eitaa logo
سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
217 دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1.1هزار فایل
اللهم عجل لولیک الفرج
مشاهده در ایتا
دانلود
▪️وقتی «سپاه، حزب الله لبنان، حشدالشعبی عراق و انصارالله یمن» را «تروریست» می خوانند، انتظار دارید که فرزند مشروع خودشان «داعش» را «دولت اسلامی و یا پیکارجو» صدا نزنند و بهترین امکانات و تجهیزات از جمله لندکروزهای آخرین مدل را برایشان ارسال نکنند؟!
🔺سردار شریف : سپاه سپر بلای حوادث کشور است/ افزیش قدرت نظام  با مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو  🔹هجمه های سراسیمه و متراکم دشمن برای درهم شکستن اقتدار و منزلت اجتماعی سپاه است.این که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برآمده از بطن مردم انقلابی و صاحبان این کشور است، واقعیتی انکارناپذیر است.سپاه در طول سال ها، بیشترین شهید و مجروح را تقدیم این انقلاب کرده و بیشترین رنج و مشقت را متحمل شده است ؛ همواره از سوی دشمنان به شدت مورد هجمه قرار گرفته  و باور دارد  تا این انقلاب زنده و پویاست، دشمنی آنان ادامه خواهد داشت. 🔹سپاه و بسیج هرگز راه را گم نمی کنند، به شک و تردید نمی رسند، گام هایشان نمی لرزد و با اطمینان و نیت پاک در راه حفظ ارزش های انقلاب اسلامی گام بر می دارند.دشمنان انقلاب اسلامی در هیچ شرایطی بیکار نمی نشینند و دائم در حال توطئه هستند و هرگز از مبارزه با جریان حق خسته نمی شوند.صرف نظر از اینکه دشمنان به چه می اندیشند و چه می گویند  سپاه سپر بلای حوادث کشور است. 
🔴حمله سایبری به شرکت کشتی‌رانی آمریکا 🔹رسانه‌های آمریکایی از حمله سایبری به بزرگترین شرکت کشتی‌رانی ماساچوست خبر داده‌اند. این حمله در شرایطی انجام شده که حمله سایبری گسترده به زیرساخت‌های یک شرکت توزیع گوشت، موجب گرانی گوشت قرمز در آمریکا شده است. 🔹پیش از این نیز، شرکت خط لوله «کلونیال پایپ لاین» آمریکا مورد حمله سایبری قرار گرفت و سیستم انتقال سوخت به ایالات شرقی این کشور فلج شد.
🔴سعید محمد: ۸ سال به اسم خصوصی‌سازی اختصاص‌‌سازی کردند 🔹محمد، در اجتماع حامیان رئیسی در تبریز: به اسم خصوصی‌سازی آمدند اختصاص‌سازی کردند چوب حراج زدند به اموال و دارایی مردم و آنها را به اطرافیان خودشان و یکسری آدم‌های خاص واگذار کردند. امروز کشور ما دچار مشکل تحریم و آمریکا نیست مشکل کشور ما بی‌عملی، بدعملی و دیرعملی و عدم توجه مسئولان به مردم و نگاه بالا به پایین و نگاه لیبرالی بوده است. 🔹مراقب باشید کد غلط به شما ندهند. همه مشکلات را گردن تحریم می‌اندازند و می‌گویند ما بلد نیستیم این کد غلط است مگر تحریم چقدر از این مشکلات را ایجاد کرده آیا این سو تدبیرها را می‌شود به گردن تحریم انداخت قطعا اینطور نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید ابراهیم رییسی: دو فرزند دارم که هر دو داخل ایران هستند من نه ویلا دارم نه حساب بانکی نه سهام فقط حساب حقوقم
🔺ژنرال اسرائیلی: نیروی هوایی ارتش در تحقق اهدافش در غزه ناکام ماند 🔹ژنرال "اهارون لیبران" اذعان کرد که نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی در تحقق اهداف خود در جنگ اخیر در غزه ناکام ماند. 🔹لیبران در مقاله‌ای در روزنامه "اسرائیل الیوم" عنوان کرد که هرچند در جنگ اخیر نتایجی مساوی حاصل شد، اما سخت است که بتوان گفت نیروی هوایی در این جنگ پیروز شد. 🔹وی عنوان کرد که ادامه بمباران هوایی غزه یک سوال راهبردی را مطرح می‌کند و آن اینکه آیا صرف بمباران هوایی برای تحقق اهداف اصلی کفایت می‌کند؟!
🌎امتحان شیعیان در آخرالزمان ✍امام‌صادق(علیه السلام)، درباره شدت فتنه های زمان غیبت می‌فرمایند: «وَ اللَّهِ لَتُمَحَّصُن؛و اللَّهِ لَتُمَیَّزُنَّ؛ و اللَّهِ لَتُغَرْبَلُنَّ؛حتَّى لَا یَبْقَى مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَر...» «به خدا سوگند شما خالص میشوید. به خدا سوگند شما از یکدیگر_جدا می‌شوید.به خدا سوگند شما غربال خواهید شد. تا اینکه از شما شیعیان باقی نمیماند جز گروه بسیار کم و نادر. دراین میان کسانی نجات خواهندیافت که: خود را در زمان غیبت به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیک و نزدیک‌تر کنند؛ خود را از رذایل‌اخلاقی پاک کنند و به صفات حسنه نیکو گردانند. شناخت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دعای فراوان برای فرج ایشان، تنها راه نجات در این دوران پر از فتنه است.» 📚منبع: بحارالانوار، ج۵، صفحه٢١۶ 💠: @momenane313🌷
●➼‌┅═❧═┅┅───┄ 🔻 🔻 🔰در زمان غیبت امام زمان(علیه السلام) ✔️چشم و گوشتان به ولی‌فقیه باشد تا ببینید از آن کانون فرماندهی چه دستوری صادر می‌شود. 🌹 🌹 🌹 ❣ ‌‌ ●➼‌┅═❧═┅┅───┄
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی سرباز اسرائیلی سکوتش را می‌شکند اسرائیل از درون در حال فروپاشی است و به زودی شاهد تغییرات اساسی در منطقه خواهیم بود. فروپاشی اسرائیل نزدیک است...
✨‏با شعار امید و تدبیر آمدند، اما مردم را با بی‌تدبیری‌هایشان ناامید کردند. کارنامه گذشته تجلی تدبیر است و برنامه آینده او نوید امید می‌دهد. _جبراییلی
20.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 📽 مناظره رسایی و روحانی درباره مذاکره پاسخ حمید رسایی به مواضع امروز حسن روحانی در هيأت دولت
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️از خدمات کم نظیر سید ابراهیم در آستان قدس چه میدانید؟ ❌ببینید پیشرفت و سازندگی های چشمگیر به همراه شفاف سازی های گسترده در اموال آستان 🎥بخشی از اولین مستند انتخاباتی سید ابراهیم