⭕️نرخ جرایم رانندگی در سال ۱۴۰۰ / استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی ۱۱۰ هزار تومان
🔹جدول نرخ جرایم رانندگی از نرخ «جریمه عبور از چراغ قرمز» تا نرخ «جریمه سرعت غیر مجاز» منتشر شد.
🔹در سال جدید نرخ جریمه سرعت غیرمجاز ٢١٠ هزار تومان و استفاده از تلفن همراه حین راننده ١١٠ هزارتومان اعلام شده است.
#خبرگزاری_بسیج
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🌹به مناسبت هفته نیروی انتظامی
♦️امام خامنه ای :اگر فرض کنیم پنج یا ده دستگاه دیگر هم به وظایفشان عمل نکنند اما نیروی انتظامی یک نیروی درستکار، قوی، قاطع و دارای شرایط لازم باشد، نظام جمهوری اسلامی را در چشم مردم آبرومند خواهد کرد.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وزیر دفاع بی خانمان:
🔻ای خون نجوش بهت نیاز دارم‼‼‼
غم و شادی هر دو از نیازهای روحی انسان هستند و باید توجه شود که هر دو اینها به اندازهای در زندگی وجود داشته باشند، شادی زیاد باعث غفلت انسان از یاد خداوند و غم و اندوه طولانی مدت سبب افسردگی و خستگی روح انسان میشود.
با شروع ماه ربیع الاول مسلمانان لباس مشکی را از تن به در می کنند و بعد از دوماه عزاداری، شاهد رونق دوباره مجالس شادی هستیم؛ اما برخی افراد چندسالی است که به ترویج دهه های مختلف عزا می پردازند و گویا حاضر نیستند کمی هم به شادی و سرور حتی در ماه ربیع الاول که اتفاقات مبارکی چون ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع)، ازدواج پیامبر (ص) با حضرت خدیجه (س)، هجرت پیامبر (ص) از مکه به مدینه و آغاز امامت حضرت صاحب الزمان(عج) در آن رخ داده است، روی آورند.
یکی از این دههها، دهه محسنیه است که برخی دهه اول ماه ربیع الاول را به خاطر شهادت محسن ابن علی(ع) به عزاداری میپردازند.
بنا بر قول مشهور، بعد از ماجرای سقیفه طرفداران خلافت ابوبکر برای گرفتن بیعت از حضرت علی (ع) به بیت ایشان میآیند، اما از آنجا که حضرت حاضر به بیعت کردن با ابوبکر نبوده، طرفداران خلافت ابوبکر به زور متوسل میشوند و به خانه حضرت علی (ع) حمله میکنند، در جریان این حمله و بر اثر جراحاتی که بر حضرت فاطمه (س) وارد میشود، ایشان فرزند خود یعنی محسن را که 6 ماهه باردار بودهاند، از دست میدهند.
البته زنده نگه داشتن یاد خاندان اهل بیت(ع) فی النفسه کار پسندیدهای است، اما برگزاری دهه های مختلف باعث ایجاد نوعی افراط گرایی در دین شده و حتی ممکن است برخی افراد را نسبت به دین اسلام که تاکید بسیاری به شادی دارد، بدبین کند، آن هم بلافاصله بعد از اتمام دوماه عزاداری.
منتظر:
آیت الله مکارم شیرازی در خصوص دهه محسنیه معتقدند:
توسل به ذیل عنایت معصومین (علیهم السلام) و فرزندان آنها کار بسیار خوبی است، ولی بهتر این است که برنامه های جدیدی که در میان شیعه سابقه نداشته است ترتیب داده نشود تا برنامه های موجود کم رنگ نگردد.
نظر آیت الله شبیری زنجانی هم در این رابطه اینگونه است: افراط در عزاداری ها به تفریط می انجامد. از آنجا که جامعه نمی تواند نسبت به همه عزاداری های پیاپی مراقبت داشته باشد، سرانجام به انکار مجموع عزاداری روی میآورد
پیرو اعلان دفتر آیت الله وحید خراسانی که از مراجع پیشگام در اقامه عزا برای اهل بیت(ع) هستند اعلام نمودند که این مرجع تقلید هیچ نظری در خصوص دهه محسنیه ندارند
نظر مقام معظم رهبری در باره ایام دهه محسنیه
امام خامنه ای درباره ایام دهه محسنیه و اضافه کردن ایامی به سایر ایام عزاداری روضه خواندن و گريه كردن مربوط به همه ائمه نيست؛ متعلق به بعضى از ائمه است. حالا يك وقت در جمع و مجلسى كسى روضهاي مىخواند، عدهاي دلشان نرم مىشود و گريه مىكنند؛ اين عيبى ندارد….
اصلاً عزادارى كردن يك حرف است، روضهخوانى و سينهزنى راه انداختن يك حرف ديگر است. روضهخوانى و سينهزنى راه انداختن، مخصوص امام حسين است؛ حداكثر مربوط به بعضى از ائمه است؛ آن هم نه به اين وسعت.
ایام محسنیه و صادقیه بدعت در دین است.
بازار حرکت های خرافی به نام نوآوری و یا اینکه در گذشته رایج بوده و به فراموشی سپرده شده و قرار است احیا شود مخصوصاً در این چند سال اخیر داغ است و زمینههای زیادی وجود دارد تا این خرافات را وارد جامعه و دین کنند خیلی از این ها افرادی هستند که در رسانه عمومی اسلام را متهم می کنند که دین اسلام دین عزا و افسردگی است و شادی را نمی پسندد در حالی که خودشان در حال ترویج مراسمهای بدون منبع دینی هستند.
بایدبه صراحت گفت: پشت صحنه ساختن خرافاتی از جمله برگزاری مراسم ها و دهه های مختلف رسانه های ضد اسلامی قرار دارند آخرین مرحله آن ها همان شیعه انگلیسی است که از لندن تقویت می شود امسال در قم یک گروه از گروه های وابسته به سید صادق شیرازی در طول دو ماه محرم و صفر تا پاسی از شب به عزاداری و ایجاد سر و صدا و سلب آسایش از اهالی کردند گویی در تفکری آنها مردم آزاری اشکالی ندارد و باید تنها به عزاداری پرداخت.
عموما افرادی که به این مجالس می روند مومن هستند و از پشت صحنه این مراسم ها مطلع نیستند این دشمنان دین اکنون به دنبال ترویج ایام های محسنیه، صادقیه، باقریه و غیره هستند که هیچ سند دینی و تاریخی ندارد اینها می خواهند مراسم های محرم و صفر به حاشیه برود در صورتی که اصل عزاداری و برگزاری دهه های عزاداری فقط مختص محرم و صفر است.
معمولااین رفتارهای خرافی و افراطی مورد تایید مراجع و بزرگان دین نیست و بارها آن را رد کرده زیرا این مسئله باعث دلزدگی مردم از دین می شود زیرا اگر در کل سال عزاداری و پرچم سیاه نصب باشد مردم زمانی برای برگزاری مراسم های شادی جشن ها و عروسی های خود ندارند.
غفاری فر بیان داشت: دستاندرکاران برگزاری دهههای محسنیه و غیره به نوعی آلت دست جریانات خارج از کشور هستند و برخی ها هم تنها به دنبال شهرت طلبی هستند و این مراسم ها را برگزار می کنند این رفتارها دشمنی با فرهنگ و دین یک ملت است.
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
Ⓜ️ سریالهای صهیونیستی با نقاب ترکیهای:
1- ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺳﺮﯾﺎﻟﻬﺎ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻋﺎﺩﯼ ﺟﺎﻣﻌﻪ هم ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻣﺮﺗﮑﺐ ﻗﺘﻞ ﯾﺎ ﺗﺠﺎﻭﺯ ﺑﻪ ﺩیگرﺍﻥ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.
2- ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺳﺮﯾﺎﻟﻬﺎ دست کم ﯾﮏ ﺯﻥ متأهل ﺍﺯ ﻣﺮﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﺍﺳﺖ!
3- ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺳﺮﯾﺎﻟﻬﺎ ﻋﺪﻩﺍﯼ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺷﯿﺎﺩﯼ، ﺍﺧﺎﺫﯼ، ﺗﺠﺎﻭﺯ، ﻗﺘﻞ ﻭ ﯾﺎﻏﯽﮔﺮﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ!
4- ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺳﺮﯾﺎﻟﻬﺎ دست کم ﯾﮏ ﮐﻮﺩﮎ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﭘﺪﺭ ﻭﺍﻗﻌﯿﺶ ﻣﺸﺨﺺ ﻧﯿﺴﺖ!
5- ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺳﺮﯾﺎﻟﻬﺎ ﻫﻤﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮ ﺩﺭﻭﻍ می گوﯾﻨﺪ ﻭ ﮐﻤﺘﺮ ﻓﺮﺩﯼ ﺭﺍ می توﺍﻥ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﯾﮏ ﮐﻼﻡ ﺳﺨﻦ ﺭﺍﺳﺖ ﺑﮕﻮﯾﺪ!
ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻭ ﮐﻮﺩﮐﺎﻧﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻌﺮﺽﺗﻤﺎﺷﺎﯼ ﺍﯾﻦ سریالهای ﻏﯿﺮﺍﺧﻼﻗﯽ ﻭ ﻏﯿﺮﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﺪﻫﯿﺪ ﺯﻳﺮﺍ ﺩﺭ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪﺕ ﻣﯿ ﺘﻮﺍﻧﺪ اثرات ویرانگرانهای بر اخلاق خانواده داشته باشد.
برای توجه دیگران انتشار دادن این موضوع خوب است شاید کمی ریشه رفتارهای غیره اخلاقی در جامعه خشکانیده شود.
🔴واقعیت چیست؟؟؟
چرا در مجموعههای مختلف سریالهای شبکه ترکیه از اسامی ائمه و خاندان مطهر شان استفاده می شود
چرا نام دختری که مورد تجاوز چند مرد بیبند و بار قرار گرفته را فاطمه می گذارند
(سریال فاطیما گُل)
چرا نام مردی بوالهوس، که با طنازی زنی هلندی خانوادهاش را رها نموده و پیش از این که این مرد با آن زن هلندی ازدواج کند و با هم رفتار های غیره اخلاقی داشتند و در زمان افسردگی میخوارگی می کند را علی می گذارند ولی نام کودک معصوم را عثمان می گذارند
(سریال روزی روزگاری)
و یا نام دختر هرزه را زینب می گذارند و........
همین سریالی که دارد پخش می شود پلیس خوب (عمر) و پلیس بد (حسین آقا و علی) نام دارند.
به راستی واقعیت چیست؟
آیا در کشور سازنده این سریالها (ترکیه) که سنی مذهب میباشند این نامها از میان هزاران نام ترکی برای شخصیتهای اصلی سریال در نظر گرفته شده،
آن هم در کشوری که سعی می کند از جامعه اسلامی بسوی فرهنگ غربی سوق پیدا کند.
و یا این اسامی در واحد دوبله شبکه GEM برای بازیگران در نظر گرفته شده؟
چرا نامهای دیگری در نظر گرفته نمی شود؟
چرا نام ائمه و یا خاندان مطهرشان در نامگذاری شخصیتهای داستان در نظر گرفته می شود؟
واقعیت چیست؟
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi