هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
✅🔺نابسمان مجازی را بسمان کنید.
حالا که برخی مسئولین خوابند یا خواب زده ،شما این فضای رها را مدیریت کنید.
#مراقب_دسیسههای_فضای_مجازی_باشیم
#سواد_رسانه
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
۱۵ اوت، ۱۶.۰۵.mp3
1.36M
🔻تداوم ادعاهای واهی پمپئو علیه ایران و حزب الله
🔹در پی شکست دیپلماتیک واشنگتن در شورایامنیت مقابل تهران، این کشور بار دیگر به موضعگیری خصمانه علیه تهران و حزبالله لبنان پرداخت.
🔹وزیر امور خارجه آمریکا روز شنبه مدعی شد: عدم تمدید تحریم تسلیحاتی ایران اشتباهی جدّی است و ما از این موضوع متأسفیم.
🔹گفتنی است پمپئو در پیامی توئیتری پس از نشست خود با وزیر خارجه لهستان نوشت: لیتوانی در ممنوعیت ورود اعضای حزب الله لبنان به این کشور گام مهمی را برداشت. ما از همه کشورهای اروپائی می خواهیم تا از این نمونه پیروی کرده و از فعالیت این گروه در اروپا جلوگیری کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹پشت پرده افزایش 100 میلیونی جمعیت آمریکا در طی فقط 40 سال!
استاد #رحیم_پور_ازغدی
‼️استفاده از رانت اطلاعاتی در بورس
🔷س 4323: استفاده از #رانت_اطلاعاتی در #بورس چه حکمی دارد؟
✅ج: استفاده از #اطلاعات_اقتصادی به صورت غیر قانونی یا به گونه ای که موجب #تضییع_حقوق دیگران شود، جایز نیست.
#احکام_بورس #رانت_اطلاعاتی
Sedayeenghelab 162 - صدای انقلاب - انفجار بیروت، کوشکی.mp3
9.1M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 162
💠 شرح حوادث یکسالهی اخیر لبنان در گفتگو با:
🎙 دکتر محمدصادق کوشکی؛ کارشناس مسائل سیاسی
#لبنان
#انفجار_بیروت
#تحولات_لبنان
#حزب_الله_لبنان
#دکتر_محمدصادق_کوشکی
#دکتر_کوشکی
◄ شور و شعور حسینی را در هم آمیزیم/
نامه وزیر بهداشت به ملت ایران: «میخواهیم آنگونه که رهبر فرزانهمان فرمودند، با رعایت صددرصد شیوهنامهها، با بزرگداشت با شکوه حماسه کربلا و عاشورا، الگویی بیبدیل از شور آمیخته با شعور حسینی به پا کنیم و نگذاریم هرگونه خیز احتمالی بیماری را دشمنان به حساب عزاداران محرم ثبت کنند. با رعایت شیوهنامهها الگویی بیبدیل از شور آمیخته با شعور حسینی به پا کنیم.»
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️تکنولوژی خوب، تکنولوژی بد
🔶دانشمندان #تکنولوژی و فناوری را #دانش_و_عمل_منسجم که در تمام #فعالیتهای_روزمره کاربرد دارد، معرفی مینمایند؛ اما این تعریف همه آن چیزی نیست که ما به دنبال آن هستیم. این تعریف و تعریفهای مشابهش، یک نگرانی را برای کسی که میخواهد قدم در #مسیر_سعادت و #پیشرفت_مادی_معنوی داشته باشد به همراه دارد؛ چرا که #تکنولوژیها و محصولات آن جزء لاینفکی از زندگی انسانها شدهاند؛ بنابراین باید نسبت خود را با #سعادت_انسان مشخص سازند. از این جاست که میتوان این سؤال را مطرح نمود که آیا تکنولوژی خوب و بد هم دارد؟
🔷برای پاسخ به سؤال مطرحشده که آیا #تکنولوژی خوب و بد دارد یا نه؟ آنچه مهم است مورد توجه قرار گیرد خروجی و #کاربری_آن_تکنولوژیهاست و این خروجی و کاربری #از_منظر_دین، باید نسبتش را با #سعادت دنیا و آخرت #انسان مشخص کند.
🔴 #فناوریها در صورتی #خوب ارزیابی میشوند که #همراستای #هدف_اصلی_خلقت که #سعادت_انسان را به دنبال دارند #قرار_بگیرند. خداوند تبارک و تعالی درباره هدف خلقت انسان میفرماید: «وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِیَعْبُدُونِ؛[ذاریات، ۵۱] و من جنّ و انس را نیافریدم مگر برای اینکه مرا (به یکتایی) پرستش کنند». حال سؤال اینجاست با چه #معیارهایی میتوان تشخیص داد که #یک_فناوری و محصولات آن، ما را به #هدف_خلقت یعنی #عبودیت و رسیدن به سعادت حقیقی میرساند.
💢مثلث فناوری
🔷به نظر میرسد برای پاسخ به این سؤال که معیارهای مشخصکننده جهت تکنولوژی چیست، باید به سه ساحت توجه کرد.
💠ساختار تکنولوژی:
🔷 #اولین_مسئلهای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که فناوری و تکنولوژی چیزی است که قرار است از خروجیش، محصولات متنوعی گرفته شود و اینجاست که باید گفت اگر خروجی این #فناوری چیزی جز محصولاتی نیست که ما را هر چه بیشتر #از_خداوند دور میکند باید #آن_فناوری را #منفی_قلمداد_کرد. مهم است که استفاده یک تکنولوژی به صورت دقیق بررسی شود تا بتوان بهطور قطع درباره آن تکنولوژی و فناوری نظر داد.
🔷به عنوان مثال در #تکنولوژیهای مربوط به #دانش_هستهای، آن بخشی که فقط برای ساخت #سلاح_هستهای و کشتار جمعی کاربرد دارد #قطعاً_منفی است و داشتن آن نیز #از_لحاظ_شرعی #حرام است. مقام معظم رهبری با استفاده از کلیدواژه #فناوری_صلحآمیز_هستهای میان بخشی از این فناوری و تأسیسات مربوط به آن که فقط برای تولید سلاح هستهای کاربرد دارد و آن قسمتی که استفاده صلحآمیز دارد تفاوت قائل میشوند و در بیانات خود میفرمایند: «ما با وجود اینکه میتوانستیم در این راه (تولید بمب اتم) قدم برداریم، #براساس_حکم_اسلام_عزیز، کاربرد این سلاح را #حرام_قطعی_شرعی اعلام کردیم؛ بنابراین هیچ دلیلی ندارد که برای تولید و نگهداشت سلاحی که استفاده از آن مطلقاً حرام است، هزینه کنیم.»
🔷این بیانات حاوی این معنا است که نه از فناوری هستهای برای تولید بمب اتم استفاده میکنیم و نه در راه داشتن تکنولوژیهای مربوط به تولید و نگهداری آن قدمی بر میداریم و همچنین در جای دیگر بیان میدارند: «من تأکید میکنم که جمهوری اسلامی هرگز در پی تسلیحات هستهای نیست، و نیز هرگز از حق ملّت خود در #استفادهی_صلحآمیز از انرژی هستهای چشمپوشی نخواهد کرد.»
🔷به عنوان نکته آخر و جمعبندی این بخش باید گفت که #تکنولوژیها فارغ از جهت استفاده صاحبانشان، خود فی نفسه #دارای_امکان_تعیین_جهت مثبت و منفی هستند، اما غالب آنها چون هر دو جهت را میتوانند دارا باشند، با این مؤلفهای که مطرح شد (ساختار تکنولوژی) تعداد کمی از آنها حاوی برچسب منفی خواهند بود، بنابراین در گام دوم باید به سراغ صاحبان و #مالکان این #تکنولوژیها رفت و از #هدف_آنها نیز برای استفاده از تکنولوژیها سؤال کرد.
💠هدف بهکارگیرنده تکنولوژی
🔷در گام دوم برای اینکه بتوان برچسبی را برای یک تکنولوژی در نظر گرفت باید به #نیت و #رفتار_صاحبان_آن نیز توجه داشت. در دنیای کنونی که از آن در برخی مواقع به استعمار نو یا #سلطه_نوین نیز تعبیر شده است، حرف اول را در حاکمیت دنیا، #تکنولوژیها میزنند. #اصلیترین_مأموریت_استعمار_نو، #تغییر_نرم، سازوار، نامرئی و نامحسوس #در_نظام_باورها و #جهانبینی_مصرفکنندگان جوامع مختلف است که #بکارگیری_تکنولوژی یکی از لوازم اصلی چنین مأموریتی است. به طور طبیعی، برای تحقق چنین شرایطی #الگوهای_تسلط نیز تغییر یافته است و متناسب با نیازها و ضررتها، مدام در حال دگرگونی است.»
🔗متن کامل را اینجا 👈rasekhoon.net/article/show/1502988 بخوانید.
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #بصیرت_افزایی_رسانه_ای در برابر #جنگ_نرم
🔷دنیای امروز در پرتو دانش و فناوری شاهد تحولات بیشماری است که در این میان #گسترش_امکانات_ارتباطی در رأس آنها قرار دارد. در چنین شرایطی، روزنامه، رادیو، تلویزیون، ماهواره، اینترنت و... با انتقال اطلاعات لحظه ای مسئولیت مبادله افکار و عقاید عمومی را بر عهده دارند. بنابراین شاید بتوان گفت که امروزه دوران حاکمیت سیاسی و سلطه قدرت های نظامی به پایان رسیده و #عصر_تسخیر_اذهان و افکار عمومی #با_سلاح امواج و #رسانه ها در حال شکل گیری است. #این_نوع_سلاح به مراتب #مخرب_تر از تسلیحات نظامی و موشک های هسته ای است و مبارزه با آن نیز به دلیل ماهیت پیچیده و پنهانی اش دشوارتر است.
🔷در حقیقت، #در_عصر_ارتباطات و اطلاعات که موانع کمتری در راه دسترسی به اطلاعات و اخبار برای مخاطبان وجود دارد، بیش از هر زمان دیگری #اخبار_نادرست یا #تحریف_شده و منطبق با خواست و اراده #صاحبان_رسانه ارائه میگردد. به همین منظور #ارتباطات و اطلاعات به ماثبه #رگ_های_حیاتی #جامعه_بشری بستر مبارزات و چالش های آینده بین المللی و جهانی به شمار میرود. به باور برخی عرصه نبرد فردا را گستره پیام سازان، رسانه ها و پیام گیران شکل میدهد و #محور_تبادل_قدرت را در آینده، #تاکتیکهای_اطلاعاتی شکل خواهد داد و این تاکتیک ها چیزی نیست جز #قدرت_دستکاری_در_اطلاعات که بخش عمده آن حتی پیش از آنکه این اطلاعات به رسانه برسد انجام خواهد شد.
🔷از این منظر آشنایی و #شناخت_حوزه_گسترده #عملیات_روانی در بررسی رسانه ها از اهمیتی چشمگیر برخوردار است، چرا که در #جنگ_رسانه_ای تمامی فعالیتها برای #تحت_تأثیر_قراردادن #افکار و #اعمال_افراد در جهت اهدافی معین به کار میرود. به تعبیر دیگر #رسانه ها به دلایل متعدد از #مؤثرترین #ابزارهای_جهت_دهنده و ذهنیت بخش سیاسی - راهبردی به شمار میروند، چرا که #میتوانند_وضعیتهای_غیرطبیعی را آنگونه #طبیعی نشان دهند که همچون وضع طبیعی به نظر آیند و آنچنان بر #اذهان_مخاطبان تأثیر گذارند که صحنه های غیرواقعی به مثابه حقیقت جلوه کنند؛ چرا که #ذهن_مخاطب را به فضای مجازی میکشانند و گاه با مقولات ارزشی در #ذهنیت_سازی و مدیریت ادراکی مخاطبان تأثیراتی شگرف بر جای میگذارند. بر همین اساس #جنگ_رسانه_ای یکی از فضای های شکل گیری #تهدیدات_دشمنان انقلاب اسلامی در استمرار پروژه های ایران ستیزانه خود در حوزه رسانه هاست. مقوله ای که #هجمه_های_تبلیغاتی و بمباران های خبری بسیاری از آن به وضوح در حوادث و رویدادهای مختلف سیاسی - اجتماعی علیه انقلاب اسلامی درک و تیر و ترکش های نابرابر آن در موضوعات مختلف با #سیاه_نمایی و شایعه پردازیهای دروغین لمس میشود.
👇👇👇👇👇
⭕️گدایی آمریکا برای رای جواب نداد
🔹سرانجام گدایی آمریکا برای جمع آوری رای در یک هفته گذشته جواب نداد و قطعنامه پیشنهادی کاخ سفید برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل با شکست سنگینی روبه رو شد. پیش از این هم چین و روسیه تهدید کرده بودند در صورت طرح چنین قطعنامه ای آن را وتو خواهند کرد؛ هرچند بر اساس گزارش ها کار به آن جا نرسید. استقبال نشدن از قطعنامه ای را که آمریکا شخصا به شورای امنیت برده بود، می توان یک شکست تاریخی دیپلماتیک برای واشنگتن و یک برد شیرین برای تهران توصیف کرد که نظیر آن قبلا نه تنها دیده نشده بلکه تصور آن هم برای آمریکا سخت بوده است. 🔸ماجرای قطعنامه ضد ایرانی آمریکا به داستان جالبی برای حوزه روابط بین الملل بدل شده و بسیاری از کارشناسان سیاسی دنیا با حیرت به وضعیتی نگاه می کنند که ایالات متحده به سختی می تواند برای طرح قطعنامه خود در شورای امنیت یارگیری کند. قطعنامه ای که با وجود کاهش از 13 صفحه به چهار پاراگراف باز هم با مخالفت های جدی حتی برای طرح در صحن شورا روبه رو بود و سرانجام متنی تلطیف شده البته با تامین همان هدف غیر قانونی اولیه را بامداد پنج شنبه به وقت تهران تقدیم شورای امنیت کرد تا 15 عضو دایم و غیر دایم شورا تا بامداد شنبه نظر نهایی خود را اعلام کنند. 🔹آمریکا ابتدا تلاش کرد این قطعنامه را که پیش بینی می شد شکست سنگینی بخورد، توسط تونس یا استونی به شورای امنیت ارائه کند اما این دوکشور از پذیرش این اقدام سر باز زدند.
📕 مؤلفههای اندیشه امام(ره) در صدور انقلاب/ افق انقلاب، ایجاد نظام جهانی اسلامی است.
💢 آیتالله محسن اراکی :
🔻 مؤلفههای اندیشه امام(ره) در صدور انقلاب
1️⃣ ایدئولوژی به طور کلی مرزناپذیر است. زیرا ایدئولوژی مبتنی بر مجموعهای از بینشها و ارزشهای کلی است که فراتر از جغرافیا و نژادند.
2️⃣ اسلام اساساً پیام و رسالتی جهانی دارد. طبیعی است انقلابی که مبتنی بر اسلام باشد پیام و رسالتی جهانی دارد و صدور انقلاب به معنای صدور این پیام و رسالت است.
3️⃣ انقلاب اسلامی نهضتی عظیم بود که علیه یک نظام جهانی قیام کرد.
4️⃣ وظیفه انسانی - اسلامی ملت ایران در برابر مستضعفین جهان و منطقه است که به این اقدام ضرورت میبخشد.
🔻 دیدگاههای مخالف دیدگاه حضرت امام(ره) در موضوع صدور انقلاب
🔹 قسم اول، کسانی هستند که اساساً اعتقادی به اسلام و مبنای فکری امام(ره) ندارند.
🔹 قسم دوم: کسانی هستند که به اسلام معتقدند ولی اطلاعی از نظام سیاسی اسلام و فقه سیاسی ندارند.
🔹 قسم سوم: کسانی هستند که در مقام ادعا خود را پیرو امام(ره) میدانند اما تحت تأثیر جریانهای فکری مخالف امام(ره) قرار دارند.
🔹 قسم چهارم: دشمنانی هستند که هدفی جز مخالفت با امام ندارند و کاری به حق و باطل بودن موضع خود یا موضع امام ندارند.
اخبارروزانه26مرداد99یکشنبه.pdf
398.4K
اخبارروزانه26مرداد99یکشنبه
#ثامن
♦️استقبال رهبر انقلاب از شفافیت/مطالبه رهبری برای تهیه طرحی به منظور ایجاد شفافیت در دفتر ایشان
🔸احمد توکلی نماینده سابق مجلس و رئیس هیاتمدیره دیدهبان شفافیت و عدالت:
🔹من آذر ماه ۹۷ خدمت رهبری رسيدم و به ايشان گفتم كه شما درباره شفافيت بالاترين و برترين حرف را زديد و هيچكس بالاتر از شما حرفی نزده و نمی تواند هم بزند. شما فرموديد كه مردم از همه چيز جز مسائل امنيتی و دفاعی بايد مطلع باشند ولی امروز ما شاهد آن هستيم كه حدود ۹۰ درصد اين نامهها كه روی آن مُهر محرمانه زده می شود، بی خود است و توهم افراد است كه باعث شده كه فكر كنند مردم نبايد از اين مسائل مطلع شوند.
🔹من در آن ديدار به رهبری عرض كردم حالا كه شما همچين حرفی زدهايد، برای شفافيت از دفتر خودتان شروع كنيد، آنوقت سازمان و نهادهای مثل بنياد مستضعفان هم ديگر نمی توانند از اين مساله پيروی نكنند. ايشان آن زمان به من فرمودند كه طرح شما چيست. من هم گفتم طرحی را تهيه كرده و تقديم شما خواهيم كرد تا شفافيت از دفتر شما شروع شود كه ايشان از گفته من استقبال كردند.
🔹پس از آن ديدار من با همراهی جمعی از كارشناسان زبده كه عمده آنان را جوانان تشكيل میدادند، طرحی تهيه كرده و آن را تقديم دفتر رهبری كردم. اتفاقا آن زمان جوانانی را كه در تهيه اين طرح ما را كمک كرده بودند هم خدمت رهبری معرفی كردم تا ايشان بدانند كه چه نيروهای خوبی در همين گوشه و كنارها پيدا می شوند ولی متاسفانه در دفتر رهبری از اين مساله و طرح ما برای شفافيت استقبال نشد و حقيقت اينكه من هم ديگر نرسيدم تا اين مساله را با رهبری در ميان بگذارم اما حتما آن را پيگيری خواهم كرد.
🔹حرف من اين است كه رهبری از اين مسائل استقبال می كند ولی نيروهايش به هر دليلی اين كار را نمیكنند البته نيت بدی هم ندارند؛ چراكه دو فرد خيرخواه می توانند نظرهای مخالف هم داشته باشند./روزنامه اعتماد
آخرین خبرها از وضعیت ماهوارهبرهای ایرانی
وزیر دفاع:
🔹ماهواره بر «ذوالجناح» از نظر شکل و اندازه به ماهواره بر «سیمرغ» شباهت دارد، اما از نظر سوخت تفاوت دارد و سوخت جامد است که میتواند از پرتابگر سیار پرتاب شود.
🔹فکر میکنم امسال از هر دوی این ماهوارهبرها پرتاب داشته باشیم؛ البته پرتاب تحقیقاتی است.
🔹ماهوارهبر «قاصد» نیروی هوافضای سپاه هم برای محمولههای کوچکتر که شبیه سفیر البته متفاوتتر از سفیر است انشاءالله مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
🔹برای وزنهای ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلوگرم ماهوارهبر «سریر» را داریم و البته برای مدارهای بالاتر یعنی مدار ۳۶ هزار کیلومتر هم ماهوارهبر «سروش ۱» و «سروش ۲» و همچنین بلوکهای انتقال مداری را خواهیم داشت.
🔹با توجه به شرایط خوبی که در تولید سلاح داریم آمادهایم نیازمندیهای تسلیحاتی لبنان را تامین کنیم، اما انتخاب با خود آنهاست.