6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰این تصاویر زیبا مربوط به آرارات است که رضاشاه آن را در پیمان سعدآباد به ترکیه بخشید
🍃🌹🍃
🔻تا زمانی که از شهر ماکوی آذربایجان غربی در ایران جانمان به این چشم انداز نگاه نکنیم، نمی توانیم باور کنیم که رضاشاه چه حماقت بزرگی انجام داد. آنچه تماشا می کنید بخشی بسیار با ارزش از ایران جان است که توسط رضاشاه به ترکیه بخشیده شد. #آرارات بسیار باارزشِ بزرگ و آرارات کوچک.
🔸بزرگترین ننگ تاریخی دوران حکومت رضاخان و جداییِ بخش اعظمی از ایران و دادن مناطق استراتژیک به همسایههای ایران در پیمان سعد آباد.
🔹رضاشاه پهلوی ارتفاعات آرارات در غرب ایران را به ترکیه، قسمتهائی از شرق ایران را به افغانستان و منطقه سوق الجیشی اروند رود (شط العرب) را به عراق بخشید.
🔺او به سرلشگر ارفع که با توضیحات و دلایل فراوان میخواست رضا شاه را از این اشتباه بزرگ منع کند گفت: این کوه با آن کوه و این تپه و آن تپه با هم چه فرق دارند. مهم نیست این کوهها مال کدام کشور باشد. مهم دوستی بین ما و ترکیه است. بدهید برود...
افسوس.
#پهلوی_بدون_روتوش
#ایران_قوی
🔰 میدانند آمریکا زیر تعهدش میزند باز هم لاف مذاکره میزنند!
🔸سخنان رئیسجمهور تفاوت شگفتی با سخنان معاونان و دستیاران او دارد. آیا نتیجه اجتماع کارشناسان باید این پراکندگی و پراکندهگویی که عواقبی برای کشور دارد، باشد؟
🔸روزنامه جوان ضمن انتقاد از اظهارات غیرمسئولانه برخی افراد دولتی نوشت: با آنکه رئیسجمهور درباره مذاکره مستقیم با آمریکا سخنرانی یا بیانیه یا حرف دقیقی که رو در رو با مردم باشد، نداشته، علی عبدالعلیزاده، نماینده پزشکیان در اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور گفت «دولت با شفافیت اعلام میکند برای مذاکره مستقیم با آمریکا آماده است». اولاً از این شخص بیربطتر در دولت نبود که این خبر را بدهد؟ یا رابطه با آمریکا بخشی از همان توسعه دریامحور است؟! آیا این اصلاحطلبان نبودند که همواره میگفتند سیاست خارجی باید در وزارت خارجه متمرکز باشد؟ حالا دل به دریا زدهاند و دستیار دریامحور را به کار موازی واداشتهاند؟! دوم، دقیقاً کجا شفاف اعلام شده، آدرس بدهید. شخص رئیسجمهور یکی دو مورد آنهم نه مستقیماً که در جواب خبرنگاران اشارهای کرده که مشروط بوده است.
🔸در یک مورد خبرنگاری در حیاط دولت از راه دور در اینباره چیزی پرسید و آقای پزشکیان در حال راهرفتن و دورشدن پاسخ داد «اول [آمریکا] ثابت بکنه که حاضر است به گفتهاش عمل کنه، بعد بله!» یکبار هم در گفتوگو با شبکه انبیسی آمریکا (که در چند دقیقه مثل مستندهای گفتوگو با کارشناسان پخش شد) رئیسجمهور در پاسخ به احتمال مذاکره با آمریکا گفت «آنچه نگرانیم و تا حالا ثابت شده و نتیجه نگرفتهایم این است که یک عمری است داریم گفتوگو میکنیم و طرف مقابل فشار میآورد. باید اطمینان داشته باشیم که هرچه روی کاغذ آمد، طرف مقابل اجرا میکند».
🔸خب! الان آمریکا پیششرطهای پزشکیان را انجام داده و ثابت کرده که حاضر است عمل بکند؟! و دولت اطمینان پیدا کرده است که هرچه روی کاغذ بیاید عمل میشود که دستیار دریامحور میگوید شفاف گفتهایم آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم؟!
🔸اثبات اینکه آمریکا حاضر است به توافق عمل کند یا نه، با نگاه به «تجربه گذشته» است یا با یک قول دیگر آمریکا یا یک امضای دیگری مثل امضای کری؟! اگر آمریکا برای عبدالعلیزاده اثبات کرده، بد نیست مردم شیوه این اثبات را بدانند. البته خود دستیار دریامحور به آمریکا شک هم دارد و با آنکه ابتدا میگوید دو یا سه ماه بعد از مذاکره به توافق میرسیم، میگوید «آمادگی ایران مشروط بر این است که ترامپ دغلکاری نکند، دغلکاری یعنی وقتی در مذاکره به این نتیجه میرسی که مجبوری امتیاز بیشتری بدهی زیر میز مذاکره بزنی.» خب این زیرمیززدن آمریکا را از کجا در ذهن داری آقای دستیار دریامحور؟! چرا به آمریکای عزیز گمان بد میبری و چرا مردم را از همینحالا ناامید میکنی؟!
🔸دولت باید در تشخیص سوراخهای روزنهساز خود و در شفافسازی و برنامهداشتن برای آنچه که در سر دارد، خیلی بهتر از این عمل کند. ما نیز به عنوان روزنامهنگار با چند دهه حضور در این عرصه حقیقتاً هیچ دورهای خستهتر از این نبودیم که حالا هستیم، از بس که حرفهای تکراری و ناشیانه میشنویم. این حقالناس ما روزنامهنگاران بر گردن دولت است!
🔰 اقدام تأمل برانگیز دستگاه اطلاعرسانی دولت در نحوه انتشار اظهارات رئیسجمهور
🔸لازم و ضروری است که اقدام تأمل برانگیز دستگاه اطلاعرسانی دولت درخصوص نحوه انتشار اظهارات رئیسجمهور، مورد بررسی و پیگیری جدی قرار گیرد.
🔸رئیسجمهور در مصاحبه اخیر با شبکه آمریکایی NBC نکات مهمی را مطرح کرده است اما متاسفانه دستگاه اطلاعرسانی دولت، این اظهارات مهم رئیسجمهور را در حاشیه قرار داده و اظهارات وی درخصوص مسئله ترور ترامپ را در صدر اخبار خود قرار داد.
پزشکیان در بخشی از این مصاحبه گفته بود: تحریمها برای ما مشکل ایجاد کرده اما به این شکل نیست که نتوانیم در مقابل آن دوام آوریم، یعنی نتوانیم به زندگی خودمان ادامه دهیم. در این مدتی که تهران بودید یا به شهرهای دیگر ایران رفتید، میبینید که مردم دارند زندگی خودشان را در آرامش کامل میگذرانند.
🔸وی تاکید کرده بود: آنچه که نگرانیم و تا حالا ثابت شده و این گفتوگوها نتیجه نداده است، این است که یک عمری گفتوگو میکنیم، ما عمل میکنیم و طرف مقابل به دنبال این است که فشار بیاورد. باید اطمینان داشته باشیم آنچه که روی کاغذ میآید و امضا میشود، طرف مقابل اجرا خواهد کرد.
🔸رئیسجمهور خاطرنشان کرده بود: اینکه بعضی افراد وارد ایران میشوند و جاسوسی میکنند، یک واقعیت است. تعداد زیادی از دانشمندان ایرانی را ترور کردند. از کجا ترور کردند؟ تلاش میکنیم مواظب باشیم آدمهایی که آنها به اسمهای مختلف مثل دیپلماسی میفرستند به کشور ما، برای آنها جاسوسی نکنند.
🔸پزشکیان در ادامه گفته بود: ما صدماتی از تحریم دیدیم اما دستاوردهای خیلی بزرگی هم در رابطه با این تحریمها و فشارها داشتهایم. هر قدر هم این فشار را افزایش دهند راههای برونرفت را بیشتر جستوجو و پیدا خواهیم کرد.
🔸وی تاکید کرده بود: ما در گفتوگوهایی که انجام گرفت با ۱+۵ و مدت طولانی هم طول کشید، به همه تعهدات آن پایبند بودیم، ولی متاسفانه این طرف مقابل بود که به این تعهدات پایبند نبود. الان هم نمیدانیم اگر گفتوگو کنیم باز همین اتفاق خواهد افتاد یا نه؟
🔸رئیسجمهور تصریح کرده بود: نمیشود هر روز تحریم بکنند و بعد از طرف دیگر بیاییم با هم گفتوگو کنیم، چه چیزی را باور کنیم؟ شما اگر واقعاً دلتان میخواهد در منطقه صلح و آرامش باشد، چرا هر روز ما را تهدید و تحریم میکنید؟ چرا افرادی را میفرستید که یک عده بیگناه را ترور کنند؟
🔻لازم و ضروری است که این اقدام تأمل برانگیز دستگاه اطلاعرسانی دولت از سوی رئیسجمهور مورد بررسی و پیگیری جدی قرار گیرد.
📌آیا در انجام وعذه صادق 3 تعلل نشده ؟ چرا وعده صادق انجام نمی شود ؟
در پاسخ به این سوال یادآوری چند نکته کمک می کند :
1⃣ مقام معظم رهبری در خصوص اقدامات جمهوری اسلامی ایران در مقابل رژیم صهیونیستی فرمودند « نه تعلل و کوتاهی میکنیم و نه دچاز شتابزدگی میشویم. آنچه که منطقی و درست است از نظر تصمیمگیران سیاسی و نظامی انجام گرفت و در آینده هم اگر لازم باشد انجام میشود» منطق کلام ایشان نشان می دهد که می بایست به فرماندهان اعتماد داشت ؛ همان کسانی که وعده صادق 2 را چنان اجرا کردند که جبهه رسانه ای غرب هرچه قدر تلاش کرد نتوانست آن را تخفیف دهد.
2⃣ پس از شرارت جدید رژیم صهیونیستی ، بیش از 20 کشور آن را محکوم کردند؛ یعنی اقدام جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی، وجاهتی در عرف بین المللی هم پیدا کرده است؛ اکنون مهم است که جمهوری اسلامی ایران چگونه آن را خرج می کند . منطق ایجاب می کند که در زمانی این حق استفاده شود که با حساب و کتاب دقیق ریاضی لطمه ای به رژیم بزند که تاثیر گذار و حاوی پیام جدی باشد. و بنابراین دو مسئله یعنی کی؟ (چه زمانی) و چگونه ؟ (با چه روشی) باید به خوبی محاسبه گردد و هر گونه تعجیل ممکن است ارزش کار را به کلی از بین ببرد ؛ همانگونه که تعلل چنین است.
3⃣ بعد از شرارت رژیم صهیونیستی علیه ایران اسلامی، شرایط میدانی در جنگ غزه، و دست برتر نیروهای مقاومت در کشاندن رژیم صهیونیستی به جنگ فرسایشی و گرفتن تلفات روزافزون از رژیم از یک سو و برجسته تر شدن بحران سیاسی، اجتماعی ، اقتصادی و... در سرزمین های اشغالی از سوی دیگر و علاوه بر آنها محکومیت سران و صدور حکم جلب آنها توسط دادگاه لاهه و دهها اتفاق دیگر نشان داد روندها به ضرر رژیم صهونیستی پیش می رود و اقدام جمهوری اسلامی ایران در اجرای وعده صادق 3 در چنین شرایطی ، اگر با موفقیت تمام انجام می شد، کمکی به میدان نمی کرد ، در صورتی که اقدام جمهوری اسلامی ایران نه فقط برای انتقام صرف ، بلکه باید قاعده گذار نیز باشد
4⃣ لذا با لحاظ آنچه که گفته شد و چندین مولفه دیگر ، اول اینکه باید این محاسبه را به اهل فن سپرد و ایمان داشت که فرماندهان نظامی و تصمیم گیران این موضوع، خود را سرباز ولایت می دانند و برای دفاع از انقلاب و نظام و فدا نمودن جان لحظه ای تعلل نمی کنند.
✍ مصطفی برزکار
20.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰نگویند نمیشود!
🍃🌹🍃
رهبر انقلاب: تعدادی از صاحبنظران برای تحقق #رشد۸درصداقتصاد، ظرفیتها و تواناییها را شناسایی، طرحهای سرمایهگذاری را تعریف و راهحل مشکلات را احصاء کردهاند/ مسئولان دولتی باید جدّاً دنبال و این موارد را اجرا کنند/ نگویند نمیشود و به فلان قدر سرمایهگذاری خارجی نیاز دارد که معلوم است تحقق نمییابد/ در این پیشنهادها تحقق رشد به امر نشدنی معلّق نشده است. ۱۴۰۳/۱۱/۳
#بخش_خصوصی #پیشگامان_پیشرفت
#ایران_قوی
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰آن متوهم خیالباف اعلام کرد که ایران ضعیف شده! آینده نشان خواهد داد چه کسی ضعیف شده است...
🍃🌹🍃
✏️آن متوهم خیالباف اعلام کرد که ایران ضعیف شده؛ آینده نشان خواهد داد چه کسی ضعیف شده است. صدام هم به خیال اینکه ایران ضعیف شده، حمله را شروع کرد. ریگان نیز به تصور ضعف ایران، آن کمکهای آنچنانی را به رژیم صدام انجام داد.
✏️آنها و دهها متوهم دیگر به درک واصل شدند و رژیم اسلامی روزبهروز رشد پیدا کرد. من به شما عرض میکنم این تجربه این بار هم به فضل الهی تکرار خواهد شد. ۱۴۰۳/۱۱/۳
#بخش_خصوصی #پیشگامان_پیشرفت
#ایران_قوی
🇮🇷🇵🇸
🔰 ابعاد جدید از آتش بس در غزه:
🍃🌹🍃
۱. ترامپ به صهیونیستها قول داده شکست در مرحله آتشبس را در مراحل بعدی برای آنها جبران کند.
۲. کامیونهای حامل کمکهای مختلف به طور کنترل شده در حال ورود به غزه است.
۳. بخش نظامی حماس حکومت در غزه را به طور کامل در کنترل دارد و از حمایت مردمی گسترده برخوردار است.
۴. موج استعفا در بخش های سیاسی و نظامی رژیم همزمان با آغاز عملیات در جنین در حال رخ دادن است.
#ایران_قوی
🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️ سؤال۲: چرا چاپ پول بدون پشتوانه و بیرویه پول بد است؟
🍃🌹🍃
۱. تورم: افزایش عرضه پول بدون افزایش تولید، باعث افزایش قیمتها و کاهش قدرت خرید مردم میشود.
۲. کاهش ارزش پول ملی: پول داخلی در برابر ارزهای خارجی ضعیف میشود و واردات گرانتر میشود.
۳. کاهش پساندازها: تورم ارزش پسانداز مردم، بهویژه افراد کمدرآمد، را از بین میبرد.
۴. بیثباتی اقتصادی: نااطمینانی ایجاد میکند و سرمایهگذاران را فراری میدهد.
۵. نابرابری بیشتر: ثروتمندان با داراییهای مقاوم به تورم (مثل طلا یا املاک) سود میبرند، اما افراد کمدرآمد آسیب میبینند.
۶. ابرتورم: در موارد شدید، چاپ بیرویه پول میتواند به ابرتورم و فروپاشی اقتصادی منجر شود (مثل زیمبابوه یا آلمان پس از جنگ جهانی اول).
🔹چاپ پول فقط در شرایط خاص (مانند رکود شدید) و بهصورت کنترلشده و موقت میتواند مفید باشد. در غیر این صورت، پیامدهای منفی آن میتواند اقتصاد را به خطر بیندازد.
✍ علی قاسمی
#ایران_قوی
22.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
❇️ بررسی #کارنامه_انقلاب_اسلامی
7⃣ ارزیابی انقلاب اسلامی
🍃🌹🍃
🔹در بخشهای قبل خواندیم که حضرت آقا ما را به سه نکته پیش از داوری و ارزیابی نظام توجّه دادند:
۱. داشتن نگاه کلان
۲. ارزیابی با توجّه به اهداف انقلاب اسلامی
۳. درنظر گرفتن شرایط و موانع مختلف (موانع درونی و بیرونی) که در مسیر رسیدن به اهداف انقلاب بوده
با توجّه به این نکات، آقا میفرمایند: «من اگر بخواهم ارزیابی کنم، عملکرد را بسیار خوب میدانم. جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی عملکردش یک عملکرد با نمرهی بسیار خوب است. در مقابل این همه مشکلات مگر طاقت میآورند؟ در دورهی ما حوادث جابهجایی قدرت در آفریقا و در آسیا و در خیلی جاها انجام گرفته بود؛ هیچکدام طاقت نیاوردند. در دوران قبل از ما هم انقلابهای بزرگ دنیا -مثل انقلاب کبیر فرانسه، مثل انقلاب اکتبر شوروی- در مقابل این حوادث گوناگون هیچکدام طاقت نیاوردند، یعنی از همان اول منحرف شدند.
خصلت مردمی بودن، خصلت اسلامی بودن، خصلت آرمانگرا بودن، اینی که جوان انقلابىِ امروز بعد از سی سال اینجا میایستد، آرمانهای انقلاب را به عنوان آرزوها و مطالبات خودش در میان میگذارد و با صدای بلند مطرح میکند، این خیلی توفیق بزرگی است برای انقلاب. هرگز در انقلابهای دیگر اینطور نبود.۸۷/۲/۱۴»
«بعضیها زمزمه میکنند «نظام ناکارآمد است»؛ چرا؟ چون فلان وزارتخانه بد عمل کرده؛ نه، اگر نظام ناکارآمد بود، تا حالا ده بار بلعیده شده و از بین رفته بود. بزرگترین دلیل کارایی این نظام، خود وجود این نظام و ماندن این نظام است.۹۶/۳/۱۷»
ادامه دارد...
#ایران_قوی
28.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰چیزایی که از پهلوی نمیدونی!
🍃🌹🍃
#پهلوی_بدون_روتوش
#ایران_قوی
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
❇️ بررسی #کارنامه_انقلاب_اسلامی
8️⃣ انقلاب اسلامی در مقایسه با کدام مقطع تاریخی موفقتر بوده است؟
🍃🌹🍃
🔹یکی از مواردی که در مقام قیاس مطرح است، این است که یک پدیده با چه چیزی مقایسه شود. اکثر ما وقتی میخواهیم کارنامهی انقلاب اسلامی را مورد ارزیابی قرار دهیم، آن را با پیش از انقلاب، یعنی دورهی پهلوی مقایسه میکنیم، در صورتی که شاید این مقایسه از ریشه اشتباه باشد؛ چرا که هویت یک حکومت سلطنتی با هویت یک حکومت انقلابیِ مردمی متفاوت است و شاید به نوعی تحقیر انقلاب اسلامیِ مردمی باشد اگر بخواهیم آن را با یک حکومت سلطنتیِ تماماً فاسد و وابسته مقایسه کنیم!
پس انقلاب را باید با چه مقایسه کنیم؟
آقا چنین میگویند: «در تحولاتی که در طول دو سه قرن اخیر که قرن انقلابهای بزرگ است، اتفاق افتاده، هر چه من نگاه کردم موردی را پیدا نکردم که مثل انقلاب اسلامی، تحولی که در دورهی اول پدید آمد در دورههای بعد یا دهههای بعد، با همان شکل، با همان هدفها، به سوی همان آرمانها و با همان جهتگیریها ادامه پیدا کند. ۹۰/۵/۱۹»
🔹در ادامه آقا به مقایسهی انقلاب اسلامی از لحاظ ثبات، استمرار و استقرارش با سایر انقلابها از جمله سه انقلاب برجستهی چند قرن گذشته مانند انقلاب کبیر فرانسه، انقلاب اکتبر شوروی و انقلاب آمریکا میپردازند و با چنین مقایسهای ما را متوجه میکنند که در چند قرن گذشته «انقلاب اسلامی یک استثنا است. ۹۰/۵/۱۹»
انشاءالله در بخش بعدی به مقایسهی انقلاب اسلامی با انقلاب کبیر فرانسه خواهیم پرداخت.
#ایران_قوی