اعضای محترمی که به کانال خودشون تشریف میارن قدم بر چشم ما میذارن
🌹 خدا به همتون خیر بده. سعی میکنیم مطالبی که در ادامه دوره تربیت فرزند قرار میدیم واقعا بتونه تحول بزرگی رو در امر تربیت فرزند در کشور رقم بزنه به لطف خداوند مهربان...
« مسیرتعالی »💞
❇️ در مورد امر به معروف و نهی از منکر مطالب بسیار نابی رو استاد پناهیان در ماه رمضان امسال فرمودند.
خصوصا در جایی ایشون به نکته مهمی اشاره کردند.
اینکه موضوع حجاب بیشتر از اینکه نیاز به امر به معروف داشته باشه نیاز به کار فرهنگی داره.
🔶امر به معروف در درجه اول مربوط به مسئولین جامعه هست. به مسئولین ادارات و سازمان ها و شهرداری ها و.... باید امر به معروف و نهی از منکر کرد.
⭕️ اما خب متاسفانه برخی افراد به این صحبتای استاد حمله کردند و گفتن چرا تذکر به بدحجابی رو در درجه دوم امر به معروف میدونید!
متاسفانه این افراد چون نونشون در ترویج دینداری سطحی هست به استاد حمله میکنند تا اطرافشون خالی از مردم نشه.
🔸در حالی که ما وظیفه داریم دین رو به صورت عمیق و عالمانه منتشر کنیم نه اینکه صرفا برداشت های سطحی از دین رو آموزش بدیم.
« مسیرتعالی »💞
خصوصا در جایی ایشون به نکته مهمی اشاره کردند. اینکه موضوع حجاب بیشتر از اینکه نیاز به امر به معروف
یه نکته ای رو در مورد این بحث عرض کنم.
🔸 ببینید برخی از اعضای محترم که در برخی دوره های امر به معروف شرکت کردند شروع کردن به اینکه اهمیت امر به معروف رو تذکر بدن!
بزرگواران توی اهمیت امر به معروف که شکی نیست. معلومه از همه کار بالاتره. اما همین کار مراتبی داره.
بالاترین و مهم ترین مرتبه هم اینه که به هر کسی که مسئولیتی داره تذکر داده بشه.
❇️ در مورد بحث حجاب هم نمیگیم امر به معروف نشه. در جای مناسب و موقعیت مناسبش با توجه به شرایط باید با زبان صحیح امر به معروف کرد.
💢 ولی موضوع سر اینه که شما اگه بخوای با بدحجابی مقابله کنی خیلی راه های بهتر و قوی تری هست نه اینکه شما اولین و آخرین راه رو این بدونی که توی خیابون راه بیفتی و با همه خانم های بدحجاب درگیر بشی و اسمش رو بذاری امر به معروف
19.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷❤️ به خاطر امام زمان ازدواج کنید
به خاطر امام زمان بچه دار بشید...
استاد پناهیان
« مسیرتعالی »💞
🌷❤️ به خاطر امام زمان ازدواج کنید به خاطر امام زمان بچه دار بشید... استاد پناهیان
از این کلیپ یک نکته بسیار مهم رو میخواستم عرض کنم. نکته ش چی بود به نظرتون؟
نکته ای که مرتبط با درس دیشبمون بوده
« مسیرتعالی »💞
🌷❤️ به خاطر امام زمان ازدواج کنید به خاطر امام زمان بچه دار بشید... استاد پناهیان
#ارسالی_مخاطبین_گرامی🌹🙏
به ازدواج و فرزندآوری به عنوان جهاد نگاه کنیم.
بخاطر خدا بچه دار بشیم،
هدفِ خوب داشته باشیم برای فرزندآوری
داشتن هدف خوب، محرکِ ما میشه برای تربیت فرزند خوب.
و اینکه اگر هدف ما خوب باشه، خدا به طور اختصاصی فرزند ما رو رشد میده.
[بخاطر خدا بچه دار بشیم،
بخاطر امام زمان بچه دار بشیم
و فرزند مون رو نذر امام زمان کنیم.]
#یادداشت
به امید "زندگی بهتر" ، قید فرزند را نزنید!
▪️«فرزند کمتر، زندگی بهتر»، که از دهه 50 بر سر زبانها افتاده بود، بعد از انقلاب و در دهه 70 به عنوان نخستین برنامه کنترل جمعیت در ایران مطرح شد. رسانههای عمومی و به ویژه صداوسیما با ساخت برنامههای آموزشی و فیلم و سریال و تیزر، نقش پررنگی در ترویج این شعار و نزدیک کردن خانواده ایدئال ایرانی به خانواده تک-فرزند داشتند.
▪️اجرای موفقیتآمیز این سیاست و تبدیل شدن این شعار به رویه زندگی در خانوادههای ایرانی باعث کاهش چشمگیر رشد جمعیت در ایران شد. به طوری که نرخ این کاهش از توقعات و پیشبینیها هم پیشی گرفت و با وجودی که از اوایل دهه 90، دولت به وضوح به نقد و مقابله با این شعار پرداخت، گویا این تفکر در خانوادهها نهادینه شده بود.
▪️نگاهی دقیقتر به عمق داستان، ما را با واقعیتی تلخ مواجه میکند. بنابر آنچه ادعای این شعار است، کاهش تعداد فرزندان در یک خانواده باید منجر به بهبود کیفیت و کمیت زندگی آن خانواده شود. و این رابطه دوسویه باید در تمام مسائل مربوط به کیفیت زندگی خانوادگی خود را نشان دهد. اما آنچه در جامعه با آن مواجه هستیم میزان قابل توجه نارضایتی از کیفیت زندگی علیرغم تن دادن به این شعار ضدجمعیتی است.
گرچه مسائل اقتصادی و چالشهای جدی نظیر مسکن، آموزش و رفاه از جمله دلایلی هستند که برای این مساله ذکر میشود؛ اما بُعد فرهنگی به نظر نقش پررنگتری در اقبال جامعه به تک فرزندی یا آنچه اسمش را به اختصار کم فرزندی میگذاریم دارد.
▪️از جمله این مسائل فرهنگی میتوان به معضل جدی و خطیر «کمالگرایی افراطی» اشاره کرد که با کمی اغماض میتوان آن را پاندمی عصر جدید بشر نامگذاری کرد. کمالگرایی افراطی شاید در نگاه اول اسم پرطمطراقی به چشم بیاید و والدین برای متهم نشدن به آن از توجیه و مغالطه استفاده کنند. توجیهاتی مثل اینکه: «تاخیر در به دنیا آوردن فرزند تا وقتی خودمان صاحب خانه نشدهایم، کمالگرایی نیست؛ بلکه منطق و عقلانیت است» و مغالطاتی از این دست که : «ترجیح میدهم انرژی و پول خود را برای تربیت یک فرزند به شکل متمرکز هزینه کنم تا اینکه چند فرزند داشته باشم و مجبور شوم آن ها را با حسرت و فقر و محرومیت بزرگ کنم!».
ادامه دارد....
✍🏻 نفیسه سادات موسوی
@samen_Arasanj
به کانال ما بپیوندید🌸👆