🇮🇷
📝 توافق اخیر تهران و واشینگتن شرمآور است؛ این یعنی تحقیر آمریکا در عرصه بینالملل!
🍃🌹🍃
🔹دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا در ویدئویی که روز پنجشنبه به وقت محلی منتشر شد، با تکرار برخی یاوهسراییهای ضدایرانی گفت: «این یک تسلیم دیگر بایدن و تحقیر بیشتر ایالات متحده آمریکا در صحنه جهانی است. اما بدتر از آن، این تصمیم بسیار مرگبار خواهد بود. بایدن شش میلیارد دلار به دولت اصلی حامی تروریسم در جهان میدهد».
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 امام خمینی (ره): بریزید بیرون اینها را از رادیو تلویزیون
🍃🌹🍃
🔹خوش باور نباشیم.
🔸توبه را بپذیرید ولی کار دستشان ندهید.
🇮🇷
🖼 جذاب مثل #سپاه!
🍃🌹🍃
🌺رهبر معظم انقلاب: نه فقط سازمان سپاه جذاب است، که آدمها و افرادش هم برای هر دل سالمی جذاب است. سردار بلند مرتبهاش مثل شهید سلیمانی یک جور، جوان فداکارش مثل شهید حججی یک جور، پاسدار بیپیرایه و دلاوری مثل ابراهیم هادی یک جور، اینها همه جذاب است. هر کدام از اینها یک الگویند، یک الگوی تمامنشدنی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥رئیسی: همه امروز سپاه را ملجاء و پناه خود میدانند
🍃🌹🍃
🔻رئیسجمهور در مجمع عالی فرماندهان و مسئولان #سپاه:
🔸امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که از آموزشهای به روز و از علم و دانش و فنآوری برخوردار است، دو ویژگی اساسی دارد که باید به آن افتخار کرد: سرمایه معنوی و سرمایه اجتماعی. باید از این دو ویژگی سپاه پاسداری کرد.
🔹این سرمایه اجتماعی عظیمی که امروز سپاه را ملجا و پناه میداند. شیعه، سنی، مسلمان و غیرمسلمان، همه امروز سپاه را ملجا میدانند.
🔺مهمترین ماموریت سپاه با وجود همه تهدیدها، تحریمها و فتنهها حفظ و حراست و صیانت از انقلاب اسلامی است.
کارنامه دو ساله.pdf
14.82M
🇮🇷
📝 کارنامه دو ساله | عملکرد اقتصادی #دولت_سیزدهم
🍃🌹🍃
#دولت_مردم
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۸۲ قرآن کریم شامل آیات ۲۴ تا ۲۶ سوره مبارکه نساء
🍃🌹🍃
🌺 در وصیت پیامبر (ص) به امام علی (ع) آمده است: «وَعَلَیکَ بِتِلاوَةِالقُرآنِ عَلی کُلِّ حالٍ» یاعلی! برتو باد که در همه حال قرآن تلاوت کنی. (اصول کافی ۷/۷۹)
🎙 استاد: منشاوی
بصیرت کدام است؟!
بعضيها رقيب انتخاباتي خودشان را «شيطان اكبر» به حساب ميآورند!
شيطان اكبر آمريكاست، شيطان اكبر صهيونيسم است؛
رقيب جناحي كه شيطان اكبر نيست، رقيب انتخاباتي كه شيطان اكبر نيست.
من طرفدار زيدم، شما طرفدار عمروئي؛ من شما را شيطان بدانم؟ چرا؟ به چه مناسبت؟ در حالي كه زيد و عمرو هر دو ادعاي انقلاب و اسلام ميكنند، در خدمت اسلام و در خدمت انقلابند. خط درگيري با دشمن را مشخص كنيم.
گاهي هست كه يك نفري در لباس خودي است، اما حنجرهي او سخن دشمن را تكرار ميكند! خب، او را بايد نصيحت كرد؛ اگر با نصيحت عمل نكرد، انسان با او بايد حد و مرز تعريف كند: خط فاصل. جدا ميشويم.
اگر بناست شما با همان احساساتي كه رژيم صهيونيستي نسبت به جمهوري اسلامي دارد - ولو با يك ادبيات ديگري - بخواهي در مقابل جمهوري اسلامي بايستي و حرف بزني، خب با رژيم صهيونيستي چه فرقي داري؟ اگر با همان منطقي كه آمريكا در مقابل جمهوري اسلامي عمل ميكند، شما بخواهي با آن منطق با جمهوري اسلامي تعامل كني، خب شما با آمريكا فرقي نداري. اين مسئله جداست.
اما يك وقت هست كه نه، اينجوري نيست. ممكن است اختلافات، اختلافات عميقي هم باشد، اختلافات بزرگي هم باشد، اما انسان دشمن را با غيردشمن نبايد اشتباه كند؛ دشمن حساب ديگري دارد، غيردشمن حساب ديگري دارد.
خط درگيري با دشمن را بايد ترسيم كرد، مشخص كرد؛ اين بصيرت ميخواهد.
بصيرتي كه ما عرض ميكنيم، اين است.
يك عدهاي از آن طرف ميافتند، يك عدهاي از اين طرف ميافتند.
يك عدهاي با دشمن هم معاملهي دوست ميكنند، فرياد دشمن را هم نميشناسند، چون از حنجرهي ديگري در ميآيد؛
يك عده هم از اين طرف، هركسي كه اندك اختلاف سليقهاي با آنها دارد، به حساب دشمن ميگذارند!
بصيرت، آن خط وسط است؛ آن خط درست است.
حکیم_انقلاب 91/7/24
انتخابات1402
📌سرلشکر سلامی حکم پاسداری فرزاد بادپا را صادر کرد
🌀در مراسمی با حضور فرمانده کل سپاه ضمن تقدیر از فرزاد بادپا، نیروی خادم فداکار حرم مطهر شاهچراغ (ع) که توانست تروریست داعشی را زمینگیر کند، وی به درجه پاسداری مفتخر شد.
#قهرمان_شاهچراغ
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۸۳ قرآن کریم شامل آیات ۲۷ تا ۳۳ سوره مبارکه نساء
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «اِنَّ القُرآنَ ظاهِرُهُ اَنیقٌ وَ باطِنُهُ عَمیقٌ» ظاهر قرآن شگفتانگیز و زیبا و باطنش ژرف و عمیق است. (اصول کافی ۲/۵۹۹)
🎙 استاد: منشاوی
یکی از سوالاتی که در میان عموم مردم وجود دارد این است که مماشات با سلبریتی هایی که اقدام به انتشار محتوا و اظهارات تحریک آمیز میکنند، تا چه زمانی ادامه دارد؟
اول آنکه همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز فرمودند: «جامعه ورزشی ما جامعه سالمی است، جامعه هنری ما هم جامعه سالمی است. عناصر مؤمن، علاقهمند، باشرف، در این جامعه ورزشی و هنری کم نیستند، زیادند.» لذا خطاست که آنها را یکپارچه ببینیم و رفتار چند نفر از آنان را به همه تعمیم دهیم.
نکته دیگر آنکه مماشات با سلبریتیها تا آنجایی ادامه خواهد داشت که نتوانیم یک نظام جامع و مبتنی بر آن قانونی دقیق و عملیاتی برای تعریف حدود و ثغور فعالیت سلبریتیها در کشور طرح ریزی کنیم. باید توجه داشت که بدون وجود چنین سامانی، برخوردهای ما سلیقه ای خواهد بود که همین برخورد سلیقهای که رنگ و بوی تبعیض خواهد گرفت، بیشتر به خراب شدن کارها خواهد انجامید.
نکته دیگر آنکه نظام قرار نیست که به سلبریتیها تنها به عنوان یک تهدید بنگرد! بلکه باید تلاش کند تا با طراحی فرآیندهایی، سلبریتیها را به فرصتی برای نظام بدل نماید. سلبریتی، واقعیتی در دنیای امروز است که از میزان قابل ملاحظه ای نفوذ و اثرگذاری نزد جوانان برخوردار است و با توجه به آمیختگی جامعه با فضای جهانی، نمیتوان به سادگی آنان را نادیده گرفت، بلکه باید تلاش کرد تا با شگردهایی آنان را کنترل کرد و در خدمت جامعه قرار داد و از ظرفیتهای آنان استفاده نمود.
مولفههای مشترکی که در همه اغتشاشات خیابانی ۱۵ سال اخیر وجود دارد چیست؟
نگاهی به شورشها و اغتشاشات مشهد، شیراز، اراک، قزوین و اسلامشهر و همچنین کوی دانشگاه تهران در دهه هفتاد شمسی، فتنه سال ۱۳۸۸، اغتشاشات دی ۱۳۹۶ و اغتشاشات آبان ۱۳۹۸ نشان میدهند که دو مؤلفه در همه آنها دیده میشود؛
یک - مداخله بیرونی با طراحی آمریکایی و پشتیبانی اطلاعاتی و مالی برخی کشورهای مسئلهدار با انقلاب اسلامی و عملگی منافقین و ضدانقلاب در کف خیابان که اول با اغوا، فریب روانی و رسانهای برخی از مردم را با خود همراه کردهاند و در نهایت با شناخت آنها از سوی مردم و جدا شدن مردم از آنها دست به خشونت عریان علیه مقدسات، اموال و جان همین مردم زدهاند.
دو - مدیریت داهیانه رهبری که فتنه و بحران را شناخته و با تبیین صحیح توانستهاند ابتدا صف مردم را از اغتشاشگران و فتنهگران جدا سازند و سپس به صورت قاطع با اغتشاشگران برخورد نمایند. در واقع، رهبر معظم انقلاب در طول دوره زعامت خودشان در مواجهه با این بحرانها سیاست کم و بیش یکسانی را داشتهاند و آن، پس زدن «نرمش» در مقابل آشوبطلبان بوده است.
همچنین رهبری صف مردم را از اغتشاشگران جدا کرده، ضمن اعتقاد به بررسی مشکلات مردم و توجه به حل ریشهای آنها و تأکید بر اینکه باید زمینهها و زخمها را درمان کرد، اما در مقابل آشوبگران به ویژه آنهایی که به تحریک صحنهگردانان بیرونی به کف خیابان آمده و خواستهاند از درد و زخمهای مردم و جامعه سوءاستفاده و بر محمل نیازهای مردم موجسواری کنند، ایستادهاند و دستور برخورد با مزدوران جبهه استکبار و ضدانقلاب را دادهاند.