eitaa logo
#ریحانه النبی(9)
490 دنبال‌کننده
10.6هزار عکس
7هزار ویدیو
283 فایل
خطرناک ترین خوردنی دنیا گولِ ظاهــــــــر آدماست... کم حجم وخوش هضم مراقــــــب باشید!!! ‌‌‌‌‌‌‌┄┅┄┅ ❥❥❥ ┅┄┅┄ ارتباط با خادمین کانال @Yaghaemalmohamad63 لینک کانال👈https://eitaa.com/joinchat/185073720C38cb4b5b77
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 می دانید چه کسی استفاده از دستگاه «ویدیو» را در ایران ممنوع کرد؟! میدونستید حکم ممنوعیت استفاده از دستگاه ویدئو رو وزیر ارشاد وقت(سید محمد خاتمی) صادر کرده و یکی از اصلی‌ترین حامیانش در اعمال و اجرای این نظر، معاون وقت وزارت ارشاد یعنی مصطفی تاج‌زاده بوده است؟! !!
🔴توهین روحانی به رئیس جمهور محبوب!
🇮🇷🍁 🍁 💠 چرا با و رابطه داریم ولی با اروپا و آمریکا نه⁉️ ✅ پاسخ: 🔻چون روسیه و چین ، با ما دشمنی و جنگ (نظامی و غیر نظامی)نمی کنند و همکاری متقابل دارند. 🔹ولی آمریکا و همدستانشان از جمله برخی کشورهای اروپایی، مدام بر طبل دشمنی کوبیده و به تعهداتشان در مقابل ایران عمل نمیکنند. 🔸لذا با استناد به آیات 192-193 بقره، و 39 آل عمران، و... وقتی کسی با ما دشمنی نمیکند؛ ما هم نباید دشمنی کنیم. 🔺وَ قاتِلُوهُمْ حَتَّى لا تَكُونَ فِتْنَةٌ وَ يَكُونَ الدِّينُ لِلَّهِ فَإِنِ فَلا عُدْوانَ إِلاَّ عَلَى الظَّالِمينَ (بقره/193).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ برگزاری نماز باران در نجف آباد. جمعه اول اسفند۹۹. ساعت هشت و نیم صبح. جنب پارک کوهستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷🍁 🍁 🌐 عکس_نوشت (۱) ✅ موضوع: اقدام راهبردی ایران برای لغو تحریم‌ها 🔹🌺🔸
🇮🇷🍁 🍁 💠 یادداشت کوتاه ✅ موضوع: دشمنی همیشگی مستکبرین با اسلام از منظر قرآن (تقابلِ دایمی ایران و آمریکا) ✍️علی اکبر صیدی 🔹🌺🔸 🔻براساس آیات قرآن، رهبرانِ الهی، همواره دشمنِ دایمی داشته اند که پیوسته علیه جریانِ حق، توطئه می کرده اند (انعام/112؛ بقره/217 و 120). 💠 متن و ترجمه برخی آیات به شرح ذیل است: 1⃣ وَ كَذَالِكَ جَعَلْنَا لِكلُ‏ِّ نَبىِ‏ٍّ عَدُوًّا شَيَاطِينَ الْانسِ وَ الْجِن؛ اينچنين در برابر هر پيامبرى، دشمنى از شياطين انس و جنّ قرار داديم (انعام/112). 2⃣ لا يَزالُونَ يُقاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دينِكُمْ إِنِ اسْتَطاعُوا؛ مشركان، پيوسته با شما می جنگند، تا اگر بتوانند شما را از آيينتان برگردانند (بقره/217). 3⃣ وَ لَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ؛ هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد، (تا به طور کامل، تسلیم خواسته‌های آنها شوی) و از آیین (تحریف یافته) آنان، پیروی کنی. (بقره/120). 4⃣ لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا ؛همانا يهوديان و كسانى را كه شرك ورزيده‏ اند دشمن‏ ترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت (مائده/82). ✅ عده ای از دشمنان سرسخت، یعنی یهود و مشرکین(مائده/82) هیچگاه، زیر بارِ ایمان نرفته، به دشمنی با انبیاء(ع) ادامه دادند تا اینکه با یدِ قدرت الهی، به هلاکت رسیده یا تسلیم شدند(بقره/6 و 120؛اعراف/193؛عنکبوت/37-40 و...). 💠 نتیجه: ❌ دشمنی استکبار جهانی و همدستانشان، با اسلام و جمهوری اسلامی ایران، همیشگی و مستمر است. تنها راه حل، مقاومت با آنان است تا نیل به پیروزی نهایی. 🔺 در مسیر دشمنی، فرقی بین جریان های سیاسی آمریکا(جمهوری خواه و دموکرات و...) نیست.
🇮🇷🍁 🍁 💠 یادداشت ✅ موضوع: خط و مشی های کلی روابط بین الملل از نگاه قرآن کریم ✍️علی اکبر صیدی 🔹🌺🔸 🔻قرآن کریم، بطور کلی به برقراری ارتباط با بلادی که با مسلمین، عناد ندارند را مجاز می شمارد. آن دو دسته عبارتند از: 1️⃣کشورهایی که با مسلمین منازعه نداشته‌اند. این کشورها برای برقراری ارتباط و تعامل در اولویت قرار دارند: «لا يَنْهاكُمُ‏ اللَّهُ عَنِ الَّذينَ لَمْ يُقاتِلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَ لَمْ يُخْرِجُوكُمْ مِنْ دِيارِكُمْ أَنْ تَبَرُّوهُمْ وَ تُقْسِطُوا إِلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطين‏؛ خدا شما را از نيكى كردن و رعايت عدالت نسبت به كسانى كه در راه دين با شما پيكار نكردند و از خانه و ديارتان بيرون نرانند نهى نمى‏كند؛ چرا كه خداوند عدالت‏پيشگان را دوست دارد (ممتحنه/8). 2️⃣ کشورهایی که به دلایلی از جمله، ضعف و...، دست از دشمنی برداشته‌اند؛ و به منازعه ادامه نمی دهند؛ در قبال این گروه، تاکید شده که مسلمین هم، با حفظ هوشیاری، متقابلا، از درگیری با این گروه، منصرف شوند. در این باره آیات متعددی داریم، در برخی آیات (بقره/193؛ انفال/39) با قید« فَإِنِ انْتَهَوْا؛ اگر از جنگ با شما دست برداشتند» توصیه شده که مسلمین هم متقابلا نزاع و دشمنی را ادامه ندهند. «فَإِنِ انْتَهَوْا فَلا عُدْوانَ إِلاَّ عَلَى الظَّالِمينَ؛ و اگر به كلى دست از جنگ برداشتند ديگر هيچ دشمنى و خصومتى نيست مگر عليه ستمكاران ‏(بقره/193). ❌ضرورت هوشیاری در قبالِ گروه دوم 🔹گاهی دشمن، برای تجدید قوا و فریب، درخواست صلح و ترک مخاصمه می کند. در متون اسلامی توصیه شده که مراقبِ نیرنگ دشمنان در چنین مواقعی باشید. (انفال/62 ) 🔸از دیدگاه قرآن کریم (بقره/۱۹۴؛ نحل/126؛ انفال/58؛ رحمن/۶۰)، مقابله به‌ مثل در تمامی امور؛ اعم از مثبت و منفی به‎ویژه در عرصه جنگ و صلح در حوزه سیاست خارجی کاربرد دارد.