دیروز، برای چندمین بار بود که رهبر معظم انقلاب، از مرحوم آقای مصباح بهعنوان استاد فکر، یاد کرده و جوانها را به مطالعه آثار ایشان، دعوت نمودند.
«حقا و انصافا فکر این مرد بزرگ، فکر کمککننده به حرکت فکری جوانها است.»
@sajjadsakeni
فَنَحْنُ مُوَدِّعُوهُ وِدَاعَ مَنْ عَزَّ فِرَاقُهُ عَلَيْنَا ، وَ غَمَّنَا وَ أَوْحَشَنَا انْصِرَافُهُ عَنَّا ، وَ لَزِمَنَا لَهُ الذِّمَامُ الَْمحْفُوظُ ، وَ الْحُرْمَةُ الْمَرْعِيَّةُ ، وَ الْحَقُّ الْمَقْضِيُّ ، فَنَحْنُ قَائِلُونَ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا شَهْرَ اللَّهِ الْأَكْبَرَ ، وَ يَا عِيدَ أَوْلِيَائِهِ .
پس ما او را وداع میکنیم؛ وداع کسی که هجرانش بر ما سخت و غمانگیز است و روگرداندنش ما را غمزده و دچار وحشت کرد. برای او برعهدۀ ما، پیمانی محفوظ و حرمتی در خور رعایت و حقّی واجبالأداء، لازم شد. بر این اساس میگوییم: درود بر تو ای بزرگ ترین ماه خدا! و ای عید دوستانش!
دعای چهل و پنجم صحیفه سجادیه
@sajjadsakeni
در آستانه تابستان داغ دیگری هستیم! اگر در جمجمه مبارک، چیزی تحتعنوان مغز وجود داشت، دست از سر پلیس بر میداشتید و به جای آن، از آقایان: خسروپناه
اعرافی
اسماعیلی
زلفیگل
عیناللهی
صحرایی
قمی
میپرسیدید حداقل در یک سال گذشته، چه طرح، ایده و برنامهای برای #حجاب داشتهاید؟
@sajjadsakeni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دفاع از حرم یعنی قرار جنگ اگر باشد
زمین کارزار ما تلاویو است، تهران نه
@sajjadsakeni
✏️ من خوشحالم!
🔸من خوشحالم و وقتی خوشحالم، نمیتوانم آرام بگیرم. وقتی خوشحالم، نمیتوانم هیچ نگویم و قلم در دستم، آرام نمیگیرد.
🔸خوشحالم برای زنان و کودکان فلسطینی که دیشب، پس از ۱۹۰ روز، با خیال راحت، سر بر بالین گذاشتند. خوشحالم که غاصبین فلسطین، برای یک بار هم که شده، طعم هراس از صدای بمب و موشک، را چشیدند. خوشحالم که جماعت « أحرصالناس علی حیاةالدنیا» که ۷۰ سال آزگار است خون مردم فلسطین و امت اسلام را میمکند، بهچنان دریوزگی و فلاکتی افتادهاند، که سراسیمه، راهی پناهگاههایشان شده و زَهره، ترکاندهاند.
🔸مهم نیست #رژیم_خبیث پس از این چه خواهد کرد. مهم نیست چه واکنشی نشان خواهد داد. مهم نیست که وعده ۲۵ سال را چقدر با دستان خودش، کوتاهتر خواهد کرد. مهم این است که «ما» آغازگر یک «صلح پایدار» شدیم. صلح پایدار تنها زمانی رقمخواهد خورد که ریشه مستکبرین و خونخواران از جا کنده شود. صلح با مستکبرین، نه صلح پایدار، که تحقیر دائمی است.
🔸من خوشحالم که در کشوری و زیر پرچم انقلابی، زندگی میکنم که بنیانگذار آن، «خیال ابلهانه اسرائیل بزرگ» را به تمسخر گرفت و به دشمنی با #رژیم_خبیث افتخار میکرد. خوشحالم که مستضعفین جهان تحت امامت و زعامت آیتالله خامنهای، دیگر مستضعف نیستند. خوشحالم که امروز، میلیونها نفر از مظلومین عالم، خوشحال و شادمانند.
@sajjadsakeni
🔰ارزشهای آمریکایی به روایت تصویر
حکومت آمریکا، ایدئولوژیکترین حکومت دنیاست و بر سر ارزشهایش با هیچ کس شوخی ندارد.
@sajjadsakeni
🔰تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید.
یادی میکنیم از «اقتصاد-ندان»هایی که روابط حسنه با غرب در ترکیه، فعال شدن صنعت توریسم در آن دیار و پیروی عبیدانه اردوغان از بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول را به رخ، میکشیدند و حسرت آن را میخوردند.
@sajjadsakeni
بیسبب نیست که سوزد جگرش گاهبهگاه
حق بده، کنیه او هست «أباعبدالله»
@sajjadsakeni
علّت پیشرفت ایران، علّت عزّتیابی ایران، علّت مطرح شدن ایران به عنوان یک قدرت شاخص در این منطقه، علّت پیدا شدن اینهمه عمق راهبردی برای کشور ــ این نیروهای مقاومت در سراسر منطقه، عمق راهبردی نظام جمهوری اسلامیاند ــ علّت همهی اینها حضور مردم ایران در صحنه است. اگر جنگ تحمیل میکنند، دشمن در جنگ شکست میخورد؛ اگر حملهی کودتایی میکنند، شکست میخورد؛ اگر حملهی امنیّتی میکنند، شکست میخورد؛ علّت این است که مردم در صحنه حاضرند. آنجایی که توانستند مانع از حضور مردم در صحنه بشوند، دشمن پیروز شده؛ در خیلی از بخشهای اقتصادی همینجور است. ما سیاستهای اصل ۴۴ را ابلاغ کردیم، به فلان دولت مدام سفارش کردیم، گفتند بله، میکنیم، نمیکنیم، میکنیم، نمیکنیم؛ چند مورد کردند که از چند مورد، نصفش فاسد از آب درآمد! مشکل اقتصادی اینجوری درست میشود دیگر.| رهبر معظم انقلاب
@sajjadsakeni
✏️حواست را بیشتر جمع کن، اکبرجان!
🔸اگر از کسانی که پای ثابت سخنرانیهای علیاکبر رائفیپور هستند تا کسانی مثل من، که تاکنون، روی هم رفته، به اندازه یک نیمه فوتسال، سخنان او را گوش ندادهاند، بخواهید مهمترین یا حداقل، یکی از مهمترین ویژگیهای او را بگویند، بدون شک، ضدیت با نظام سلطه، استکبار جهانی و صهیونیزم بینالملل را مطرح خواهند کرد.
🔸امروز مصاحبه یکی از اعضای لیست رائفیپور، خانم زینب قیصری را دیدم که در آن گفته بودند: «امروز مفهوم توسعه پایدار در سطح جهانی پذیرفته شده و سازمان ملل متحد 17 هدف را به منظور رسیدن به توسعه پایدار ارائه کرده است. توسعه پایدار دارای سه بعد اقتصادی، اجتماعی و محیط زیستی است.»
🔸اهداف توسعه پایدار(SDGs) که در واقع، برنامه و هدفگذاری سازمان ملل برای کشورهای دنیا تا سال ۲۰۳۰ است، تقریبا توسط همه کشورهای دنیا از جمله ایران، در حال پیگیری است. برای نمونه، میتوانید به سایت سازمان ملل در ایران یا انبوه جلسات، مصوبات و مصاحبههای مسئولین، پیرامون اهداف متعالی! توسعه پایدار، مراجعه کنید.
🔸تنها یک قلم از شاهکارهای SDGs سند مرتبط با آموزش و پرورش بود که در دولت قبل، دنبال میشد و با واکنش شدید رهبری، مواجه گردید: «این سند ۲۰۳۰ سازمان ملل و یونسکو و این حرفها، اینها چیزهایی نیست که جمهوری اسلامی بتواند شانهاش را زیر بار اینها بدهد و تسلیم اینها بشود. به چه مناسبت یک مجموعهی بهاصطلاح بینالمللیای -که قطعاً تحت نفوذ قدرتهای بزرگ دنیا است- این حق را داشته باشد که برای کشورهای مختلف، برای ملّتهای گوناگون، با تمدّنهای مختلف، با سوابق تاریخی و فرهنگی گوناگون، تکلیف معیّن کند ... جمهوری اسلامی خودش ممشیٰ دارد، خطّوربط دارد ...اینکه ما برویم سند را امضا کنیم و بعد هم بیاییم شروع کنیم بیسروصدا اجرائی کردن، نخیر، این اصلاً مطلقاً مجاز نیست ... اینجا جمهوری اسلامی است؛ اینجا، مبنا اسلام است، مبنا قرآن است.»
🔸ایشان در یکی دیگر از بیانات خود، در انتقاد به پنجمین هدف SDGs یعنی «برابری جنسیتی» میفرمایند: «اینکه شعار «برابری جنسیّتی» به طور مطلق میدهند، غلط است. برابری جنسیّتی در همه جا [معتبر] نیست؛ در یک جاهایی بله، برابری هست، امّا در یک جاهایی هم برابری نیست، و نمیتواند باشد. آنچه درست است «عدالت جنسیّتی» است؛ «عدالت جنسیّتی» در همه جا معتبر است.»
🔸تا اینجا میتوان فهمید که برخلاف خانم قیصری و طیف وسیعی از کارگزاران، در جمهوری اسلامی ایران، همه با اهداف توسعه پایدار موافق نیستند. هرچند شاید بتوان قرابتهایی میان فلسفه اسلام و اهداف مذکور که توسط نهادی که قطعا تحت نفوذ قدرتهای بزرگ دنیاست، پیدا کرد، اما این قرابتها -در صورت وجود- مجوزی برای پذیرفتن یکپارچه فرامین آنها نیست. جمهوری اسلامی، اگر بخواهد جمهوری اسلامی بماند(یا بشود!) باید اهداف خود را به صورت شفاف و عملیاتی تعریف نماید. اگر بنای جمهوری اسلامی، بر استقلال است، میبایست همانطور که برای «برابری جنسیتی» شاخصهایی طراحی شده، برنامهریزیهایی انجام گرفته و سیاستهایی در حال اجرا است، برای «عدالت جنسیتی» نیز این مسیر تکمیل گردد. ۴۰ و چند سال، برای اکتفا کردن به شعارهای کلی، کافی است. سیاستگذاری و حکمرانی، نیازمند تدقیق مفاهیم و عینی نمودن آنهاست. این موضوع در ارتباط با سایر موضوعات در حوزههای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی نیز صادق است.
🔸غرض اینکه وقتی از لیست رائفیپورِ ضد سلطه جهانی، پذیرش SDGs بیرون میزند، میتوان سختیها، ظرافتها و حساسیتهای کار سیاسیِ درست را فهمید. البته اگر کسی بخواهد همچون سیاستمداران کنونی، عمل کند، راه این است که پر از تناقض باشد؛ از تولید ملی حمایت کند، به دیدار فقرا و مستمندان برود و همزمان از خرید #سیسمونی از ترکیه، دفاع نماید، داعیهدار استقلال کشور باشد، اما از برجام و FATF دفاع کند و... . اما اگر کسی با شعار #اینبار_فرق_میکند پا به عرصه سیاست، گذاشته باشد، میبایست حواسش را بیشتر جمع کند.
@sajjadsakeni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 احتمالا هر کجای دنیا این فیلم را نشان بدهید، بتوانید پناهندگی بگیرید.
انتخابات الکترونیکی برگزار میشود، ولی آرا به صورت دستی، شمارش میشوند!
@sajjadsakeni
🔰 اطلاعیه نشست
«آسیبشناسی و ارائه الگوی کارآمد در تدوین سیاستهای کلی نظام»
سهشنبه، ۶خردادماه، دانشگاه تربیت مدرس
@sajjadsakeni