🏝#دمِافطاری🏝
⚘مادر جان!
تمام میشود
روزهای غربت پدر
روزهای غریبی همسر
روزهای مظلومی فرزندانتان ...
میآید
همین روزها
خیلی زود
و نمایان میسازد
هدف خدا را
از خلقت آدمیان...⚘
🏝مهدیتانمیآیدبرلبشیازهرا🏝
#طاعاتوعباداتشمامقبولحق
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
هدایت شده از حقیقت ناب
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
الحمدلله رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
AUD-20210410-WA0030.mp3
4.15M
┈•꧁༼﷽༽꧂•┈
✨تندخوانی جزء پانزدهم
#قرآن_کریم 🌱
🍃قاری استاد معتز آقائی
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
┈•꧁༼﷽༽
꧂•┈
✨ راهکارهای زندگی موفق
در جزء پانزدهم #قرآن_کریم 🕊
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 مرتع شیطان شدیم
🎙استادعلی صفایی حائری(عین.صاد)
🔰 از نشر یک حدیث جعلی در #ماه_مبارک_رمضان جلوگیری کنید.
❇️ متاسفانه هرساله وقتی به روز 15 ماه مبارک #رمضان می رسیم، یک حدیث جعلی ( همانطور که در تصویر می بینید) دست به دست می شود که امیرالمومنین (ع) فرمودند کلمه وسط قرآن ، در آیه 19 سوره کهف وجود دارد ، کلمه " ولیتلطف " ، بعد از آن دعا کنید تا مستجاب شود و..
👈👈 بزرگواران توجه کنند این روایت صد در صد جعلی هست و اصلا چنین چیزی در روایات نداریم !!!
👈 چرا باید در ماه رمضان که یکی از مبطلات روزه، نسبت دادن حدیث جعلی به معصومین هست، حدیث دروغ پخش کنیم؟
🔰 اگر دعا کردن بعد از قرآن خواندن خوب است که قطعا هم خوب است، چه نیازی به جعل حدیث دارد؟ برای ترغیب مردم به دعا کردن حتما باید حدیث جعل کرد؟
چرا نمی خواهیم عبرت بگیریم و هرچیز جذابی دیدیم بدون سند خواستن، نشر می دهیم؟
🔘 شجاعترین چهره تاریخ اسلام است
🔻من معتقدم امام حسن مجتبى شجاعترین چهرهى تاریخ اسلام است. میپرسید از على هم شجاعتر است، از برادرش حسین هم شجاعتر است که در میدان جنگ، آن جنگ خونین، با آن فداکارى عجیب خودش را به کشتن داد؟
🔸 بله، شجاعت واقعى این است که انسان برطبق آنچه مصلحت فکر و ایدئولوژى او است اقدام بکند، اگرچه کسى نفهمد.
🔻امام حسن حاضر شد خود را و نام خود را و وجههى خود را و محبوبیّت خود را در میان دوستان نزدیکش، فداى مصلحت واقعى بکند؛ حاضر شد که او را نشناسند، براى اینکه اسلام را بشناسند و اسلام بماند.
🔹 آیا امام حسن میتوانست در جنگ با معاویه شهید باشد؟ نه، نمیتوانست. شهید کیست؟ شهید آن کسى است که جان خود را مایه میگذارد، خون خود را میریزد، براى ابقای فکر و ایدهاى که به آن احترام میگذارد؛ این شهید است.
🔺 امام حسن اگر در میدان جنگ کشته میشد، به این معنا بود که معاویه تنها منازع خود را، تنها کسى را که امکان دارد نقش افشاگرى و رسواگرى در برابر روشهاى پنهانى و ریاکارانهى معاویه ایفا کند، یک چنین رقیبى را دیگر در مقابل راه خود نبیند.
📚امام خامنهای، کتاب دو امام مجاهد، ص۴۲-۴۴
#ميلاد_امام_حسن_مجتبي
#ماه_رمضان
ایات مهدوی 15.mp3
2.81M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 15
❇️ آیه مهدوی مربوط به جزء 15 قرآن کریم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکزتخصصی مهدویت قم و مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) مازندران)
📚 تزریق واکسن کرونا هنگام روزه داری
💠 سوال: آیا تزریق #واکسن_کرونا موجب باطل شدن روزه می شود؟
✅ جواب: #تزریق_واکسن کرونا، #مبطل_روزه نمی باشد.
#احکام_روزه #تزریق_واکسن_کرونا
🔰🔰🔰خوردن خرما به صورت فرد یا زوج
❓❓ایا حدیثی داریم که بگوید خرما را فرد مصرف کنید نه زوج؟
👈🏻الف) بررسی حدیث در منابع شیعی: چنین خبری با این مضمون ظاهرا در هیچ یک از منابع روایی شیعه و سنی وجود ندارد. به عنوان مثال در کتاب «المحاسن» تألیف: احمد بن محمد بن خالد برقی(متوفی: 274یا 280هـ) که از قدیمی ترین منابع روایی شیعه است و مؤلف نیز در باب 110 این کتاب : « باب التمر» بیش از پنجاه روایت با موضوع خرما و رطب روایت نموده اما با این حال چنین مضمونی در این اخبار مشاهده نمی گردد.[1]مرحوم کلینی (م329هـ) نیز در کتاب: « الکافی»، 20 روایت در خصوص خرما و رطب ذکر نموده که باز این مضمون در این اخبار مشاهد نمی گردد.[2]
همچنین در آثار روایی متأخر شیعه؛ همچون «بحار الانوار» تألیف مرحوم مجلسی(م: 1110هـ)، با اینکه ایشان در مجلد 63 در 23 صفحه به این موضوع با محور نقل روایت پرداخته؛ اما باز چنین حدیثی در این کتاب مشاهده نمی گردد؛ بلکه در گزارش هایی که بیانگر فعل معصوم(علیه السلام) است تقیّد خاصی به خوردن خرما و یا رطب به تعداد اعداد نیز خاصی مشاهده نمی گردد؛ هر چند که در برخی از روایات به خوردن هفت و یا ده عدد خرمای عَجوة[3] به هنگام ناشتا برای از بین بردن کرمهای معده و روده اشاره شده است؛ که برداشت مجموعی از این روایات موافق با انحصار بر عدد خاصی نخواهد بود.[4]
👈🏻ب)بررسی حدیث در منابع اهل سنت:
این مضمون در روایات عامه نیز مشاهده نمی شود؛ هر چند در روایتی وارد شده که «هر کس هفت دانه خرمای «عجوة» صبحانه (ناشتا) بخورد، در آن روز هیچ سم و سحرى به او ضرر نرساند».[5] و در روایت «سعد بن ابی وقاص» از پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) آمده است: «کسی که به هنگام صبح هفت عدد خرما از خرمای بین سنگلاخ مدینه بخورد، تا شب هیچ زهری به او آسیب نمی زند».[6] و در روایتی دیگر از عایشه آمده که پیامبر(صلی الله علیه وآله) فرمودند: «در خوردن خرمای عجوه از محله های بالای مدینه در اول صبح شفا و پادزهر است».[7] که این روایت به این مضمون در کتاب کافی از طریق شیعه روایت شده است.
در این میان تنها روایاتی که بیانگر عدد خاصی از خرما به هنگام تناول بوده، روایاتی در مورد افطار در ابتدای روز عید فطر است.
حاکم نیشابوری(م405هـ) در کتاب « المستدرک علی الصحیحین» از طریق انس بن مالک روایت می کند: « پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) در روز عید فطر از منزل خارج نمی شد تا اینکه چند خرما، سه عدد یا پنج عدد یا هفت عدد کمتر و بیشتر به صورت فرد تناول می فرمودند».[8]
احمد بن حنبل(م241هـ) در مسند خویش از طریق انس بن مالک روایت می کند: «پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) هیچ گاه در روز عید از منزل خارج نشد تا اینکه تعدادی خرما تناول می فرمودند. و انس بن مالک قبل از خروج از منزل سه عدد خرما می خورد و اگر می خواست بر آن بیفزاید پنج عدد می خورد و اگر می خواست بر آن باز بیفزاید به تعداد اعداد فرد خرما می خورد».[9]
که این روایات بیانگر آن است که آن حضرت در روز عید فطر بر این عمل (که روز عید را با خرما افطار می نمودند) مواظبت داشته که چنین امری استحباب این عمل را ثابت می نماید؛ لذا فقها فتوا به استحباب چنین عملی در روز عید داده اند.[10]
____________________________________
[1]. المحاسن، البرقی، ج2، ص539-528.
[2]. الکافی، الکلینی، ج6، ص345، دارالکتب الاسلامیة.
[3]. خرماى مدینه انواع گوناگون داشت، بعضى مرغوب بود و بعضى غیر مرغوب. مشهورترین انواع آن خرماى «صیحانى»، «عذق زید»، «عجوه» و «صرفان» است و بعضى از نویسندگان تا صد و سیزده نوع خرما براى آن شمرده اند».(فصلنامه میقات حج، ج24، ص79)؛ سَمْهودى گوید: عجوه همیشه در مدینه مشهور بوده. طرز تربیتش را پسران از پدران مى آموزند و خُرد و کلان آن را مى شناسند. داودى گوید: امروزه که آن را با دیگر خرماها مقایسه مى کنیم نوع متوسطى است. وقتى مى گویند از بهترین خرماى مدینه است؛ یعنى از نوع بد و مردود نیست. (حجاز در صدر اسلام، احمد العلی، ص147)؛ ابن اثیر گوید: عجوه نوعى از خرماى مدینه است. از صحیانى بزرگتر است. رنگش به سیاهى مى زند. این نوع خرما را پیامبر(صلی الله علیه وآله)در مدینه غرس کرد.( النهایة فی غریب الحدیث، ابن اثیر، ج3، ص413، المکتبة العلمیة).
حقیقت ناب
🔰🔰🔰خوردن خرما به صورت فرد یا زوج ❓❓ایا حدیثی داریم که بگوید خرما را فرد مصرف کنید نه زوج؟ 👈🏻الف
[4]. همچون این روایت که البته سند آن ضعیف است؛ اما به همین مضمون در منابع اهل سنت روایت شده است: «عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عِیسَى عَنِ الدِّهْقَانِ عَنْ دُرُسْتَ بْنِ أَبِی مَنْصُورٍ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ سِنَانٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) قَالَ: «مَنْ أَکَلَ فِی کُلِّ یَوْمٍ سَبْعَ تَمَرَاتٍ عَجْوَةٍ عَلَى الرِّیقِ مِنْ تَمْرِ الْعَالِیَةِ لَمْ یَضُرَّهُ سَمٌّ وَ لَا سِحْرٌ وَ لَا شَیْطَان »؛ هر کس هر روز به هنگام ناشتا هفت عدد خرما از خرمای عالیه(قریه اى است نزدیک مدینه) تناول کند، سم و سحر و شیطان به او ضرری نمی رساند. (الکافی، ج6، ص349).
[5]. صحیح البخاری، کتاب الاطعمة، باب 43، باب العجوة، ح5445: «أَخْبَرَنَا عَامِرُ بْنُ سَعْدٍ، عَنْ أَبِیهِ، قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ سَلَّمَ: مَنْ تَصَبَّحَ کُلَّ یَوْمٍ سَبْعَ تَمَرَاتٍ عَجْوَةً، لَمْ یَضُرَّهُ فِی ذَلِکَ الْیَوْمِ سُمٌّ وَ لَا سِحْرٌ».
[6]. «مَنْ أَکَلَ سَبْعَ تَمَرَاتٍ ، مِمَّا بَیْنَ لَابَتَیْهَا، حِینَ یُصْبِحُ، لَمْ یَضُرَّهُ سُمٌ حَتَّى یُمْسِیَ». صحیح مسلم، باب فضل تمر المدینة، ح2047.
[7]. «إِنَّ فِی عَجْوَةِ الْعَالِیَةِ شِفَاءً، أَوْ إِنَّهَا تِرْیَاقٌ، أَوَّلَ الْبُکْرَة»، همان، ح2048.
[8]. أخبرنا أبو بکر أحمد بن سلمان الفقیه ببغداد ...ثنا عبید الله بن أبی بکر بن أنس قال : سمعت أنسا یقول: «ما خرج رسول الله صلى الله علیه و سلم یوم الفطر حتى یأکل تمرات ثلاثا أو خمسا أو سبعا أو أقل من ذلک أو أکثر من ذلک وترا». (تعلیق الذهبی قی التلخیص : سکت عنه الذهبی فی التلخیص). المستدرک علی الصحیحین، ج1، ص433، ح1090).
[9]. مسند الإمام أحمد بن حنبل، ج21، ص107، ح13426: «حَدَّثَنَا عَلِیُّ بْنُ عَاصِمٍ، أَخْبَرَنَا عُبَیْدُ اللَّهِ بْنُ أَبِی بَکْرِ بْنِ أَنَسٍ، قَالَ: سَمِعْتُ أَنَسَ بْنَ مَالِکٍ یَقُولُ:" مَا خَرَجَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ (وآله) وَسَلَّمَ فِی یَوْمِ فِطْرٍ قَطُّ، حَتَّى یَأْکُلَ تَمَرَاتٍ " قَالَ:" وَکَانَ أَنَسٌ یَأْکُلُ قَبْلَ أَنْ یَخْرُجَ ثَلَاثًا، فَإِذَا أَرَادَ أَنْ یَزْدَادَ أَکَلَ خَمْسًا، فَإِذَا أَرَادَ أَنْ یَزْدَادَ أَکَلَ وِتْرًا».
[10]. در فقه شیعه افطار با خرما و رطب مستحب بوده و در فقه عامه رعایت وتر بودن آن نیز مستحب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 شعرخوانی #میثم_مطیعی برای حاج قاسم پس از انتشار مصاحبه ظریف
♦️بزدل و کجفهم و سازشکار و بیغیرت زیاد
کوفیان ما اهل ذلت نیستیم؛ عزت زیاد!
♦️حاج قاسم رفت، اما امتحانی مانده است
در تنور سینهها آتشفشانی مانده است
🔰 دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان ✨
🌷 بسم الله الرحمن الرحیم
🔹"اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ طَاعَةَ الْخَاشِعِينَ وَ اشْرَحْ فِيهِ صَدْرِي بِإِنَابَةِ الْمُخْبِتِينَ بِأَمَانِكَ يَا أَمَانَ الْخَائِفِينَ؛
🔸 #خدایا در اين روز طاعت بندگان خاشع خود را نصيب من گردان و شرح صدر مردان فروتن خداترس را به من عطا فرما به حق امان بخشى خود اى ايمنى دلهاى ترسان".
┄┅═══••✾••═══┅┄
@dars_akhlaq.mp3
9.68M
📢 #کلیپ_صوتی
💐🎙 آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)
🤲 دعا و شرح بمناست ماه مبارک رمضان ( روز پانزدهم )
⌚️کم حجم بسیار مفید وفوق العاده،👌
✅ پیشنهاد ویژه دانلود
💢 #ماه_مبارک_رمضان
═══✼🍃🌹🍃✼══
🔴کپی ممنوع نیست بیشتر نشردهید🙏
مداحی آنلاین - گفتم غزلی در خور نامت بنویسم - صابر خراسانی.mp3
2.26M
🌹 میلاد آقامون مبارکمون باشه...
🌸 #میلاد_امام_حسن_مجتبی(ع)
💐گفتم غزلی در خور نامت بنویسم
💐اندازه وسعم ز مقامت بنویسم
🎤 #صابر_خراسانی
👏 #شعرخوانی
👌بسیار دلنشین
#رمضان ؛ #دعای_افتتاح
🔹 اسْتَخْلِفْهُ فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفْتَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِ
🔆 خدایا امام زمان را جانشین خود روى زمین گردان
شرح دعای افتتاح، جلسه 5.mp3
7.24M
#شرح_دعای_افتتاح
استاد #پناهیان ؛ جلسه ۵
فرازهایی از #دعای_افتتاح ابتدا ما را اهل امید و حسن ظن به خدا میکند، تا در مرحله بعد برای فرج دعا کنیم.
4_5785378053597170019.mp3
25.74M
🔊 صحبتهای افشاگرانه و بسیار مهم رائفی پور در مورد فایل صوتی منتشر شده جناب ظریف وزیر امور خارجه دولت اصلاح طلبان در رسانههای معاند سعودی.
🔴 پاسخی به ابهامات ذهن شما در خصوص این صوت منتشر شده
🔃 به خاطر شهدا بشنوید و جهت روشنگری منتشر کنید.
هدایت شده از حقیقت ناب
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
الحمدلله رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
AUD-20210410-WA0027.mp3
3.95M
┈•꧁༼﷽༽꧂•┈
✨تندخوانی جزء شانزدهم
#قرآن_کریم 🌱
🍃قاری استاد معتز آقائی
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
┈•꧁༼﷽༽꧂•┈
✨ راهکارهای زندگی موفق
در جزء شانزدهم #قرآن_کریم 🕊
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انصاف نصف دین است.
🎙🎙 آیتالله حاجآقا مرتضی تهرانی رضواناللهتعالیعلیه
#ماه_رمضان
تاریخ: 91/05/05
حقیقت ناب
انصاف نصف دین است. 🎙🎙 آیتالله حاجآقا مرتضی تهرانی رضواناللهتعالیعلیه #ماه_رمضان تاریخ: 91/05/0
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌱 بسم الله الرحمن الرحیم
🔵 مفطرات روزۀ باطن
✅ آیتالله حاجآقا مرتضی تهرانی رضواناللهتعالیعلیه: چقدر خوب است که انسان نزد خودش انصاف داشته باشد. چرا عرض کردم نزد خودش؟ برای اینکه انسان آنقدر غرور دارد و خودخواه هست که در برابر دیگری نمیخواهد، اگر هم حق به جانب دیگری هست، بگوید تو راست میگویی، اما پیش خودش انصاف داشته باشد؛ یعنی خودش سر خودش کلاه نگذارد.
✅ لذا در روایات انصاف اینکه عرض میکنم مال شصت سال پیش است که اینجور من متحیر ماندم که چرا معصوم میفرماید: «الاِنصافُ نِصفُ الدین». دیدیم که نه، انصاف در همهٔ موارد، آن هم پیش خودش که به تعبیر عرفی خودش پیش خودش کلاهش را قاضی کند، یک دادگاهی است که متهم و قاضی یک نفر هستند، انصاف بدهد که خودش چهکاره است.
✅ روزهدار مقامش خیلی بالا است. روزه خیلی فضیلت دارد. یک روزش گناه یک عمر را پاک میکند. این چه روزهای باید باشد؟ همان روزهای که حضرت صادق صلواتاللهعلیه تفسیر کرد. «اذا صُمْتَ فَلیَصُم سُمعُکَ وَ بَصَرُکَ وَ سائِرُ اَعضائِک». «سائِرُ اَعضائِک» یکیاش پا است. چه کسی حساب کرده که این قدمی که دارد برمیدارد، دارد میرود فلانجا، اگر خدا راضی نباشد، این هم یکی از مفطرات است. مفطرات ظاهر روزه؟ نخیر. از مفطرات حقیقت روزه است.
✅ در اداره است، دست راستش یا چپش قلم و خودکار هست و مینویسد. چند تا اینطور روزهدار داریم که وقتی که میخواهد قلم را یا خودکار را فشار بیاورد روی کاغذ، قبلش حساب کند که خدا راضی است که من این را بنویسم؟ راست است؟ دروغ است؟ آزاردهندهٔ دیگری است؟ چند تا اداری دارید که اگر شک دارد ننویسد تا دستش هم صائم و روزهدار باشد. چون حضرت صادق صلواتاللهعلیه فرموده «وَ سائِرُ اَعضائِک». «سائِرُ اَعضائِک» یکیاش هم دست است.
✅ «فَلیَصُم سُمعُکَ وَ بَصَرُکَ». گوش تو هم روزهدار باشد. کدام گوشداری است که کر نیست، صدایی را که میخواهد بشنود، اگر شک کرد حلال است یا حرام است نشنود؟ در گوشش را بگیرد، رد شود تا گوشش هم روزهدار باشد.
✅ معنای فرمایش حضرت صادق صلواتاللهعلیه و این تفسیر و این توجیهی که از برای روزه فرموده، این است که خیال نکنید هر روزهای روزه است. بعضی روزهها از آنی است که اگر مقام رسالت تشریف داشتند، میفرمودند: بخور، بیخود گرسنگی به خودت نده. تو اینهمه حرف زدی، صد تا روزه اگر بودی، شکسته میشد؛ باطل میشد؛ بخور دیگر. گرسنگی مفت چرا میخوری؟ حضرت تشریف ندارند در مردم.
✅ سابق میگفتند خیال نکنید که تخم شِمر ورافتاده، شمرش هست. امام حسین صلواتاللهعلیه نیست تا معلوم بشود که حقکش داریم یا نداریم. حرفهای بدی نبوده که ما شنیدهایم؛ انصاف بدهیم میبینیم حرفهای خوبی است.
۱۳۹۱/۵/۵
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
💥صلوات در ماه مبارک رمضان
✅امام علی بن موسی الرضا(ع) فرموده اند:
"شما رابه کثرت در ذکر و یاد خدا و صلوات بر محمد و آل محمد (ع ) در شب وروز ماه رمضان،به مقداری که می توانید توصیه و سفارش می کنم".
📚 بحار الانوار، ج۹۶،ص ۳۸۰
✅مرحوم شیخ مفید(ره) در "مقنعه" می نویسد:" از سنت های نبوی آن است که هر روز از ماه رمضان، صد بار بر محمد و آل محمد(ع) صلوات فرستاده شود ، و صلوات به تعداد بالاتر و بیشتر بهتر است
📚المقنعه، ص ۳۱۳
✅فلسفه ی این همه اهمیت صلوات به اهمیت پذیرش رهبریت و ولایت پذیری حق و آثار و تبعات آن بر می گردد به همین خاطر است که خداوند از پیامبر اکرم (ص) می خواهد که در برابر مزد رسالتش از مردم چیزی جز مودت و محبت به خاندانش نخواهد.
~~~•┈┈••✾•✨🌺✨•✾••┈┈•~~~ 💐🌹💐🌹💐🌹💐
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤* 🌺کانال حقیقت ناب🌺🍃
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/sajadi43
✾❀🌸🍃🌻🌺