شنواشناسی. باغچه بان.. فلاورجان. روبروی بیمارستان امام.
ساختمان البرز. طبقه سوم. واحد ۸
ساعت کاری.. 8صبح تا 2بعداز ظهر
ارتباط با ادمین
@Iovely65
پذیرش☎️☎️09138004569
سمعک☎️☎️09130341833
پذیرش03137429744☎️☎️
ناشنوایی مادرزادی قابل درمان شد
آزمایشهای ژندرمانی مشترک ایالات متحده و چین برای اولین بار موفق شد شنوایی را به ۵ کودک ناشنوا هدیه دهد.این مطالعه روی کودکان مبتلا به ناشنوایی DFNB9 که نوعی ناشنوایی است که از یک جهش ژنتیکی به ارث رسیده از هر دوی والدین ناشی میشود، انجام شد.
این وضعیت ژنتیکی ناشی از جهش در ژنی موسوم به اوتوفرلین(otoferlin) یا OTOF است که از تولید پروتئین اوتوفرلین فعال جلوگیری میکند. این پروتئین نقشی کلیدی در انتقال سیگنالهای صوتی از گوش به مغز دارد.
پژوهشگران از یک ویروس مرتبط با آدنو(AAV) حاوی شکل اصلاح شده ژن OTOF انسانی برای توسعه این روش ژندرمانی جدید استفاده کردند./ ایسنا
🔴#پرسش_و_پاسخ_شماره_۶
❓پرسش
چه زمانی استفاده از سمعک باعث تنبلی گوش میشه؟
❗️پاسخ
☑️استفاده از سمعک گوش را تنبل نمی کند. درعوض، کیفیت زندگی افراد مبتلا به اختلالات شنوایی را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد. تحقیقات نشان میدهد که سمعک به افزایش رفاه روانی، فیزیکی، اجتماعی و عاطفی کمک میکند و منجر به بهبود تواناییهای شنوایی و رضایت کلی میشود[Oliver Dipl.-Ing. Weinfurtner,1997].
☑️علاوه بر این، فناوری مدرن امکان توسعه استراتژیهای مناسبی را فراهم میکند که به طور خودکار تنظیمات سمعک را مطابق با نیازهای فردی تنظیم میکند و عملکرد مطلوب را تضمین میکند[Nabeel Ahmad,2019]. علاوه بر این، استفاده از فناوری مدارهای دیجیتال در سمعک ها، محاسبات و تنظیمات دقیق را امکان پذیر می کند و در نتیجه عملکرد قابل اعتماد و پشتیبانی مناسب برای کاربران را فراهم می کند[Bozena Kostek,2001].
🔚بنابراین، به جای ایجاد تنبلی گوش، سمعک نقش مهمی در تقویت ارتباطات، تعاملات اجتماعی و رفاه کلی برای افراد دارای اختلالات شنوایی دارد.
✔️بعضی از مقالات نشان میدهد در صورتی که فرد مسن از سمعک استفاده نکند، به آلزایمر نیز ممکن است مبتلا شود.
🔰گروه علمی ادیوساینس
#پرسش_و_پاسخ
✅ تاکید کنید بیمار هروقت سمعکش رو بیرون آورد درب باتری رو باز کند و حتما حتما داخل هاردباکس مخصوص بگذارد. گذاشتن سمعکداخل جیب یا روی طاقچه حتی برای یک دقیقه میتواند منجر به گم شدن یا آسیب آن شود.
✅ در مورد سمعک های داخل گوشی و ریک تعویض وکسگارد بسیار مهم است، تاکید کنید هرشب چربی سر سمعک رو با دستمال پاک کرده و هر دوهفته یکبار وکسگارد رو تعویض کنند.
نحوه تعویض رو به همراه بیمار آموزش داده و روی آن تاکید ویژه کنید.
✅ جنس عرق با آب فرق دارد و میتواند به سمعک های ضدآب همآسیب بزند پس بهتر است در فصل تابستان هر ۲ ساعت یکبار سمعکزو از گوش خارج کرده و با دستمال یا پنبه نم عرق روی سطح سمعگرا پاک کرده، پشت گوش را خشک کرده و مجدد سمعک را استفاده نمایند.
✅ بیمارانی که در مناطق مرطوب زندگی میکنند چند دانه برنج داخل جعبه سخت سمعک بگذارند تا سمعکدر کنار برنج یا قرص رطوبت گیر قرار گیرد و رطوبت منافذ سمعک تا حد زیادی جذب برنج شود.
✅ در صورت خرابی سمعک، ابتدا سلامت باتری و بعد باز بودن خروجی صدا رو چک کرده و اگر حل نشد فقط سمعک را به شنوایی شناس تحویل دهند. از دستکاری سمعک خودداری کرده تا از گارانتی ساقط نشود.
✅ باتری های کهنه سمعک سمی هستند و باید فورا داخل سطل زباله شوند زیراکه کودکان علاقه به بلعیدن آنها دارند.
#آموزشی
♦️استفاده از سمعک میتواند سرعت پیشرفت زوال ذهن را کاهش دهد
🔹️بر اساس مطالعات انجام شده استفاده از سمعک در افرادی که بیشتر در معرض بیماری زوال ذهن قرار دارند، موجب کاهش سرعت پیشرفت بیماری شده است.
🔹️این نتایج شواهد قانعکنندهای ارائه میدهد که درمان کاهش شنوایی میتواند موجب کند کردن روند بیماری زوال ذهن شود.
🔹افراد کهنسال با آغاز کاهش شنوایی خود به دلایل مختلف حاضر به استفاده از سمعک نیستند و این موضوع به رشد سریعتر بیماریهای زوال ذهن و انزوای اجتماعی کمک میکند.
#اموزشی
آزمون ABR از یک رایانه ویژه برای اندازهگیری نحوه واکنش عصب شنوایی کودک به اصوات مختلف استفاده میکند. سه تا چهار برچسب کوچک به نام “الکترود” بر روی پیشانی و گوش کودک قرار میگیرد و به رایانه متصل میشود.
با تولید صدا از طریق گوشی، الکترودها نحوه واکنش اعصاب شنوایی کودک به آنها را اندازه گیری میکنند. شنوایی شناس به دلیل واکنش عصب شنوایی کودک به اصوات، به دنبال سیگنال عصبی خاص است.
آهستهترین شدت صدا که در آن این سیگنالها ظاهر میشوند تقریباً با سطح شنوایی کودک در آن محدوده فرکانسی ارتباط دارد. شنوایی شناس با بررسی نتایج به دست آمده توسط رایانه از پاسخهای کودک و تفسیر این سیگنالها، میتواند تشخیص دهد که کودک مشکل شنوایی دارد یا خیر.
آزمایش پاسخ شنوایی ساقه مغز یا تست ABR مشخص میکند که چگونه گوش داخلی، حلزون گوش و مسیرهای مغزی برای شنیدن کار میکنند و همانطور که میدانید گوش انسان از سه قسمت گوش خارجی، میانی و داخلی تشکیل شده است. تست ABR به پتانسیل برانگیخته شنوایی (AEP) نیز شناخته میشود.
این آزمایش در مورد کودکان یا افرادی که نمیتوانند غربالگری شنوایی معمولی را انجام دهند، استفاده میشود. اگر علائم شما ممکن است به دلیل کاهش شنوایی در مغز یا در مسیر مغز باشد، از ABR استفاده میشود. در ادامه به بررسی تست ABR و آمادگیهای لازم برای انجام آن میپردازیم.
تست ABR برای بزرگسالان
گاهی ممکن است افراد بزرگسال تمایلی به همکاری با پزشک جهت تشخیص اختلال شنوایی را نداشته باشند. همچنین ممکن است این افراد به دلیل معلولیت ذهنی قادر به همکاری با پزشک جهت انجام تست ادیومتری نباشند. در این حالت بهترین راه برای تشخیص مشکلات و اختلالات شنوایی در آنان انجام تست abr میباشد.
هدایت شده از اخبار شهرستان فلاورجان
با سلام
شنوایی شناسی باغچه بان با
26سال سابقه کاری.
👂سنجش شنوایی نوزادان تا سالمندان.
✍️مشاوره رایگان برای سمعک همه روزه از ساعت 8تا 2بعداز ظهر به صورت حضوری✍️
شنواشناسی. باغچه بان..
فلاورجان. روبروی بیمارستان امام.
ساختمان البرز. طبقه سوم. واحد ۸
ادیولوژیست، افسانه عطایی
ساعت کاری.. 8صبح تا 2بعداز ظهر
ارتباط با ادمین:
@Iovely65
پذیرش☎️☎️09138004569
پذیرش03137429744☎️☎️
کانال ایتا
https://eitaa.com/samak53
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/samak53
بلایی که گوش پاک کن سر ما می آورد
شنوایی شناسی باغچه بان(ادیولوژیست افسانه عطائی
مطالعات نشان داده افرادی که حداقل هفت ساعت در طول روز از سمعک استفاده کنند ریسک کمتری برای زوال عقل دارند