بازخوانی پرونده انحراف:
وقتی رحیمی معاون اول احمدی نژاد نیز پرده از انحراف بر می دارد:
رحیمی : آقای دکتر احمدی نژاد!
در جریان قهر شما پس از ماجرای آقای مصلحی بسیاری از دوستان شما تلاش کردند که من هم کار را رها کنم تا دولت بخوابد ...
رحیمی:
ذکر یک نمونه دیگر از خاطرات تلخ این دوره شاید خالی از فایده نباشد. به یاد دارید که خودم را در فضای سیاسی و رسانهای سپر کردم تا خانم دکتر دستجردی که پرتلاش و مردانه در میدان کار بود از دولت خارج نشود؟ اما متاسفانه شما لجبازی کردید و به بهانه تعلل در عزل رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران که فردی توانمند و متعهد بودند، او را عزل کردید و مرا هم نزد رسانهها و افکار عمومی سکه یک پول ساختید و البته همان موقع در جریان قرار گرفتم که با مشورت اطرافیان پیشنویس عزل بنده را هم آماده کرده بودید.
متن کامل نامه معترضه رحیمی به احمدی نژاد:
https://fararu.com/fa/news/221750/%D8%A7%D9%81%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%AD%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF
صرفا جهت عزیزانی که نمی دانند زبیر زمینه ضربه به امیرالمومنین ع شد
ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم با پسوندmp4
بازخوانی یکشنبه سیاه :
صرفا برای عزیزانی که سنشان قد نمی دهد یا فراموش کردند که احمدی نژاد چطور خون به دل رهبر عزیزتر از جانمان کرد.
بغض رهبر را ببینید.😭
#انحراف
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #راهکارهای_مبارزه با #فساد_اداری از نظر دین مبین اسلام چیست؟
🔶 #فساد_اداری اصطلاحی است با مفهوم گسترده که شامل مواردی؛ مانند #اختلاس، #کم_کاری، کاغذ بازی، اهمیت ندادن به ارباب رجوع، #فقدان_برنامه_ریزی مناسب و... میشود.
🔷اگرچه در گذشته، بویژه در صدر اسلام زندگی اجتماعی به صورت امروزی پیشرفته و مدرن نبوده، و به طور طبیعی سیستم اداری به شکل گسترده نیز وجود نداشت، تا قوانین مدون و برنامهریزی شده اداری وجود داشته باشد، اما برای همان شهرهای کوچک با زندگی سنّتی، #امام_علی(ع) در مدت حکومت کوتاهش #رهنمودهایی_جهان_شمول ارائه نمود که میتواند برای مسئولان جامعه ی پیشرفتهی امروزی هم #الگو قرار گیرد و بر اساس آن از #فساد_سیستم_اداری جلوگیری شود.
🔷آنگاه که امیرالمومنین امام علی(ع) به درخواست مردم، خلافت را پذیرفت، با انبوهی از #فسادها و #رانتها در سیستم اداری و حکومتی مواجه بود؛ لذا از همان روزهای نخستین، برخورد با این #مفاسد را در دستور کار خویش قرار داد و #کارگزاران_فاسد و #نالایق را #برکنار کرد، و تا توانست اموال به غارت رفته را به خزانه حکومت بازگرداند.
🔷امام علی(ع) در مدت اندک زمامداری خویش، #برنامههایی را برای اداره هرچه بهتر امور، به کارگزارانش اعلام نمود که بخشی از #شیوههای_مبارزه با #فساد_اداری نیز در آنها وجود دارد: #برکناری و #مجازات مدیران نالایق و ناکارآمد، #بازگرداندن_بیت_المال به غارت رفته به خزانه دولت، تغییر نگرش کارگزاران نسبت به حکومت و مدیریت، #شایسته_سالاری در انتخاب مسئولان، #کنترل و #نظارت_پیگیر و مستمر، و تأمین عادلانه معیشت زندگی مسئولان و کارکنان.
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️ #سواد_رسانهای را بفهمید!
🔶با گذشت زمان و فراگیر شدن گوشیهای همراه و اینترنت و متعاقبا شبکههای اجتماعی، حتی کوچکترین خبرها نیز در کسری از ثانیه و تنها با فرستادن دکمه (Send) انتشار یافته و در کمتر از پنج دقیقه زمان میبرد تا به نظر افراد زیادی برسد.
💠سواد رسانهای یعنی چه؟
🔷در قرن بیست و یکم منظور از سواد تنها سواد خواندن و نوشتن نیست، بلکه آنطور که سازمان یونسکو گفته شامل موارد زیر میشود:
سواد عاطفی، سواد ارتباطی، سواد مالی، سواد تربیتی، سواد سلامتی، سواد نژادی و قومیتی، سواد بوم شناختی، سواد تحلیلی، سوادانرژی، سواد علمی. #سواد_رسانهای عبارت است از #قدرت_تشخیص و تمیز رسانههای مختلف #به_منظور_بهره_وری_مؤثر از آنها، #قدرت_درک_مفهوم_پنهانی #اطلاعات_انتشار_یافته، که این اطلاعات گاهی میتواند خبر باشد و گاهی هم خیر، میتواند حتی یک جک باشد.
🔷سواد رسانهای امری است که هم به صورت ذاتی در وجود هرکسی موجود است و هم اکتسابی است. همین که ما میدانیم چه رسانه ای مورد علاقه ما است، یعنی سواد رسانه ای داریم، ولی این کافی نیست و باید با #پرورش و #تکمیل آن به سطح بالایی برسیم و از کل مطالب منتشر شده مورد علاقه خود، #اهداف_آنها را نیز درک کنیم.
سواد رسانهای هر فرد با تغییر سن و دانش فرد باید تغییر کند مثلا سوادی که یک کودک باید در مواجهه با رسانهها داشته باشد با سواد رسانهای مورد نیاز یک فرد بالغ بسیار تفاوت دارد.
💠سواد رسانهای! برای چه؟
🔷امروزه رسانهها تنها به انتشار اخبار اکتفا نمیکنند، بلکه #هر_رسانهای با توجه به خط مشی و دلیل منشأ وجودی خود، اخبار را #با_هدفی_خاص منتشر میکند، در نتیجه اگر سطح سواد رسانهای در جامعه کم باشد شاید اثرات مخرب امنیتی، سیاسی و... به جای بگذارد. #سواد_رسانهای نیاز است تا هر خبر و نوشتهای که در هر رسانهای میخوانیم یا میبینیم را باور نکنیم و برای اینکه از سطح سواد رسانهای بالاتری برخوردار شویم باید #همیشه_اخبار را #با_دید_انتقادی بنگریم و پس از خواندن هر مطلبی از خودمان پرسشهایی بپرسیم؛
🔷نظیر اینکه #منبع این خبر کجاست، #چه_کسی یا کسانی از انتشار این خبر و مطلب #سود میبرند، و چه کسانی #ضرر میبینند، باور کردن این خبر توسط من چه پیامدی دارد؟ #منابع_مالی مورد نیاز مجرای خبری #از_کجا_تامین میشود و آیا تأمین کنندگان مالی در تنظیم این خبر نقش مستقیم یا غیر مستقیم داشتهاند یا خیر، و... و اینطور نباشیم که هر مطلبی که از مجرای خبری مورد اعتمادمان منتشر میشود را با چشم بسته و بدون تحقیق بپذیریم و باور کنیم.
🔷هنگامی که #سطح_سواد_رسانهای ما بیشتر شود، دیگر #صاحبان_رسانه #برای_ما_تصمیم نمیگیرند و این #ما_هستیم که تشخیص میدهیم کدام اطلاعات و اخبار را دریافت کنیم، کدام را باور کنیم و کدام را دور بیندازیم. #سواد_رسانهای تعیین میکند که برای هر مطلب و اطلاعاتی چقدر زمان مطالعه بگذاریم و به هر خبر چقدر بها بدهیم. شاید به نظر برسد که سواد رسانهای لازم است تا با استفاده از آن از تحمیل اطلاعات رسانهها جلوگیری کنیم، در حالی که کاملا به این دلیل نیست و دلیل دیگر این میتواند باشد که ما سواد رسانهای لازم داریم تا با استفاده از آن مطالبی که باب میلمان و مورد نیازمان است را بیابیم و از هجوم اطلاعات و اخبار گوناگون جلوگیری شود.
🔷 #در_برهه_کنونی شاید مهم ترین جایی که نیاز به داشتن و استفاده کردن از #سواد_رسانهای دارد در #فضای_مجازی باشد که هر روزه سیل اخبار در آن سرازیر شده و خیلی برای درک و فهم و شعور جامعه مهم است که افراد در آن جامعه دارای سواد رسانهای بالا باشند. سواد رسانهای تنها مختص به رسانههای دیداری و شنیداری نیست بلکه حتی در شبکههای اجتماعی هنگام نوشتن نظر خود زیر پست افراد مشهور هم باید سواد رسانهای اعمال شود. حتما نمونههایی دیدهاید که در این فضا انتشار مییابد و کذب بودن آن بعدها برای عموم آشکار شده مانند: بعضی از اخباری که در نتیجه کمبود سواد رسانه ای در جامعه منتشر شده است.
✅ #امام_مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف:
💠وَ أنـَا أعُـوذُ بِاللّه ِ مِنَ الْعـَمى بَعْدَ الْجَـلاء، وَ مِنَ الضَّلالَةِ بَعْدَ الهُدى وَ مِنْ مُوبِقاتِ الْأعْمالِ، وَ مُرْديـاتِ الْفِـتَنِ فَإنـَّهُ عَـزَّ وَ جَـلَّ يَقُـولُ: الم أحَسِبَ النّاسُ أنْ يُتْرَكُوا أنْ يَقُولُوا آمَنـّا وَهُــمْ لا يُفْتـَنُون.
🔷به خدا پناه می برم از كورى بعد از روشنايى و روشن بينى، و از #گمراهى بعد از هدايت، و از چيزهايى كه موجب #نابودى_اعمال میشود، و به او پناه مى برم از #آزمايشهاى_هلاك_كننده؛ زيرا خداوند متعال میفرمايد: آيا مردم تصور میكنند همينكه گفتند ايمان آورديم رها میشوند و مورد آزمايش قرار نمیگيرند؟
📕بحارالانوار، ۱۹۰/۵۳
🔰جنگ روایت ها؛ ابزار جریان تحریف 2⃣
✍محمد عبدالهی
🔰اینگونه غول های روایت ساز با بمباران دیتا با هدف شعله ور کردن #نارضایتی و #یأس و #بی_اعتمادی مشغول #مهندسی_ذهنی جامعه می شوند. همه خبرها و تحلیل ها حول محور قرار گرفتن در پازل این روایت ها منتشر می شود و به مخاطبینی می رسد که ورای تحصیلات مختلف، مجهز به سلاح #سواد_رسانه ای نیستند؛ و برایشان حس ظلم و ناکارآمدی و ناامیدی نسبت به نظام را تثبیت می کند.
🔰اما در برابر این روایت سازی های شیطانی، ما چه کرده ایم؟ چگونه روایت ساخته ایم؟ چقدر برای اقداماتمان #استراتژی و #پیوست_رسانه_ای تعریف کردیم؟ واقعیت این است که ما در عرصه جنگ شناختی و اطلاعاتی نتوانسته ایم قوی عمل بکنیم و بارها اجازه داده ایم مثلا بی بی سی روایت اول را راجع به یک واقعه بسازد و در افکار عمومی تثبیت کند.
🔰اهمیت ترمیم این #پاشنه_آشیل را می توان به استناد سخنان رهبری نشان داد که در همین بیانات اخیرشان شکست تحریم ها را منوط به پیروزی در این عرصه دانستند و فرمودند:
«من به شما بگویم که اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعاً شکست خواهد خورد؛ زیرا که عرصه، عرصهی #جنگ_ارادهها است؛ وقتی جریان تحریف شکست خورد و ارادهی ملّت ایران همچنان قوی و مستحکم باقی ماند، قطعاً بر ارادهی دشمن فائق میآید و پیروز خواهد شد».
🔰جریان تحریف را می توان شکست داد؛ نفرت افکار عمومی جامعه ایرانی از آمریکا پوئن مثبت #پیروزی در جنگ روایت هاست. اما سرعت و دقت در اطلاع رسانی دستگاه ها (که رهبری همواره بر آن تاکید داشته اند)، #شفافیت، فراهم کردن #بستر_امن در شبکه های #مجازی، برخورد جدی با شایعه پراکنان داخلی، رسوا کردن جریان #داخلی تحریف و دروغ هایشان، حمایت از سربازان عرصه #جنگ_نرم که روایت های صحیح را منعکس و منتشر می کنند...می تواند با کمک این امتیاز بزرگ ملت ایران، صحنه جنگ را تغییر دهد.
🔰جنگ روایت ها؛ ابزار جریان تحریف1⃣
✍محمد عبدالهی
🔰دشمنان ملت ایران برای زمین زدن #نظام_اسلامی تمام ظرفیت ها را به کار گرفته اند و با سرمایه گذاری عظیم روی نبرد در عرصه #شناختی دنبال اهداف پلید خود هستند. مقام معظم رهبری در دیدار تصویری با مردم به مناسبت عید قربان با تعبیری دیگر به این عرصه مهم از جنگ دشمنان ملت ایران اشاره فرمودند و#جریان_تحریف را موازی #تحریم ها برای واژگون نشان دادن واقعیت ها درباره کشورمان، از دسیسه های دشمن دانسته و فرمودند:
« هدف از این تحریف دو چیز است، دو کار را میخواهند انجام بدهند: یکی، ضربه به #روحیهی_مردم است؛.. یکی [هم] #آدرس_غلط دادن برای رفع مشکل تحریم است. این تحریف در این زمینهها است و با این دو هدف دارد انجام میگیرد. پول زیادی هم دارند خرج میکنند برای اینکه این حقایق را تحریف کنند.»
🔰جریان تحریف چگونه عمل می کند که در مواردی می تواند به اهداف خود رسیده و #محاسبات مردم و حتی مسئولان را تغییر دهد؟
🔰 #اندیشکده_رند 20 سال پیش کتابی درباره "جنگهای شبکه ای" منتشر کرد که یک جمله کلیدی داشت: «در جنگهای فردا برنده کسی نیست که بزرگترین بمبها را دارد، کسی پیروز است که #بهترین_روایت را دارد.»
🔰برنده شدن بخاطر #روایت_غالب را پیروزی بدون جنگ تعبیر می کنند. جنگی که با قدرت تولید معنا و روایت و قدرت رسانه صورت می گیرد و طبیعی است که در عصر رسانه و اینترنت، روایت غالب تعیین می کند پیروز نهایی یک میدان نبرد کیست. در سند استراتژی #پنتاگون که در سال ۲۰۱۲ نیز تنظیم شده، به جنگ «ایدهها» و «روایتها» در عصر بینظمی حاصل از اینترنت، اشاره شده است.
🔰جریانی در عرصه فکری و ذهنی پیروز است که بتواند "روایت بسازد"، "کنترل روایت" را به دست بگیرد و روایت خود را تثبیت کند. کسی که روایت اول را ارائه می دهد و تثبیت میکند، چه از ا#یدئولوژی چه از اتفاقات جاری، #افکار را تصاحب می کند و می تواند سیاست های خود را بر آنها تحمیل کند.
🔰در بازار رسانههای جهان، رسانه های بزرگ صهیونیستی مثل #بی_بی_سی و #سی_ان_ان، تعیین کنندگان اصلی روایت ها و دستور کارهای خبری و تحلیلی هستند. با تاسف باید گفت، در حوزه رسانه ای ایران، بی بی سی فارسی و نوچه های رسانه ای اش چه شبکه های ماهواره ای چه روزنامهها و صفحات اجتماعی که محتوا و مدل های تولید آن را اقتباس و تقلید می کنند، فرماندهی جنگ روایت ها را در دست دارند و نقش استراتژیک در کنترل افکار عمومی داخلی خصوصا در شهرهای بزرگ دارند. شاهد هم تغییر #سبک_زندگی بخشی از جامعه ایران طی دو دهه اخیر است و.. و اگر با این «غول روایت ساز» مقابله فکری و رسانه ای نشود، ضربات سهمگین تری از آن خواهیم خورد.
🔰آنها چگونه روایت می سازند؟ #اخبار مهمترند یا #روایت_ها؟ روایت ها چگونه غالب می شوند؟! آنها چه روایت هایی برای ما ساخته اند که در پس ذهنمان جا گرفته اند؟
🔰برخلاف تصور برخی، رسانه حرفه ای، هیچ خبر یا تصویر و فریمی را بی هدف تولید نمی کند. آنها ابتدا یک روایت را می سازند. که شاید اصلا در هیچ خبر و تحلیلی، مستقیما آن روایت را به شما نگویند. مثلا اتاق فکر بی بی سی تصمیم می گیرد یکی از مهمترین پاشنه های راهبردی ایران را هدف بگیرد: #مقاومت. روایت می سازد: «مقاومت بی فایده است، همه باید در نظام جهانی مدنظر امریکا هضم شوید.» و بعد بر اساس این روایت هزاران خبر و تحلیل می سازد یا میگوید، مستندهای تاریخی می سازد، کمپینهای اجتماعی و رسانه ای به راه می اندازد، حتی در سطوح خرد در فلان کانال پرطرفدار طنز شعر و انیمیشن منتشر می شود.
🔰یا روایت می سازد «جمهوری اسلامی ناکارآمد و رو به شکست و نابودی ست» مرتبا در بخش های خبری اخبار سیاه و ناامید کننده و تحقیر آمیز نمایش می دهند و این باور را به مخاطب قالب می کنند که «ایران دیگر جای زندگی نیست»، «هیچ امیدی به حل مشکلات نیست»، «علت مشکلات سیاست های تنش زای نظام و ارتباط نداشتن با آمریکاست»؛ اینکه ایران در انزوا قرار دارد و با وجود تحریم ها سرنوشت محتوم ملت ایران بیچارگی روزافزون است...
🔰اینکه کشورهای کمتر توسعه یافته دیگر دنیا به خاطر برقراری مناسبات با آمریکا روز به روز در حال پیشرفتند؛ اینکه ما با تسلیم نشدن در برابر غرب به سمت #ونزوئلا و #کره_شمالی شدن پیش می رویم؛ اینکه نفوذ منطقه ای هزینه ساز بوده و عامل رنج مردم ایران است؛ #موشکی و #هسته_ای بدون صرفه اقتصادی و سبب توسعه نامتوازن است...انکار و تحقیر نقاط قوت و بزرگنمایی و تکرار گوبلزی نقاط ضعف واقعی یا موهوم.
ادامه دارد...
#میهمان_داریم
در خدمت استاد حوزه و دانشگاه در مباحث سیاسی ایران و جهان
# جناب_استاد_معلمی
هستیم با موضوع :
تبیین فرمایشات رهبر انقلاب در روز عید قربان و پرسش و پاسخ
السلام علیک یا علی بن محمد ایهاالهادی النقی(ع)
التواضع اَن تعطی الناس ما تُحِبُّ ان تُعطاهُ.
🌸امام علی النقی الهادی - علیه السلام - می فرماید: فروتنی آن است که با مردم چنان رفتار کنی که دوست داری با تو چنان باشند.
📗الکافی، ج۲، ص۱۲۴
سالروز ولادت بزرگ مفسر قرآن، هدایت گر، اسوه تقوا حضرت امام هادی علیه السلام مبارک.
شناسایی و انهدام شبکه اخلالگر بازار ارز توسط وزارت اطلاعات
اطلاعیه وزارت اطلاعات:
🔹یک شبکه متخلف ارزی که با اغفال برخی افراد و سوء استفاده از کارت های بازرگانی آنان، حدود یک میلیارد یورو ارز حاصل از صادرات مربوطه را در اختیار گرفته و در موارد غیر مجاز مصرف و منجر به اتلاف سرمایه ارزی کشور شده شناسایی و با هماهنگی دستگاه قضایی، اعضای اصلی شبکه و تعدادی از مرتبطین شبکه مذکور در استان خراسان رضوی بازداشت شدند.
🔹با وجود گستردگی تخلفات و بررسی اسناد توقیفی، تحقیقات تکمیلی ادامه داشته و احتمال افزایش قابل ملاحظه ارقام تخلفات ارزی شبکه را که در کل کشور فعالیت می کردند متصور می سازد.