✳️دولت قیمت واردات بنزین در بودجه ۱۴۰۴ را ۶۵ هزار میلیارد در نظر گرفته است/ عدد ۶۵ هزار میلیارد تومان یعنی یا باید قیمت بنزین افزایش یابد یا معجره رخ دهد
مهرداد لاهوتی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
🔺حرفهای رئیسجمهور درباره ۸ هزار تومان بودن قیمت بنزین را قبول ندارم
🔺قیمت تولید هر لیتر بنزین برای ما زیر ۲ هزار تومان است
🔺این حرف که بنزین داخلی لیتری ۸ هزار تومان برای ما تمام میشود غیرمنطقی است
🔺امسال ۹۰ هزار میلیارد تومان بنزین وارد کردهایم اما دولت برای بودجه سال بعد این عدد را ۶۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته است
🔺با این عدد دولت یا باید واردات را کاهش دهد یا قیمت را افزایش دهد.
✳️چند نکته درباره حمله اسرائیل
۱. هیچ جنگنده ای وارد حریم هوایی ایران نشد و حمله با شلیک جنگنده ها از بیرون از خاک ایران انجام شد.
۲. به نظر می رسد ایران از زمان حمله آگاه بود و غافلگیر نشد.
۳. این نخستین حمله اسرائیل با اعلام رسمی به خاک ایران و نقض تمامیت ارضی کشور بود و به همین جهت ایران به آسانی آن را نادیده نمی گیرد و حق پاسخگویی را محفوظ نگه می دارد.
۴. حمله آنچنان که پیش از این، مقامات اسرائیلی تهدید می کردند گسترده و شدید نبود.
۵. محکوم کردن حمله توسط عربستان قابل توجه و شاید هشداردهنده باشد.
۶. آمریکا احتمالا از دامنه حمله اسرائیل راضی است و تحرکات دیپلماتیک برای جلوگیری از پاسخ ایران را آغاز کرده است.
۷. حمله رژیم صهیونسیتی نمی تواند به معنای پایان منازعه مستقیم تهران و تل آویو باشد. بلکه بیشتر به معنای آغاز یک منازعه مستقیم تر با تبعات خطرناک تر است. در واقع، درگیری مستقیم میان دو طرف از امروز وارد مرحله جدیدی شده و بعید به نظر می رسد در همین نقطه متوقف شود.
✳️رژیم صهیونیستی تخصص ویژهای در تغییر مسیر افکار عمومی داره وقتی احساس کنه بازندهی میدان شده. عملیات تروریستی امروز سیستان و بلوچستان در همین راستاست
افراد مسلح که احتمالا از عناصر گروهک تروریستی جیش العدل بودند ده نفر از نیروهای مرزبانی را به شهادت رساندند.
✳️اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی؛
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه پاسخ ایران با در نظر گرفتن همه جوانب و رعایت منافع ملی در بهترین زمان انجام خواهد شد گفت: این پاسخ برای صهیونیستها بسیار دردناک خواهد بود.
سردار اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس در واکنش به اقدام تجاوزکارانه شب گذشته رژیم صهیونیستی گفت: اقدام ناموفق شب گذشته صهیونیستها به هیچ عنوان دلیلی بر عدم پاسخگویی ما نیست و رژیم صهیونیستی باید تاوان تجاوز به تمامیت ارضی ایران را بدهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پاسخ ایران با درنظر گرفتن همه جوانب و رعایت منافع ملی در بهترین زمان انجام خواهد شد گفت: این پاسخ برای صهیونیستها بسیار دردناک خواهد بود.
کوثری در پایان گفت: به صهیونیست ها توصیه می کنیم زندگی در پناهگاهها را تمرین کننند.
✳️توییت حسن سبحانی، استاد اقتصاد دانشگاه تهران:
🔹مستند به بخشی از لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، تراز عملیاتی بودجه ۱۸۰۵۴۰۰۰- میلیارد ریال است.این به معنای آن است که دولت بر آن است بابت هر واحد هزینهای که خواهد داشت ۴۴٪ آن را از محل قرض و فروش دارایی تامین نماید.
ادامه این رویه فرسایشی، بودجه نویسی نیست توسعه انحرافات مالی پیشینیان است....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ حسین صمصمامی، اقتصاددان و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: عامل اصلی گران شدن ارز در روزهای اخیر، گران کردن ارز نیمایی توسط بانک مرکزی است...
✳️من به حمله نظامی دیشب، از بُعد جامعه شناختی نگاه میکنم. پرسشم این است: چرا جامعه وحشت زده نشد! چرا وحشت عمومی جامعه ایرانی را فرانگرفت؟ لااقل برای ۲۴ ساعت مدارس تعطیل میشد! یا اولیا فرزندانشان را به مدرسه نمی فرستاند! بازار چند ساعت تعطیل میشد!
ما برخلاف صهیونیست ها شبکه ای از پناهگاه نداریم، سیستم هشدار عمومی نداریم. هنگام حمله موشکی به گوشی های ما پیام هشدار فرستاده نمیشود.
صدای پدافند مهیب بود، ترس لحظه ای شکل گرفت اما به ناامنی روانی و وحشتی که امور جامعه را مختل کند ختم نشد، جالب اینکه باز بخشی از جامعه ایرانی دست به لطیفه سازی زد و مردم هم به فروشگاهها حمله نکردند! حتی صبح زود پارک های سطح شهر پر بود از مردمی که مشغول ورزش بودند!
این رفتار شجاعانه مردم ایران قابل مطالعه است. بقول خودشان چهارمین ارتش جهان با پشتوانه آمریکا، انگلیس و سایر قدرتها به ایران حمله کرده است!
به نظرم چند موضوع مهم را باید پیش کشید:
۱. روحیه مقاومت ملی ایرانیان
۲. تجربه هشت سال جنگ تحمیلی
۳. اعتماد به قدرت نیروهای نظامی کشور
۴.اعتماد به فرماندهی و شجاعت رهبر
هر کدام از این موارد در اینکه جامعه در لحظه بحرانی از خود رفتاری شجاعانه بروز دهد موثر است. با رفتار جامعه صهیونیستی مقایسه کنید. در سالهای اخیر بسیاری تلاش نموده اند جامعه ایرانی را جامعه ناآماده برای دفاع معرفی کند.
باید به این رفتار مردم بیشتر پرداخت.
علیرضا زادبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: شرارت ۲ شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچکانگاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: کیفیت فهماندن قدرت و اراده ملت ایران به رژیم صهیونیستی را باید مسئولان تشخیص دهند و آنچه را که صلاح این ملت و کشور است انجام گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: در موضوع امنیت، حفظ امنیت روانی جامعه بسیار مهم است. ایجاد ترس و تردید در دلهای مردم،مردود است و قرآن در این زمینه صراحت دارد.
🔺️باید این دفعه کار را تمام کنیم؟!
🔹بعضی ها در شبکه های اجتماعی خواستار پایان زد و خوردهای پینگ پُنگی ایران و اسرائیل هستند، و میگویند جمهوری اسلامی باید کار را تمام کند! این دوستان احتمالا نمیدانند درگیری پینگ پُنگی یا اصطلاحا tit for tat اکنون ۴۵ سال است که با آمریکا و اسرائیل جریان دارد، و در سایه همین سیاست زیرکانه است که ایران توانسته ضمن تضعیف دشمنان قدرتمند نظامی، سیاسی و اقتصادی، از جنگ های زیادی نیز جلوگیری کند. پیشرویِ ذره ذره ایران را شاید شما تعلل بنامید، لیکن آگاهان به مسائل منطقه و جهان موفقیت مینامند.
🔹آنها پیروزی های جمهوری اسلامی را دقیقا حاصل همین صبر میدانند. شما وقتی صبور هستید، بهتر فکر میکنید، در کمین بهترین فرصت ها مینشینید، و کاری ترین ضربات را در مناسب ترین زمان و مکان وارد میکنید. آنچه اینجا گفته شد معنایش پاسخ ندادن به رژیم صهیونیستی و عدم ورود به عملیات وعده صادق۳ با یک اقدام دردناک نیست، بلکه نفی برداشتن سطوح میانی و پریدن به سطح آخر است. جنگ ندیده ها جنگ را نمیفهمند، حق دارند؛ اما میتوانند مطالعه کنند، میتوانند غلبه بر احساسات و هیجانات را تمرین نمایند؛ فهمیدن اینکه جنگ تاکتیک دارد، تکنیک دارد، سطح دارد، و گام به گام پیش میرود سخت نیست.
🔹ما اگر قرار بود مثلا از بیست یا سی سال پیش صبوری را کنار میگذاشتیم و به درگیری های جدیِ بدون سطح بندی ورود میکردیم اکنون اینجا نبودیم. اتفاقا سنگ ها را وقتی روی هم میچینید، آن تکه های آخر را باید با دقت بیشتری بچینید چون اشتباه در مراحل پایانی میتواند باعث هدر رفتن تمام زحمات شما در مراحل قبلی بشود و سنگ ها فرو بریزند! یکسره کردن کار اسرائیل یک پروژه ترکیبی، هماهنگ، و حساب شده است که در آن هر طرفی یک نقشی دارد؛ و طبیعتا وظیفه ایران اگرچه مهمتر، اما ایفای همه نقش ها نیست.
🔹در پایان این را هم بگویم که در جنگ پیروزی و شکست، هردو وجود دارد؛ یعنی در اوج قدرت دفاعی هم که باشی، حمله دشمن را هم به سخره بگیری، ۹۵ درصد موشک هایش را هم بزنی، باز ممکن است که خساراتی وارد آید و حتی ۴ شهید نیز تقدیم بکنی! یک مبارز واقعی و هوشمند وقتی در برابر دشمنی تا بن دندان مسلح قرار میگیرد، انرژی اش را در طول درگیری تقسیم میکند، تا نه نفس کم بیاورد و نه رقیب بتواند جلوی ضربه هایش را بگیرد.
🔹شما فکر میکنید آیت الله العظمی امام سید علی حسینی خامنه ای چگونه کشتی طوفان زده انقلاب را از اقیانوس های متلاطم پر خطر عبور داده و حالا به ساحل نزدیک کرده است؟! یادتان نمی آید آن روزی که دشمن میخواست ما را سر دوراهی جنگ و مذاکره قرار دهد، با قاطعیت گفت جنگ نمیشود، مذاکره نمیکنیم؟ با وجود چنین فرماندهی آیا نیاز است من و شما برای نیروهای مسلح تکلیف معین کنیم و باعث نگرانی بی جهت مردم شویم؟ ما مدعی هستیم بهترین رهبر جهان را داریم، پس این قبیل تحلیل ها دقیقا برای چیست؟!
#عبدالرحیم_انصاری
⛔️رسانههای معاند، روی موج هراسافکنی
▶️بر اساس محتواهای منتشر شده از صفحات فارسی شبکههای VOA و ایران اینترنشنال، بیبیسی فارسی و... ، این رسانهها با استفاده از تیترهایی که بار عاطفی و اضطرابآفرین دارند، سعی در ایجاد فضای نگرانی در میان مخاطبان دارند. عباراتی مانند «حمله به تهران»، «فعال شدن پدافند هوایی»، «صفهای طولانی پمپ بنزین»، «حملات تلافیجویانه» و «تایید روز پاسخ اسرائیل» به چشم میخورند. این میان در ابتدا با استفاده از کلیپهای ارسالی شهروندان سعی در باورپذیرتر کردن روایتها و بحرانی جلوه دادن اوضاع بهره برد. عباراتی معمولاً با تصاویری از شب یا نقاط حساس همراه هستند که فضای بصری بحران را تقویت میکند.
🔴 این تیترها و تصاویر، به صورت هدفمند از عباراتی نظیر «حمله گسترده»، «انفجار در پایتخت»، «تهدید موجودیت ایران» بهره میبرند تا حس خطر و اضطرار را به بیننده القا کنند. این نوع محتوا اغلب با تکیه بر اطلاعات ناقص یا تحلیلهای بدون پشتوانه ارائه میشود و میتواند موجب تشویش عمومی و گسترش شایعات شود و از طرفی آسیبپذیر بودن مردم ایران را نشان دهد.
✔️ #مردم عزیز:
برای مقابله با چنین فضایی، شهروندان باید #سواد_رسانهای خود را تقویت کرده و از هیجانات زودگذر اجتناب کنند. بررسی منابع معتبر و رسمی و پرهیز از اعتماد به منابعی که با هدف ایجاد هراس و تشویش عمل میکنند، میتواند به مردم کمک کند تا در مواجهه با چنین اخبار آرامش خود را حفظ کنند و دچار استرس و نگرانی نشوند.
✔️و اما #مسئولان رسانهای:
برای مقابله با شایعات و اخبار جعلی در زمان بحران، مسئولان باید اخبار معتبر را به سرعت و قابلاعتماد به مردم برسانند.
انتشار بهموقع و دقیق اخبار رسمی و تکذیب شایعات نیز ضروری است؛ تأخیر در این امر باعث گسترش اخبار جعلی میشود.
همکاری نزدیک با رسانههای معتبر داخلی، استفاده از سخنگویان آگاه و آماده به پاسخگویی و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ آنلاین میتواند اعتماد عمومی را افزایش داده و از ابهامات بکاهد.
همچنین، اطلاعرسانی پیشگیرانه و آموزش به مردم درباره نحوه برخورد با شایعات میتواند تأثیر مثبتی داشته باشد.
مسئولان باید از بیان مبهم و ناقص خودداری کرده و اخبار را بهصورت کامل و شفاف ارائه دهند تا زمینه برای سوءبرداشت و اضطراب عمومی کاهش یابد و مردم اطلاعات صحیح را از منابع رسمی دریافت کنند.
┏
📢 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانوادههای شهدای امنیت: شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچکانگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. باید قدرت و اراده و ابتکار ملت ایران و جوانان کشور را به آنان فهماند. ۱۴۰۳/۸/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار خانوادههای شهدای امنیت: کیفیت فهماندن قدرت و اراده ملت ایران به رژیم صهیونیستی را باید مسئولان تشخیص دهند و آنچه را که صلاح این ملت و کشور است انجام گیرد. ۱۴۰۳/۸/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: در موضوع امنیت، حفظ امنیت روانی جامعه بسیار مهم است. ایجاد ترس و تردید در دلهای مردم،مردود است و قرآن در این زمینه صراحت دارد. ۱۴۰۳/۸/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 رهبر انقلاب: هرچه به ذهن میرسد را نباید در فضای مجازی منتشر کرد / تأثیر برداشتها و تحلیلهای غلط بر روحیه مردم باید مورد توجه قرار گیرد
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانوادههای شهدای امنیت:
✏️ کسانی که با فضای مجازی ارتباط دارند به این نکات توجه کنند همهچیز را در فضای مجازی نبایستی منتشر کرد. هرچه به ذهن انسان میرسد. ملاحظه کنید اثرش چیست، ببینید روی فکر مردم، روی روحیهی مردم چه تأثیری میگذارد.
✏️ آن کسانی هم که دربارهی فضای مجازی که حالا مکرّر اسمش آورده میشود و بحث میشود و اینها میخواهند تصمیمسازی کنند و تصمیمگیری کنند به این بُعد قضیه توجه کنند، توجه کنند که چطور ممکن است در فضای مجازی یک تحلیل غلط، یک خبر غلط، یک برداشت غلط از یک مسئله مردم را دچار اضطراب کند، دچار تردید کند، دچار ترس کند. ۱۴۰۳/۸/۶
🖼 #بسته_خبری | #خط_دیدار
💻 Farsi.Khamenei.ir