فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کشتار مهاجران آفریقایی توسط مرزبانان اسپانیایی!
🔹این اتفاق هولناک در حالی شکل گرفت که غرب با ادعای دروغین حقوق بشری خود، کوچکترین اشارهای به این جنایت نکرد!
⛔️ این فیلم حاوی تصاویر دلخراش است.
🔴به نظرم این کچله که روسریش رو برنمیداره وگرنه این اصلا منطقی نیست
☑️به کانال انقلابی بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da
🔰مالهکشی زیبای یک فیلسوف بر باطن کثیف غرب!
📌آیتالله مصطفی محقق داماد، عضو هیئتعلمی دانشگاه شهید بهشتی در بخشی از یک مصاحبه پیرامون فلسفه اسلامی و فلسفه غربی گفته است: «به عقیده من فلسفه اسلامی از یک جهت جلوتر از فلسفه غرب و از یک جهت عقبتر از آن است. از بعد متافیزیک جلوتر است ولی از بعد فلسفه دنیایی به این معنا که سر سفره زندگی امروزه ما باشد، عقبتر از فلسفه غرب است». او سپس در پاسخ به این سؤال که «پس اینکه فلسفه غرب با سنتهای مختلف گفتوگو دارد اما فلسفه اسلامی ندارد به همین علت است؟»، تصریح میکند: «بله؛ زیرا فلسفه اسلامی بیشتر تمرکزش روی بعد متافیزیک است و متافیزیک روی شام و ناهار امروز بشر ترجمه نمیشود؛ اما فلسفه غرب اینگونه نیست». اگر بپذیریم حکمرانی در غرب موفق بوده است، ایشان به این سؤال پاسخ دهند که فساد سیستماتیک، خونریزی، استثمار و گرسنگی، حقوق بشر، مسئله حمایت از خونریزیهای رژیم صهیونیستی، اشغال کشورها نیز حاصل این فلسفه است که ادعای حل مشکل شام و ناهار را دارد؛ اما به استثمار سایر کشورها افتخار میکند؟ این استاد دانشگاه پیشازاین نیز با نادیده گرفتن مصائب عدیده جهان غرب و روحیه گذشته و حال دولتمردان غربی در زیادهخواهی و برتریطلبی نژادی و نقش آشکار آنان در کشتار مظلومین عالم از یمن و افغانستان گرفته تا سوریه و عراق و ...، در اظهارات دیگری گفته بود که امروز پرچمدار صلح، آشتی و دوستی، مسیحیت است!
@samenfalavarjan
♦️ادامه مذاکرات احیای برجام فردا در دوحه آغاز میشود
خبرگزاری دولت (ایرنا) نوشت:
🔹️یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه در مورد زمان و مکان مذاکرات گفت مذاکرات به منظور لغو تحریمها فردا در دوحه با حضور تیم مذاکره کننده کشورمان برگزار میشود. @samenfalavarjan
🔰حرف روز
📌اقتدار و دیپلماسی التماسی!
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه با وزیر خارجه کشورمان و همچنین با انتشار توئیتهایی در پایان سفرش به تهران، آن را موفقیتآمیز دانست و از اینکه پس از وقفهای چندماهه مذاکرات از بنبست خارج و به ریل خود بازمیگردد، ابراز خوشوقتی نمود؛ اما سؤال مهمی که مطرح است، راز تغییر رفتار غربیها در دو بازه قبل و بعد از این سفر است. چرا مقامات آمریکایی و اروپایی و حتی شخص بورل که با کشیدن خطونشانهای تهدیدآمیز و صدور قطعنامه به دنبال اخذ امتیازات بیشتر بودند، امروز بهنوعی دیپلماسی التماسی متوسل شدهاند؟
⚜نکات تحلیلی:
1️⃣در یک کلمه، راز این تغییر رفتار در ایستادگی و اقتدار ایران اسلامی و ضعف آمریکا در شرایط کنونی نهفته است. غربیها با مبنای تحلیلی غلط و البته سختگیرانه میخواستند با بالا آوردن شمشیر داموکلس صدور قطعنامه از سوی آژانس هستهای و ارسال سیگنالهایی همچون نمایش قدرت در قضیه توقیف نفتکش ایرانی در آبهای یونان و پارهای خرابکاریهای امنیتی و دامن زدن به موج نارضایتیهای داخلی حاصل از اجرای اصلاحات اقتصادی در کشور، تهران را وادار به پذیرش مذاکره با شروط مطلوب آمریکایی نمایند.
2️⃣اما در این طرف مذاکره، ایران دست حریف مافیایی خود را خواند و توانست با گسستن تاروپود بافتههای جنگ ترکیبی آن نشان دهد آمریکا آنچه مینماید نیست و بسیاری از مؤلفههای ابرقدرتی و فیصلهبخشی به تحولات منطقهای و جهانی را از دست داده است و این در حالی است که در ایران امروز، دولتی مردمی و انقلابی بر سر کار آمده است که ایستادن در مقابل آمریکا و یافتن و ساختن راهکارهای ملی و منطقهای برای خنثیسازی فشارهای جبهه استکباری را اصل اول سیاست خارجی خود میداند و بدون کمترین ترسی و با هوشمندی، شروع به ترکاندن بالنهای پر از باد پندار غربیها و جریان سیاسی پیرو آنها در داخل کرده است. اینکه بلافاصله بهجای یک کشتی، دو تا توقیف میشود، روند خرابکاریهای واقعی و سایبری با عملیات مقابلهای هوشمندانه متوقف میشود، پاسخهای متناسب هستهای به قطعنامه شورای حکام، صورتبندی و بر تحقق دو شرط اساسی «لغو تمامی تحریمها» و «تضمین انتفاع اقتصادی ملت ایران» برای احیا و تداوم مذاکره اصرار میشود، تصویری از ثبات قدم و اقتدار بهطرف غربی بود که نتیجه داد.
⚜نکتهراهبردی: سربازی شجاعانه و هوشمندانه دولت در تحقق دیپلماسی «عزت، حکمت و مصلحت» در زمانه فترت آمریکا و اروپا، نشان داد اگر انقلابی حرکت کنیم، مقاومت و اقتدار جواب میدهد؛ چراکه به اعتراف بورل در همین سفر، «هیچکس بدون ایران نمیتواند درباره ترتیبات منطقه تصمیم بگیرد».
✍ #فتحالله_پریشان
@samenfalavarjan
♦️مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران هفته جاری شروع میشود
روزنامه واشنگتن پست به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی:
🔹از سرگیری مذاکرات هستهای با ایران طی هفته جاری صورت خواهد گرفت.
🔹واشنگتن با حضور در دور جدید مذاکرات با ایران موافقت کرده است./فارس
@samenfalavarjan
🔰گزارش روز
⚜اهداف الکاظمی از سفر به ایران و عربستان
«مصطفی الکاظمی» نخستوزیر موقت عراق عصر دیروز (یکشنبه) پس از پایان سفر از عربستان، در صدر هیئت بلندپایه سیاسی و اقتصادی به تهران آمد. وی در طول دوران نخستوزیری خود سفرهای متعددی به تهران و ریاض داشته است و عراق طی چند وقت اخیر نقش میانجی در روابط ایران و عربستان نیز داشته و محور گفتوگوهای دو کشور بوده است. با این پیشزمینه، تحلیلهای مختلفی در رابطه با دور جدید سفر الکاظمی به ریاض و تهران صورت میگیرد و رسانههای مختلف منطقه در رابطه با این سفر و محورهای مطروحه آن گزارههای مختلفی مطرح میکنند.
❇گزارههای خبری:
1️⃣خبرگزاری بغداد الیوم میآورد: «الکاظمی در سفر به تهران، موضع عراق در خصوص شرکت در کنفرانس ریاض و جلسهاش با جو بایدن رئیسجمهوری آمریکا در این کنفرانس را تشریح و توجیه خواهد کرد».
2️⃣شبکه خبری المیادین نیز گزارش داد: «سفر الکاظمی به ایران و عربستان با برنامه و هدف مشخصی و در راستای ازسرگیری روابط دو طرف صورت میگیرد و در این سفر به بعد داخلی عراق پرداخته نخواهد شد».
❇گزارههای تحلیلی:
در سفر دورهای الکاظمی و تیم همراه به ایران و عربستان، اهداف متعددی پیگیری میشود که به مهمترین آن عبارتاند از:
1️⃣تسهیل در روابط تهران- ریاض: عراق به دنبال آن است که روند میانجیگری خود را به مرحله آخر برساند و دو کشور بهصورت مستقیم با یکدیگر دیدار کنند. تحقق این هدف به لحاظ دیپلماتیک، امتیاز بزرگی برای عراق میانجی محسوب میشود.
2️⃣تشکیل دولت در عراق: با توجه به انصراف جریان صدر از پارلمان، احتمال تشکیل کتله اکبر (ائتلاف بزرگ) توسط چارچوب هماهنگی شیعی عراق بالا است و درعینحال احتمال انتخاب فردی غیر از الکاظمی برای نخستوزیری آینده عراق نیز بالاست. با این توصیف، این تحلیل نیز مطرح است که الکاظمی در این سفر به دنبال جلب حمایت و همراهی ایران و عربستان برای انتخاب مجدد بهعنوان نخستوزیر در عراق نیز باشد.
3️⃣اطمینان دادن به عدم شرکت در ائتلافهای احتمالی منطقه همچون ائتلاف منطقهای که آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال تشکیل آن با محوریت برخی کشورهای عربی هستند نیز ازجمله اهداف سفر الکاظمی به تهران است.
4️⃣باوجود قولهای اجرایی نشده سابق دولت الکاظمی همچون پرداخت بهموقع بدهیهای انرژی به ایران و برداشتن ویزای سفر زمینی زائران ایرانی به عراق، به نظر میرسد بررسی و تصمیمگیری مجدد بر سر این موضوعات نیز در دیدارهای الکاظمی با مسئولان کشورمان مطرح و درباره آنها تصمیمگیری شود.
✍ #محمدرضا_فرهادی
@samenfalavarjan
🔺آزاد شدن کشتی توقیف شده ایرانی
🔹 مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از آزاد شدن یک فروند کشتی تحت پرچم ایران که اخیرا از سوی دولت یونان در سواحل این کشور نگه داشته شده بود، خبر داد./ایسنا
@samenfalavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تهران - ۶ تیر ۱۳۶۰
روایت بادیگارد «آقا» از ترور آیتالله خامنهای
🇮🇷@samenfalavarjan
🔺خواستند با ترورِ ۶ تیر حذفش کنند ولی خدا خواست از انفجارِ ۷ تیر حفظش کند
🔹حکمت خداست دیگه ...
#رهبر_انقلاب
#امام_خامنه_ای❤️
🇮🇷@samenfalavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢جستجو و شکار!!!
◽️سند جوش چیست؟
▫️علت ترورهای اول انقلاب چه بود و چه کسی آن را طراحی می کرد؟
▫️نقش آمریکا در ترورهای اوایل انقلاب چه بود؟
#ببینید
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ تحلیلی بر تفاوت حقوق بشر در فرهنگ اسلامی و غربی و دلائل نقض حقوق بشر بر ایران اسلامی به مناسبت شهادت شهید بهشتی و هفته قوه قضاییه و ....
🌑قسمت اول
👈 مفهوم حقوق بشر
اصطلاح حقوق بشر در سده های اخیر جایگزین «حقوق طبیعی » و « حقوق انسان »شده است که قدمتی بیشتر دارند .
👈در تعریف اصطلاح« حقوق بشر» گفته اند:
« حقوق بشر به معنای امتیازاتی کلی است که هر فرد انسانی طبعا دارای آن است »
👈یا به تعبیر دیگر حقوقبشر را اینگونه تعریف کرده اند«حقوق بشر یعنی آن که جان و مال آدمی آزاد باشد و او بتواند به زبان و قلم با دیگران سخن بگوید ،حقوق بشر یعنی آن که نتوان کسی را بدون حضور هیات منصفه متشکل از افراد مستقل به مجازات محکوم کرد ،یعنی ان که محکومیت کیفری بر حسب
مقررات قانونی صورت گیرد ،یعنی این که انسان بتواند با آرامش خاطر به هر دین که خود بر می گزیند ،متدین گردد»
سهراب خلیلی
۶ تیر ۱۴۰۱
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ تحلیلی بر حقوق بشر در اسلام به مناسبت شهادت شهید بهشتی و هفته قوه قضاییه و حقوق بشر...
🌑قسمت دوم
👈برخلاف تصور رایج در غرب ،حقوق بشر دارای جایگاه مهمی در شریعت اسلامی است ،و پیامبر گرامی اسلام ( ص) در خطبه حجه الوداع به محترم بودن جان و مال و ناموس آدمیان _یعنی همان چیزی که امروزه حقوق بشر نامیده میشود_تاکید فرمودهاند.
👈 حقوق بشر اسلامی به دلیل توجه آن به دو بعد مهم در زندگی انسان یعنی «تعالیم الهی»و «فطرت انسانی » دارای امتیازات قابل توجهی نسبت به حقوق بشر مورد نظر غرب است .
تعالیم حقوقی اسلامی می گویند,همه انسان ها فرزندان یک پدر و مادرند و دلیلی بر برتری یکی بر دیگری جز به خاطر تقوا وجود ندارد.
👈انسانی موجودی است دارای شرف و حیثیت و کرامت ذاتی که با حکمت بالغه خداوندی به وجود آمده و رهسپار هدف اعلایی است که با مسابقه در خیر و کمال به آن هدف خواهد رسید ،مگر این که خود انسان ،این ارزش را منتفی سازد و هر کس به این انسان اهانت کند و حقوق او را نادیده بگیرد ،با مشیت خداوندی در مقام مبارزه بر آمده است.
👈ایا این همان انسانی است که امثال توماس هابز و ماکیاولی تعریف کرده آند که «انسان»گرگ انسان است ،و هیچ حقیقت ارزشی در وجود انسانی واقعیت ندارد؟
✅حقوق در قرآن آمیزه ای از امتیاز و تکلیف
👈چنانچه نمونه ها و مصادیق حق در قرآن را مورد توجه قرار دهیم ،خواهیم یافت که هر حقی بر دو پایه استوار است:
الف:امتیازی به صاحب حق
ب: تکلیفی بر طرف مقابل ،استوار است .
👈یعنی ،هر جا تکلیفی جعل شده است در برابر ،عده ای حق پیدا می کنند ،مثلا زمانی که متاعی را از فروشنده ای می خرد ،در برخی موارد ،برای خریدار «حق فسخ»قرار داده شده است و مشتری با شرایطی خاص و در زمان تعیین شده ،می تواند متاع را بازگرداند و پولی را که پرداخته است باز پس گیرد.
👈نمونه دیگر را در «حق قصاص »می توان شاهد بود ،به خویشان مقتول «اولیای دم»حق قصاص داده اند،در حالی که قاتل یعنی محکوم ،مکلف به تسلیم در برابر قصاص کنندگان است.
سهراب خلیلی
۶ تیر ۱۴۰۱
بسم الله الرحمن الرحیم
✅مبانی حقوق بشر در اسلام و قرآن
به مناسبت شهادت شهید بهشتی و هفته قوه قضاییه و حقوق بشر
🌑قسمت سوم
👈۱_خدامحوری و بندگی خدا
اساس تفکر اسلامی در منشأ قانونگذاری و مشروعیت مقررات ،مقررات حقوقی در رابطه با حقوق بشر ،خداوند متعال و وحی ( توحید محوری )است و قانونی صحیح است که از سوی خدا و از طریق وحی به دست ما رسیده است .
طبق دیدگاه اسلامی ،بشر به طور تکوینی و تشریعی بنده خداوند متعال است و برخلاف متفکران غربی که انسان را دربرابر خدا هم آزاد می پندارند ،بر تسلیم و فرمانبرداری انسان ها در برابر خدا تاکید می ورزد.
👈۲_حقوق طبیعی انسان
از آنجا که از دیدگاه اسلام و قران،افرینش جهان ،هدفمند و دارای غایت است و هدف کلی از آفرینش نیز همان کمال انسان است ،و از سوی دیگر انسان برای رسیدن به این هدف و مقصد اعلا نیازمند برآورده ساختن خواسته های طبیعی و جسمانی است .
بنابراین او می تواند از آنچه در طبیعت است در راستای این هدف بهره جوید و اگر این حق طبیعی برای او نبود راه رسیدن به کمال بسته بود.
در نتیجه وجود خواسته های طبیعی در انسان ثابت بودن حقوق طبیعی را برای او ایجاب می کند.
👈۳_عدالت
پس از حقوق طبیعی و نیازها و طلب های ساختاری وجود انسان ،مساله عدالت و قسط و تحقق و پایداری آن از دیگر مبانی قوانین حقوقی قرآن است.
تا آنجا که هدف از رسالت پیامبران ،برقراری قسط و و عدل معرفی شده است.
«لقد ارسلنا رسلنا بالبینات و انزلنا معهم الکتاب و المیزان لیقوم الناس بالقسط....»سوره حدید آیه ۵/
ما رسولان خود را با دلائل روشن فرستادیم و با آنها کتاب و میزان نازل کردیم ،تا مردم قیام به عدالت کنند.
«و لکل امه رسول فاذا جاء رسولهم قضی بینهم بالقسط و هم لا یظلمون » سوره یونس آیه ۴۷
برای هر امتی رسولی است ،هنگامی که رسول ایشان به سوی آنان بیاید به عدالت در میان آنها داوری می شود و ستمی به آنها نخواهد شد......
👈۴_مصالح برتر
اساس قانونگذاری در قرآن رعایت مصالح و مفاسد است و مصلحت سنجی حقیقی از جمله مهمترین مبانی و معیارهای آرای حقوقی قرآن است.
احکام ،قوانین ،حقوق و ضوابط ارتباط افراد با یکدیگر و افراد با اجتماع و دولت همگی دارای حکمت و فلسفه خاصی است ،.
چرا که در اندیشه این افراد خداوند عالم و حکیم است و لازمه علم و حکمت ،رعایت مصالح برتر است،چه در اصل خلقت و آفرینش و چه در تعیین حقوق و قوانین.
«و ما خلقنا السماء و الارض و ما بینهما بالا...»سوره ص آیه ۲۷
«الذی احسن کل شی ء خلقه»سوره سجده ایه۷
👈از دیدگاه اسلام قانونی معتبر است که مطابق با مصالح واقعی انسان ها باشد و از این رو ،ارزش قانون به مطابقت با مصالح مادی و معنوی انسان ها است .
سهراب خلیلی
۶ تیر ۱۴۰۱
💰جنایت طلایی #کریستف_کلمب!
💢📛 کلمب همه بومیان بالای ۱۵ سال جزیرهی کیکانو در آمریکای مرکزی را مجبور کرد تا هر سه ماه یکبار مقدار معینی طلا جمعآوری کرده و به او تحویل بدهند و به جای آن حقلههای مسی به گردنشان آویزان کنند.
🗡از آن روز به بعد هر سرخ پوست بالای ۱۵ سالی که گردنش فاقد حلقهی مسی بود جریمه میشد؛ جریمهاش هم این بود که یک دستش را قطع میکردند تا از خونریزی بمیرد!!!
#برده_برداری
#حقوق_بشر
#آمریکا
#غرب_متمدن
📙 دکتر محمدصادق کوشکی، تاریخ مستطاب آمریکا، ص ۶
#ثامن
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخ مستطاب آمریکا
#قسمت_اول
آغاز تمدن آمریکایی
#آمریکا #تاریخ_مستطاب_آمریکا #تمدن #طنز_تلخ
#ثامن
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافی
🔮ایران هراسی، بخشی از پازل عملیات روانی امریکا
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#حقوق_بشر_آمریکایی
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🔊#پادکست
💥حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه امام خمینی (رحمهاللهعلیه)
🍃🌹🍃
#حقوق_بشر_آمریکایی
#روشنگری
#ثامن
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 عکس العمل جالب #شهید_بهشتی در مقابل توهین #منتظری
➕ و نظر شهید درمورد ریاست جمهوری و قضاوت زنان
🔺بخشی جالب از مستند «ترور سرچشمه»
(مستندی درباره حادثه هفت تیر و بمب گذاری در دفتر حزب ریاست جمهوری و شهادت بهشتی و هفتاد و دو تن از مسئولین)
🎥 مشاهده کامل این مستند در سایت روشنگری:
Roshangari.ir/video/69366
🖇دکتر درخشان در تعریف علم اقتصاد اسلامی:
از دیدگاه من نظام اسلامی نظام یکپارچه برای مدیریت و هدایت زندگی دنیوی و اخروی ما نه تنها برای افراد بلکه برای جوامع است و نظامی است که تاریخ حیات انسان را باید شکل دهد.
این نظام وجوه مختلف دارد. وجوهی که ما به آن التزام داریم، نظام سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است.
بنابراین آن وجهی از زندگی اسلامی که مرتبط با مقولات و مسائل اقتصادی است را اقتصاد اسلامی می گوییم.
چون یکپارچگی و ارتباطات متقابل زیرمجموعه های اقتصاد و سیاست و فرهنگ یک اصل است بنابراین اقتصاد اسلامی جدای از نظام سیاسی و نظام فرهنگ اسلامی نیست.
اقتصاد اسلامی از این دیدگاه جزء جداناپذیر از نظام اسلامی است به همین دلیل است که ما نمی توانیم نظام اقتصادی را از نظام های غیر اسلامی مانند سوسیالیسم بگیریم و آن را اسلامی کنیم. از این رو باید اقتصاد اسلامی را از متن نظام اسلامی ناب و صحیح استخراج کنیم.
اقتصاد اسلامی دارای دو وجه است ابعادی که علما در حوزه های علمیه از کتاب و سنت استنباط می کنند و به آن فقه اقتصادی می گویند که مشتمل بر احکام اقتصادی است و دیگری مربوط به نظام تدبیر در مدیریرت اقتصاد مسلمین است که این پس از استقرار نظام اسلامی ایرانی معنای روشنی پیدا کرد و امروز این مساله باید مدنظر کارشناسان و مدیران نظام قرار بگیرد.
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco