eitaa logo
🇮🇷ســـلام بر مهــــدی🇵🇸
3هزار دنبال‌کننده
27هزار عکس
20.6هزار ویدیو
206 فایل
موضوع کانال: 🔸مهدویت 🔸اخبارظهور /منطقه / جبهه مقاومت 🔸بشارت های ظهور ✍️حرف ناشناس https://harfeto.timefriend.net/17053229325030 ✅️ #کپی_حلال ❌️تبادل نداریم کانال دیگر ما: 😎 @Sar_be_gooni 🦋 @Ya_mahdya
مشاهده در ایتا
دانلود
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استغفار کردن چه آثاری دارد؟! حجت الاسلام عالی
✍اهمیت محاسبه نفس 🔹در توصیه‌ی علمای اخلاق و هم در بعضی از احادیث هست که خطاهای خودتان را بنویسید، هر شب خودتان را محاسبه کنید. ▪️مقام معظم رهبری | ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نزدیک قبر این آدم ها نرو ! 🎥 آیت الله مجتهدی تهرانی رحمة الله
♨️این تحلیل آدمی ست که در کمیسیون امنیت ملی مجلس بوده ! دیپلماسی دیرهنگام یعنی چی ؟ یعنی اولا نباید جواب تجاوز اسرائیل رو میدادید و ثانیا سریع می رفتید به خواهش و تمنا که بیایید صلح کنیم. بزرگترین خائنین به هر سرزمینی کسانی هستند که پیش از تصرف آن سرزمین ، ذهن مردم را به دشمن تسلیم می کنند.
🔻واکنش دبیر ستاد امر به معروف به احتمال برداشته شدن فیلترینگ: این کار در زمان جنگ جای تعجب دارد!!! 🔹در زمانی که سرداران و سربازان ما در میدان در حال پرپر شدن هستند، روی‌ خوش نشان‌دادن به دشمن در فضای رسانه‌ای چه معنایی دارد؟
📣 شهادت ملی‌پوش فلسطینی در بمباران صهیونیست‌ها 🔰 عماد ابو طعیمه، بازیکن تیم ملی فلسطین، در پی حملات رژیم اشغالگر قدس به شهادت رسید. 👈🏻 455 ورزشکار از ابتدای جنگ غزه تا کنون، توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند.
🌸 هدیه یک انگشتر منسوب به عثمان بن سعید (ره) نائب اول امام زمان (عج) توسط شهید سید حسن نصرالله به رهبر معظم انقلاب اسلامی 🔸 در انتهای نامه نوشته است: اگر می‌توانستم حتما روحم و عمرم را با رضایت و شُکر تقدیم به سید و مولایم حضرت امام خامنه‌ای می‌نمودم. روحم فدای او باد و خدا عمر شریفش را طولانی کند. انگشتر سفیر امام (ع) را به نائب امام (ع) در این عصر تقدیم می‌کنم. نکته مهم: باید ولایت‌مداری و عشق به ولایت فقیه و بصیرت و ادب را از سیدالشهداء مقاومت یاد بگیریم. سلام و درود و صلوات الهی بر او و همه شهدای جبهه حق. 🌱🌷🌱
. ♨️ وزیر دفاع: سامانه «تاد» چیز جدیدی نیست 🔹امیر سرتیپ نصیرزاده در واکنش به تهدیدهای رژیم صهیونیستی و استقرار سامانه «تاد» در منطقه گفت: سامانه تاد یک سامانه ضد بالستیکی است و چیز جدیدی نیست؛ ما آن را در راستای جنگ روانی ارزیابی می‌کنیم.