🚨کدام تحقیر از این بالاتر که پدر خانوادهای به من نامه بنویسد دوماه است گوشت به خانه نبردهام؟معیشت که نباشد دین و اخلاق هم نیست
✍️ رهبر انقلاب: کدام نقض کرامت انسانی بالاتر از این که پدر خانوادهای، در جامعهای که در آن همهچیز هم هست، نتواند اوّلیات زندگی فرزندان خودش را تأمین کند؟! کدام تحقیر از این بالاتر؟!صبح تا شب کار کند، آخرش به من یا به آن مسؤول دیگر نامه بنویسد که من دو ماه است به خانهام گوشت نبردهام!
وقتی کسانی در جامعه با استفاده از فرصتهای نامشروع توانستهاند برای خودشان آلاف و الوف و زندگیهای تجمّلی فراهم کنند، وقتی طبقاتی در جامعه هستند که برایشان پول خرج کردن هیچ اهمیتی ندارد، جمع کثیری از مردم که در بین آنها عناصر نظامی و کارمندان دولت و معلمان و روستاییان و مردم مناطق محروم و مناطق جنوب هستند، نتوانند نان و پنیر بچههایشان را فراهم کنند، کدام شکستن شخصیّت و شرف انسانی از این بالاتر است؟!
بله، مسأله معیشت قطعاً در اولویّت اوّل است. معیشت که نبود، دین هم نیست؛ اخلاق هم نیست؛ حفظ عصمت و عفت هم نیست؛ امید هم نیست.۱۳۷۹/۳/۲٩
🔰 از نقش آفرینی مردم تا دولت تحول آفرین
✍️رهبر انقلاب: وظایف و اولویت های رییس جمهور منتخب سیزدهم در قبال مردم و کشور چیست؟ مهمترین مولفه در نظامهای سیاسی مردم سالار، مشارکت مردم در انتخابات و تاثیری است کـه تصمیم جمعی مردم در ترسیم آینده سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور دارد: « در همه دنیا، انتخابات پرشور، مظهر زنده بودن و حضور بااراده و عزم راسخ یک ملت در عرصههاست» .
۱۳۹۰/۱۲/۱۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهید حاج #قاسم_سلیمانی: نگین انگشتر من از شیشههای حرم حضرت امام رضا (ع) است که از انفجار(۳۰خرداد۷۳) بهجای مانده...
▪️انتشار به مناسبت شهادت زائران حرم رضوی به دست ایادی آمریکا در عاشورای سال ۱۳۷۳
🔴صادق زیباکلام: 2.5میلیون رای همتی، تیر خلاص به شقیقه اصلاحطلبان بود
🔹رهبری اصلاحات اگرچه با تأخیر، اما تمامقد به حمایت از آقای همتی برخاست. یکی پس از دیگری چهرههای اصلاحطلب از شخص آقای خاتمی گرفته تا جناب کروبی، غلامحسین کرباسچی، حسین مرعشی تا چهرههای روشنفکری همچون دکتر عبدالکریم سروش و استاد مصطفی ملکیان مردم را به شرکت در انتخابات و رأی به آقای همتی دعوت کردند.
🔹اما هیچیک از آن حمایتها و دعوتها نتوانست یخی را آب کند. دوونیم میلیون رأی برای آقای همتی در حقیقت تیر خلاصی در شقیقه اصلاحطلبان بعد از ۲۴ سال حیات سیاسیشان بود. در بدبینانهترین حالت دستکم 10 میلیون و در خوشبینانهترین حالت حتی رفتن به دور دوم را اصلاحطلبان برای نامزدشان پیشبینی کرده بودند؛ اما شکست آنان بهمراتب سنگینتر از دیگران بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پشت پرده ماجرای رفع تحریمهای کرونایی درست بعد از تولید انبوه واکسن ایرانی
⭕️ آیا بازم پای آقازادههای مظلوم و دلال وسطه یا ماجرا چیزی فراتر از این حرفهاست؟!
درباره میزان مشارکت در انتخابات
✍️ محمد قربانی مقدم
▫️بحث درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات زیاد است. در این میان عواملی مانند مشکلات اقتصادی چندسال اخیر، کرونا، هجمه گسترده و بی سابقه رسانه های معاند برعلیه انتخابات و البته ضعف عملکرد دولت در برگزاری انتخابات به عنوان مهمترین دلایل کاهش مشارکت مردم در انتخابات ذکر می شود.
این البته غلط نیست، اما نکتهی مهمتر اینکه، میزان مشارکت، نه فقط در کشور ما بلکه در اغلب کشورها، همواره نوسان زیادی دارد. به تعبیر دیگر کاهش میزان مشارکت در این دوره اگرچه ناراحت کننده است، اما نگران کننده نیست. هم به این دلیل که مشارکت حدود 50 درصد برای نظام (آن هم به توجه به عوامل فوق الذکر) قابل قبول است و هم به این دلیل که قبلاً نیز این میزان مشارکت در دوره ششم ریاست جمهوری ثب شده بود (که بررسی علل آن نیز خالی از لطف نخواهد بود) اما در دوره های بعد میزان مشارکت تا حدود 85 درصد (دوره دهم) بالا رفت.
همانطور که گذشت، این نوسان مخصوص کشور ما هم نیست. مثلاً در امریکا میزان مشارکت از 75 درصد به 47 درصد (و در انتخابات پارلمانی حتی به 41 درصد) رسیده اما مجددا تا بیش از 66 درصد (انتخابات اخیر) افزایش پیدا کرده است. (تصویر فوق)
خلاصهی منظور اینکه هرچند در این دوره مشارکت مردم از سطح انتظار پایین تر بود، اما امید می رود که با حل مشکلات و پیروزی های ملت در عرصه بین الملل، در دوره های بعدی، میزان مشارکت به مقدار مطلوب افزایش پیدا کند.
رهبرانقلاب خرداد 92:
👈این موقعیت های ظاهری و این عناوین و ریاست و مدیریت و اعتبارمردمی میگذرد
آنچه که برای ما و شما می ماند عمل ما است
رهبرانقلاب خرداد 1400:
👈 فرصت خدمتگزاری به کشور و ملت را قدر بدانید و انگیزههای خدائی را همواره مدّ نظر داشته باشید.
امیرالمومنین علی (علیهالسلام): «فرصت مانند ابر از افق زندگی میگذرد، مواقعی که فرصتهای خیری پیش میآید غنیمت بشمارید و از آنها استفاده کنید»
به مناسبت حضور بی نظیر و پرشور مردم شهرستان فلاورجان و بسیجیان سلحشور در انتخابات 1400
https://basijnews.ir/fa/news/9352347
آقای وحید حقانیان! این حرکت خسارتبار را ترک کنید
🔹ساعاتی پس از انتشار نتایج رسمی انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰، متنی با عنوان «بیانیه دکتر سید وحید حقانیان از مسوولان نهاد رهبری» در بعضی رسانههای یک جریان سیاسی خاص در کشور منتشر و موجب تعجب صاحبنظران و تحلیلگران و دلسوزان جبهه انقلاب شد.
🔹جناب آقای وحید حقانیان در این متن خود که انتساب عنوان «بیانیه» به آن توسط این رسانهها نیز فینفسه عجیب و معنادار بود، تحلیلی راجع به انتخابات ریاستجمهوری و رفتار نامزدها مطرح تقریر کرده بود که صرفنظر از پرداختن به جزییات این تحلیل و صحیح و غیرصحیح بودن آن، درباره کلیات این اقدام آقای حقانیان میتوان نکات ذیل را مطرح کرد:
🔸۱- برادر عزیز، جناب آقای حقانیان! جنابعالی عضوی از دفتر رهبر معظم انقلاب هستید و همچنانکه بیش از ما واقفید، شأن این دفتر به واسطهی انتساب به شخصیت بینظیری مانند آیتالله العظمی خامنه ای به لحاظ حقیقی و همچنین رهبری معظم انقلاب اسلامی به لحاظ حقوقی، بسیار والا و منحصربهفرد است. به طور طبیعی افرادی که مسئولیتهای حقوقی مهمی در حد معاونت در این دفتر دارند، باید صرفنظر از تمام تمایلات و تحلیلها و علاقمندیهای خود، در یک نسبت معقول با شأن دفتر عمل کنند و از ورود به مسائلی که نیازی به آن نیست و یا میتواند دفتر رهبر معظم انقلاب را در معرض آسیبهای بیجهت قرار دهد خودداری کنند.
🔹همچنانکه امام صادق(ع) میفرمایند «کونوا لنا زیناً و لا تکونو علینا شینا»، شیعیان باید زینت ائمه باشند و رعایت این گفتار دربارهی فردی که معاونت دفتر رهبر معظم انقلاب را برعهده دارد در نسبت با این دفتر بسیار ضروری است.
🔸۲- جناب آقای حقانیان! غیر از آسیبی که ممکن است از قِبَل این دست اقدامات به دفتر رهبر معظم انقلاب وارد شود و آن را در مظان سوءتفاهمها قرار دهد، پرسش مهم دیگر این است که نگارش چنین بیانیهای و انتشار دادن آن در رسانه عمومی با ماموریت جایگاه مهم و متعالی چون معاونت ویژه دفتر رهبر معظم انقلاب چه «تناسب»ی دارد؟
🔹داشتن جایگاه معاونت در دفتر رهبر معظم انقلاب خود افتخار رشکبرانگیز و بزرگی است و خدمات بسیاری توسط جنابعالی در این جایگاه مبذول شده و خواهد شد، امّا حتماً تایید میفرمایید که انتشار بیانیه در تحلیل رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری جزو ماموریتهای این معاونت نیست و به همین دلیل مبادرت به آن میتواند به مثابه یک اقدام ناصواب، و به حق قابل نقد باشد.
🔸۳- همانگونه که مطلعید مقام معظم رهبری همواره به این مسئله تاکید کردهاند که شخصیتهای نظام باید از اتخاذ مواضعی که موجب سوءاستفاده دشمن میشود و برای هجمه به نظام میتواند بهانه ایجاد کند پرهیز کنند. ورود جنابعالی به عرصه رسانه فی نفسه برای دفتر معظم له آسیبزاست چرا که هرگونه موضع شما در نزد بدخواهان نظام به مثابه یک بیانیه برای انتساب به دفتر و شخص مقام معظم رهبری محسوب میشود.
🔹البته جنابعالی به عنوان یک شخص حقیقی این حق را دارید که در عرصه سیاسی کنشگری کنید و یا تحلیلهای خود را منتشر کنید و حتی با رسانهها گفتگو کنید، اما این در شرایطی است که اعلام نمایید از دفتر معظم له خارج شدهاید و دیگر در آنجا مسئولیتی ندارید.
🔸4- جناب آقای حقانیان! حتماً مشاهده کردهاید که پس از انتشار این بیانیه چطور برخی خنّاسان و مغرضان با سوءاستفاده از مفاد تحلیل شخصی شما، علیه دفتر رهبری و رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی عقدهگشایی کرده و تلاش کردند انتقام مشارکت معنادار مردم در انتخابات، پیروزی نماینده جریان انقلابی و شکست پروژه تحریم را با طرح اتهام مهندسی انتخابات از مردم و رهبر معظم انقلاب اسلامی بگیرند.
🔹بنابراین شایسته است ضمن ترک این رویه خسارتبار هرچه سریعتر درباره این شبههافکنیها روشنگری کرده و از ساحت رهبر معظم انقلاب اسلامی و دفتر ایشان صیانت فرمایید.
tn.ai/2524878
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یهودیان آنوسی چه کسانی هستند؟
معصومه ابتکار نفوذی به ظاهر مسلمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یک کارشناس حوزه مسکن: بانکهای خصوصی سرداران جبهه سوداگری مسکن هستند!
👈 افشین پروینپور (کارشناس مسکن) : بانکهای خصوصی سردمدار و سرداران جبهه سوداگری در بخش مسکن و افزایش قیمت خانه هستند، بزرگترین مراکزی که در بازار مسکن اختلاف ایجاد میکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این کلیپ را ببینید و بازنشر کنید تا همه ببینند!
حتی جمع و تفریق ساده هم در اعلام آرا توسط وزیر رعایت نشده!
خودتان قضاوت کنید
✅ #داود_مدرسی_یان:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رونمایی از واکسن کرونای تولید دانشگاه علوم پزشکی سپاه در چند روز آینده
🔹سرلشگر باقری: واکسن وزارت دفاع در مرحلهی دوم آزمایشات بالینی است و واکسن دانشگاه علوم پزشکی سپاه هم در چند روز آینده رونمایی میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️اجرای سند ٢٠٣٠ همچنان ادامه دارد...
◽️اخیراً کتابی با نام 'سلامت در سال ٢٠١۵' در کشورمان چاپ و نشر پیدا کرده است که این کتاب بخش سومِ (سلامت) سند توسعه پایدار (٢٠٣٠) است و دارای محتوای ضلالت آمیز می باشد.
◾️در فیلم فوق، آیت الله مکارم شیرازی در دیدار و گفت و گو با آقای دکتر نمکی، وزیر بهداشت، با تذکری قاطع و مستدل از ایشان خواستند تا چرایی چاپ و نشر این مضامین ضلالت آمیز و ضد دینی را پیگیری و بررسی کنند.
#نشرحداکثری
❌ در یاسوج چه خبر است؟‼️
🔻رسانه های خارجی منتقد نظام جمهوری اسلامی در روزهای اخیر انعکاس اخبار درگیری هایی که شهر یاسوج به وقوع پیوسته را در دستور کار خود قرار داده اند و مطالبشان به ذهن مخاطب به گونه ای القا می شود که تنش های اخیر را سیاسی و امنیتی جلوه گر نمایند.
🔹اما واقعیت صحنه مغایرت کاملی با آنچه که آنان مخابره کرده اند داشته و مشکلات اخیر به وجود آمده به هیچ وجه اعتراضات سیاسی به نظام مستقر نیست.
🔹ریشه درگیری های به اختلاف دو طایفه تیرتاجی و تامرادی بر می گردد؛ طایفه تامرادی متعلق به بویراحمد سفلی بوده و تیرتاجی بویراحمد علیا.
🔹 به همین سبب از گذشته رقابتی بین این دو طایفه وجود داشته و در انتخابات اخیر نیز سرباز کرده است و نیروهای نظامی - امنیتی هم به جهت حفظ سلامت شهروندان و مصون نگاه داشتن ایشان از گزند دعوای قبیله گی به ماجرا وارد شده اند.
🔹 فارغ از محق بودن هر کدام از دوطرف درگیری، به نظر می رسد به لحاظ جامعه شناختی این آسیب در انتخابات های گذشته نیز در استان کهگیلویه و بویراحمد و بسیاری از مناطق دیگر که فرهنگ سیاسی پاروشیال ( محدود ) در آنجا حاکم است ، وجود داشته و باید مورد بررسی قرار گیرد.
🔹در چنین مناطقی چسبندگی های فامیلی و قبیله گی بسیار قوی بوده و احساسات قومی به شدت بر اذهان شهروندان حاکمیت دارد و گذار از سنت به مدرنیته در آنجا هنوز به طور کامل انجام نشده است.
🔹پس هویت های قومی و قبیله گی حرف اول را می زند و پس از بروز هر اختلافی اعم از مالی ، اجتماعی ، سیاسی و ... بلافاصله صف بندی های گسترده طایفه گی ایجاد می شود که بعضا تبعات خونینی را نیز در پی داشته است.
🖌 تقوی_نیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ | امام خامنهای:
✍️خدای متعال در قرآن دربارهی بیعت با پیغمبر میفرماید: لَقَد رَضِیَ اللهُ عَنِ المُؤمِنینَ اِذ یُبایِعونَکَ تَحتَ الشَّجَرَةِ فَعَلِمَ ما فی قُلوبِهِم فَاَنزَلَ السَّکینَةَ عَلَیهِم؛ ای پیامبر ما! آنهایی که با تو بیعت کردند -خدای متعال میدانست که در دلهای اینها چیست- این بیعت با آن انگیزهی صادقانه موجب میشود که خدای متعال سکینه و آرامش را بر دلهای آنها نازل کند.
شما امروز وقتی با انقلاب بیعت میکنید و بیعتتان را تازه میکنید و تجدید میکنید، با پیغمبر بیعت کردید. آنکسی که امروز با امام خمینی بیعت میکند، با پیغمبر بیعت کرده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎥 #کلیپ
🌀 موضوع: لحظهی تماشایی ورود حاج قاسم به داخل ضریح مطهر
🍃🌻🍃
#ایران_قوی
#دهه_کرامت
#ثامن
🇮🇷🌸
📌 مأمور امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک در راه تهران
🔹وزارت امور خارجه انگلیس، روز گذشته، با انتشار بیانیهای اعلام کرد که «سایمون شرکلیف» بهعنوان سفیر جدید این کشور در ایران معرفیشده است.
🔸شرکلیف نامی آشنا در میان محافل دیپلماتیک در تهران است، زیرا او بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۳ دبیر دوم سفارت بریتانیا در تهران بوده است. در آن دوران انگلیسیها دولت اصلاحات را به سر میز مذاکره آورده و با گرفتن امتیاز در مذاکرات سعدآباد درنهایت با گرای آمریکاییها پرونده هستهای ایران را به شورای امنیت سازمان ملل فرستادند.
🔹سفیر جدید انگلیس در ایران پیش از آنکه سابقه دیپلماتیک داشته باشد، یک مأمور امنیتی کارکشته است که سابقه مدیریت در بخش امنیت ملی وزارت امور خارجه بریتانیا را در کارنامه دارد.
🔸سایمون شرکلیف فارغالتحصیل دانشگاه کمبریج است که در یمن، نیجریه، کابل، واشنگتن و بغداد نیز سابقه کار داشته است. وی همچنین مسئول بخش مبارزه با تروریسم وزارت خارجه بریتانیا در سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ بوده و بعدازآن هم بهعنوان معاون نمایندگی سفارت انگلیس در نیجریه فعالیت کرده است.
🔹نکته قابلتأمل آنکه دوره مأموریت شرکلیف در نیجریه نقطه اوج فعالیتهای گروه تروریستی بوکوحرام نیز محسوب میشود. در آن روزها این گروه شورشی-سلفی دست به کشتار و گروگانگیریهای سریالی در شهرهای مختلف کشور نیجریه میزند.
🔸آخرین مأموریت شرکلیف به مدت یک سال، از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ در یمن بوده است. در این تاریخ انگلیسیها برای اولین بار بهصورت مستقیم در موقعیت میدانی جنگ یمن حاضرشده و البته ضربات و خسارات شدیدی نیز از مقاومت خوردهاند. اخیراً یک منبع در وزارت دفاع دولت نجات ملی یمن در گزارش اعلام کرده است که بریتانیا در سال ۲۰۱۷ به شکل مستقیم در جنگ یمن نقش داشته و تجهیزات نظامی ائتلاف متجاوز سعودی را اداره کرده همچنین علاوه بر خدمات مستشاری در جبهههای شمالی بخش زیادی از انواع سلاحهای عربستان توسط انگلیسیها تأمینشده است.
🔹سایمون شرکلیف چهره امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک از سال ۱۹۹۸ به وزارت خارجه بریتانیا پیوسته است، او قرار است جای سفیر پرحاشیه رابرت مک ایر را بگیرد.
مک ایر دیماه سال ۱۳۹۸ در حاشیه یک تجمع سیاسی روبروی دانشگاه امیرکبیر در تهران بازداشت شد. مأموران امنیت ناجا سفیر انگلیس را در حالی بازداشت کردند که در حال فیلمبرداری در جمع تعدادی اغتشاشگر بود.
⚠️حالا رفتن مک ایر و آمدن شرکلیف نشانهای از تحولات دیپلماتیک انگلیسیها پس از انتخابات در ایران است. به نظر میرسد انگلیسیها یک لابیست سیاسی را با یک تکنسین عملیات میدانی تعویض کردهاند. این تغییرات در رصد قرارگرفته و شعاع عملکرد در کنترل قرار دارد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔴 پیروزی امنیت بخش مردم در انتخابات
🔹مشارکت آگاهانه و بهنگام مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دستاوردها و آثار زیادی برای منافع ملی و امنیت ملی به همراه داشت که یکی از مهمترین آثار آن، امنیت بخشی و پیشگیری از توطئه بیثبات سازی ایرانِ پسا انتخابات بود.
🔹ماجرا از این قرار بود که از چند ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، برخی از سفارتخانههای غربی-عربی در تهران به نیابت از آمریکا و اسرائیل، بیثبات سازی ایرانِ پسا انتخابات را تدارک دیده بودند. آنان با ۲۰۰ شبکه رسانهای و همسو کردن برخی جریانهای روسیاه داخلی و ضدانقلاب خارجه نشین، کاهش مشارکت مردم در انتخابات را با خط روانی تحریم، هدف گذاری کرده بودند تا از رهاورد کاهش مشارکت، اعتراض، اغتشاش و آشوب در ایران را اجرایی سازند. ایران ضعیف، غایت طرح سفارتخانههای غربی-عربی برای تحمیل خواستههایشان به جمهوری اسلامی بود.
🔹در چنین شرایطی که عوامل پیدا و پنهان اجرای انتخابات نیز با کارشکنی در فرآیند اخذ رای و حتی اعلام نتایج نهایی میزان مشارکت مردم در انتخابات، به تکمیل شدن پازل دشمنان کمک نمودند؛ مردم کار را تمام کردند و بار دیگر امنیت بخش ایران شدند. با این اوصاف باید به مردم حق داد که شادمان باشند و بر طبل شادانه بکوبند.
#مردم_آگاه
#ایران_قوی
🔴 درسآموزی از انتخابات
🔹چرا انتخابات سیزدهمین دورهی ریاست جمهوری درسآموز است؟ مهمترین درسهای انتخابات چیست؟
🔹انتخابات ایران در حالی برگزار شد که مردم و کشور همزمان با چند رویداد و موضوع مواجه بودند. ۱)اعمال و تداوم سیاست فشار حداکثری آمریکا ۲)ناکارآمدی غربگرایان در دولت روحانی ۳)جنگ روانی دشمنان و بدخواهان برای تحریم انتخابات و کاهش مشارکت ۴)همهگیری بیماری کرونا به ویژه در موج چهارم ۵)گلهمندی و دلخوری فراگیر مردم از وعدههای دروغ و عملینشده ۶)شرایط بد معیشتی با بالاترین نرخ تورم طی هفتاد و پنج سال اخیر ۷) اختلال در فرآیند اخذ رای در هنگام برگزاری انتخابات
🔹در چنین شرایطی آگاه بودن مردم از وضعیت و مشارکت پنجاه درصدی آنان در انتخابات، درس عظمت ملت ایران بود که آن را به رخ جهانیان کشاند. سیلی محکم مردم به دشمنان، ضدانقلاب خارجه نشین و بدخواهان داخلی که مترصد براندازی بودند؛ یکی از درسهای مهم انتخابات بود. اعتماد مردم همزمان به فرآیند انتخابات و جریان انقلابی، برای تغییر وضع موجود، درس دیگر انتخابات بود. انتخابات این درسآموزی را داشت که گفتمان انقلاب همچنان برای حل مشکلات در جامعه معتبر است. انتخابات اخیر نشان داد مشارکت بیش از آنکه به دو قطبی سازیهای کاذب و غلط و همچنین رقابت سیاسی در انتخابات ربط داشته باشد به رضایتمندی اجتماعی وابسته است. و البته درسهای دیگر...که باید روایت شوند تا در تاریخ افتخارات انقلاب و مردم ثبت و ضبط گردد.