💠عالمی که تربیت و تزکیه نشده است خطرش از #مغول بالاتر است.
گرفتاری همه ما برای این است که ما تزکیه نشده ایم،تربیت نشدیم.عالم شدند،تربیت نشدنددانشمند شده اند تربیت نشده اند،تفکراتشان عمیق است لکن تربیت نشده اند و آن خطری که از عالمی که تربیت نشده است و تزکیه نشده است بر بشر وارد می شود آن خطر از خطر مغول بالاتر است.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۱۴ ، صفحه ۲۵۴
👈بیانات امام خمینی(ره) در جمع اقشار مختلف مردم تبریز
🗓مورخ: ۱۳۶۰/۰۳/۱۱
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
🚨 #مرفهان_بیدرد نباید به مسئولیتهای کلیدی تکیه کنند
🔹آنهایی که در خانههای مجلل، راحت و بیدرد آرمیدهاند و فارغ از همه رنجها و مصیبتهای جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنههای محروم، تنها ناظر حوادث بودهاند، نباید به مسئولیتهای کلیدی تکیه کنند، که اگر به آن جا راه پیدا کنند چه بسا #انقلاب را یکشبه بفروشند.
📅امام خمینی (ره) | ۶ مرداد ۱۳۶۶
🗳 #انتخابات_مجلس
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
🗳️رأی دادن کورکورانه شرعی نیست!
🔻احدی #شرعاً نمیتواند به کسی #کورکورانه و #بدون_تحقیق رأی بدهد
🔻و اگر در صلاحیت شخص یا اشخاصی تمام افراد و گروهها نظر موافق داشتند ولی رأی دهنده تشخیص اش بر خلاف همه آنها بود، تبعیت از آنها صحیح #نیست و نزد خداوند #مسؤولیت دارد.
🔻و اگر گروه یا اشخاص، صلاحیت فرد یا افرادی را تشخیص دادند و از این تأیید برای رأی دهنده #اطمینان حاصل شد میتواند به آنها رأی دهد.
امام خمینی؛ ٢٢ بهمن ١٣۶٢
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
✍امیرالمؤمنین علیه السلام:
صلوات بر پیامبر، گناهان را بسان ریختن آب بر آتش از بین می برد.
📚ثواب الاعمال، ص۱۸۷
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
#پرسمان_صالحین
➖➖➖➖➖
❓❓باسلام،نحوه تشخیص اختلال رفتار در جوان چیست؟
➖➖➖➖➖
🍀🍀 باسلام خدمت شما پرسشگر محترم
اگر متربی شما هر نوع رفتاری که معمول جوان های هم سن و سالش نیست را انجام میدهد که در انظار عمومی، بد، افراطی و یا تفریطی تلقی می شود، این فرد، مبتلا به اختلال در رفتار است که البته این نوع اختلال، شدت و ضعف دارد؛ مثل زد وخوردهای شدید و مستمر، تهاجمی بودن، گوشه گیر بودن، افسرده بودن و... که با بررسی علل آن قابل درمان است. البته دکتر روان پزشک و مشاور روان شناس، در تشخیص این مسئله کمک بسزایی می تواند بنماید.
مثلا اگر فردی در ماه رمضان که جلسات قرآن برپا است و همه قرآن تلاوت می کنند، به هیچ وجه حاضر به خواندن قرآن نمی شود و می دانیم که قرآن خواندنش هم خوب است، این فرد دچار خجالت افراطی است که نوعی اختلال است و با چند مورد انجام فعلی که از آن خجالت می کشد، در موضع خجالت و حضور در جمع هایی که مطرح شود و ارائه نظر کند، حل می شود. یا بعضی از متربیان دائم مشغول توجه به غیر از کلاس و محتوای در حال بیان در حلقه هستند و یا دائمأ تمرکزش از بین می رود و نمی تواند خوب تمرکز کند. شناسایی خلل های رفتاری متربیان با دورهای کوتاه مدت بعد از ارتباط با حلقه و سرگروه حاصل می شود و کار سختی نیست، لكن باید در رفتارش دقت کنید که چه کسی و یا چه چیزی علت اختلال بوده است؛ آیا شرایط ناهنجار خانوادگی سبب تندخویی بیش از اندازه او شده؟ آیا استاد یا مربی وی عقیده یا عمل فاسد داشته که با الگو گرفتن از او مثلا تبدیل به فردی دروغگو و یا بزن بهادر شده است. اینها همه باید مورد توجه قرار گیرد، آیا در دوران حاملگی برای مادرش اتفاقی افتاده که تبدیل به فردی بیش فعال شده است؟ آیا برایش عقده و کمبودی بوده که الآن دست به دزدی می زند و به خود حق استفاده از اموال دیگران را می دهد؟
کتاب «اختلالات رفتاری» از سری کتاب های پرسش و پاسخهای دانشجویی، شما را در کسب اطلاعات بیشتر راهنمایی می کند.
🇮🇷 صالحین استان البرز
🆔@Salehin_alborz
#انتخاب_اصلح
اگر چنین افرادی سرکار بیایند برای #ملت_ایران مصیبت خواهد بود.
#مقام_معظم_رهبری:
جوانها به هوش باشند، بیدار باشند. معیار ها مشخص است. در این انتخابات، این آگاهی باید اثر کند...
ملت ایران در انتخاب های خود توجه کنند کسانی با رأی ملت سرکار نیایند که در مقابل دشمنان بخواهند دست تسلیم بالا ببرند و آبروی ملت ایران را ببرند....
اگر کسانی بر سر کار بیایند که در مراکز گوناگون سیاسی یا اقتصادی به جای اینکه به فکر ادامه ی راه امام و ارزشها و اصول ترسیم شده ی به وسیله ی امام باشند ، به فکر به دست آوردن دل فلان قدرت غربی و فلان مستکبر بین المللی باشند برای ملت ایران مصیبت خواهد بود.
#مجلس_انقلابی
#درست_انتخاب_کنیم
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
💢 با اتحاد دشمن را مأیوس کنید
امام خمینی (ره)
مسئله اين نشود كه يك دسته براى خاطر اينكه يك كانديدايى دارند، ديگران را بكوبند، آن دسته هم براى همين كانديداى خودشان، اين را بكوبند اگر همه براى خدا هست، با هم تفاهم كنيد. البته تبليغ هيچ مانعى ندارد،لكن مثل مشروطه نشود. آنطور نشود كه هر كدام ديگرى را بكوبند و آنى كه دشمن ما مى خواهد، خطوط مختلفه را در انتخابات عملى كند. شما همه مى خواهيد كه اسلام در اين مملكت تحقق پيدا كند، همه مى خواهيد كه اين جمهورى اسلامى ادامه پيدا بكند، ادامه اين به اين است كه شما در مواردى كه مى بينيد كه دارند شياطين نقشه مى كشند و توطئه مى كنند تا شما را به جان هم بيندازند، بنشينيد با هم و تفاهم كنيد و آنها را مأيوس كنيد.
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ ج18؛ ص172 | 13 مهر 1362
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
#پرسمان_صالحین
➖➖➖➖➖
❓❓باسلام،یک سرگروه با چه اعمالی می تواند مورد اعتماد اعضای حلقه شود؟
➖➖➖➖➖
🍀🍀 با سلام خدمت شما پرسشگر محترم
اطمینان و اعتماد متقابل میان متربی و مربی و یا متربی و سرگروه، اساسی ترین و مهم ترین و در عین حال اولی ترین مسئله در تربیت است و بدون آن، ارتباطی که بخواهد در ضمن آن، هدایت رخ دهد، اتفاق نمی افتد. برای این مهم، چند نکته می تواند به شما کمک کند
1. احترام و محبت، همراه با دلسوزی
دلسوزی و محبت، کارسازترین روش در کسب اعتماد متربیان است. در کار تربیتی خردمندانه، بیشترین نقش، به محبت اختصاص می یابد. امیرمؤمنان علیه السلام، در حکمتی والا فرموده اند: «التودد يصف العقل؛ دوستی ورزیدن نیمی از خرد است.»
محبت جاذبه می آفریند، انگیزه خلق می کند، انسان های پرتلاطم و مضطرب را آرامش می بخشد و از آنجایی که با فطرت و سرشت آدمی بسیار سازگار است، در
جان متربی نفوذ کرده و اثر می گذارد. البته نباید در اثر افراط در محبت، حد و
حدودها کمرنگ شده و از مسیر اصلی (تربیت) غفلت شود. دلسوزی و محبت بیش از حد به متربی، گاهی باعث می شود که سرگروه نتواند عيوب او را تذکر دهد و از او | انتقاد کند، پس قادر نیست آن طور که باید، او را اصلاح کند. بنابراین محبت صرفأ یک ابزار در راستای امر تربیت است، ابزاری مهم و اثرگذار که هم اطمینان بخش است و هم خود در مسیر تربیت به کار می آید.
۲. جلب اطمینان خانواده فرد
برای آنکه بتوانید فردی را جذب حلقه ها نمایید، یکی از مهم ترین ابزارها خانواده وی میباشد. تعامل با خانواده، از یک سو در مسیر تربیت، اثرگذار است و از سوی دیگر، در جذب وی نیز مؤثر است؛ چرا که اگر شما با ارئه برنامه ها به خانواده متربیان وهمچنین برگزاری جلسات عمومی و خصوصی، اطمینان آنان را به پایگاه و مجموعه جلب نمایید، خود آنان نیز مشوق های مهمی در ترغیب متربی به سمت سرگروه خواهند بود.
٣. توجه به نیازها و علائق گوناگون متربیان نیز می تواند آنان را متوجه این نکته نماید که سرگروه علاوه بر مباحث معرفتی، دیگر نیازهای آنان را هم می شناسد و
بی توجه به آن نیازها نیست و این خود در دلگرم شدن به مجموعه مؤثر است.
۴. همراهی با متربیان، در برخی برنامه های متناسب با سن و نیاز آنان، مانند اردو، ورزش و...، هم کمک خوبی در سرعت بخشیدن به جلب اعتماد متربیان است.
۵. توجه و پیگیری مشکلات متربیان و تلاش برای رفع آن نیز می تواند اعتماد و علاقه اعضا را نسبت به سرگروه جلب نماید.
🔅موفق و موید باشید.
🇮🇷 صالحین استان البرز
🆔@Salehin_alborz
انقلاب اسلامی؛ مایه ی سربلندی ایران و ایرانی
انقلاب اسلامی ملّت ایران، قدرتمند امّا مهربان و باگذشت و حتّی مظلوم بوده است. مرتکب افراطها و چپرویهایی که مایهی ننگ بسیاری از قیامها و جنبشها است، نشده است. در هیچ معرکهای حتّی با آمریکا و صدّام، گلولهی اوّل را شلّیک نکرده و در همهی موارد، پس از حملهی دشمن از خود دفاع کرده و البتّه ضربت متقابل را محکم فرود آورده است. این انقلاب از آغاز تا امروز نه بیرحم و خونریز بوده و نه منفعل و مردّد. با صراحت و شجاعت در برابر زورگویان و گردنکشان ایستاده و از مظلومان و مستضعفان دفاع کرده است. این جوانمردی و مروّت انقلابی، این صداقت و صراحت و اقتدار، این دامنهی عمل جهانی و منطقهای در کنار مظلومان جهان، مایهی سربلندی ایران و ایرانی است.
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#مقام_معظم_رهبری
🇮🇷 صالحين استان البرز
🆔@Salehin_alborz
راههای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا
(ویروس عفونت باکتریایی نیست بنابراین نمی توان آن را با آنتی بیوتیک ها درمان کرد)
لطفا تا جايي كه ميتونيد از ويتامين C استفاده كنيد تا سيستم ايمني خود را قويتر كنيد.
حتما زرد چوبه بيشتر استفاده كنيد
تا حد امکان با كسي دست نديين و روبوسي نكنيد....!!
اين ويروس در سيستم گوارش تكثير پیدا میکنه ، اگر محيط گوارش ما اسيدي باشه به راحتي مي تونه پيشرفت كنه ، ولي اگر قليايي باشه امكان رشد نخواهد داشت، بنابراين بايد از مصرف لبنيات، شكر سفيد ارد سفيد به شدت خودداري كرد
در غذا ها از پياز وسير فراوان استفاده کنید و مرتب مخلوط سياه دانه با عسل و اب، عسل، ليمو ترش وجعفري فراوان ميل نمايید.
علائم این بیماری عبارتند از:
1. تب بالا تکرار شونده
2. سرفه طولانی پس از تب
4- بزرگسالان معمولاً احساس ناراحتی ، سردرد و عمدتا بیماریهای مرتبط با تنفس می کنند.
🇮🇷 صالحین استان البرز
🆔@Salehin_alborz
#پرسمان_صالحین
➖➖➖➖➖
❓❓باسلام،چه کنم افراد گروهم وابستگی عاطفی به من پیدا نکنند؟
➖➖➖➖➖
🍀🍀 باسلام خدمت شما پرسشگر محترم
اگر شما به آنها وابستگی عاطفی پیدا نکنید؛ هم در نفستان هم در عملتان، ۹۰ درصد مسئله حل می شود.
ارتباط، فقط در محدوده برنامه های صالحین و ارتباط نوجوان به طور مستقیم با چند سرگروه و مربی و عدم پاسخگویی به کششهای عاطفی افراطی و غیر معقول نوجوان، البته بسیار ظریف، می تواند در عدم وابستگی، مؤثر واقع شود.
البته وابستگی معقول، به گونه ای که در یک شاگرد و استاد پیدا می شود و یا یک رفیق به همراه و دوست خود پیدا می کند، می تواند سبب اعتماد و قوت در حرکت شود ولی معمولا در سنین نوجوانی، گاهی بعضی از نوجوانان در علاقه از مرز اعتدال گذشته و به افراط دچار می شوند و گاهی سرگروه هم تحت تأثیر قرار گرفته و این محبت افراطی دوطرفه می شود و حتی گاهی باعث از هم پاشیدن گروه و شکایت خانواده ها و سایرین میشود و به عنوان یک مرض مسری می تواند پایه های ارتباط را متزلزل کند. لذا گاهی عوض کردن سرگروه ها و یا جابه جایی افراد حلقه، در تعدیل محبت، مؤثر است. اهمیت دادن به همه افراد گروه به صورت یکسان؛ همان گونه که از رسول خدا (ص) نقل شده است که حتی در موقع سخن گفتن، نگاهشان را به همه افراد به طور مساوی تقسیم می کردند و همه را یکسان در نظر داشتند، می تواند سرمشق خوبی باشد که عدالت در ارتباط با افراد گروه تا همه را سرگروه خود بدانند.
از سرگروه های دیگر بخواهید که گاهی گروه شما را اداره کنند و اگر افراد گروه، انتقاد مناسبی دارند، به شما برسانند و اگر نکته ای به ذهن آنان می رسد به شما منتقل کنند.
موضوع نحوه ارتباط متناسب بین سرگروه و افراد حلقه را در گروه به بحث بگذارید وسعی کنید به یک راه حل معقول و متعارف برسید و آن را رعایت کنید، شاید بسیاری از انتقادات به صورت بحث و راه حل در گروه بیان شود.
سعی کند تا به تعادل در ارتباط نرسیده اید تمام ارتباط در حلقه باشد.
بعضی از نوجوانان به لحاظ سرشت خود دوست دارند به کسی تکیه کنند و این برای تعادل روحی، رشد و کمال آنها بسیار مضر می باشد و بعضی دیگر ممکن است که به لحاظ مشکلات عاطفی درون خانواده، به دنبال جبران افراطی آن در خارج از خانه باشند و یا روش ارتباط را بلد نیستند و حالت انزوا پیدا می کنند، که هر دو صورت مضر است، لذا گاهی با حل مشکل ارتباط نوجوان با خانواده و پیگیری مناسب آن می توانید در او اعتدال در محبت ایجاد کنید.
🔅موفق و موید باشید.
..............
🇮🇷 صالحین استان البرز
🆔@Salehin_alborz