🔴فاطمیه یعنی اعتراض به جنایت «سکوت مردم»
🔴«جامعهترس بودن» ریشۀ سکوت افراد در موقع امر به معروف و نهی از منکر است
🔴احساس ضعف و ترس نسبت به جامعه، عامل روانیِ گرایش به دین فردی است
👈🏻 فریادهای فاطمیه بر سر جامعۀ دینی(ج۲)
🔰 چرا ما اکثراً دین را یک امر فردی میدانیم و زیاد به ابعاد اجتماعی دین، نمیپردازیم؟ ریشۀ این مشکل بیشتر از اینکه جهل ما باشد، یک ویژگیِ روحی و روانی است که اکثر انسانها دچارش هستند و آن «جامعهترس» بودن است.
🔰 آدمها نوعاً نسبت به جامعه، منفعل و ترسو هستند؛ یعنی از انبوهیِ جمعیت میترسند و مقهور آن میشوند لذا نسبت به جامعه صرفاً احساس متأثرشدن دارند نه مؤثر بودن بر جامعه.
🔰 یکی از علامتهای مقهورشدن و تحت تأثیر جامعه قرارگرفتن این است که اگر کسی یا گروهی، ما را تشویق کند حالمان خوب بشود و اگر ما را تحقیر و تمسخر کند، حالمان بد بشود.
🔰 کسی که نسبت به جامعه احساس ترس داشته باشد، نمیتواند اهلِ امر به معروف و نهی از منکر باشد و موقع امر به معروف، ساکت میشود. چون امر به معروف یعنی «من قدرت دارم جامعه را تغییر بدهم. من میخواهم بر جامعه تأثیر بگذارم و نمیخواهم از جامعه متأثر بشوم.»
🔰 تربیت دینی ما میگوید که نباید جامعهترس، منفعل و متأثر نسبت به جامعه باشیم. اینکه خیلیها امر به معروف و نهی از منکر را ترک میکنند بهخاطر ضعف و انفعال نسبت به جامعه است. خیلی از آدمهای خوب، حاضر نیستند از آبروی خود در راه دین خدا خرج کنند چون شجاعتِ این کار را ندارند.
🔰 اگر مسئولان جامعهای بد باشند و خرابکاری کنند، آدمهای خوب و معتبر جامعه هم مقصرند؛ چون اینها اگر فریاد بزنند، هیچ مسئولی جرأت خرابکاری نخواهد داشت. این آدمهای خوب، کِی سکوت میکنند؟ وقتی که از جامعه بترسند، نه از خدا.
🔰 فاطمیه و عاشورا، در واقع قیام و اعتراض نسبت به جنایت مردم است؛ جنایت سکوت و تنهاگذاشتنِ ولیّ خدا! فاطمیه «به راه آوردنِ مردم» با پهلوی شکسته است. زینبیه هم فریاد بر سر مردم با چادر خاکی است.
👤#حجت_الاسلام«علیرضا_پناهیان
🚩هیئت ثارالله قم - ۹۸.۱۱.۷
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
👆 ۱۰ وظیفه جوان مومن انقلابی در انتخابات
#انتخابات
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
💠تا اصلاح نکنید #نفوس خودتان را دیگران را نمی توانید #تصحیح کنید.
تااصلاح نکنید نفوس خودتان را،ازخودتان شروع نکنید و خودتان را تهذیب نکنید ، شما نمی توانید دیگران را تهذیب کنید. #آدمی_که_خودش آدم صحیحی نیست نمیتواند دیگران را تصحیح کند هر چه هم بگوید فایده ندارد.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۱۳ ، صفحه ۲۱۱
👈بیانات امام خمینی(ره) در جمع اعضای دفتر تحکیم وحدت حوزه و دانشگاه
🗓مورخ: ۱۳۵۹/۰۹/۲۷
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
حدیث روز
🔻امام صادق علیه السلام:
طُوبى لِشِيعَةِ قائمِنا المُنتَظِرِينَ لِظُهورِهِ في غَيبَتِهِ، وَالمُطيعينَ لَهُ في ظُهورِهِ، اُولئكَ أولِياءُ اللّهِ الَّذينَ لا خَوفٌ عَلَيهِم وَلا هُم يَحزَنونَ.
🔹 خوشا به حال پيروان قائم ما كه در زمان غيبت او منتظر ظهورش هستند و در زمان ظهورش فرمانبردار اويند. آنان، دوستان خدايند كه نه بيمى بر آنان است و نه اندوهگين مى شوند.
📚 كمال الدين : ٣٥٧ / ٥٤ .
🇮🇷 صالحین استان البرز
🆔@Salehin_alborz
دهه فجر انقلاب اسلامی مبارک باد.
حضور رهبر انقلاب در مرقد مطهر امام خمینی(ره)
همزمان با آغاز دهه فجر و در آستانه چهل و یکمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، رهبر معظم انقلاب صبح امروز در مرقد مطهر امام عظیمالشأن حضور یافتند و با قرائت نماز و قرآن یاد آن عزیز سفر کرده را گرامی داشتند.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین با حضور بر مزار شهیدان عالیمقام آیتالله بهشتی، رجایی، باهنر و شهدای حادثه هفتم تیر، علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسئلت کردند.
رهبر انقلاب اسلامی سپس در گلزار شهیدان حضور یافتند و با درود و سلام به ارواح مطهر مجاهدان راه خدا و مدافعان ایران اسلامی، برای استمرار حرکت پر افتخار ملت ایران دعا کردند.
🇮🇷 صالحین استان البرز
🆔@Salehin_alborz
#پرسمان_صالحین
➖➖➖➖➖
❓❓باسلام،اختلاف سن سرگروه با متربیان بهتر است چقدر باشد؟
➖➖➖➖➖
🍀🍀 با سلام خدمت شما پرسشگر محترم
در مورد سن سرگروه برای مدیریت حلقه، رعایت دو نکته لازم است:
اول اینکه سن او آن قدر نباید زیاد باشد که نتواند به مقتضای روحیات سنی اعضای حلقه اش، با آنها تعامل داشته باشد.
در توضیح نکته اول باید عرض کرد که اگر حلقه از گروه سنی کودک و نوجوان می باشد، لازم است که سرگروه به لحاظ سنی، دارای شور و نشاط زیادی باشد که این مسئله غالبا در سرگروه های جوان آسان تر حاصل می گردد و متربیان هم او را به عنوان برادر بزرگ می دانند و راحت تر با سرگروه خود تعامل می کنند.
دوم اینکه در مورد کوچک تر بودن سرگروه از متربیانش؛ به طور کلی نمی توانیم پایین تر بودن سن سرگروه را بپذیریم و تنها موردی که کوچکتر بودن سرگروه را می توان تجویز کرد، در مورد حلقه بزرگسالان است که البته در آن حلقه، سطح علمی و تجربیات سرگروه ملاک است.
در مورد اینکه «سن سرگروه، باید چند سال بیشتر از متربیان باشد؟»، ضمن توجه به نکته اول، باید عرض شود که چند سال بزرگتر بودن سن سرگروه نمی تواند ملاک باشد و هرچه تجربه، علم و اخلاق سر گروه از سطح عالی تری برخوردار باشد، شایستگی او برای سرگروه بودن بیشتر است. حال ممکن است که سرگروه با ۳ سال اختلاف سن و دارای سطح خوب علمی و اخلاقی و تجربه، شایستگی بیشتری نسبت به سرگروهی داشته باشد که ۱۰ سال از متربیانش بزرگتر است اما دارای این ویژگی ها نمی باشد.
🔅موفق و موید باشید.
..............
🇮🇷 صالحین استان البرز
🆔@Salehin_alborz
💠 #نامگذاری_دهه_فجر
💠 #طرح_بحث: علت نامگذاری دهه فجر به این نام 💠
دهه فجر از 12 تا 22 بهمن ماه است که به نام دهه فجر نامگذاری شده و بهترین اسمی است که از قرآن گرفته شده است. ریشه نامگذاری این دهه مربوط است به قصه ای که قرآن نقل می کند و به دلیل این فجر و شکافته شدگی، حقایقی از اسلام، #قرآن و #انقلاب عظیم اسلامی نمایان گشت. نامگذاری روی این دهه بسیار مبارک و بجاست. خاطرات بسیار شیرینی به این دهه تعلق دارد که بهترین و شیرین ترین آنها مربوط به ورود حضرت امام بعد از حدود پانزده سال تبعید و دوری از وطن است؛ در حالی که همه دلها شیفته دیدار ایشان بود. بعد از پانزده سال #امام با حشمت و هیمنه بی سابقه ای وارد خاک ایران شدند. دهه فجر - که ابتدایش تشریف فرمایی امام و انتهای آن #پیروزی معجزه آسای انقلاب اسلامی بود. همه لحظاتش خاطره انگیز است. بخصوص آن روزهایی که در نهایت فشار و سختیها، یک مرتبه این انفجار نور پدیدار شد.
نامگذاری ایام سالگرد #پیروزی_انقلاب به " #دهه_فجر" از ابتکارات امام راحل است که تا ابد ماندگار خواهد بود.
انقلاب اسلامى ايران به دليل ماهيت اسلامى كه داشت از همان ابتدا تلاش نمود تا تحولات خود را با آموزه هاى قرآنى هماهنگ كند و در اين راستا يكى از مهمترين راهكارها استفاده از #فرهنگ لغات دينى مى باشد . به عنوان مثال در #انقلاب_اسلامى واژگانى همچون جهاد ، مستضعف ، مستكبر ، مجاهد ، يوم الله ، طاغوت ، حكم ، حاكم ، ولى و . . . كه همگى از فرهنگ دينى اخذ شده است مورد استفاده قرار گرفت كه علاوه بر اينكه هر كدام بار معنايى خاصى داشته و كاربرد هاى #اعتقادى خود را داشت عاملى مهم در معرفى ماهيت انقلاب اسلامى و نيز به صحنه كشاندن مردم بود . لذا يكى از اين واژگان نيز كه در اين فرايند مورد استفاده قرار گرفت عنوان دهه فجر بود .
به لحاظ لغوى #فجر به معنى صبح و سپيده دمان مى باشد كه در قرآن كريم در سوره فجر بدان قسم خورده شده است و در ادامه به شبهاى دهگانه قسم خورده شده است . البته در مورد تفسير شبهاى دهگانه نظرات مختلفى از سوى مفسرين ارائه شده است كه در كتب تفسير از جمله تفسير الميزان وجود دارد ( رك : سيد محمد حسين طباطبايى ، تفسير الميزان ، ج 20 ، ص 467 ) اما آنچه مسلم است اين است كه هيچ كس اين شب ها را به معناى ده شب #پيروزى_انقلاب اسلامى ندانسته است تا چنين سوالى پيش آيد بلكه تلاش شده است تا از عنوان مقدسى همچون #فجر و شب هاى دهگانه كه در قرآن به آنها قسم خورده شده است براى اشاره به اين ايام استفاده شود بدون اينكه منظور اين باشد كه شب هاى ذكر شده در قرآن همان شب هاى #دهه_فجر مورد نظر ما باشد تا بدينوسيله اهميت و عظمت اين ده روز كه طليعه اى بر پيروزى مستضعفان بر مستكبرين و حاكميت الهى بود بيش از پيش به جهانيان اعلام گردد .
لذا ناميدن اين ده روز به #دهه_فجر تنها استفاده از عناوين مقدس براى نشان دادن ماهيت دينى انقلاب اسلامى بود به ويژه كه در قرآن كريم به شبهاى دهگانه قسم ياد مى كند ولى ما از ده روز فجر به عنوان روزهاى مهم و سرنوشت ساز و فجر آفرين ياد مى كنيم .
ناميدن اين ده روز به #دهه_فجر استفاده از عناوين مقدس براى نشان دادن ماهيت دينى انقلاب اسلامى بود به ويژه كه در #قرآن كريم به شبهاى دهگانه قسم ياد مى كند ولى ما از ده روز فجر به عنوان روزهاى مهم و سرنوشت ساز و فجر آفرين ياد مى كنيم.
➖➖➖➖➖
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
🔴 رهبرانقلاب: در #دهه_فجر بر سَر دَرِ هر خانهای پرچم جمهوری اسلامی بزنید.
➖➖➖➖➖
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
چگونه متربیان را به شنیدن مباحث دینی ترغیب کنیم؟
یکی از مشکلات عمده طرح مسائل دینی و اخلاقی در گروه های تربیتی آن است که مخاطبان نوعاً گمان می کنند این مباحث را قبلاً شنیده اند و به قول معروف" گوش شان از این حرف ها پر است".
اگر شما به عنوان یک #مربی_تربیتی با این مشکل روبرو هستید و اعضای گروه، میل و رغبت کافی برای شنیدن حرف های شما را ندارند نکات ذیل را به دقت مطالعه بفرمایید:
🔹اول آنکه بدانید نوجوانان و جوانان به طور فطری و بر اساس یک گرایش درونی به آموزه های دینی و اخلاقی علاقه مندند اما حوصله شنیدن مباحث تکراری، خشک، بی روح و کلیشه ای را ندارند، پس مباحث شان را به گونه ای در جمع مطرح کنید که با نیازهای فطری و درونی جمع گره بخورد.
🔹دوم آنکه در مسیر تربیت دینی، مربی باید لزوماً به انجام سه مرحله مهم و اساسی توجه داشته باشد: اول بسترسازی، دوم آموزش و سوم عمل به تکلیف یا همان رفتارسازی.
در مرحله بستر سازی مربی باید از قبل و طبق طرحی مدون به آماده سازی مخاطب برای پذیرش آموزه های دینی بپردازد در این مرحله آشنا سازی متربیان با مفاهیم دینی و ضرورت فراگیری آن بسیار حایز اهمیت است.
پس از آن نوبت به آموزش می رسد که این مرحله را می توان معادل" تبیین دین" دانست.
در این مرحله، مربی سعی می کند به تغییر نگرش افراد بپردازد و به اصطلاح ایمان را در جان و دل آنان وارد نماید.
و درنهایت در این دسته بندی آموزشی، مرحله سوم فرآیند تربیت دینی در افراد، عمل کردن به آموزه های دینی یا همان سلوک رفتاری است. بنابراین اگر مربی، قبل از بسترسازی مناسب (در مرحله اول) به آموزش بپردازد و بدون آموزش (مرحله دوم) انتظار عمل کردن را از مخاطب داشته باشد راه به بیراهه رفته است.
🔹وسوم آنکه اگر می خواهید اعضای گروه را برای شنیدن مباحث دینی و اخلاقی ترغیب نمایید لازم است با هدف رغبت انگیزی در مخاطبان، نکات و توصیه های ذیل را در طرح مسائل این چنین به کار ببندید:
🔸شروع بحث با طرح یک سؤال باشد، به گونه ای که مخاطب را به تأمل وادار کند و اهمیت موضوع برایش آشکار شود.
🔸طرح موضوع به شیوه ای جذاب و تازه با بکارگیری ابزارهای هنری یا وسائل کمک آموزشی نوین همچون پاورپوینت و امثال آن، صورت پذیرد.
🔸اعلام دقیق مدت زمان جلسه و تقسیم آن به دو بخش گفتگوی طرفینی و جمع بندی نهایی توسط مربی
🔸تأیید، تشویق و هدایت مباحث اعضای گروه به سمت و سویی که احساس رضایت مندی در جمع حاصل شود.
🔸استفاده از نکات علمی، به روز و جدید در جمع بندی نهایی توسط مربی و یا در خلال صحبت های اعضاء به گونه ای که مخاطب را تشنه شنیدن حرف های پایانی شما نماید.
معنای این سخن آن است که اگر بر فرض کسی ادعا کند همه این حرف ها را نشنیده است هنوز در مرحله اول متوقف مانده و لازم است در ادامه به فهم، باور و عمل در این باره دست یابد.
#اصول_کار_تربیتی
#مهارتهای_سرگروه
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
#سخن_نگاشت
شروع تربیت از خود
نقطه آغاز تربیت، تربیت خویشتن است.کسی میتواند مربی باشد که پیش از دیگران به تربیت خودش بپردازد.
کسی می تواند مربی باشد که بیش از آن که از دیگران انتظار اصلاح داشته باشد، از خود چنین توقعی داشته باشد. انسان بدون تربیت مستمر خود نمی تواند یک مربی موفق باشد. انسانی که خود اهل مطالعه نیست،چگونه میتواند دیگران را به این کار دعوت کند؟ کسانی که خود به لحاظ اخلاقی منزه نیستند، چگونه میتوانند دیگران را به اخلاق پاک دعوت کنند؟
.............
🇮🇷 صالحین استان البرز
🆔@Salehin_alborz
فردا در چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی در چهلم سردارِ شهیدِ سرجدا حاج قاسم سلیمانی فرمانده لشکر خط شکن ۴۱ثارلله در راهپیمایی۲۲بهمن شرکت میکنیم.با آرمان های سرباز ولایت تجدید پیمان می کنیم با امام المسلمین آیت الله العظمی خامنه ای عزیز(حفظه الله) صالحینی ها《 یا علی 》
.............
🇮🇷 صالحین استان البرز
🆔@Salehin_alborz
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش نقاشی ویژه روز مادر به سفارش برخی از سرگروه ها که دوست دارن روز مادر متربیانشون نقاشی خودشونو هدیه بدن به ماماناشون 💐💐💐💐
🔅موفق و موید باشید.
..............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts