🔴عزل بنی صدر از ریاست جمهوری با حکم امام خمینی
1 تیر 1360
♦️پس از مدت ها اختلاف بین مسؤولان انقلابی نظام اسلامی و بنی صدر، رییس جمهور خائن و طرفداران او، همچنین سوء مدیریت در جنگ و نیز موضع گیری علیه اهداف نظام اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) در 20 خرداد 1360، پس از مشورت با مسؤولان عالی رتبه نظام، وی را از فرماندهی کل قوا، که به نیابت از ولی فقیه در اختیار او بود، بر کنار نمودند.
♦️این عمل حضرت امام، واکنش منفی بنی صدر را برانگیخت و به جای آن که در صدد اصلاح خود و پایان دادن به کارشکنی ها و مخالفت های خود باشد، به حکم امام بی اعتنایی نمود که این امر بر نمایندگان انقلابی مجلس شورای اسلامی گران آمد. از این رو در 24 خرداد، درخواست طرح عدم کفایت سیاسی او را در مجلس عنوان نمودند. در این میان هر چند برخی نمایندگانِ هوادار بنی صدر و طرفداران او در خارج از مجلس، بر عدم طرح این مسأله در مجلس تلاش کردند ولی در نهایت، نمایندگان پیرو امام خمینی و نظام اسلامی در مجلس شورای اسلامی در 31 خرداد 1360 رأی به عدم کفایت سیاسی بنی صدر داده و این حکم را به حضرت امام ارسال داشتند.
♦️فردای آن روز در اول تیرماه، حضرت امام خمینی(ره)، طی پیامی این مهره دست نشانده اجانب را از ریاست جمهوری عزل کردند. ایشان در آن پیام فرمودند: "پس از رای اکثریت قاطع نمایندگان مجلس به عدم کفایت سیاسی بنی صدر، ایشان را از ریاست جمهوری عزل نمودم." بنی صدر که از بازداشت و محاکمه خود هراسان بود، پس از پنج هفته اختفاء، با لباس و آرایش زنانه و با هماهنگی عوامل مزدور خویش و با ربودن یک هواپیمای متعلق به جمهوری اسلامی ایران، با کوله باری از خیانت به ملت، در 7 مرداد 1360 از ایران به فرانسه گریخت و در آنجا عملیات ضد نظام را با همکاری منافقین ادامه داد.
🔴دانشگاه علوم پزشکی تبریز به اظهارات پزشکیان: لطفا دربارهٔ گزینش سلیقهای در دوران ریاست خود پاسخگو باشید!
♦️دانشگاه علوم پزشکیِ تبریز به واکنش به اظهارات پزشکیان اعلام کرد: حضرتعالی در سخنان خود از بهکارگیریِ افراد تازهکار در مسئولیتها انتقاد کردید و گفتید «مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد؟»
♦️در دوران تصدیِ ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبولشدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و بهجای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند که این افراد به «قبولشدگان با سهمیهٔ پزشکیان» معروفند.
⁉️محمدفاضلی که تو برنامه زنده تلویزیونی خواست با هوچیگری از حقیقت فرار کنه کیه و چیکار کرده؟
♦️بیاید اینجا براتون توضیح بدم:
🔹فاضلی سال ۸۸ و در جریان فتنه از دانشگاه گیلان اخراج شد.بعد از این که دولت تغییر کرد و روحانی سر کار اومد، فاضلی بصورت غیرقانونی رفت دانشگاه شهید بهشتی.
🔹از اینجای داستان به بعد رو به استناد حرفهای «سعدالله نصیری قیداری» رئیس دانشگاه شهید بهشتی که از طرف وزیر علوم دولت «روحانی» منصوب شده توضیح میدم:
🔹قیداری میگه:
از روز اولی که فاضلی وارد دانشگاه شد تو نهاد ریاستجمهوری مشغول فعالیت بود.
🔹محمد فاضلی بصورت پیمانی تو دانشگاه شهیدبهشتی ادامه فعالیت میده.
🔹وقتی استاد پیمانی شروع به فعالیت میکنه،۳ سال وقت داره تا بر اساس برنامهای که اعلام میکنه به رسمی آزمایشی تبدیل وضعیت بده.
🔹اگر نتونست ۲ سال دیگه هم وقت میدن
و اگر باز هم نتونست نهایتا ۸ سال وقت میدن و در پایان ۸ سال اگر نتونه آرای موافق برای تبدیل وضعیت رو کسب کنه، هیات امنا دیگه بهش فرصت نمیده.
🔹و درنهایت این به معنای «اخراج» نیست؛ بلکه در اصل قراردادش دیگه تمدید نمیشه.
🔹تو ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ جلسهای تشکیل میشه تا شرایط فاضلی بررسی بشه که «از نظر عمومی، آموزشی و پژوهشی، در مرحله تبدیل وضعیت موفق به کسب آرای هیات اجرایی نمیشه»
🔹چرا؟
۱- خارج از دانشگاه پست داشته.
۲- حضور کافی تو دانشگاه نداشته و طبق ۲سال حتی ۲ماه هم توی دانشگاه حاضر نبوده!!!
۳- بارها بابت این موضوعات تذکر گرفته اما اهمیت نداده
۴- نه کتاب و مقاله مینوشته و نه کار اجرایی و فرهنگی و علمی انجام میداده! و قانونا نمیشه چنین شخصی عضو هیات علمی باشه!
۵- مقاله بینالمللی قابل قبول نداشته!
🔹قیداری میگه: هیات اجرایی وقت زیادی برای بررسی صلاحیت آقای فاضلی گذاشت اما به نتیجه نرسید حتی بعدش راههای اعتراض به وزارت علوم هم بهش ابلاغ شده!!
🔹حالا اصلاحطلبا ، چی میگن؟!
میگن بخاطر مسائل سیاسی اخراج شده!!
همینقدر دروغگو!
🔹تو برنامه زنده تلویزیونی فاضلی در مورد این موضوع پیمانی بودنش و اخراجش بدلیل غیبت مورد سوال قرار گرفت و اینجوری فرار کرد!
https://eitaa.com/nasimemarefat1
https://splus.ir/nasimemarefat
پزشکیان نموداری را نشان میدهد که بگوید بر اساس این نمودار سفره مردم در دولت آقای رئیسی هر روز کوچکتر میشود
اما خوب نگاه کنید این نمودار از سال ١٣٩٠ تا سال ١۴٠١ است یعنی دقیقا ثابت کرد سفره مردم در دولت بنفش کوچک شده بود
وبالاخره در دو سال آخر دولت رئیسی که روند تغییر کرده بود در نمودار سانسور میشود.
✅ راهبرد مطلوب رسانهای جریان انقلاب در انتخابات
✍️دکتر محسن لبخندق
▫️کوتاهسخن:
🔹هرچه بالا-پایین میکنیم، در نبرد رسانهای با جبهه رسانهای کارکشته و همهفنحریف جریان غربگرا، هیچ سرمایهای نقدتر، پرانرژیتر و فراگیرتر از «رأی منفی دولت روحانی» در میان مردم نیست. لذا به نظر، #دولت_سوم_روحانی اسم رمز و دال مرکزی و معنابخش همهی اجزاء تقابل رسانهای با جریان غربگرا باید باشد.
🔹بهعبارتی باید پرده از چسبندگی و پیوستگی دولت پزشکیان با دولت روحانی برداشته شود و این نیازمند استمرار ارجاع دالی به نام پزشکیان به مدلولی به نام روحانی است. البته به نحو معقول، مشروع و با ظرافت در کنش رسانهای و با تکیه بر شواهد عریان، متعدد و غیرقابل کتمان این واقعیت.
▫️تبصره:
🔹تمرکز ارجاع دولت پزشکیان به دولت روحانی به هیچ وجه نباید بر #برجام و سیاست خارجه باشد که از قضا به دلایل مختلف، این امر مطلوب و مد نظر تیم رسانهای آنهاست. این ارجاع باید بر وجوه مختلف جمهورکشی روحانی باشد. از تورم تاریخی دولتش، تا شخصیت #صبح_جمعه فهمیدم اش، تا افتخار به مسکننساختن وزیرش، تا لشگر کشتهشدگان #کرونا که گروگان برجام۲ و اف ای تی آف بودند، تا #بیبرقی در دولتش که فقط در زمان جنگ تجربه کرده بودیم، تا شوکدرمانی در #بنزین، تا مدیریت پشتمیزنشینی رییس دولت و...
🔹این #خاطرات_تلخ که قریب یک دهه تا مغز استخوان همهی ملت را سوزاند، اولا نباید با سحر رسانه و با حجاب «برجامِ تفسیرپذیر» در میان عامه فراموش شود و ثانیا باید نفرت از تجربهی مشابه این شرایط برای دولت پزشکیان فاکتور شود.
🔹در مناظرهها، تولیدات رسانهای، گفتگوهای اقناعی، تبلیغات چهره به چهره و هر جزء از اجزاء نبرد گفتمانی با جریان غربگرا، این راهبرد را نباید فراموش کرد.
🔴🔴 پزشکیان میگوید: چرا ۴۰سال است درست نکردید؟
♦️خطاب او دقیقا به چه کسانی است؟!
بگذریم که پزشکیان خود سابقه ۲۰سال وزارت و وکلات دارد. لکن سری به سوابق کارگزاری حامیان و اعضای ستاد او تعجب را دوچندان میکند:
📍 زنگنه: ۴۵سال: وزیر جهاد- وزیر نیرو- وزیر نفت- عضو تشخیصمصلحت.
📍جهانگیری: ۲۹سال: نمایندگیمجلس- استاندار- وزیر معادن-وزیر صنایع-معاوناول رییسجمهور.
📍ظریف: ۲۳سال: سفیر، معاون و وزیرخارجه.
📍 خاتمی: ۲۰سال: نمایندهمجلس-وزیرارشاد- رییسجمهور
📍 ربیعی: ۲۰سال: مشاور رییسجمهور-وزیر تعاون-رییسمرکز بررسیهای استراتژیک- سخنگویدولت
.
📍ابتکار: ۲۳سال: معاون رییسجمهور- شورای شهر تهران
📍 عارف: ۳۵سال: وزیر فرهنگ-وزیر پست- معاون رییسجمهور- رییسسازمان برنامه- نمایندهمجلس- عضو تشخیصمصلحت
♦️این لیست حامیان پزشکیان را میتوان به دهها تن با چندصدسال سابقه، افزایش داد. حال، خطاب «چرا ۴۰سال درست نکردید؟» دقیقا به کیست؟
📍مگر میشود با این لیستطویل، کارنامه ۴۰سال را گردن نگرفت؟!
📍نمیشود دائم از نهجالبلاغه و عدالتِ علی خطبه خواند اما بهوقت انتخابات، برای یک مشت رای، از کارنامه خود شانه خالی کرد و تازه سخن از خدمتگذاری در آینده گفت!
♦️طوری از کارنامه ۴۰ساله انتقاد میکنند که گویی در کشور دیگری وزیر بودهاند و امروز بهمن۵۷ است و آنان به تازگی از پلکان هواپیما پایین آمدهاند!
📍وقتی نامزدی، کارنامه ۴۰سال خود و همقطارانش را گردن نمیگیرد و پاسخگو نیست، چگونه میتوان به او اعتماد کرد؟
📍او حتما کارنامه و تصمیمات دولت خود را هم گردن نخواهد گرفت و به سیاق همین ۴۰سال گردن دیگران خواهد انداخت.
📍حتما هم به وقت بحران خواهد گفت: «من خودم روز جمعه فهمیدم!»
کاش انقدر جوانمرد بودید که پای ۴۰سال کارگزاری خود میماندید.
گردن گیر ندارند اصلاح طلبان
یادم هست حسن روحانی هم همینجور جواب میداد...
همیشه از مردم طلبکار بود
.
چند کلمه درباره نظرسنجی
✍محمد ایمانی
💥نظرسنجی، اگر دقیق و بیطرفانه و مبتنی بر روش های علمی باشد، می تواند ما را تا حدود زیادی با برخی نگرش ها و انگاره های جامعه مورد بررسی آشنا کند.
در این میان، معمولا محافل ذی نفع و دارای سوگیری، برای غلبه دادن ترجیح خود، اقدام به نظرسازی در قالب نظرسنجی می کنند.
از نظرسنجی های کارشناسی مراکز ذی ربط که بگذریم، نظرسنجی های مجازی دارای بالاترین ضریب خطا و احیانا دستکاری است.
اولا گروه ها و کانال ها معمولا دارای اکثریت همسو هستند و بنابراین مثل هم رای می دهند. ثانیا روش ها و از جمله رُبات هایی هستند که به شکل انبوه، جعل نظر در نظرسنجی های مجازی می کنند و خرید و فروش می شوند.
اما دقیق ترین نظرسنجی های علمی و دانشگاهی نیز، دارای تاریخ مصرف هستند و حداکثر، واقعیت همان روز نظرسنجی را بازتاب می دهند؛ و الزاما نمی توان به آینده تعمیم داد.
در نظرسنجی های دو دهه اخیر شاهد بوده ایم که نتایج نظرسنجی در چند هفته منتهی به انتخابات، تصویری را ارائه می کرده که در هفته یا روزهای آخر، کم یا زیاد تغییر کرده است.
در انتخابات سال ۱۳۹۲، نظرسنجی اصلاح طلبان در هفته آخر نشان می داد محمد رضا عارف ۸ درصد، و حسن روحانی ۱۱ درصد آرا را دارد و حال آن که روحانی، ۵۰/۰۷ آرا را کسب کرد.
در انتخابات سال ۱۳۸۴، اصلاح طلبان چنان از پیروزی مطمئن بودند که چهار نفر، جداگانه نامزد شدند. حتی مرحوم هاشمی در دور اول با ۶٫۱۶ میلیون رای نفر اول شد؛ و احمدینژاد فقط ۵٫۷۱ میلیون رای کسب کرد.
احتمالا اگر آن زمان نظرسنجی دقیقی صورت می گرفت، چیزی شبیه همین نتیجه را نشان می داد. اما در فاصله یک هفته تا دور دوم، در حالی که رای هاشمی به ۱۰٬۰۴۶٬۷۰۱ نفر رسیده بود، رای احمدی نژاد تا ۱۷٬۲۴۸٬۷۸۲ نفر صعود کرد.
انبوه کانال های زنجیره ای مدعیان اعتدال و اصلاحات، به عنوان یک شگرد تبلیغاتی و با نظرسنجی های مجازی (دستکاری شده)، چنین القا می کنند که نامزد آنها بالای ۵۰ درصد رای دارد (!) و حال آن که می دانند رای او در نظرسنجی های واقعی میدانی، در حدود ۱۵ تا ۱۹ درصد قرار دارد.
🎥 سخنگوی دولت: سالها با اینستکس و FATF سرکار بودند و سلامت و معیشت مردم را به خارج گره زدند حالا طلبکار شدند
🗣بهادری جهرمی در اجلاس فرهنگیان در مشهد:
🔸در ابتدای دولت دیدید که تحریم ها برای کشور دو مشکل ایجاد کرده بود. هم امکان فروش نفت وجود نداشت، هم بخش خصوصی در تجارت خارجی دچار مشکل جدی شده بود.
🔹در این دولت هم فروش نفت بالا رفت و هم رکورد تجارت بخش خصوصی شکست و در سال ۱۴۰۱ توانستیم ۱۱۲ میلیارد دلار و در سال ۱۴۰۲ رقم ۱۱۷ میلیارد دلار تجارت خارجی غیرنفتی داشته باشیم.
🔸در همان دوره قبل اینستکس یعنی سازوکار نفت در برابر غذا و دارو را با دیپلماسی التماسی پذیرفتند، نه تنها هیچ اثر مثبتی نداشت، بلکه بعد از عدم موفقیت، خلق نقدینگی و تورم بالا ایجاد کرد.
🔹امروز میگویند که ترامپ نمیگذاشت نفت بفروشیم ولی بایدن گذاشت؛ ۹ ماه با ریاستجمهوری همان فرد فعالیت کردند ولی باز هم نتوانستند نفت بفروشند.
🔸همان کسانی که مسئولیت داشتند، بهجای پاسخگو بودن طلبکار هستند، میگفتند که تا FATF پذیرفته نشود، نمیتوان واکسن وارد کرد.
🔹نتیجه مسئولیتپذیری شهید رئیسی این بود که با شروع ریاست جمهوری ایشان، در عرض سه ماه از قعر جدول مدیریت کرونا در جهان، به صدر جدول رسیدیم.
💫🌺🍃
🌺
❇️ صلوات خاصه امام هادی علیهالسلام
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ
وَصِيِّ الْأَوْصِيَاءِ وَ إِمَامِ الْأَتْقِيَاءِ
وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ
وَ الْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ
اللَّهُمَّ كَمَا جَعَلْتَهُ نُورا يَسْتَضِيءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ
فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوَابِكَ
وَ أَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقَابِكَ
وَ حَذَّرَ بَأْسَكَ وَ ذَكَّرَ بِآيَاتِكَ
وَ أَحَلَّ حَلالَكَ وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ
وَ بَيَّنَ شَرَائِعَكَ وَ فَرَائِضَكَ
وَ حَضَّ عَلَى عِبَادَتِكَ
وَ أَمَرَ بِطَاعَتِكَ وَ نَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ
فَصَلِّ عَلَيْهِ
أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ
وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
خدايا درود فرست بر على بن محمد،
جانشين اوصيا و پيشواى پرهيزگاران
و يادگار امامان دين
و حجّت بر همه آفريدگان
خدايا چنانكه او را نورى قرار دادى
كه مؤمنان به وسيله او روشنى جويند
پس به پاداش شايانت مژده داد
و به كيفر دردناكت بيم داد
و از صولتت بر حذر داشت
و آياتت را به ياد مردم انداخت
و حلالت را حلال و حرامت را حرام كرد
و قوانين و واجباتت را بيان فرمود
و مردم را به بندگىات ترغيب نمود
و به طاعتت فرمان داد
و از نافرمانىات بازداشت
پس بر او درود فرست
برترين درودى كه بر يكى از اوليايت و نسل پيامبرانت فرستادى
اى معبود جهانيان
#امام_هادی علیهالسلام
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
ا ﷽ ا
✅زیارتنامه امام هادی علیه السلام
✨أَأَدْخُلُ يَا نَبِيَّ اللّٰهِ ؟ أَأَدْخُلُ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ ؟ أَأَدْخُلُ يَا فاطِمَةُ الزَّهْراءُ سَيِّدَةَ نِساءِ الْعالَمِينَ ؟ أَأَدْخُلُ يَا مَوْلايَ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ ؟ أَأَدْخُلُ يَا مَوْلايَ الْحُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ ؟ أَأَدْخُلُ يَا مَوْلايَ عَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ ؟
أَأَدْخُلُ يَا مَوْلايَ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ ؟ أَأَدْخُلُ يا مَوْلايَ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ ؟ أَأَدْخُلُ يَا مَوْلايَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ ؟ أَأَدْخُلُ يَا مَوْلايَ عَلِيَّ بْنَ مُوسَىٰ ؟ أَأَدْخُلُ يَا مَوْلايَ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ ؟ أَأَدْخُلُ يَا مَوْلايَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ ؟ أَأَدْخُلُ يَا مَوْلايَ يَا أَبامُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ ؟ أَأَدْخُلُ يَا مَلائِكَةَ اللّٰهِ الْمُوَكَّلِينَ بِهٰذَا الْحَرَمِ الشَّرِيفِ.✨
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بن مُحَمَّدٍ الزَّكِيَّ الرَّاشِدَ النُّورَ الثَّاقِبَ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُهُ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفِيَّ اللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سِرَّ اللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَبْلَ اللّٰهِ ،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا آلَ اللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خِيَرَةَ اللّٰهِ ،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفْوَةَ اللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَقَّ اللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَبِيبَ اللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ الْأَنْوَارِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا زَيْنَ الْأَبْرَارِ ،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَلِيلَ الْأَخْيَارِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عُنْصُرَ الْأَطْهارِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ الرَّحْمٰنِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا رُكْنَ الْإِيمانِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَى الْمُؤْمِنِينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ الصَّالِحِينَ ،
السَّلامُ عَلَيْكَ يا عَلَمَ الْهُدىٰ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَلِيفَ التُّقىٰ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَمُودَ الدِّينِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ خَاتَمِ النَّبِيِّينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيِّينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَيِّدَةِ نِسَاءِ الْعالَمِينَ
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْأَمِينُ الْوَفِيُّ ،
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَلَمُ الرَّضِيُّ ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الزَّاهِدُ التَّقِيُّ ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْحُجَّةُ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا التَّالِي لِلْقُرْآنِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُبَيِّنُ لِلْحَلالِ مِنَ الْحَرامِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِحُ ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الطَّرِيقُ الْواضِحُ ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّجْمُ اللَّائِحُ،
أَشْهَدُ يَا مَوْلايَ يَا أَبَا الْحَسَنِ أَنَّكَ حُجَّةُ اللّٰهِ عَلَىٰ خَلْقِهِ ، وَخَلِيفَتُهُ فِي بَرِيَّتِهِ ، وَأَمِينُهُ فِي بِلادِهِ ، وَشَاهِدُهُ عَلَىٰ عِبَادِهِ✨
✨وَأَشْهَدُ أَنَّكَ كَلِمَةُ التَّقْوَىٰ ، وَبَابُ الْهُدَىٰ ، وَالْعُرْوَةُ الْوُثْقىٰ ، وَالْحُجَّةُ عَلَىٰ مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَمَنْ تَحْتَ الثَّرَىٰ ، وَأَشْهَدُ أَنَّكَ الْمُطَهَّرُ مِنَ الذُّنُوبِ ، الْمُبَرَّأُ مِنَ الْعُيُوبِ ، وَالْمُخْتَصُّ بِكَرامَةِ اللّٰهِ ، وَالْمَحْبُوُّ بِحُجَّةِ اللّٰهِ ، وَالْمَوْهُوبُ لَهُ كَلِمَةُ اللّٰهِ ، وَالرُّكْنُ الَّذِي يَلْجَأُ إِلَيْهِ الْعِبادُ ، وَتُحْيىٰ بِهِ الْبِلادُ ، وَأَشْهَدُ يَا مَوْلايَ أَنِّي بِكَ وَبِآبائِكَ وَأَبْنَائِكَ مُوقِنٌ مُقِرٌّ ، وَلَكُمْ تَابِعٌ فِي ذَاتِ نَفْسِي ، وَشَرَايِعِ دِينِي ، وَخَاتِمَةِ عَمَلِي وَمُنْقَلَبِي وَمَثْوَايَ ، وَأَنِّي وَلِيٌّ لِمَنْ وَالاكُمْ ، وَعَدُوٌّ لِمَنْ عَادَاكُمْ ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَعَلانِيَتِكُمْ ، وَأَوَّلِكُمْ وَآخِرِكُمْ ، بِأَبِي أَنْتَ وَأُمِّي ، وَالسَّلامُ عَلَيْكَ وَرَحْمَةُ الله و بَرَکاتُه✨
#میلاد_امام_هادی_علیه_السلام
حضرت #امام_هادی علیه السلام
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
4_5944964379593149912.mp3
3.87M
📝زیارت امام هادی علیه السلام
🎙فرهمند
#میلاد_امام_هادی_علیه_السلام
حضرت #امام_هادی علیه السلام
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 نشست مجازی
🍃🌹🍃
✅ موضوع: معیارهای انتخاب اصلح و مشارکت حداکثری بانوان در انتخابات
🎙سخنران: سیدجلال حسینی معاون سیاسی سازمان بسیج
⏰ زمان: شنبه ۲تیرماه؛ ساعت ۲۱
❌ لینک ورود به نشست
🆔 rubika.ir/hadianebasir1
#انتخابات |
#شهید_جمهور
اولین سلام صبحگاهی،
تقدیم به ساحت قدسے قطب عالم امکان
حضرت صاحب الزمان(عج) ...
❤️السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ
یا اباصالحَ المهدی
یا خلیفةَالرَّحمن
و یا شریکَ القران
ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ
سیِّدی و مَولای
ْ الاَمان الاَمان
أللَّهُمَ عَجلْ لِوَلِیکْ ألْفَرَج بحق زینب کبری(س)
✨🥀✨
روز خود را با سلام به مادر شهیدان
#حضرت_فاطمه_الزهرا (س) آغاز
کنیم...
♥️ﺍﻟﺴَّﻠﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚِ ﻳَﺎ ﻓَﺎﻃِﻤَﺔُ اَلْزَهرا
♥️اَلسَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ
♥️السَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِسَاءِ
الْعَالَمِينَ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ
♥️السَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا أُمَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْن
ان شاءالله با دعای خیر مادرانه
حضرت زهرا(س)بتونیم به خدا
برسیم...
#زن_عفت_افتخار
به قصد زيارت ارباب بی کفن :
❤️السلام عليك يا اباعبدالله
و علي الارواح التي حلت بفنائك
عليك مني سلام الله أبدا
ما بقيت و بقي الليل و النهار
و لا جعله الله آخر العهد مني لزيارتكم
السَّلامُ عَلي الحُسٓين و
عٓلي عٓلي اِبن الحُسَين و
عَلي اولاد الحُسَين وَ
علَي اصحابِ الحُسَين.
أللهم ارزقنا زیارت الحسین (ع)
اللهم ارزقنا شفاعة الحسین (ع)
❤️السلامُ عَلَیک یا امام الرئوف یا ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ المُرتضی
✨ﺍﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ ﺍﻟْﻤُﺮْﺗَﻀَﻰ ﺍﻟْﺈِﻣَﺎﻡِ ﺍﻟﺘَّﻘِﻲِّ ﺍﻟﻨَّﻘِﻲِّ ﻭَ ﺣُﺠَّﺘِﻚَ ﻋَﻠَﻰ ﻣَﻦْ ﻓَﻮْﻕَ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَ ﻣَﻦْ ﺗَﺤْﺖَ ﺍﻟﺜَّﺮَﻯ ﺍﻟﺼِّﺪِّﻳﻖِ ﺍﻟﺸَّﻬِﻴﺪِ ﺻَﻠَﺎﺓً ﻛَﺜِﻴﺮَﺓً ﺗَﺎﻣَّﺔً ﺯَﺍﻛِﻴَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺻِﻠَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺗِﺮَﺓً ﻣُﺘَﺮَﺍﺩِﻓَﺔً ﻛَﺄَﻓْﻀَﻞِ ﻣَﺎ ﺻَﻠَّﻴْﺖَ ﻋَﻠَﻰ ﺃَﺣَﺪٍ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﻟِﻴَﺎﺋِﻚَ✨
أللَّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیِکَ ألْفَرج وَ العافیةَ وَ النَصر بِحَقِّ حضرت زینب(س)...
❤️بياد مولا، به رسم ادب،
اولین حاجت امروزمان را از خداوند رحمان،
فرج منجی عالم میخواهیم
به حرمت دعای فرج آن حضرت :
بسم الله الرحمن الرحيم
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،
وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ
فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،
اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ
اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛
يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ،
اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ
بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ...
❤️و برای سلامتی محبوب:
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ
صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه
في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة
وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا
حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .
❤️الهی...
یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد،
یا عالیُ بِحَقِّ علی،
یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه،
یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن،
یا قَدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن،
عجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ وَ العافیةَ وَ النَصر بِحَقِّ حَضرَتِ زِینَب(س)
🌺 سلامتی و تعجیل در فرج آقا #صلوات ... 🌺
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۲۹۱ قرآن کریم شامل آیات ۸۷ تا ۹۶ سوره مبارکه اسراء
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند:
«فَضلُ القُرآنِ عَلی سائِرِالکَلامِ کَفَضلِ اللهِ عَلی خَلقِهِ»
برتری قرآن بر سایر سخنان، همانند برتری خداوند است بر بندگانش.
(جامع الاخبار/ ۴۷)
🎙استاد: پرهیزگار
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
#حدیث
🔹امیرالمؤمنین عليهالسلام
ثَلاثٌ يُمتَحَنُ بها عُقولُ الرِّجالِ ،هُنَّ : المالُ ، والوِلايَةُ ، والمُصيبَةُ
.
🌸 سه چيز است كه خردهاى آدميان با آنها آزموده مى شود: دارايى، دوستى و مصيبت.
📙غرر الحكم : 4664.
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
حدیث
حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمودند:
يا أكرَمَ الأَكرَمينَ ، ومُنتَهى اُمنِيَّةِ السّائِلينَ ، أنتَ مَولايَ ، فَتَحتَ لي بابَ الدُّعاءِ وَالإِنابَةِ ، فَلا تُغلِق عَنّي بابَ القَبولِ وَالإِجابَةِ .
اى گرامى ترينِ گراميان ، و نهايتِ آرزوى خواستاران ، تو سَروَر منى كه درب دعا و توبه را براى من گشودى ، پس درب قبول و اجابت دعا را بر روی من مبند .
منبع :
فلاح السائل ، ص ۱۷۵
#حدیث
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فضائل_امیرالمؤمنین
۲ روز تا غدیر
امام رضا علیهالسلام فرمودند:
«إَنَّ يَوْمَ الْغَدِيرِ فِي السَّمَاءِ أَشْهَرُ مِنْهُ فِي الْأَرْضِ»
«به راستی که روز غدیر خم در میان اهل آسمان مشهورتر است تا در میان
اهل زمین.»
وسائل الشيعة، ج۱۴، ص ۳۸۸.
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیه منورة: تأکید بر پیروی از پیامبر اکرم صلوات الله علیه وآله وقانون الهی( قرآن) دارد ؛
🍃
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
🔶برگزیده تفسیر نمونه 🔶
(سوره اعراف _ آیه ۳)
سپس روی سخن را به عموم مردم کرده، میگوید:
«از آنچه از طرف پروردگارتان بر شما نازل شده است، پیروی کنید»
(اتَّبِعُوا ما أُنْزِلَ إِلَیْکُمْ مِنْ رَبِّکُمْ).
و به این ترتیب، سخن از پیامبر صلّی اللّه علیه و آله و مأموریت و رسالت او شروع میشود و به وظیفه مردم منتهی میگردد.
و برای تأکید اضافه میکند:
«از فرمان غیر خداوند پیروی نکنید و از انتخاب
ج2، ص25
ولیّ و سرپرستی جز او خودداری نمایید»
(وَ لا تَتَّبِعُوا مِنْ دُونِهِ أَوْلِیاءَ).
اما چون آنها که به تمام معنی در برابر حق تسلیمند و از تذکرات، متذکر میگردند کمند،
در پایان آیه میگوید:
«کمتر متذکر میشوید»
(قَلِیلًا ما تَذَکَّرُونَ).
از این آیه ضمنا استفاده میشود
که !
انسان بر سر دو راهی است،
یا پذیرش ولایت و رهبری خداوند،
و یا داخل شدن در (ولایت) دیگران،
اگر مسیر اول را قبول کند، (ولیّ) او تنها خداست،
اما اگر تحت ولایت دیگران قرار گیرد، هر روز باید بار کسی را بر دوش گیرد و ارباب تازهای انتخاب کند.
🍃
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
#جرعه_ای_از_نهج_البلاغه
#حکمت_های_نهج_البلاغه
حکمت312
إِنَّ لِلْقُلُوبِ إِقْبَالاً وَإِدْبَاراً؛ فَإِذَا أَقْبَلَتْ فَاحْمِلُوهَا عَلَى النَّوَافِلِ، وَإِذَا أَدْبَرَتْ فَاقْتَصِرُوا بِهَا عَلَى الْفَرَائِضِ.
امام علیه السلام فرمود: دلها (ى انسانها) گاه روى مى آورد (و پرنشاط است) و گاه پشت مى كند(و بى نشاط است) آنگاه كه روى مى آورد آن را به انجام نوافل و مستحبات نيز وادار كنيد و آنگاه كه پشت مى كند و بى نشاط است تنها به انجام فرائض و واجبات قناعت نماييد.
شرح و تفسير
وظيفه ما در حال نشاط و عدم نشاط
امام علیه السلام در اين گفتار حكيمانه به نكته قابل توجه روانى اشاره كرده، مى فرمايد: «دلها (ى انسانها) گاه روى مى آورد (و پرنشاط است) و گاه پشت مى كند (وبى نشاط است) آنگاه كه روى مى آورد آن را به انجام نوافل ومستحبات نيز وادار كنيد و آنگاه كه پشت مى كند و بى نشاط است تنها به انجام فرائض وواجبات قناعت نماييد»؛ (إِنَّ لِلْقُلُوبِ إِقْبَالاً وَإِدْبَاراً؛ فَإِذَا أَقْبَلَتْ فَاحْمِلُوهَا عَلَى النَّوَافِلِ، وَإِذَا أَدْبَرَتْ فَاقْتَصِرُوا بِهَا عَلَى الْفَرَائِضِ). بدون شك، انسان حالات مختلف و متفاوتى دارد و در هر يك از اين حالات بايد موافق آن گام بردارد تا به نتيجه مطلوب برسد. گاه فكر انسان آرام و روح او پرنشاط است و عوامل اشتغال فكرى وجود ندارد و جسم و روحش آماده براى عبادت و اطاعت و بندگى خداست. در اين هنگام اين فرصت طلايى را بايد غنيمت شمرد و علاوه بر واجبات به مستحبات نيز با حضور قلب پرداخت. ولى گاه روح انسان خسته و فكر او مشغول به يك سلسله مشكلات دنيوى است و گاه ناراحتى جسمانى نيز به آن ضميمه مىشود بهگونهاى كه حوصله هيچ كارى را ندارد در چنين شرايطى بايد به واجبات كه به هر حال بايد انجام شود قناعت كرد، زيرا پرداختن به مستحباتى كه انسان آن را بر خودش تحميل كند وهيچ حضور قلب و نشاطى در آن نباشد سبب ارتقاء روح و قرب به پروردگار ووصول به اهداف عالى نخواهد شد و چه بسا اگر مستحبات را در چنين حالى به خود تحميل كند هم به واجبات ضرر بزند و هم حالت تنفر از مستحبات براى او حاصل شود كه هر دو ضايعه بزرگى است. شبيه همين گفتار حكيمانه در حكمت 193 با كمى تفاوت گذشت وهمانگونه كه به هنگام ذكر سند گفتيم، اين حديث شريف از رسول اكرمصلی الله علیه وآله با كمى تفاوت به اين صورت آمده است: «إِنَّ لِلْقُلُوبِ إِقْبَالاً وَإِدْبَاراً فَإِذَا أَقْبَلَتْ فَتَنَفَّلُوا وَإِذَا أَدْبَرَتْ فَعَلَيْكُمْ بِالْفَرِيضَةِ». همچنين شبيه اين كلام حكيمانه در حكمت 278 گذشت آنجا كه فرمود : «قَلِيلٌ تَدُومُ عَلَيْهِ أَرْجَى مِنْ كَثِيرٍ مَمْلُولٍ مِنْهُ؛ عمل كمى كه با نشاط آن را تداوم بخشى اميدواركنندهتر از عملى است كه بسيار و خسته كننده است». نكته اصلى اينجاست كه اسلام به كيفيت عمل بيش از كميت آن اهميت مى دهد، ازاينرو در آيه دوم سوره «ملك» مى خوانيم: «(الَّذِى خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَيَاةَ لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلا وَهُوَ الْعَزِيزُ الْغَفُورُ)؛ آنكس كه مرگ و حيات را آفريد تا شما را بيازمايد كه كدام يك از شما بهتر عمل مى كنيد،و او شكست ناپذير وبخشنده است». در اين آيه شريفه به حُسن عمل اهميت داده شده است،نه به كثرت عمل. به همين دليل امام صادق (ع) درحديثى به اين نكته توجه داده و مى فرمايد: «لَيْسَ يَعْنِي أَكْثَرَ عَمَلاً وَلَكِنْ أَصْوَبَكُمْ عَمَلاً؛ منظور اين نيست كه عمل فرد بيشتر باشد، بلكه مقصودآن است كه كداميك صحيح تر و كاملتر عمل مى كنيد».به بيان ديگر،روح عمل،حضور قلب و توجه به خدا و اخلاص است و اين در حالى حاصل مى شود كه انسان نشاط عبادت داشته باشد وبه هنگام كمبود نشاط حضور قلب نيز آسيب مى پذيرد به همين دليل فرموده اند:هنگامى كه نشاط عبادت نيست به واجبات قناعت كنيد و به هنگام نشاط عبادت،هم واجبات را به جا بياوريد و هم مستحبات را.اضافه بر اين اگر هنگام نداشتن نشاط و حوصله براى عبادت، انسان مستحبات را بر خود تحميل كندممكن است يك حال نفرت و بيزارى در او پيدا شود كه بر آينده او نيز تأثير بگذارد.درنامه69كه از نامه هاى جالب اميرمؤمنان على علیه السلام به«حارث همدانى»است نيز اشاره اى به اين حقيقت شده بود آنجا كه مى فرمايد: «وَخَادِعْ نَفْسَکَ فِي الْعِبَادَةِ وَارْفُقْ بِهَا وَلا تَقْهَرْهَا وَخُذْ عَفْوَهَا وَنَشَاطَهَا إِلاَّ مَا كَانَ مَكْتُوباً عَلَيْکَ مِنَ الْفَرِيضَةِ فَإِنَّهُ لابُدَّ مِنْ قَضَائِهَا وَتَعَاهُدِهَا عِنْدَ مَحَلِّهَا؛در انجام عبادت،نفس خود را بفريب(و آن را رام ساز)و با آن مدارا كن و خويشتن را بر آن مجبور نساز،بلكه بكوش آن را در وقت فراغت و بانشاط به جا آورى مگر فرايضى كه برتو مقرر شده است كه در هرحال بايد آنها را انجام دهى و در موقعش مراقب آن باشى»
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج