نام ابوموسی میگوید: خدمت امام هادی(ع) رسیدم و عرض کردم: متوکل حقوق مرا قطع کرده و این به سبب ارادتی است که من به شما دارم. دستور فرمایید تا حقوق مرا بدهند.
امام فرمود: اگر خدا بخواهد مشکلاتت حل میشود.
همان شب فرستادگان متوکل در خانه را زدند. در را که باز کردم، فتح، وزیر متوکل، به من گفت: در منزلت چه میکنی؟! متوکل سراغت را میگیرد.
من نزد متوکل رفتم. متوکل با دیدن من گفت: ای ابوموسی ما حواسمان به تو نیست، تو هم خودت را فراموش کردهای!؟ آن گاه سهمم از بیتالمال و هدایا و اموال زیادی را به من بخشید.
در راه بازگشت، به فتح گفتم: امام هادی(ع) اینجا آمده بود؟
گفت:نه.
گفتم: نامهای نوشته بود؟
گفت: نه
آنگاه فتح به من گفت: شک ندارم که تو از امام هادی(ع) دعایی خواسته بودی. بگو برای من هم دعا کند.
خدمت امام هادی(ع) رسیدم و گفتم: به برکت شما مشکلم حل شد. اما اطرافیان متوکل میگفتند شما نزد متوکل نرفته و درخواستی نکرده بودید.
فرمود: ما در امور مهم فقط به خدا پناه میبریم و در مشکلات بر او توکل میکنیم. او ما را اینگونه عادت داده است که اگر از او چیزی بخواهیم اجابت میفرماید؛ و میترسیم که از وظایف بندگی عدول کنیم و او هم نظر لطفش را بردارد. پیغام فتح را به امام رساندم. فرمود: او در ظاهر دوست ما ولی در باطن دشمن ماست. خداوند دعای کسی را مستجاب میکند که خالصانه مطیع او باشد و به رسولالله(ص) و حق ما اهل بیت(ع) ایمان داشته باشد. در این صورت اگر از خدا چیزی بخواهد محروم نخواهد شد. عرض کردم: به من یک دعای اختصاصی بیاموزید، آقای من.
فرمود: این دعایی است که من زیاد میخوانم و از خدا خواستهام هرکس بعد از من در کنار قبرم آن را خواند، خواستهاش را اجابت کند:
« یا عدتی عندالعدد و یا رجائی و المعتمد و یا کهفی و السند و یا واحد و یا واحد یا قلهوالله احد و اسالک اللهم بحق من خلقته من خلقک و لم تجعل فی خلقک مثلهم احدا ان تصلی علیهم و تفعل بیکذا و کذا (به جای کذا حاجت را ذکر کن).»
ای توشه من و ای امید و پناهگاه و تکیهگاه من، ای خدای یگانه! تو را به حق کسانی میخوانم که هیچ کس را همانند آنها قرار ندادی، و از تو میخواهم بر آنان درود بفرستی و... (در اینجا حاجت خود را بیان کن.) بحارالانوار، ج 50، ص 127
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
⬅️ صاحب خانهای که نگذاشت دزد منزلش دست خالی بیرون رود!
📝 حکایت است که دزدى به خانه احمد خضرویه آمد، در خانه او چیز قابل توجهى براى سرقت نیافت، خواست با دست خالى از خانه احمد بیرون رود، بزرگوارى و عطوفت احمد مانع شد که دزد با دست خالى از خانه بیرون رود، ندا داد: اى دزد! راضى نیستم با دست خالى از خانه ام بیرون روى! دلوى از آب چاه برگیر و غسل توبه کن، سپس وضو بساز و مشغول نماز و توبه و استغفار شو، شاید وسیله اى فراهم گردد که با دست خالى از خانه من نروى.
📝 چون افق روشن صبح دمید، بزرگى صد اشرفى به عنوان هدیه نزد شیخ آورد، شیخ آن صد اشرفى را به دزد داد و گفت: این پاداش ظاهرى یک شب عبادت و اخلاص توست. دزد را حالتى دست داد که از همه گناهان توبه کرد و روى به خدا کرد.
🔹شیخ را گفتا که من دزدى سقط
🔹کرده بودم از جهالت ره غلط
🔻یک شبى کز بهر او کردم نماز
🔻 رستم از دزدى و گشتم بى نیاز
🔸تا بدانى تو که اندر دو جهان
🔸نیست کس را با خدا هرگز زیان
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
امروز #بیست_سوم_ذیقعده
روز زیارتی امام رضا علیه السلام است. ....
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا علیه السلام
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
📋روایتی درباره زیارت امام رضا علیه السلام در ۲۳ ذیقعده
ذیقعده از آن جهت که ولادت امام رضا(علیه السلام) در آن رخ داده، ماه آن امام بزرگوار گفته شده و به همین دلیل نیز در این ماه زیارت امام رضا از راه دور و نزدیک اجر و ثواب بسیاری دارد، که البته در این میان روز ۲۳ ذیقعده مورد سفارش ویژه است.
۲۳ ذی القعده روز بسیار شریفی است ، این روز زیارتی مخصوص امام رضا (علیه السلام) است و زیارت آن حضرت از دور و نزدیک سنت است.
علامه مجلسی می گوید:
زیارت حضرت رضا (علیه السلام) در روزهای مقدس اسلامی افضل است؛ خصوصا روزهایی که اختصاص به آن حضرت دارد. مثل روز ولادت (۱۱ ذیقعده) و روز شهادت آن حضرت (مطابق مشهور آخر ماه صفر).
سپس از کتاب اقبال مرحوم سید بن طاووس استحباب زیارت آن حضرت را در روز ۲۳ ذی القعده (طبق روایتی روز شهادت آن حضرت) نیز نقل می کند .(بحارالانوار جلد ۹۹ صفحات ۴۳ و ۴۴)
علامه مجلسی در کتاب بحارالانوار در باب شهادت امام رضا(علیه السلام) نقل کرده که برخی از افراد معتقدند آن حضرت در روز ۲۳ ذیقعده به شهادت رسیده است اما در جامعهی ما روز آخر ماه صفر به عنوان روز شهادت ایشان مطرح است. باید گفت این روز، روز زیارتی مخصوص ایشان نامیده شده است.
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
🌺 السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا 🌺
☎️ شماره تلفن
اگه دلت میخواد الان تو حرمش باشی!!!!
این شما رو بگیر:
تماس با حرم مطهر امام رضا علیه السلام
05148888
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
هدایت شده از انس با صحیفه سجادیه
هدایت شده از انس با صحیفه سجادیه
صحیفه سجادیه
#دعا_بیست_سوم_1
دعای سیدالساجدین (ع ) در هنگام درخواست تندرستی و شکر:
🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَلْبِسْنِى عَافِيَتَكَ، وَ جَلِّلْنِى عَافِيَتَكَ، وَ حَصِّنِّى بِعَافِيَتِكَ، وَ أَكْرِمْنِى بِعَافِيَتِكَ، وَ أَغْنِنِى بِعَافِيَتِكَ، وَ تَصَدَّقْ عَلَيَّ بِعَافِيَتِكَ، وَ هَبْ لِى عَافِيَتَكَ وَ أَفْرِشْنِى عَافِيَتَكَ، وَ أَصْلِحْ لِى عَافِيَتَكَ، وَ لا تُفَرِّقْ بَيْنِى وَ بَيْنَ عَافِيَتِكَ فِى الدُّنْيَا وَ الاْخِرَةِ🔹
🔸خدايا! درود بر محمد و آل او فرست، و جامه عافيت در من بپوشان، كه سراپاى مرا فرا گيرد، و مرا در حصار عافيت جاى ده و به عافيت گرامى دار، و بر من صدقه ده و مرا عافيت بخش، بستر عافيت براى من بگستر، و آن را شايسته من گردان و ميان من و عافيت در دنيا و آخرت جدايى ميفكن🔸
#بیست_سوم #تندرستی #شکر
🖋 کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2