فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلسله جلسات #درسهای_نهج_البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت2
🔺آثار طمع ورزی/ راه های ترک طمع و پیشگیری از آن/ ضرورت رازداری
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
@salehintehran
✅ #سلسله_احادیث_کودک 4️⃣
📚 فرزند صالح گلی از گلهای صالح✋
🕹🆔 @salehintehran
#پرسمان_کودک 4️⃣
📚 مقابله با ترس از راه بازی
⁉️ #سوال : برای از بین بردن ترس کودکان خردسال چه کنیم؟
👌 #جواب : یکی از راههای بسیار خوب، شیوه «بازی» است. بازیهایی وجود دارد که میتوان با توجه به سن کودکان در تاریکی انجام داد:
🔹 1. بازی گرگم به هوا: خوب است والدین (پدر و مادر) لحظاتی چراغ را خاموش کنند و این بازی را در تاریکی انجام دهند؛ البته مدت زمان آن باید کوتاه باشد و حساب شده انجام شود. باید بازی را در قسمتی از اتاق آغاز کرد که روشن است و کسانی که میخواهند پنهان شوند و کودک، آنها را بیابد، باید به اتاقی تاریک بروند و کودک آنها را در اتاق تاریک پیدا کند و کمکم با تاریکی انس بگیرد.
🔸 2. برای ایجاد سایه با انگشتان: این بازی برای کودکان خردسال جذاب است. چراغ اتاق، خاموش، و شمعی روشن میشود و پدر یا مادر در مقابل نور شمع، با انگشتان خود، روی دیوار سایه میاندازند. میشود سایههای گوناگونی ایجاد کرد که کودک، آنها را دوست دارد.
🔹 3. پلیسبازی: پدر و کودک، در اتاق تاریک، پلیسبازی میکنند. چراغ خاموش میشود؛ چراغقوهای را در دست میگیرند و به دنبال شیء گمشدهای میگردند؛ البته نباید دنبال مجرم، دزد، هیولا و موجودات خیالی باشند که ممکن است، ترس دیگری در کودک ایجاد شود.
📣 شجره طیبه صالحین تهران
🕹🆔 @salehintehran
#داستانک| کمک گرفتن از نماز در مشکلات
📜واسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ
📃از صبر و نماز کمک بگیرید.
📚سوره مبارکه بقره|آیه 45
🎁 @salehintehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅چند روش ساده؛
جایگزین #تنبیه کودک👇
⚠️مدتزمان مناسب #قهر چقدر است؟
⭕️والدین مقتدر #تنبیهگری نیستند!
😬واکنشهای #اضطرابی رو بشناسید
🆔 @salehintehran
🖼 گناه اقتصادی
🎯 لباس،وسائل مدرسه و...
وقتی خودمان تولید میکنیم، آن هم به اندازه کافی، واردات آن ها حرام شرعی و قانونی شناخته شود
@salehintehran
🔰آنچه که #رپ بر سر نوجوان می آورد ...
⭕️نکاتی حائز اهمیت برای نوعی از موسیقی
ابتدای یادداشت را با حرف نوجوانی شروع میکنم که دچار حالی پریشان شده و سخت مضطر است ...
«« روز های اول برام خیلی مهم نبود چه کسی این رپ رو خونده و فقط دوست داشتم گوش بدم اونم به صورت تفریحی ،( یادمه اولین رپی که گوش دادم رو از دوستم گرفتم) بعده ها بیشتر گوش میدادم تا جایی که وقتی از مدرسه میرسیدم خونه باید حتما هندزفری تو گوشم بود و حتی سره سفره هم گوش میکردم.
کم کم اعتیاد بهش پیدا کرده بودم ولی اخه چیزه بدی نبود ...
من چیزایی رو گوش میکردم که درد جامعه رو بیان میکرد و خیلی خوب میتونست اونارو مطرح کنه ، اما بعد از یه مدت دیگه وقتی سر درسام بودم نمیتونستم تمرکز کنم ، زود اعصابم خورد میشد و کم کم ادم خشونت طلبی شده بودم . بعضی وقتها خیلی پر انرژی بودم و بعضی وقتا تو فامیل گوشه گیر بودم .
علتش رو نمیدونستم ولی کم کم دیگه دین هم برام دچار نواقصی بود و احساس میکردم باید دینم رو عوض کنم ....
الان سر درگمم و ....»»
خب در متن همه چیز کاملا واضح است ، نوجوانی حدود ۱۵ ساله دچار عارضه ی اعتیاد به موسیقی آن هم از نوع رپ شده است . وقتی امروزه با برخی از نوجوانان صحبت میکنید متوجه میشوید بعضی از تشدید های کلمات را خیلی مکرر استفاده میکنن و موقع صحبت کردن نمی توانند حروف و کلمات رو بیان کنند .
آسیب های رپ از آن چه که فکر میکنید بیشتر است و در این یادداشت انشاءالله به صورت تیتروار و مختصر مطرح میشود و در یادداشت های بعدی به بررسی مشکلات و مسائل میپردازیم.
1️⃣اولین مشکلی که برای نوجوان بعد از گوش دادن رپ فارسی برایش به وجود می آید ، #عدم_تمرکز است ، نوجوان دیگر نمیتواند حواس خود را جمع مطلبی کند و به دلیل خاصیت این مدل موسیقی
دچار اختلال فکری میشود.(اختلال در تمرکز)
2️⃣دومین مشکل از آن جا شکل میگیرد که نوجوان دچار #اعتیاد به موسیقی میشود و مدام خود را وابسته به این سبک موسیقی میداند.(اعتیاد به رپ)
3️⃣سومین مشکل این است که به خاطر بعضی از فحاشی هایی که در این نوع موسیقی انجام میشود نوجوان مجبور است از هندزفری استفاده کند و همین عامل باعث از بین رفتن #شنوایی او میشود .(اختلال شنوایی)
4️⃣چهارمین مشکل #عدم_ظرفیت موجود نوجوان است ، ظرف او بسیار ظریف است و برای حجمه ای از مشکلات جامعه قدرت و توان درک ندارد و در نتیجه دچار شکست روحی میشود ، یعنی میخواهد کاری انجام بدهد حالا چه درست چه اشتباه اما نمیتواند ...
5️⃣پنجمین مشکل آن است که با گوش دادن به این نوع موسیقی دچار #اختلال_عصبی شده و سریعا واکنش نشان میدهد ، فکر میکند با داد و بیداد میتواند کاری کند و همین عامل باعث تشنج روحی و عصبی او میشود .
6️⃣ششمین عامل مخرب #گوشه_گیری و منزوی شدن نوجوان است که باز هم میتوان آن را با عامل های بالا پیوند زد.
7️⃣هفتمین مشکل ان جاست که دیگر نوجوان نمیتواند درست صحبت کند ،
یعنی دچار #اختلال_گفتاری شده و در نتیجه به خاطر همین دیگر در جمع دوستان حاضر نمیشود و کم کم از جمع دور میشود.
8️⃣هشتمین مشکلی که برای او پیش می آید قبح بعضی از کلمات برای او شکسته میشود و دیگر به راحتی بعضی از کلمات توهین آمیز را به کار می برد ... (#قبح_شکنی)
9️⃣نهمین مشکل ان است که او #بی_هویت میشود ، یعنی با توجه به حرف هایی که در اون موسیقی میشنود و فطرت پاکی او دارد دچار تناقض شده و چون در حال شکل گیری شخصیت می باشد و هنوز ثبات شخصیتی پیدا نکرده سریعا دچار تحول میشود و چون این تحول با فطرتش تناقض دارد دچار #دوگانگی شخصیت نیز میگردد.
✍️مصطفی کریمی
#یادداشت
@salehintehran
💖🌱💖🌱💖
💠 وقتی با همسرت برای #تفریح بیرون می روید؛ از #مشکلات صحبت نکنید.
💠 اجازه بدهید آن چند ساعتی که برای تفریح آمديد ، فقط صرف لذتِ در کنار هم بودن و دور شدن از #استرس باشد.
#همسرانه
💞 💕 💞 💕 💞 💕 💞
📢 @salehintehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ | مهمترین مشکل خانواده در ایران
👈🏻 تا این مسئله حل نشود؛ توصیههای اخلاقی هم اثر نخواهد کرد ...
#سخن_بزرگان
#استاد_پناهیان
@salehintehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 گریه آیت الله جوادی آملی به خاطر شهدا:
نشستم و گریه کردم، نه برای ثواب، فقط گریه خجالت!
▪️زمستان شد؛ آن کوههای بلند که روز با اسب به زحمت می روند، شب که دیگر کسی نمی رود! و هوا هم سرد شده بود و نشانه برف هم بود. این عزیزان بالای کوههای کردستان در سنگر ها، می توانستند پائین بیایند؛ (ماندند، ماندند، ماندند، ماندند)، یخ زدند و مُردند.
▪️نعش شریف شان را به قم آوردند. در مسجد اعظم مجلس ترحیم گرفتند. ما معمولاً در مجلس ترحیم که می رویم، یک فاتحه می خوانیم، قرآن می خوانیم و بر می گردیم؛ تا آخر نمی نشینیم. (تا آخر یعنی تا آخر)، تا آخر نشستم و گریه کردم، نه برای ثواب، فقط گریه خجالت !
▪️اینها بودند که حفظ کردند!
🌷 انتشار به مناسبت هفته دفاع مقدس
@salehintehran
❌دفاع مقدس به روایت آمار....
خونینترین جنگ بعد از جنگ جهانی دوم
#هفته_دفاع_مقدس
@salehintehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عراقیهای حاضر در پیاده روی اربعین حسینی درباره غیبت امسال عاشقان ایرانی زیارت اباعبدالله الحسین و نیز سرداران شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس چه می گویند؟
@salehintehran
زیارت اربعین
آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی نیز از عالمان و استادان نجف بود که همواره در مراسم پیاده روی حضوری پیوسته و جدی داشت. او مقید بود که در تمام ایام زیارت های مخصوص امام حسین(ع) (اول و نیمه رجب، نیمه شعبان، عرفه و به خصوص اربعین) پیاده از نجف به کربلا برود و در میان راه، گاهی کف پایش تاول می زد و زخمی می شد؛ ولی باز هم با شور و شوق تمام، به راه خود ادامه می داد و اصرار دوستان را برای سوار شدن به وسیله نقلیه، حتی در قسمتی از راه نمی پذیرفت و چون به نزدیک کربلا می رسید و نگاهش به گنبد و گل دسته های حرم امام حسین(ع) و پرچم سرخ رنگ آن می افتاد، بی اختیار اشک از چشمانش سرازیر می شد و مصیبت اهل بیت(ع) را زمزمه می کرد و به سر و سینه می زد و عزاداری و نوحه سرایی می کرد.
وی در این سفر، بدون توجه به این که فرزند مرجع بزرگ تقلید، امام خمینی(ره) است، مانند یک طلبه ساده در خدمت همسفران بود و از کمک به آنان دریغ نمی کرد و در هنگام توقف و استراحت نیز به بحث علمی می پرداخت.
آقای محتشمی می گوید:
در اوقات صبح، ظهر و شام، نماز به امامت آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی(ره) اقامه می شد و شب هنگام، پس از نماز مغرب و عشاء، دعای توسل و زیارت عاشورا خوانده می شد. اگر شب جمعه در راه بودیم، دعای کمیل و ذکر مصیبت توسط دوستان انجام می گرفت. از خصوصیات مرحوم حاج آقا مصطفی این بود که هر شب، قبل از اذان صبح برمی خواست و به نماز شب می پرداخت. او بسیار خوش مشرب و خوش مسافرت بود و در سفرها با همراهان دوست و رفیق بود و همواره سعی می کرد به کسی سخت نگذرد و مواظب بود کسی عقب نیافتد و جا نماند. در جلسات گفت وشنودی که اغلب شب ها رفقای همسفر دور هم جمع می شدند، از هر دری سخنی به میان می آمد و حاج آقا مصطفی، پیوسته متذکر بود و زیر لب اذکاری را زمزمه می کرد. در تابستان ها به علت گرمی طاقت فرسای هوا، بعد از اذان صبح حرکت می کردیم و تا دو سه ساعت بعد از طلوع آفتاب، راه می رفتیم؛ سپس در محلی توقف می کردیم و صبحانه و نهار در همان جا صرف می شد و عصر که مقداری از گرمای هوا کاسته می شد، باز حرکت از سر گرفته می شد.
محمدحسن رحیمیان، حدیث رویش، ص 149.
خاطرات سیدعلی اکبر محتشمی، ص123
@salehintehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجزه شهید ابراهیم هادی
یک «زیر حکمی» را نجات داد!
شهدا رفاقتشون دوطرفه است
براش وقت بذاری، برات وقت میذاره
زیر دین هیچکس نمیمونه
#عند_ربهم_یرزقون
@salehintehran
انا لله و انا الیه راجعون
متاسفانه دقایقی قبل روح ملکوتی حضرت علامه حسن زاده آملی به ملکوت اعلی پیوست.
رحلت حضرت علامه حسن زاده آملی را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر «عج»، مقام معظم رهبری و حوزه های علمیه تسلیت عرض می نماییم.
🏴 @salehintehran
✍️ پیام تسلیت در پی رحلت عالم ربانی و سالک توحیدی آیتالله آقای حسنزاده آملی
🔻متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
◼️ بسم الله الرحمن الرحیم
با تأسف خبر درگذشت عالم ربّانی و سالک توحیدی، آیةالله آقای حسنزادهی آملی رحمةاللهعلیه را دریافت کردم. این روحانی دانشمند و ذوفنون از جملهی چهرههای نادر و فاخری بود که نمونههای معدودی از آنان در هر دوره، چشم و دل آشنایان را مینوازد و توأماً دانش و معرفت و عقل و دل آنان را بهرهمند میسازد. نوشتهها و منشأت این بزرگوار منبع پر فیضی برای دوستداران معارف و لطائف بوده و خواهد بود انشاءالله. اینجانب به همهی دوستان و شاگردان و ارادتمندان ایشان بویژه به مردم مؤمن و انقلابی آمل و جوانان مشتاقی که مجذوب مواضع انقلابی و خلقیات والای انسانی آن مرحوم بودند تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت و علو درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۴ مهر ۱۴۰۰
🔵فرق جايگاه زبان عاقل و احمق
#نهج_البلاغه
🌟لِسَانُ الْعَاقِلِ وَرَاءَ قَلْبِهِ، وَقَلْبُ الاَْحْمَقِ وَرَاءَ لِسَانِهِ
🌗 «زبان عاقل پشت قلب او قرار دارد در حالى که قلب احمق پشت زبان اوست»
📚#حکمت_40
@salehintehran
حکمت سوم نهج البلاغه
قَالَ (علیه السلام): الْبُخْلُ عَارٌ، وَ الْجُبْنُ مَنْقَصَةٌ، وَ الْفَقْرُ يُخْرِسُ الْفَطِنَ عَنْ [حَاجَتِهِ] حُجَّتِهِ، وَ الْمُقِلُّ غَرِيبٌ فِي بَلْدَتِهِ.
امام علی (علیه السلام): بخل، ننگ است و ترس، نقص است و تنگدستى، زبان زيرك را از بيان حجتش بر بندد و بينوا در شهر خود غريب است.
#نهج_البلاغه
@salehintehran