زود کبود شدن بدن نشانه چیست؟
🔹همواره این طور نیست که عوارض و کمبودهای بدن توسط پزشکان یا از طریق آزمایشها تشخیص داده شوند. بدن ما نیز در مواقع لزوم سیگنالهایی را ارسال میکند. بدن ما فوقالعاده باهوش است و زمانی که مواد مغذی کافی را دریافت نمیکند، علائم هشدار دهنده کوچکی را ارسال میکند.
🔹اگر کسی حتی بر اثر کوچکترین ضربه دچار کبودی شود، ممکن است به این معنی باشد که بدن ویتامین C یا K۱ کمی دارد. ویتامین C به تولید کلاژن کمک میکند، که پوست ما را قوی نگه میدارد، در حالی که K۱ برای لخته شدن خون ضروری است. برای جبران این کمبود مرکبات، فلفل دلمه ای و سبزیجات برگدار بیشتری را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
🔹 جزئیات بیشتر را در لینک زیر بخوانید:
🍏 @Salamat_Fouri
سالمترین نوشیدنیها برای کودکان
🔹به گفته کارشناسان تغذیه، شیر ساده، آب و کمی آب سبزیجات همچنان بهترین نوشیدنیها برای کودکان و نوجوانان هستند.
🔹نوشیدنیهای کافئیندار که میتوانند خواب، سلامت روان و سلامت قلب را مختل کنند نیز توصیه نمیشوند.
🔹«امی راید»، یک متخصص تغذیه کودکان: انتخاب نوشیدنیهای سالم برای کودکان به اندازه انتخاب غذاهای سالم حائز اهمیت است.
🍏 @Salamat_Fouri
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅رنگی که نمای ساختمونتو مثل کاخ میکنه
رنگ نمای نانو اتم مخصوص نمای خارج و داخل ساختمان✅
بالای ده سال عمر میکنه👌
این رنگ هم عایق رطوبت هست هم رنگ!👌
به هیچ وجه ترک نمیخوره و دوپوسته نمیشه ضمنا کَپَک و جلبک هم نمیزنه
💻کانال تلگرام👇
https://t.me/nanoatomm
💻پیج اینستاگرام👇
https://www.instagram.com/majid.fallah.nanoatom?igsh=cG5vbmt6d3M0cnZn&utm_source=qr
🔴عرضه بصورت حضوری و آنلاین
ساعات پاسخگویی 9صبح الی 17
☎️ +982133209418
☎️ +982133205418
📲 09391906781
تهران - سه راه افسریه
جلوگیری از پیشرفت آلزایمر با کمک قهوه
🔹شفقنا آینده– شماری از نشریات علمی از جمله نشریه اینترنتی نشنالنیوز با توجه به نتایج یک مطالعه پزشکی این پرسش را مطرح کردهاند که آیا میتوان از اسپرسو به عنوان ابزار جدیدی در زمینه مبارزه با آلزایمر استفاده کرد؟ نویسنده این مطلب در ادامه نوشته که این مطالعه نشان میدهد ترکیبات قهوه یکی از چیزهایی است پتانسیل پیشگیری از بیماری آلزایمر را میتواند داشته باشد.
🔹به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ قهوه اسپرسو حاوی ترکیباتی است که میتواند پیشرفت بیماری آلزایمر را کند یا مختل کند.
🔹مطالعهای که در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شده نشان میدهد که ترکیبات اسپرسو میتواند به طور بالقوه بر شروع بیماری آلزایمر تأثیر بگذارد.
🔹با این حال نتایج آزمایشگاهی اولیه نشاندهنده نقش و تاثیر نوشیدن اسپرسو در جلوگیری از بروز آلزایمر در انسان نیست. ماجرا اما از جایی آغاز میشود که پروتئینی به نام تاو که به تثبیت ساختارها در مغز سالم کمک میکند،
🍏 @Salamat_Fouri
محققان درمان سریع فشار خون، بدون جراحی را کشف کردند!
🔹محققان بریتانیایی روشی نوین و غیرتهاجمی برای درمان فشار خون بالا معرفی کردهاند که در ۲۰ دقیقه و بدون نیاز به جراحی، میتواند میلیونها بیمار را درمان کند. این روش که Triple T یا EUS-RFA نام دارد، از طریق آندوسکوپ وارد معده میشود و با استفاده از امواج رادیویی فقط تومور مشکلساز در غدد فوقکلیوی را از بین میبرد، در حالی که بافتهای سالم باقی میمانند.
🔹این درمان برای بیمارانی که به آلدوسترونیسم اولیه مبتلا هستند و در اثر تومورهای کوچک غدد فوقکلیوی فشار خون بالا پیدا کردهاند، بسیار مؤثر است. نتایج آزمایشها نشان داد که ۷۵٪ از بیماران بهبود قابل توجهی در سطح هورمونها و ۴۳٪ بهبود در فشار خون خود داشتند. جالبتر اینکه ۴ بیمار فشار خونشان بهطور کامل درمان شد و دیگر نیازی به دارو نداشتند!
🔹
🍏 @Salamat_Fouri
سقط جنین در فرهنگ ایرانی جایی ندارد
🔹محسن رضایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی:
🔹سقط جنین از نظر اخلاقی دچار چالش است. تصور کنید یک پزشک که الگوی اخلاق است سقط جنین انجام میدهد. در استدلالهای عقلی ما میگوئیم جان یک معقوله مهم است.
🔹موضوع سقط جنین دارای جدیت است و زمانی که فرد دارای شأن اخلاقی است از بین بردن آن یک قتل محسوب خواهد شد و در فرهنگمهربان ایرانی جایی نخواهد داشت./مهر
🍏 @Salamat_Fouri
کم بخوابید تا زود بیمار شوید
🔹لیلا امامی متخصص بیهوشی و فلوشیپ طب خواب: خواب یک فرآیند فیزیولوژیکی اساسی است که به بدن اجازه میدهد خود را از نو بسازد، تجدید قوا کند و به طور کلی به پایداری برسد.
🔹هر مرحله از خواب وظایف خاصی نظیر تثبیت حافظه، تنظیم احساسات و بازسازی جسمی دارد و چرخهای بودن این مراحل برای سلامت ضروری است.
🔹بزرگسالان بهطور متوسط به ۷ تا ۹ ساعت خواب شبانه نیاز دارند. با این حال، نیاز فرد به خواب ممکن است بسته به سن، سبک زندگی و وضعیت سلامتش متفاوت باشد.
🔹خواب ناکافی موجب افزایش خطر ابتلا به فشار خون، بیماریهای قلبی، سکته مغزی، ضعیفشدن سیستم ایمنی، دیابت نوع ٢، چاقی، اختلالات خلقی از جمله افسردگی و اضطراب و آلزایمر میشود.
🔹ایجاد یک برنامهٔ خواب منظم، ایجاد محیط خواب راحت، محدودکردن مدت قرارگرفتن درمعرض صفحهٔ نمایشها قبل از خواب، کاهش مصرف کافئین و الکل میتواند موجب بهبود وضعیت خواب شود.
🍏 @Salamat_Fouri
نایب رئیس هیئت مدیره انجمن شرکتهای پخش دارو: برخی بیماران در اوج فقر و تنگدستی داروهای خاص خود را میفروشند
🔹 حداقل برای ۳ ماه موجودی دارو لازم داریم تا مردم از داروخانه دست خالی برنگردند
🔹رضا جباری:
🔹فردی که داروی کمیاب ویژه بیماری خاص خود را میفروشد از سر تنگدستی این کار را میکند. درواقع برخی از افرادی که به مرحله «بالاتر از سیاهی رنگی نیست» رسیدهاند در اوج استیصال معیشتی اقدام به فروش داروهای شخصی خود میکنند.
🔹حداقل برای ۳ ماه دارو باید در کشور موجود داشته باشیم تا زمانی که مردم به یک داروخانه مراجعه میکنند، دست خالی برنگردند. اگر میزان دارو کمتر از ۳ ماه باشد، کمبود، کاملا احساس میشود. ممکن است از نظر ریاضی، کمبود نباشد، اما از نظر دسترسی، حتما کمبود محسوس است./ فرارو
🍏 @Salamat_Fouri
تاثیر خوردن گردو در صبحانه بر عملکرد مغز انسان
🔹محققان دانشگاه ریدینگ دریافتند که خوردن ۵۰ گرم گردو در مقایسه با خوردن یک صبحانه بدون این خشکبار منجر به زمان واکنش سریعتر در طول روز و عملکرد بهتر حافظه در اواخر روز میشود.
🍏 @Salamat_Fouri
دستگاه تنفستان را با این گیاه خوشبو کنید
🔹نعناع گیاهی است با طبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشکشده، دمنوش، اسانس، دمکرده و پودر امکانپذیر خواهد بود.
🔹برگهای نعناع حاوی بالاترین مقدار آنتیاکسیدان نسبت به سایر گیاهان موجود میباشند. روغن نعناع شامل اسیدهای فنولیک، فیتوسترون، ساپونین ها، تریترپین ها، فلانوئیدها، کاروتنوئید، آنتوسیانینها بوده و روغن نعناع به طور گسترده برای مصارف مختلفی استفاده میشود. همچنین نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوت است که بهطور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
🔹نعناع یک خوشبوکننده دستگاه تنفس است، علاوه بر اطمینان از تمیزی زبان و صمغها، مانع رشد باکتری دردهان میشود. بنابراین نعناع جز یکی از موارد مهمی است که در تهیه خمیردندان و دهان استفاده میشود.
🍏 @Salamat_Fouri
۱۳۹ روز هوای ناسالم برای تهرانیها
🔹 از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا روز پنجم اسفند یعنی با گذشت ۳۳۷ روز از سال، مردم تهران ۱۳۹ روز را در هوای ناسالم برای گروههای حساس با شرایط نارنجی یا ناسالم برای همه گروههای سنی در وضعیت قرمز نفس کشیدند!
🍏 @Salamat_Fouri
3⃣ کمخوابی تهدیدی برای سلامت/ آلزایمر، مشکلات گوارشی و کوچک شدن مغز
🔹لیلا امامی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
🔹بزرگسالان بهطور متوسط به هفت تا ۹ ساعت خواب شبانه نیاز دارند، با این حال نیاز فرد به خواب ممکن است بسته به سن، سبک زندگی و وضعیت سلامت وی متفاوت باشد.
🔹کم خوابی می تواند منجر به افزایش هورمونهای استرس، التهاب و اختلال در متابولیسم گلوکز شود که این عوامل باعث بروز مشکلات قلبی و عروقی خواهد شد.
🔹کمخوابی تا ۵۰ درصد خطر ابتلا به چاقی را افزایش میدهد، خواب کم و ناکافی موجب کوچک شدن مغز، ضعف حافظه به ویژه کوتاه مدت، یبوست، مشکل در سیستم گوارش، تضعیف عملکرد کبد، پیری زودرس و ضعف اعصاب می شود.
🍏 @Salamat_Fouri