AUD-20210905-WA0136.opus
3.24M
#سلسله_دروس_مقتل_شناسی
فایل صوتی جلسه اول
#استاد_صادقی_کاشانی (حجت الاسلام دکتر مصطفی صادقی کاشانی)
14 شهریورماه 1400
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
❤️بسم الله الرحمن الرحیم❤️
🎁 یک قاعده کلی: منظور از کراهت در عبادات هميشه به معناى «ثواب کمتر» است و منظور این نیست که آن را ترک کنند.
🕌 عبادات مانند: نماز، روزه، وضو، غسل، خواندن قرآن
💳 معاملات مانند: تجارت، مضاربه، اجاره دادن،
🌾چند مثال از عبادات:
🌸 خواندن بیشتر از هفت آیه (از آیاتی که سجده واجب ندارند) توسط جنب، حائض و نفساء مکروه است.
🍃 ✍️ یعنی قرآن خواندن در این حالت ثوابش از حالتی که طهارت دارند کمتر است و منظور از کراهت این نیست که بهتر است قرائت را ترک کنند.
🌸راه دادن کودک به مسجد مکروه است.
🌿✍️ یعنی کودک ممیز (که برای نمازگزاران مزاحمت ایجاد نمیکند و احتمال نمیرود مسجد را نجس کند) ثوابش کمتر از فرد بالغ است؛ نه اینکه مانع از راه دادن او به مسجد شوند.
🌸 به مسجد رفتن کسی که پیاز و سیر خورده، مکروه است.
🌱✍️ يعنى ثواب آن كمتر است، مثلًا اگر ثواب كسى كه سير نخورده و در مسجد نماز مىخواند، يكصد حسنه باشد، براى نمازگزارى كه سير خورده كمتر است.
🌸نماز با لباس مشکی مکروه است.
🍀✍️ یعنی نماز خواندن با لباس مشکی ثوابش کمتر از نماز خواندن با لباس روشن است.
🌸 روزه عرفه مکروه است.
🍂✍️ به این معنا است که اگر روزه بگیرید ثوابش کمتر از روزه دیگر روزها است.
📚 العروة الوثقى ج2، ص 242؛ امام استفتائات ج 1 س 171و 173؛ تبریزی أسس القضاء و الشهادة ص70 و استفتاءات جديد ج2 س 2002 و صراط النجاة ج10 س 118؛ مكارم استفتاءات جديد ج2 س 206 و احکام بانوان س 265؛ سیستانی سایت؛ الرسائل الفقهية (للوحيد البهبهاني) ص 302 ؛ الاصطلاحات الفقهية في الرسائل العملية ص 138؛ مصباح الهدى في شرح العروة الوثقى ج9 ص 77 ؛ بهجت استفتاءات ج2 س 1784 و رساله ص 150؛ توضیح المسائل مراجع م 915 ؛ جوادی رساله مسأله ٢٣٩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
هنوز قشنگم
مگه نه؟!
🎙️ حاج محمود کریمی
ا┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ا
☀️ به زمینهسازان ظهور بپیوندید
#داستان_نماز
🌼 طناب کشی 🌼
💎 همه از کار جوان تعجب کرده بودند و با نگاه عجیبی به او نگاه می کردند و احیاناً بعضی نیز او را مسخره می کردند.
جوان که قد بلندی هم داشت و آستین لباسش را بالا زده بود؛
💎 طناب بلندی به دست گرفته و آن را از در خانه ای تا #مسجد پیامبر (صلی الله علیه و آله) می کشید.
عابران با تعجب به او نگاه می کردند اما جوان، مشغول کار خودش بود.
💎 یکی از رهگذران پرسید: مشغول چه کاری هستی؟
جوان بدون اینکه دست از کار بکشد، گفت: پیرمرد نابینایی که همسایه ماست از من درخواست کرده طنابی را از در خانه اش تا مسجد بکشم تا بتواند با گرفتن طناب به مسجد و #نماز_جماعت برسد.
💎 رهگذر با تعجب پرسید: حالا مگر چه می شد #نماز را در خانه اش می خواند؟
جوان در حالی که طناب را به دست داشت و به جلو حرکت می کرد، گفت: رسول خدا (صلی الله علیه و آله) به او فرموده، این کار را انجام دهد تا از نماز جماعت محروم نباشد.
💎 رهگذر که در حال رفتن بود، آرام با خودش گفت:
پس ما که چشم داریم و سالم هستیم، اگر در نماز جماعت شرکت نکنیم دیگر... .
📒 اصغر آیتی و حسن محمودی، پر پرواز ؛ ص ۷۸ به نقل از تهذیب الأحكام، ج 3 ص 266.
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
هدایت شده از حقیقت ناب
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
الحمدلله رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
تفسیر سوره نباء.استادطاهر زاده 3.mp3
11.04M
#استاد_طاهرزاده #تفسیر_صوتی #تفسیر_عرفانی #سوره_نباء #نباء
💢جلسه سوم
🌱🌱🌱
☑️ ☑️ ثواب انتشار و استفاده از این فایل هدیه به پیشگاه مطهر حضرت امیر المومنین امام علی علیه السلام .التماس دعا
🌴🌴🌴
💢 نکته مهم: تلاش صادقانه از ما و توفیق و راهنمایی از خداوند_(نشر حقایق)
🌹🌹🌹
زیارت علشورا۲۳.m4a
6.37M
💝 سلام امام زمانم 💝
مائیم و درد بیمداوایی که داریم
شب تا سحر چشمان دریایی که داریم
مائیم و دلشورههای بیتو بودن
مائیم و این «آقا بیا» هایی که داریم
تا کِی فقط خواب ظهورت را ببینیم؟
کِی میشود تعبیر رویایی که داریم؟
ا┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ا
#دعا
#قرآن
📌#دعاهای_قرآنی (۴)
▫️در قرآن مجید، علاوه بر آیاتى که اهمّیّت دعا را به طور کلّى بیان مى کند، نمونه هایى از دعا نیز آمده است که بسیار پرمعنا و پرمحتواست و سزاوار است در قنوت نمازها و در سجده آخر و تعقیبات و به طور کلّى در مواقع دعا از آنها استفاده شود که امید اجابت در آن فراوان است.
▫️بخشى از این دعاها بر زبان انبیاى بزرگ جارى شده و بخش دیگرى را خداوند به بندگان مى آموزد.
▫️برخی از این دعاها (به ترتیب سوره هاى قرآن) را یادآوری می کنیم.
☘️☘️☘️
رَبَّنَا لَا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَیْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنکَ رَحْمَةً إِنَّکَ أَنتَ الْوَهَّابُ.[سوره آل عمران آیه ۸]
🌱🌱🌱
پروردگارا، دلهایمان را، بعد از آن که ما را هدایت کردى (از راه حق) منحرف مگردان؛ و از سوى خود، رحمتى بر ما ببخش زیرا تویى بخشنده.
🌱🌱🌱
‘Our Lord! Do not make our hearts swerve after You have guided us, and bestow Your mercy on us. Indeed, You are the All-munificent.
🌱🌱🌱
🔸برداشت های نادرست از احکام👇 🌷🌷حرمت سوره در نماز
🔰🔰در دو مورد نباید سوره خوانده شود، ولی بسیاری از مردم گاهاً از اولی بی خبرند:
👈🏻اولین جا در نماز احتیاط: مثلاً کسی که شک می کند رکعت سوم است یا چهارم، بنا را بر رکعت چهارم می گذارد و نماز را به پایان می رساند و پس از سلام، یک رکعت نماز احتیاط ایستاده می خواند، در این نماز پس از حمد، باید به رکوع برود و نباید سوره بخواند.
👈🏻دومین جا هم، خواندن سوره سجده دار در نماز واجب است، که خواندن آن حرام می باشد.
📖منبع:
توضیح المسائل محشی ج1 ص660
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاد فاطمی نیا: من بیقرار حضرت رقیهام!
#توسل_به_حضرت_رقیه_سلام_الله_علیها
#آثار_نماز
🌹 نزول برکات 🌹
💎 رسول خدا صلی الله علیه وآله در سفارشاتشان به ابوذر پس از آنکه فضیلت #نماز گزاردن در مسجد الحرام و مسجد النبی صلی الله علیه وآله را بیان کردند، فرمودند:
🔻 أَفْضَلُ مِنْ هَذَا كُلِّهِ صَلَاةٌ يُصَلِّيهَا الرَّجُلُ فِی بَيْتِهِ حَيْثُ لَا يَرَاهُ إِلَّا اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ يَطْلُبُ بِهَا وَجْهَ اللَّهِ تَعَالَى
🔻 يَا أَبَا ذَرٍّ مَا دُمْتَ فِی صَلَاةٍ فَإِنَّكَ تَقْرَعُ بَابَ الْمَلِكِ وَ مَنْ يُكْثِرْ قَرْعَ بَابِ الْمَلِكِ يُفْتَحْ لَهُ
🔻 يَا أَبَا ذَرٍّ مَا مِنْ مُؤْمِنٍ يَقُومُ إِلَى الصَّلَاةِ إِلَّا تَنَاثَرَ عَلَيْهِ الْبِرُّ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ الْعَرْشِ وَ وُكِّلَ بِهِ مَلَكٌ يُنَادِی يَا ابْنَ آدَمَ لَوْ تَعْلَمُ مَا لَكَ فِی صَلَاتِكَ وَ مَنْ تُنَاجِی مَا سَئِمْتَ وَ لَا الْتَفَت
📒 وسائلالشيعة، ج 5، ص 296.
💎 از همه اینها بهتر نمازی است که انسان در خانه خود، آنجا که جز خدا کسی او را نمیبیند، خالصانه بهجا میآورد. [منظور نماز مستحبی است که خواندن آن در خانه فضیلت بیشتری از مسجد دارد چون در نماز مستحبی مخفیانه انجام دادن آن ثواب را ۲۵ برابر می کند ]
💎 ابوذر! مادامی که در نمازی، درِ خانۀ پادشاه عالم را میکوبی و آنکه درِ خانۀ پادشاه را بسیار بکوبد، در بر او گشوده میشود.
💎 ابوذر! هیچ مؤمنی به نماز نمیایستد مگر اینکه ما بین عرش تا سرش برّ و نیکی ميريزد و فرشتهای بر او گمارده میشود که بانگ برآورد: ای فرزند آدم! اگر میدانستی چه بهرهای از نماز داری و با چه كسى مشغول مناجات هستی خسته و تافته نمی شدی.
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔎📖🔍 🔎📖🔍
💢 #اعتقادی
✅پرسش: عصمت معصومان به خاطر تلاش های خودشان بوده یا خدا خواسته؟ اگر تلاش ها و شایستگی های خودشون باشه ما در طول تاریخ این همه افراد خوب و با ایمان و در حال حاضر ۸ میلیارد نفر انسان در زمین است نمیشه گفت اینا هیچی فقط اون ۱۴ نفر شایسته بودن و اگر بگیم خدا خواسته ، چرا برای من و شما این امر رو نخواسته ؟
✍️پاسخ: با توجه به اینکه خداوند از علم پیشینی برخوردار است و می دانست که چنین اشخاصی بعد از تولد، از حُسن رفتار و ایمان و تقوای عالی برخوردار می شوند و قادر به انجام رسالت های خطیر و مهم هستند، آنها را به عنوان پیامبر یا امام برگزید و متناسب با رسالت هایشان، به آنها امکانات لازم همچون علم غیب و عصمت موهبتی و امدادهای غیبی ویژه اعطا نمود و متناسب با همین امکانات و رسالت، رفتار و گفتار آنها را مورد حسابرسی قرار می دهد.
🔸در اینجا تناسب میان اختیارات و وظایف از سویی، و تناسب میان حسابرسی و اختیارات از سوی دیگر، عین عدالت است و خداوند آن را مراعات کرده است. امام صادق (عليه السلام) در همين زمينه مى فرمايند: «به درستى كه خداوند متعال، انسانهايى را از فرزندان آدم انتخاب كرد و تولد آنها را پاك و بدن هاى آنان را پاكيزه گردانيد و آنها را در پشت مردان و رحم زنان در حفظ خويش قرار داد، نه به جهت طلبى كه از خداوند داشته باشند؛ بلكه از آنجا كه خداوند، در هنگام خلقت مى دانست كه از او فرمانبردارى مى كنند و او را عبادت مى نمايند و هيچ گونه شركى نسبت به او روا نمى دارند. پس اينان به واسطه فرمانبردارى از خداوند به اين كرامت و منزلت والا در نزد خداوند، نائل شده اند.»
🔹 دستیابی به این مقام، اختیاری و در دسترس همگان می باشد؛ اما چون خداوند می دانست ما قادر به انجام این رسالت خطیر نیستیم، به همین جهت، ما را به این مقام منصوب نکرد و در نتیجه آن امکانات ویژه را به ما نداد و برای ما آن وظایف سخت را در نظر نگرفت.
🔸 این که ما از امامت و نبوت و مراتب عالی عصمت برخوردار نیستیم، به معنای جهنمی شدن ما نیست؛ بلکه هر یک از ما می توانیم با ایمان و تقوا، به مرتبه ای از عصمت و امدادهای غیبی دست یابیم و بهشتی گردیم؛ چنانکه بسیاری از اولیای الهی، امام و پیامبر نبودند اما به مراتبی از عصمت و رضوان الهی دست یافتند چنانچه خداوند متعال در سوره انفال، آیه 29 می فرماید:
🔆 «اى كسانى كه ايمان آورده ايد اگر از (مخالفت فرمان) خدا بپرهيزيد، براى شما وسيله اى جهت جدا ساختن حق از باطل قرار مى دهد».
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💠شرایط ظهور از دیدگاه قرآن کریم💠
✅شرایط انسانی ظهور
🔶پیش تر گفته شد که به دلیل جریان نظام اسباب و مسببات در هستی، تحقق ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف منوط به احراز شرایطی است که بدون آن شرایط، ظهور امکان پذیر نخواهد بود و البته برخی از این شرایط، الهی و بعضی دیگر انسانی هستند.
🔶در بخش قبل، به بررسی شرایط الهی ظهور پرداخته و در این بخش به شرایط مردمی ظهور میپردازیم.
🔶 البته باید دانست که شرایط مردمی ظهور، خود به دو بخش تقسیم میشود: برخی از این شرایط مربوط به وجود نیروهای تحت فرمان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف و برخی دیگر مربوط به عموم مردم است.
🔷فراهم شدن شرایط انسانی ظهور؛
🔺حکمت امتحانات عصر غیبت
🌿با دقت به روایاتی که بیان گر امتحانات و ابتلائات عصر غیبت است، به دست میآید که یکی از دلایل امتحانهای سخت عصر غیبت و حتی ظهور، فراهم شدن شرایط انسانی برای تشکیل حکومت مهدوی در هر دو قسمت کارگزاران و عموم مردم است، و از این آزمایشها گریزی نیست.
🌿شخصی به نام منصور صیقل میگوید: من و حارث بن مغیره با جماعتی از اصحابمان (شیعیان) خدمت امام صادق علیه السلام نشسته بودیم (و از ظهور دولت حق سخن میگفتیم). آن حضرت سخن ما را میشنید. سپس فرمود: شما در چه موضوعی وارد شده اید؟ هیهات، هیهات! نه به خدا قسم، آنچه انتظارش را میکشید واقع نشود، تا غربال شوید. به خدا قسم، آنچه چشم به راهش هستید واقع نشود، تا امتحان شوید. به خدا قسم، آنچه به سویش چشم میکشید واقع نشود تا جدا شوید. [۱]
🌿البته چراییِ ضرورت این امتحانات در زمانۀ غیبت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف را میتوان از اهدافی که قرآن کریم دربارۀ آزمایشها طرح کرده است، بهتر دریافت. این اهداف عبارتند از:
✨الف) شکوفا شدن استعدادهای نهفته در انسان
"وَ لِیَبْتَلِیَ اللّهُ ما فِی صُدُورِکُمْ وَ لِیُمَحِّصَ ما فِی قُلُوبِکُمْ" [۲] ؛ و (حادثه احد) برای آن است که آنچه را در سینههای شماست، خدا بیازماید و آنچه را در دل دارید، پاک و خالص گرداند و خداوند به آنچه در سینه هاست، داناست.
ادامه دارد...
----------
[۱]: شیخ کلینی، الکافی، ج ۱، ص۳۷۰
[۲]: آل عمران، آیه ۱۵۴
📚 #شرایط_ظهور از دیدگاه قرآن کریم
#استاد_ملایی
#امام_زمان (عج)
📌شهادت امام حسن(ع)، ۷ صفر یا ۲۸صفر؟
📌۲۸ صفر
چند سالی است که عده ای به تبعیت از سنت های مردم #عراق، ۷صفر را در #ایران روز شهادت امام #حسن_مجتبی علیه السلام اعلام کرده و مراسم عزا می گیرند و حال آنکه قول مشهور و معتبر، شهادت آن حضرت در #۲۸صفر است.
بنابراین، برای پاسخ به این نکته که دیدگاه آنان ضعیف است چند نکته قابل بررسی است:
✅بررسی اقوال:
◀️بسیاری از محدثان و مورخان قدیم و جدید شیعه، ۲۸ #صفر را ماه شهادت امام معرفی کرده اند.
◀️برای اولین بار #محمدبن مکی عاملی( معروف به شهید اول) از علمای قرن۸ نظریه #۷صفر را مطرح کرده است.
در سند این روایت کسی وجود نداشته و عبارت قیل آمده است؛
◀️گزارش دیگری که مستند آنان است، از کتابی با عنوان #موجز تواریخ الائمه الاثنی عشر، #منتسب به یکی از علمای #زیدی_مذهب(۴ امامی) به نام #قاسم بن ابراهیم رسی از علمای قرن۳ است.
◀️در بررسی های انجام شده، انتساب این روایت و این کتاب مختصر با عنوان موجز به قاسم درست نیست و ایشان قول خود را بدون سند آورده است.
◀️لازم به ذکر است که #قاسم رسی متوفی 246قمری است. جالب آنکه قاسم، شهادت امام #عسکری علیه السلام را در سال 260 بیان کرده است. اما وی در این تاریخ(260ق) زنده نبوده است تا #شهادت امام را گزارش کند، پس چگونه تاریخ شهادت امام #عسکری(ع) را نوشته است؟
◀️لازم به ذکر است که بخش انتهایی کتاب یعنی زندگانی اهل بیت(ع) در نسخه قدیمی نیست و این بخش بعدها اضافه شده است.
◀️هیچ یک از علمای بزرگ شیعه همانند شیخ #صدوق، #مفید، #طوسی و دیگران گزارش 7 صفر را نقل نکرده اند و گویا چنین گزارشی نبوده یا اعتبار آن را نپذیرفته اند. بلکه همگی بر۲۸ صفر اتفاق دارند.
◀️گزارش #قاسم نیز بر فرض پذیرش، بدون سند و #مرسل است. یعنی گوینده آن مشخص نیست. لذا قابل اعتماد نیست.
◀️در منابع متقدم و معاصرشیعه، اخبار شهادت امام حسن(ع) ۲۸ صفر، مورد توجه بوده است چنانکه #ابن_خزاز و #شیخ_عباس قمی ۲۸ صفر را صحيح و معتبر می دانند.
◀️نکته دیگر آنکه منابعی چون #کفعمی اگرچه گزارش۷صفر را از شهید اول نقل کرده اند، اما گزارش ۲۸صفر را پذیرفته اند.
📌اما جالب آنکه در تعدادی از منابع تاربخی و حدیثی همانند:
طبرسی در اعلام الوری، فتال نیشابوری در روضه الواعضین، فاضل حموی در انیس المومنين و شیهد اول در الدروس الشرعیه و شیخ عباس قمی در وقایع الایام، ۷صفر را روز #میلاد امام #کاظم علیه السلام نقل کرده اند.
البته این روایت نیز بدون #سند و #ضعیف است.
📌حال چگونه برخی روایت۷صفر درباره شهادت را از #شهیداول می پذیرند ولی روایت ولادت در۷صفر را از او نمی پذیرند و می گویند #ناصرالدین شاه دستور داده که روایت ولادت جعل شود، اما این روایت مال قبل از عصر ناصرالدین شاه است.
📚ر.ک. بررسی و نقد گزارشهاي تاریخ شهادت امام #حسن مجتبی علیه السلام، فصلنامه تاریخ اسلام، شماره ۳و۴، #يدالله_مقدسی.
💠 #جمع_بندی:
به نظر می رسد ۷صفر شهادت امام حسن نبوده و همان ۲۸ صفر صحیح بوده و میلاد امام کاظم(ع) نیز در ماه ذی الحجه است.
هدایت شده از حقیقت ناب
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
الحمدلله رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
تفسیر سوره نباء.استادطاهر زاده 4.mp3
10.53M
#استاد_طاهرزاده #تفسیر_صوتی #تفسیر_عرفانی #سوره_نباء #نباء
💢جلسه چهارم
🌱🌱🌱
☑️ ☑️ ثواب انتشار و استفاده از این فایل هدیه به پیشگاه مطهر حضرت امیر المومنین امام علی علیه السلام .التماس دعا
🌴🌴🌴
💢 نکته مهم: تلاش صادقانه از ما و توفیق و راهنمایی از خداوند_(نشر حقایق)
🌹🌹🌹
قال رسول اللّه صلى الله عليه و آله:
خَيْرُ ما اُعْطىَ الرَّجُلُ الْمُؤْمِنُ خُلْقٌ حَسَنٌ وَ شَرُّ ما اُعْطِىَ الرَّجُلُ قَلْبُسوءٍ فى صورَةٍ حَسَنَةٍ
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله می فرمایند:
بهترين چيزى كه به مؤمن داده شده خوش اخلاقى و بدترين چيزى كه به انسان داده شده دلى بد در چهره اى زيباست.
كنزالعمّال، ح 5170
#دعا
#قرآن
📌#دعاهای_قرآنی (۵)
▫️در قرآن مجید، علاوه بر آیاتى که اهمّیّت دعا را به طور کلّى بیان مى کند، نمونه هایى از دعا نیز آمده است که بسیار پرمعنا و پرمحتواست و سزاوار است در قنوت نمازها و در سجده آخر و تعقیبات و به طور کلّى در مواقع دعا از آنها استفاده شود که امید اجابت در آن فراوان است.
▫️بخشى از این دعاها بر زبان انبیاى بزرگ جارى شده و بخش دیگرى را خداوند به بندگان مى آموزد.
▫️برخی از این دعاها (به ترتیب سوره هاى قرآن) را یادآوری می کنیم.
🌱🌱🌱
رَبَّنَآ إِنَّنَآ ءَامَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ.[۱۶ آل عمران]
🌱🌱🌱
پروردگارا، ما ایمان آوردیم پس گناهان ما را بر ما ببخش و ما را از عذاب دوزخ نگهدار.
🌱🌱🌱
Our Lord! Indeed, we have faith. So forgive us our sins, and save us from the punishment of the Fire.’
🔅🔅🔅