part03(1).mp3
6.98M
#مرور_کتاب_آنسوی_مرگ
"تجربیاتی از عالم پس از مرگ"
📗قسمت3
https://eitaa.com/SLAM42
۳ مهر ۱۳۹۹
✅#قانون_گریزی
💠توافق نداشتن #والدین در روش #تربیتی فرزندان، سبب میشود فرزندان در بزرگسالی به افراد قانونگریز تبدیل شوند.
💢برای مثال پدری فرزندش را از بازی با تلفن همراه منع میکند و مادر در غیاب پدر برای رسیدگی به کارهای خود، اجازه میدهد که #فرزندش با تلفن همراه بازی کند. نتیجه این #ناهماهنگی تربیتی میان والدین، ایجاد این تصور اشتباه که هر نوع #ممنوعیتی غیر قابل اجتناب نیست، در فرزند میشود و او یاد میگیرد که اجازه انجام کارهای ممنوعه را از والد دیگر بگیرد که البته این عادتهای تدریجی، سبب #هدایت فرزند به سمت انجام کارهای خلاف #قانون میشود.
✅یکی از مهم ترین فاکتورها در تربیت فرزندان، هماهنگی والدین در تربیت فرزندان است که سبب می شود اثر گذاری کلام انها بیشتر شود.
#امام_حسین
#شهادت_امام_سجاد🏴
#ما_ملت_امام_حسینیم
#من_محمد_را_دوست_دارم ❤️
🏴🏴🏴
۳ مهر ۱۳۹۹
۳ مهر ۱۳۹۹
۳ مهر ۱۳۹۹
۳ مهر ۱۳۹۹
السلام ای کریم آل الله
چشمهای نجیب یعنی تو
ای فدای مزار ویرانت
در مدینه غریب یعنی تو
🏴 هفتم صَفَر؛ سالروز شهادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) تسلیتباد
☫https://eitaa.com/SLAM42
۴ مهر ۱۳۹۹
هوالله الصمدماشاالله مرادی:
7 صفر
شهادت_امام_مجتبی_علیه_السلام
در این روز در سال 50 هـ قمری امام مجتبی علیه السلام در سن 47 سالگی در مدینه به شهادت رسیدند (1) ولی اشهر بین علمای امامیّه شهادت حضرت در 28 ماه صفر است.
رسول خدا صلّی الله علیه و آله درباره ی حضرت مجتبی علیه السلام فرموده اند :
کسی که بر او بگرید کور نمی شود روزی که چشم ها نمی بینند، و کسی که بر آن حضرت محزون باشد دلش محزون نمی شود روزی که دل ها محزون است، و کسی که آن حضرت را در بقیعش زیارت کند قدمش بر صراط ثابت می ماند روزی که قدم ها بر صراط می لغزد ... . (2)
← نسب شریف آن حضرت علیه السلام
از طرف مادر، جدّشان خاتم الأنبیاء و المرسلین محمّد بن عبدالله صلّی الله علیه و آله، جدّه شان جناب خدیجه بنت خویلد ام المؤمنین علیها السلام است.
از طرف پدر جدّشان سیّد بطحاء حضرت ابو طالب علیه السلام، جدّه شان جناب فاطمه بنت أسد علیها السلام است.
پدر : مولی الموالی امیر المؤمنین علی بن ابی طالب علیهما السلام. مادر : سیدة النساء فاطمه زهراء علیها السلام.
برادرانی مانند حضرت سیّدالشهدا علیه السلام و ابا الفضل العبّاس علیه السلام، و خواهرانی همچون زینب کبری و امّ کلثوم علیهما السلام.
← بعضی از صفات آن حضرت علیه السلام
در جود و سخاوت زبانزد همگان بود، به حدّی که در طول عمر شریف سه بار مالشان را _ حتّی کفش خود را _ در راه خدا تقسیم کردند.
حلم و صبر آن حضرت تعجّب همگان را بر انگیخته بود. مروان با آن بغض و عنادی که داشت بعد از تیر باران شدن جنازه می آید و تابوت آن حضرت را به دوش می کشد. هنگامی که امام حسین علیه السلام از او سؤال می کند :
تا دیروز غیظ و کینه ی او را داشتی و امروز تابوت او را حمل می کنی ؟
در پاسخ می گوید :
با کسی این کارها را کردم که حلمش با کوه ها برابر بود. (3)
← عمر شریف آن حضرت علیه السلام
مشهور طبق روایت حضرت باقر و حضرت صادق علیهما السلام عمر شریف آن حضرت 47 سال و چند ماه بوده است. (4)
← شهادت آن حضرت علیه السلام
بعد از آتش بس بین حضرت و معاویه، امام علیه السلام به مدینه باز گشتند و ده سال در آنجا بودند تا اینکه معاویه توسط جعدة دختر اشعث کندی آن حضرت را مسموم کرد. مدّت مسمومیّت حضرت چهل روز طول کشید.
هنگامی که ارتحال حضرت نزدیک شد، امام حسین علیه السلام را با دیگر فرزندان امیر المؤمنین علیه السلام طلبیدند، و ودایع امامت و کتب رسول خدا صلّی الله علیه و آله و امیر المؤمنین علیه السلام و سلاح آن حضرت را به امام حسین علیه السلام سپردند و به آنچه امیر المؤمنین علیه السلام به آن حضرت وصیّت فرموده بودند اهل بیت و شیعیانش را وصیت فرمود که امام بعد از من برادرم امام حسین علیه السلام است، دستوراتش را اطاعت کنید و از مخالفت با او بپرهیزید.
سپس فرمود :
شما را به خدا می سپارم و او خلیفه ی من بر شماست، چشمان مبارک خود را بست و دو دست و پا را دراز کرد و از دنیا رفت در حالی که می فرمود : لا اله الّا الله.
صدای گریه و ناله از منزل آن حضرت بلند شد، و مدینه از ناله و ضجّه مانند روزی شده بود که رسول خدا صلّی الله علیه و آله از دنیا رفت.
برادران، اولاد، شیعیان صدا به نوحه و ناله بلند کرده، امام حسین علیه السلام در حالتی که اشک می ریخت متوجّه غسل و حنوط کفن برادر شدند، سپس بر آن مظلوم نماز خواندند و جنازه را برای تجدید عهد با رسول خدا صلّی الله علیه و آله به طرف روضه منوّره نبویّه بردند و آن وقایع اتّفاق افتاد.
بدن را به بقیع آوردند، امام حسین علیه السلام داخل قبر شد و بدن برادر را دفن کرد و هنگام خروج از قبر در حالت گریه می فرمود :
ءأدهن رأسی أم أطیب محاسنی
و رأسک معفور و أنت سلیب ؟
بکائی طویل و الدموع غزیرة
و أنت بعید و المزار قریب
📚 منابع :
1. توضیح المقاصد : ص 6. و ... .
2. امالی صدوق : ص 177. و ... .
3. بحار الأنوار : ج 44، ص 145. و ... .
4. مناقب آل ابی طالب علیهم السلام : ج 4، ص 34. و ... .
تقویم
🌴🍂🌺🍂🌴
۴ مهر ۱۳۹۹
استاد علی اکبر رائفی پور :
◼️از تمامی تاریخهایی که برای شهادت امام حسن (ع) نقل شده، ۷ صفر ارجحیت دارد. پس چرا تاریخ شهادت امام حسن مجتبی(ع) در ۲۸ صفر فراگیر شد؟
◼️ در زمان صفویه، شهادت امام حسن مجتبی (ع) در ۷ صفر تعطیل رسمی بود. تا اینکه در زمان ناصرالدین شاه، تولد ناصرالدین شاه مصادف با ۶ صفر بود، برای اینکه تولدش در شب شهادت امام حسن نباشد، عده ای را اجیر کرد تا در تاریخ دست برده و شهادت امام حسن را در تاریخ ۲۸ صفر برگزار کنند و ولادت امام کاظم که در ۷ صفر با سندی ضعیف اعلام شد در این تاریخ برگزار شود.
◼️ نکته جالبتر اینکه فقط ایرانی ها ۲۸ صفر را شهادت امام حسن می گیرند
🔊 حقیقت پنهان( ۷ صفر ) - مشهد - ۱۶ آبان ۹۵
☫ https://eitaa.com/SLAM42
۴ مهر ۱۳۹۹
67.pdf
3.56M
📝🍃
🍃
📰 «دیدارنگار»
✍️ راهکار پیشنهادی حضرت آیتالله
خامنهای(حفظهالله) برای مقابله با خطر
«فراموشی و تحریفِ دفاع مقدسhttps://eitaa.com/SLAM42
۴ مهر ۱۳۹۹
۴ مهر ۱۳۹۹
۴ مهر ۱۳۹۹
۴ مهر ۱۳۹۹