پروژه دلار و مسمومیت باعث شد کدام پروژهها دیده نشوند؟
-پروژه رسیدن آب به دریاچه ارومیه.
-پروژه بهرهبرداری ایرانیترین پالایشگاه کشور.
-پروژه رسیدن آبشیرین به خانه بوشهریها.
-پروژه افتتاح بیمارستان هزار تختخوابی حضرت مهدی عج
وظیفه نیروی انتظامی در مقابله با ناامنی اخلاقی چیست؟
مقام معظم رهبری :
«ناامنی اخلاقی، یک مرحلهٔ کار فرهنگی دارد، یک مرحلهٔ کار مخفی دارد، یک مرحلهٔ ریشهیابی دارد. آنها کار دستگاههای دیگر است؛
اما آنجایی که جلوی چشم قرار میگیرد و موجب عدم امنیت اخلاقی جامعه میشود، آنکه باید وارد میدان بشود، نیروی انتظامی است» (۱۳۷۰/۱۱/۲)
🔻ایران قرارداد خرید سوخو-۳۵ از روسیه را نهایی کرد
🔹ایران سرانجام با خرید هواپیمای سوخو-۳۵ از روسیه موافقت کرد، در حالی که اطلاعات مربوط به تعداد جنگندهها و تاریخ تحویل آنها محرمانه است.
دفتر نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل اعلام داشت:
🔹پس از پایان جنگ ایران و عراق در سال ۱۹۸۸، ایران به تعدادی از کشورها درخواست خرید هواپیماهای جنگنده را ارائه کرد و روسیه اعلام داشت که برای فروش آماده است.
🔹جنگندههای سو-۳۵ از نظر فنی برای ایران قابل قبول هستند، به همین دلیل پس از اکتبر ۲۰۲۰ و لغو محدودیتها برای خرید تسلیحات متعارف توسط ایران (طبق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد)، ایران در نهایت با خرید این جنگندهها موافقت نمود. جزئیات مربوط به این موضوع منتشر نمیشود زیرا اطلاعات طبقه بندی شده است.
🇮🇷
📸 اینستکس تعطیل شد؛ تشت رسوایی اصلاحطلبان بر زمین افتاد!
❄️🌹❄️
🔻بعد از خروج آمریکا از برجام، سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) برای نگهداشتن ایران در برجام سراب اینستکس را راهاندازی کردند.
🔸در اینستکس قرار بود اروپا نفت ایران را خریداری کند در مقابل نیز ایران بتواند کالاهای مورد نیاز خود را از کانالهای مشخص تامین کند؛ در واقع اینستکس همان نفت در برابر غذا بود.
🔹آن زمان اصلاحطلبان اینستکس را دستاوردی بزرگ تلقی میکردند؛ دستاوردی که قرار بود «تحریمهای فراسرزمینی آمریکا را دور بزند» و موجب «تجارت شرکتهای اروپایی بدون ترس از تحریمهای آمریکا با ایران» بشود!
🔺اکنون پس از نزدیک به چهار سال اینستکس بدون یک یورو منفعت برای اقتصاد ایران تعطیل شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#حافظه_تاریخی | واکنش رهبرمعظم انقلاب به کانال مالی اینستکس چه بود؟!
🇮🇷
📝 توافق ایران و عربستان سعودی برای از سرگیری روابط دو جانبه
❄️🌹❄️
🔻بهدنبال سفر بهمنماه آیتالله رئیسی به پکن، دریابان شمخانی از روز دوشنبه ۱۵ اسفندماه در شهر پکن با هدف پیگیری توافقات سفر رییس جمهور، مذاکرات فشردهای را به منظور حلوفصل نهایی موضوعات فیمابین تهران-ریاض با همتای سعودی خود آغاز کرد.
🔹در پایان این مذاکرات، امروز ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱، بیانیه سهجانبهای در پکن با امضای «علی شمخانی» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، «مساعد بنمحمد العیبان» وزیر مشاور و عضو شورای وزیران و مشاور امنیت ملی عربستان سعودی و «وانگ ئی» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و رییس دفتر کمیسیون مرکزی امور خارجی حزب و عضو شورای دولتی جمهوری خلق چین صادر شد.
🔸متن این بیانیهی سهجانبه به شرح زیر است:
🔹در پاسخ به ابتکار شایسته جناب آقای شی جینپینگ رئیس جمهوری خلق چین در حمایت از گسترش روابط جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی، بر اساس اصل حسن همجواری و با توجه به توافق ایشان با سران دو کشور در میزبانی و حمایت از انجام گفتگو بین جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی و همچنین تمایل دو کشور به حل و فصل اختلافات از طریق گفتگو و دیپلماسی بر اساس پیوندهای برادرانه و با تاکید بر پایبندی دو کشور به اصول و اهداف منشور سازمان ملل متحد و منشور سازمان همکاری اسلامی و اصول و رویههای بینالمللی، هیأتهای جمهوری اسلامی ایران به ریاست امیر دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی و پادشاهی عربستان سعودی به ریاست دکتر مساعد بن محمد العیبان وزیر مشاور و عضو شورای وزیران و مشاور امنیت ملی از تاریخ ۱۵ تا ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱ خورشیدی برابر با ۶ تا ۱۰ مارس ۲۰۲۳ میلادی در پکن با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.
🔸جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی با سپاس و قدردانی از جمهوری عراق و سلطنت عمان به خاطر میزبانی گفتگوهای انجام شده بین دو طرف در سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ خورشیدی (۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ میلادی) از رهبری و دولت جمهوری خلق چین برای میزبانی و حمایت از گفتگوهای انجام شده در این کشور و تلاش برای به ثمر نشستن آن تشکر کردند.
🔹در نتیجهی گفتگوهای انجام شده، جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی توافق کردند ظرف حداکثر دو ماه، روابط دیپلماتیک خود را از سر گرفته و سفارتخانهها و نمایندگیها را بازگشایی کنند.
🔸وزرای امور خارجه دو کشور جهت اجرای این تصمیم و انجام تمهیدات لازم برای تبادل سفرا با یکدیگر ملاقات مینمایند.
🔹دو کشور با تاکید بر احترام به حاکمیت و عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر در زمینه اجرای موافقتنامه همکاریهای امنیتی امضا شده در تاریخ ۱۳۸۰.۱.۲۸خورشیدی برابر با ۲۰۰۱.۴.۱۷ میلادی و نیز موافقتنامه عمومی همکاریهای اقتصادی، بازرگانی، سرمایهگذاری، فنی، علمی، فرهنگی، ورزشی و جوانان، امضا شده در تاریخ ۱۳۷۷.۳.۶ خورشیدی برابر با ۱۹۹۸.۵.۲۷ میلادی توافق کردند.
🔺سه کشور اراده قاطع خود را جهت بهکارگیری تمامی تلاشها برای تقویت صلح و امنیت منطقهای و بینالمللی اعلام مینمایند.
واکنشها به از سرگیری روابط ایران و عربستان امروز چه بود؟
وزیر خارجه چین: مذاکرات ایران و عربستان در پکن پیروزی صلح است. مذاکرات به دلیل همکاری سران ایران، عربستان و چین پیشرفت کرد.
کاخ سفید: واشنگتن از گزارشها درباره از سرگیری روابط دیپلماتیک ایران و عربستان آگاه است. واشنگتن از هرگونه تلاشی که به پایان جنگ در یمن و کاهش تنش در منطقه کمک میکند استقبال میکند.
وزارت خارجه ترکیه: پیشرفت در روابط عربستان و ایران باعث افزایش امنیت و ثبات در منطقه میشود.
مارک دوبوویتز، مدیر اجرایی اندیشکده بنیاد دفاع از دمکراسیها(FDD): تجدید روابط ایران و عربستان در نتیجه میانجیگری چین، باخت، باخت، باخت برای منافع آمریکاست. این نشان میدهد که سعودیها به حمایت از واشنگتن اعتماد ندارند، ایران فرصتی برای دور زدن متحدان آمریکایی برای پایان دادن به انزوای بینالمللی خود میبیند، و اینکه چین در حال تبدیل شدن به اصلیترین قدرت سیاسی خاورمیانه است
وزارت خارجه عمان: امیدواریم که از سرگیری روابط میان عربستان سعودی و ایران به تقویت پایههای امنیت و ثبات در منطقه کمک کند.
وزارت خارجه عراق: تلاشهایی که دولت عراق در این چارچوب از طریق میزبانی جلسات گفتوگو میان ۲ طرف انجام داد و یک پایه مستحکم برای گفتوگوها ایجاد کرد، بر تکمیل روابط میان ۲ طرف تاثیر خواهد گذاشت و انگیزه منحصر به فرد برای همکاری کشورهای منطقه در راستای تحقق خواستههای همه طرفها میدهد و آغازگر مرحله جدید خواهد بود.
محمد عبدالسلام، رئیس هیئت مذاکرهکننده صنعا: منطقه نیاز به احیای روابط عادی بین کشورهای خود دارد.
بعضی از دستاوردهای عادی شدن روابط ایران و سعودی:
۱.پرونده یمن و فاصله گیری سعودی از امارات و القاعده
۲ بازشدن قفل نخست وزیری در لبنان
۳ تسهیل در روابط توامان عراق با ایران و سعودی
۴ کاهش حضور جریانات تکفیری در سیستان همچنین مرز پاکستان و افغانستان با ایران
۵ تسهیل حضور حجاج
۶ روان حرکت کردن چین در پروژه هایی که در ایران و سعودی بدست گرفته
۷ کاهش حضور سیاسی آمریکا در پرونده های غرب آسیا
۸ تعامل روان بین ایران با مصر،اردن و حتی حرکت توامان پاره ای کشورهای آفریقایی با ایران و سعودی
۹ محدود شدن فعالیت های نشنال سعودی با کاهش بودجه بویژه در بخش تخریب امنیت ملی ایران
۱۰ حضور احتمالی ایران در اجلاسیه شورای خلیج فارس و حتی اعراب
۱۱ تضمین ایران به سعودی مبنی بر فعالیت صلح آمیز هسته ای
۱۲ رفت و آمد کشتی های باری فرا ساحلی در خلیج فارس بواسطه تسهیل در فروش نفت و محصولات پتروشیمی ایران
۱۳ باز شدن قفل سرمایه گذاری هند در سواحل مکران بواسطه حضور در هر دو کشور
۱۴ آزادی های نسبی شیعیان در عربستان
۱۵ کم شدن التهابات مسجد مکی و...
۱۶ آزاد شدن فرصت ها،امکانات،ظرفیت ها و نیرو از سرتاسر جبهه مقاومت و تمرکز بیشتر بر رژیم صهیونیستی
۱۷ حضور مناسب سرمایه گذاری ترکیه و بخش اخوانی اهل سنت در هر دو کشور
۱۸ عادی شدن روابط سعودی و قطر با واسطه گری ایران
۱۹ به چالش کشیده شدن سیاست خارجی جریان لیبرال اصلاحات در تخریب و تمسخر دیپلماسی انقلابی و کاهش سرمایه اجتماعی جریان غرب گرا
۲۰ ملتهب تر شدن فضای سیاسی، اجتماعی سرزمین های اشغالی با دستاویز قرار دادن این توافق توسط لاییر لاپید در عدم کارامدی سیاست خارجی نتانیاهو و غفلت از تحولات منطقه بدلیل ضعف مفرط در مدیریت صحنه داخلی رژیم صهیونیستی و مشغول سازی به التهابات داخلی، خود ساخته
۲۱ شاید عجیب بنظر برسد ولی در صورت تحقق عملی و مطلوب توافق، روند فروپاشی سعودی در عربستان تسهیل می گردد چرا که رژیم حاکم در عربستان بزرگترین و اصلی ترین حامی سیاسی،نظامی،اقتصادی و امنیتی خود را با نزدیک شدن به جبهه تشکیل دهنده نظم نوین جهانی از دست می دهد. لازم به ذکر است سعودی بدلیل ضعف مفرط در ایجاد وحدت ملی،مذهبی دارای گسل های سنگینی می باشد که تاکنون با پشتیبانی و حمایت های آمریکا آن ها را سرکوب و یا خنثی کرده است( غرب بدلیل هزینه زا بودن حمایت های همه جانبه خود از خاندان سعودی بویژه در پرونده های حقوق بشری ، اجتماعی و رسیدن به عدم دستاورد مادی مناسب، نه به سمت رژیم چنج بلکه دست حمایتی خود را بر می دارد) و چنانچه آمریکا حمایت های گفته شده را کنار بگذارد، فنر گسل های اجتماعی و سیاسی جمع شده آزاد و شاهد اتفاقاتی چشم نواز برای جبهه مقاومت از هر دو سوی سرزمین های اشغالی در مسجد الاقصی و سرزمین های اشغالی در مکه می باشیم...
چنانچه قبلا خدمتتان عرض کرده بودیم مدل راهبردهای ایران طبق مکتب ولی فقیه و شخص حاج قاسم به عنوان سرباز ولی، صدف پایه و بر اساس تبدیل تهدید به فرصت می باشد و در پس جنگ ترکیبی همه جانبه اخیر، با اتخاذ ضد راهبرد ترکیبی خود، اول آثار امواج منازعه را کند و نهایتا متوقف نموده و اکنون در مرحله دوم، به سمت فعال سازی ظرفیت های مهار شده منازعه ترکیبی، علیه جبهه مقابل گام برداشته ایم.
...
* طیبی کارشناس مسائل سیاسی و راهبردی
توافق ایران و عربستان بسان صلح حدیبیه
در صدر اسلام پس از جنگ احزاب سال ۵ هجری صلح حدیبیه سال ۶ هجری اتفاق افتاد و پس از مدت کوتاهی فتح مکه سال ۸ هجری بدون جنگ و خونریزی حاصل شد مسلمانان می گفتند مَتَىٰ نَصْرُ اللَّهِ ۗ أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ
امروزه هم بعد از جنگ ترکیبی احزاب دشمنان علیه جمهوری اسلامی توافق ایران و عربستان نمادی از صلح حدیبیه در صدر اسلام است منتظر فتح مکه باشید.
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل ۵۲۵ قرآن کریم ( آيات ۳۲ تا ۴۲ سوره مبارکه طور)
❄️🌹❄️
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «حَقُّ الوَلَدِ عَلَی الوالِدِ اَن یُحَسِّنَ اسمَهُ وَ یُحَسِّنَ اَدَبَهُ وَ یُعَلِّمَهُ القُرآنَ» حق فرزند برپدر این است که او را نام نیکو نهد، به خوبی تربیت کند و به او قرآن بیاموزد. (نهجالبلاغه حکمة ۳۹۹)
🎙 استاد پرهیزگار