eitaa logo
کانال سیداحمد معصومی نژاد
342 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
3.9هزار ویدیو
10 فایل
از آدما به آدما پناه نبرید ، بی‌پناه‌تر میشید! @samasouminejad
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴خبرنگار ترکیه ای: ▪️واقعیت این است: -ایران، تلاویو را با صدها موشک هایپرسونیک هدف قرارداد. -تنها پایگاههای نظامی و امنیتی هدف قرار گرفت. -هیچ کمپ پناهندگانی زده نشد. -هیچ بیمارستانی زده نشد. -هیچ مدرسه ای زده نشد. -هیچ زنی و بچه ای کشته نشد. -هیچ کادر درمان و خبرنگاری کشته نشد. تفاوت جنگ جبهه حق با جبهه باطل همین است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همواره امیرالمومنین علی (ع) مدافع بحق رسول الله (ص) بود. هم اکنون نیز شیعیان به رهبری سیدعلی (حفظه الله) مدافع اسلام ناب محمدی (ص) هستند تا این امانت را به دست صاحب اصلی آن حضرت مهدی (عج) برسانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همزمان با حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی، عالم اهل سنت اقلیم کردستان به تشیع گروید. 🔸شیخ عیسی برزنجی عالم اهل سنت با انتشار ویدئویی، بعد از حمایت های همه جانبه ی جمهوری اسلامی از فلسطین و سکوت حکام فاسد کشورهای اسلامی، شب گذشته بعد از پاسخ موشکی جمهوری اسلامی ایران به منظور انتقام خون شهید هنیه و شهید نصر الله، با چشمانی پر از اشک به تشیع گروید.
🔴محسن رفیق‌دوست: اعزام نیروی نظامی به لبنان و جولان روی میز ایران قرار دارد به اندازه ده ها سال جنگ با همه قدرت ها، نیروی ذخیره و سرباز داریم در جنگ نیازی به کمک چین و روسیه ندارد انفجار پیجرها ناشی از نفوذ دشمن در حزب‌الله بود محسن رفیق‌دوست، فرمانده ارشد سپاه پاسداران و وزیر سپاه در دوران جنگ تحمیلی درباره واکنش ایران به پاسخ اسرائیل به دیده بان ایران گفت: همه گزینه‌ها حتی اعزام نیروی نظامی از ایران برای جنگ با اسرائیل روی میز نیروهای مسلح کشورمان قرار دارد. این امکان را داریم که به لبنان و جولان نیروی نظامی اعزام کنیم. رفیق دوست درباره گسترش جنگ گفت: دشمن بداند که ما قابل شکست دادن نیستیم، چون نظام ما الی ماشاءالله به اندازه ده ها سال جنگ با همه قدرت ها، نیروی ذخیره و سرباز دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعد از موشک های هایپر سونیک ایران، دکتر مرندی با بمب اتم مجری انگلیسی را نابود کرد
الحیدری وظیفه جهادی ایرانیان در قبال لبنان را «وحدت داخلی» و «ارسال کمکهای مردمی» برای مردم لبنان دانست. 🔷سیدهاشم الحیدری: الان حزب‌الله نیاز به مجاهد و مبارز ندارد، حزب‌الله بیش از ۱۰۰ هزار نفر نظامی دارد و نیاز به رفتن ایرانی‌ها به مرز نیست. تکلیف امروز ما دو چیز اساسی است: اول وحدت است؛ مراقب باشید در نظام شکاف ایجاد نکنید؛ زیرا اگر نظام جمهوری اسلامی ضعیف شود جبهه مقاومت ضعیف می‌شود؛ بنابراین از ایران باید پیام‌های مثبت به لبنان فرستاده شود. تکلیف دوم: ارسال کمک‌های مالی و غذایی برای لبنان و غزه است؛ امروز آوارگان زیادی در لبنان و غزه داریم که نیاز به کمک دارند و باید هیئت‌های مذهبی مانند اربعین به میدان بیایند و همه ملت‌ها از ایران گرفته تا عراق و دیگر کشورها کمک کنند. 🔴 با توجه به تاکید افراد مطلع نسبت به ضرورت کمک به مردم لبنان، بهترین طریق ارسال کمک از طریق سایت رهبری leader.ir قسمت پرداخت وجوهات شرعی می‌باشد.
✅ *منبع شماره که به دردتون میخورن* : ⚙ سر و صدای ساخت و ساز و تلق‌تولوق تو محله و خیابون و کوچه اعصابتونوخورد کرد: 📞تماس با شماره۱۳۷ ⚙استعلام وضعیت یارانه : 📞 ارسال کدملی سرپرست خانوار به سامانه ۶۳۶۹ ⚙ استعلام کالا برگ الکترونیک : 📞( خرید کالا با کارت یارانه ) شماره گیری * ۷۸۸۲۸* یا *۵۰۰* ⚙ استعلام خلافی خودرو : 📞 ارسال کد VIN به سامانه ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ ⚙ استعلام تعداد سیم کارت : 📞ارسال کد ملی به سامانه ۳۰۰۰۱۵۰ ⚙ استعلام سوابق بیمه : 📞(سوابق بیکاری ،بیمه یا آخرین مستمری و... )  شماره گیری کد *
📸 برافراشتن پرچم فلسطین در ورزشگاه‌ها در رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خطاب تند شهرام همایون به اپوزیسیون طرفدار حمله به ایران؛ تاریخ چطور از شما یاد خواهد کرد! 🔶 شهرام همایون: تا دیروز تمامیت ارضی از دهنتان نمی‌افتاد، الان تشویق به جنگ می‌کنید!
✅ انفجار سومین بمب در میان نیروهای تیپ گولانی در جنوب لبنان 🔸منابع عبری زبان از انفجار سومین بمب در میان نیروهای تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک مارون الراس در جنوب لبنان خبر دادند. 🔸قبل از این مبارزان حزب الله هنگام پیشروی نظامیان اشغالگر اسرائیلی به سمت شهرک مارون الراس، دو بمب را در میان آنها منفجر کرده بودند که طی آن ضربه سختی به اشغالگران وارد شده بود. 🔸منابع عبری زبان حادثه برای نیروهای اسرائیلی در جبهه شمالی را بسیار دردناک و سخت توصیف کردند.