🖼 #پوستر | دیدگاه صاحبنظران و اندیشمندان دنیا پیرامون امام حسین علیهالسلام و قیام آن حضرت.
🟦 #ثامن
⬛️ #روشنگری
🟦 #مکتب_حسینی
⬛️ #ثامن_مدیا_قزوین
🟦 #ما_ملت_امام_حسینیم
┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نمایشواره ٫ سلام فرمانده
✔️ نمایشواره بزرگ سلام فرمانده...
🔸 برای اولین بار در کشور بزودی در استان قزوین ...
🎬 نویسنده و کارگردان: الماس پویامنش
⬛️ #سلام_فرمانده
🟦 #ثامن
⬛️ #روشنگری
🟦 #مکتب_حسینی
⬛️ #ثامن_مدیا_قزوین
🟦 #ما_ملت_امام_حسینیم
┅❅🔹🔶🔲🔶🔹❅┅
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | #جهاد_تبیین زینب (سلام الله علیها) در جنگ ترکیبی #عاشورا
🍃🌹🍃
🔻جنگهای دوران پیامبر (صل الله علیه وآله) و امام علی (عليهالسلام) نشان می دهد که جبهه باطل از طریق «جنگ سخت» نتوانسته اهداف خود را پیش ببرد. از این رو راهبرد جبهه باطل برای غلبه بر حریف در کنار جنگ سخت، «جنگ نرم» بوده و این جنگ پیشینهای به وسعت تاریخ دارد و تاریخ پر فراز و نشیب اسلام همواره شاهد آن بوده و یکی از شواهد وقوع جنگ نرم در تاریخ صدر اسلام، حادثه عظیم عاشورا است.
🔹دشمنان سید الشهداء که در واقع دشمنان اسلام بودند، توانستند با سه عامل و تاکتیک « تبلیغات »، « تهدید » و «تطمیع » مسیر خلافت و ولایت را عوض کنند، آنها اگر چه در «جنگ سخت» پیروزی ظاهری را به دست آوردند، اما پیروزی حقیقی از آن جریان عاشورا بود، چرا که با این حرکت شنیع آنها، چهره خباثت آمیز آنها بیشتر هویدا شد.
🔸سرداران و ارکان اصلی عاشورا حضرت زینب (ع) و امام سجاد (ع) بودند، زینب (س) در برابر جنگ سخت دشمن ( شهادت برادر، برادرزاده ها و اهل بیت) علیرغم همه مصیبتها توانست اهل بیت (ع) و اسرا را سالم به شام بیاورند و در شام در مقابل یزید که قصد تحقیر و تفهیم شکست اهل بیت (ع) را داشت، فرمودند:« ما رایت الا جمیلا». این زیبا دیدن مصیبتها بعد از جنگ سخت، آغاز جنگ نرم در دستگاه یزید بود، البته زیبا دیدن مصیبت های عاشورا، ندیدن قساوت و رذالت ها نیست، این زیبا و خوب دیدن، ندیدن بلا و مصیبت نیست؛ بلکه معنا و مفهوم بخشیدن به بلاست.
🔺آری بزرگ بانوی جهادگر جهاد تبیین کربلا، با تبیین خویش جنگ ترکیبی دشمن و پیروزی ظاهری آنها را در خاک و کاخ دشمن به شکست تبدیل کرد، و با زیبا دیدن مصیبت های کربلا، قدرت روایتگری روایت ناب و نهضت عظیم عاشورا را در دل بلاها احیا نمود.
✍ مرتضی امیری نژاد
#روشنگری | #ثامن | #محرم
مکتب حسینی؛ مکتب انسان ساز.mp3
5.79M
♦️🔹♦️ اطلاعیه ♦️🔹♦️
🔰 برگزاری جلسه #نشست و پرسش و پاسخ آنلاین مجازی در همین کانال
🍃🍃🌹🍃🍃
♦️ موضوع نشست : مکتب حسینی ؛ مکتب انسان ساز
🎙️ سخنران : دکتر مرتضی امیری نژاد ( کارشناس مسائل سیاسی)
🍃🍃🌹🍃🍃
♦️زمان #نشست_آنلاین و پرسش_پاسخ
📅 سه شنبه ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
⏰ ساعت: ۱۱٫۳۰
#ثامن ۴۲
#روشنگری
#مکتب_حسینی
#ثامن_مدیا_قزوین
•──•❃❀✿◇✿❀❃•──•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال به اراجیف علی کریمی:
🔹همه به دنبال رزق اربابند , کوتاه و بلند هم ندارد میلیاردرها با ماشین های مدل بالا در صف نذری امام حسین می ایستند
☫
🖤الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج. 💐 ⃟🕊
❀ ⃟⃟ ⃟❀ @samen_Arasanj
🇮🇷 ⃟🖤
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ اسلام معاویه 🆚 اسلام امام علی
اسلام آمریکایی
⭕️ از امام علی (ع) پرسیدند چرا اینقدر زندگی را بر خودت سخت میگیری؟ فرمود برای اینکه بر مردم آسان بگذرد. دعوا بر سر دو نوع اسلام و دو نوع تشیع است که هر دوی آنها زیارت، عزاداری و حب اهلبیت دارند. همین الآن در کشور ما طرفداران اسلام معاویه از اسلام امام علی بیشتر است!
#اسلام_آمریکایی
☫
🖤الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج. 💐 ⃟🕊
❀ ⃟⃟ ⃟❀ @samen_Arasanj
🇮🇷 ⃟🖤
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بحران #انگلیس؛ زمستان در راه است
❌اگر مردم نتوانند از پس هزینه گرم کردن خانه خود و تأمین غذاهای مقوی بربیایند، در کوتاهترین زمان تندرسی خود را از دست خواهند داد
بدون انجام اقدام فوری، با وضعیت اضطراری در سلامت عمومی روبهرو خواهیم شد
♨️شهردار لندن : انگلیسیها امسال زمستان باید میان «گرم کردن خانه» یا «غذا خوردن» یکی را انتخاب کنند اما مردم توانایی انجام هیچ کدام را ندارند
#روشنگری
#ایران_قوی
#غرب_بدون_رتوش
☫
🖤الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج. 💐 ⃟🕊
❀ ⃟⃟ ⃟❀ @samen_Arasanj
🇮🇷 ⃟🖤
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام:
🌷زبان از دل نيرو مى گيرد، و دل به غذا برپاست. پس بنگر كه دل و جسمت را با چه تغذيه مى كنى، كه اگر غذا حلال نباشد، خداوند، نه تسبيح گويى تو را مى پذيرد و نه سپاس گزارى ات را.
📚تحف العقول، صفحه ۱۷۵
☫
🖤الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج. 💐 ⃟🕊
❀ ⃟⃟ ⃟❀ @samen_Arasanj
🇮🇷 ⃟🖤
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
صلی الله علیک یا بنت الحسین
💠اقامه عزای ایام شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها💠
#ویژه_خواهران
🗓 زمان: جمعه ۱۱ شهریور
از ساعت ۱۶
▪️ کوچه مطهری ششم ، جنبِ منزل حاج محمدرضا محمدخانی( علیرضا)
🆔 @samen_Arasanj
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
💠 #اعلام_مراسم_سوگواری
▪️صلی الله علیک یا بنت الحسین
🏴 عزاداری روز شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها
#ویژه_خواهران
◾️🎙 با مداحی : حجتالاسلام
شیخ علی چگینی
🗓 جمعه پنجم صفر(۱۱ شهریور)
⏱ از ساعت ۱۶ ( ۴ بعداظهر)
🗺 شهرک آراسنج، خیابان شهدای شمالی،کوچه مطهری ششم، جَنبِ منزل حاج محمدرضا محمدخانی
🏴@samen_Arasanj
#اهمیت_تذکر_درونی
🔶 خیلی وقتا میشه که آدم با یه سری آموزش های دینی و اخلاقی خیلی عالی آشنا میشه و حتی به مرحله #عمل هم میرسه ولی بعد از یه مدت کم کم اون ها رو فراموش میکنه.
🔵 بله ما در مسیر تعالی با مفاهیم زیبای بسیار زیادی آشنا شدیم و ممکنه خیلی هاش رو هم عمل کرده باشیم ولی بعد از یه مدت اون کارهای خوب کمرنگ یا فراموش میشه.
راه حل این موضوع چیه؟
👈🏼 اینه که انسان "یه مراقبت دائمی" از خودش داشته باشه. همیشه به خودش #تذکر بده. همیشه با سوء ظن به هوای نفس خودش نگاه کنه.
آدم نباید خودش رو ول کنه....
🔸 فلسفه برخی از اعمال دینی همین یاداوری و تذکر هست.
چرا به ما گفتن هر روز 5 وعده نماز بخونید؟ نمیشد که آدم همه نماز ها رو جمع کنه و آخر هفته یه دفعه ای بخونه؟🙄
- نه! مهم این یاداوری و تذکر مداوم هست. همونطور که شیطان و هوای نفس به طور مداوم مشغول فریب انسان هستند از این طرف هم باید تذکر به طور مرتب باشه.