🇮🇷🍃
🔴 ۲۱ تیرماه در مسجد#گوهرشاد چه گذشت؟
♦️تیرماه سال ۱۳۱۴ مردم مشهد در اعتراض به سیاستهای ضداسلامی رضاشاه لعنتاللهعلیه در مسجد گوهرشاد تجمع کردند. صبح روز بیست و یکم نیروهای نظامیِ حکومت پهلوی با حمله به مسجد، مردم را به رگبار بستند.
♦️سیدمحمدعلی شوشتری، نمایندهی مخصوص رضاشاه لعنتاللهعلیه در آستان قدس که خود شاهد این واقعه بوده در خاطراتش مینویسد:
شوفر سردار ساعد میگوید:
آنچه کشته بود را ما حمل کردیم و بردیم زیر باغ خونی؛ بالغ بر یک هزار و ششصد و هفتاد نفر بودند.
♦️مسئولین شهرداری نیز میگویند:
کامیون و اتومبیلهایی که جنازهها را حمل میکرد، شمرده یاداشت کردیم، تعداد ۵۶ کامیون بود که در اغلب این کامیونها صدای نالههای زخمیها هم شنیده میشد که التماس مینمودند:
"برای رضای خدا، ما زندهایم!"
📚 منبع:خاطرات سیاسی سیدمحمدعلی شوشتری(خفیهنویس رضاشاه)صفحه ۸۰ تا ۸۵
#حجاب
#شهادت
#مسجد_گوهرشاد
50.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آنچه درباره واگنرها و بلک واتر باید بدانید
985_14883882872365.mp3
26.67M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور. ۱۴۰۲/۴/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
#اجتماع_مردمی_عفاف_وحجاب
#مردم_عفیف
✨
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
🌺 فرارسیدن سالروز مباهله حضرت رسول اکرم(ص) با مسیحیان نجران ۲۴ ذیالحجه ۱۰ ق؛ و نزول آیه تطهیر مبارک باد 🌿
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
📝 وای به حال کسانی که اهلبیت علیهمالسلام و کلمات آنها را به دیدهی عظمت و بزرگی ننگرند، یا نفهمند که چه خبر است!
🔸 آیا امکان دارد تعشّق به قرآن پیدا کنیم و به اهلبیت علیهمالسلام پیدا نکنیم، یا به عکس؟!
📚 در محضر بهجت، ج٣، ص٢١١
┅┅┄
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️درآمدی بر موضوع حجاب و عفاف ( جهاد تبیین به مناسبت هفته عفاف و حجاب)
🟢قسمت چهارم
⏯مسئله پوشش بدن
_«لباس»وسیله ای برای پوشاندن بدن انسان و گونه ای از حجاب است که در تمام جوامع و همه ادیان به آن توجه شده است ؛در حالی که در جاهلیت مدرن غرب و سبک زندگی غربی «برهنگی»ارزش شده است و هر چه عریان تر باشد ،فرد متمدن تر است !!!
_به نقل از شهید مطهری ره ، گر برهنگی نشانه تمدن باشد ،باید حیوانات را از همه متمدن تر دانست.
_شکوفایی فطرت الهی انسان ،مشخصه تمدنی است که بر اساس تدین است و پوشیدگی بدن از نشانه های سبک زندگی متمدنانه است .
_در زندگی اجتماعی یکی از راه های موثر ارتباطی «زبان بدن»است که با حجاب ،به عنوان پرچم هویت کشور وجودمان ،به دیگران پیام حیا و عفت می دهیم تا روابط اجتماعی مان صبغه الهی بگیرد.
_🟢قران مجید در سوره اعراف آیه ۲۶در این زمینه می فرماید:«ای فرزند آدم ،ما بر شما لباسی فرو فرستادیم که شرمگاهتان را بپوشاند و مایه زیبایی باشد ؛ اما بهترین جامه ،لباس تقواست.
_نکات آیه فوق: ۱_داشتن حجاب و لباس برای بدن ،فطری است
۲_لباس ،زشتی ها را می پوشاند
۳_لباس،زینت است
۴_بهترین لباس ،تقواست
🟢قرآن مجید در سوره نور آیات ۳۰و ۳۱ برای تحقق این گونه حجاب ،به پوشیدن نوع خاصی از لباس دستور می دهد:«ای پیامبر ص به مردان مومن بگو ؛ چشم از نگاه حرام برگیرند و دامان خود را پاک نگه دارند.این برای آنان پاکیزه تر است ...نیز به زنان مومن بگو ؛ چشم را از حرام بر گیرند و دامان خود پاک نگه دارند و زینت خود را جز آنچه خود به خود پیداست ،اشکار نسازندو روسری های خود را بر سینه های خویش فرو اندازند ...»
_نکات مهم این آیات عبارتند از:۱_ حجاب هم برای زن و هم برای مرد است
۲_حجاب بدن ،برای حفظ پاکدامنی مرد و زن است
۳_حجاب با پوشاندن لباس و پوشاندن بدن محقق میشود
_امام صادق علیه السلام در روایتی می فرماید:تمامی آیاتی که در قرآن درباره حفظ فروج هست ،به معنای حفظ از زنا است ،به غیر از این آیه که منظور دران حفظ از نظر است.
_در آیه شریفه به پوشاندن فرج ( عورت و دامن ) امر شده است.و این موضوع ،بدون لباس و پوشش ( حجاب بدن)تحقق پذیر نیست.در ایه شریفه بیان شده،واژه خمار (به کسر خ )برای نوعی پوشش آمده که تفسیر نمونه این چنین آنرا توضیح داده است:
خمر( به ضمه خ )جمع خمار بر وزن حجاب در اصل به معنی پوشش است ؛ولی معمولا به چیزی گفته می شود که زنان با آن سر خود را میپوشانند.( روسری).
جیوب جمع جیب بر وزن غیب ،به معنای یقه پیراهن است که از آن تعبیر به گریبان میشود و گاه به قسمت بالای سینه به تناسب مجاورت با آن نیز اطلاق میشود.از این جمله استفاده می شود که زنان قبل از نزول آیه ،دامنه روسری خود را به شانه ها یا پشت سر می افکندند؛به طوری که گردن و کمی از سینه آنها نمایان می شده است
_قران دستور می دهد روسری خود را بر گریبان خود بیفکنند تا هم گردن و هم آن قسمت از سینه که بیرون است مستور گردد.
_بنابراین ،قران مجید در این آیه برای حجاب بدن ،پوششی به نام خمار را به کار برده است
_واژه جلباب نیز نوعی حجاب است: خداوند در سوره احزاب آیه ۵۹ می فرماید :«ای پیامبر به همسران و دخترانت و نیز به زنان مومنان بگو روسری ها و چادر هایشان را بر خود فرو افکنند...»
_علامه طباطبایی در تفسیر المیزان می نویسد :کلمه جلابیب جمع جلباب است و آن جامه ای است سرتاسری که تمامی بدن را می پوشاند و با روسری مخصوصی است که صورت و سر را را ساتر می شود .
_شهید مطهری ره در باره چیستی جلباب می فرماید :آنچه صحیح تر به نظر می رسد این است که در اصل لغت ،کلمه جلباب شامل هر جامه وسیع می شده است.ولی غالبا در مورد روسری هایی که از چارقد بزرگتر و از ردا کوچک تر بوده است ،بکار می رفته است.
_درباره ارتباط مفهوم جلباب با چادر در فرهنگ ایران اسلامی می توان گفت : جلباب در آیه شریفه به معنای پوشش گسترده و فراگیر تمام بدن است که بانوان ،به طور معمول خروج از خانه روی لباس های دیگر می پوشند که در زبان عربی از آن با عناوین ملحفه ،عبایه،ملایه،کسا,ردا و....یاد میشود و در زبان فارسی با نام چادر.بر اساس پژوهش های انجام شده ،بین جلباب قرآنی و چادر مشکی از نظر مفهوم ،اندازه ،کارکرد و حتی رنگ شباهت های بسیار نزدیکی وجود دارد
_بنابر این خمار و جلباب به معنی روسری های بلند و چادر ،دو نوع لباسی است که پوشش و حجاب ایجاد می کند و باعث حفظ حریم ،بین زنان و مردان میشود.
_قران مجید و روایات اهل سنت در خصوص پوشش بدن با لباس از دو بعد ایجابی و سلبی نام برده اند که در بعد ایجابی به خمار و جلباب اشاره می کنند و در بعد سلبی ،از پوشیدن برخی لباس ها نهی شده اند...
🖌 سهراب خلیلی
تیر ماه ۱۴۰۲
✅ ملاحظات روابط ایران و روسیه
✍دکتر محسن محمدی الموتی
🔸ششمین دور گفتگوهای راهبردی وزرای خارجه روسیه و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با صدور بیانیه ای که در قسمتی از آن به ادعای امارات در خصوص جزایر سه گانه ایرانی اشاره داشت، به کار خود پایان داد. این بخش از بیانیه باعث شد، سفیر روسیه به وزارت خارجه احضار و موضع این کشور در این باره از سوی مقامات کشورمان به شدت محکوم گردد.
🔸 از سوی دیگر این بیانیه باعث شد، برخی تحلیل گران سیاسی داخلی، دولت جمهوری اسلامی ایران را به شرق گرایی افراطی متهم نموده و با تکیه بر یک نوع روانشناسی منفی تاریخی، بر این موضوع که روسیه، ایران را به مهره ای برای باج خواهی از کشورهای منطقه تبدیل کرده تاکید نمایند.
در این باره، این سئوال مطرح می شود که بیانیه مشترک روسیه و شورای همکاری خلیج فارس در باب ادعای ارضی امارات را چگونه میتوان ارزیابی کرد؟ آیا تغییری اساسی در روابط ایران و روسیه رخ داده است؟
🔸واقعیت این است که روابط ایران و روسیه فراز و نشیب های زیادی را طی چند سال اخیر تجربه نموده است. در واقع برآیندی از موضوعات گوناگون موجود در روابط ایران و روسیه موجب شده تحلیل های خوش بینانه و بدبینانه ای در ارتباط با سطح روابط فی مابین دو کشور مطرح گردد. برخی کارشناسان به دلیل موضوعات مشترک به دو کشور به عنوان متحدینی راهبردی نگریسته و از روابط دو کشور در قالب اتحاد استراتژیک یاد می کنند.برخی دیگر با نگاه منفی و ابزار محور ،سطح شکننده و واگرایانه را در روابط دو کشور در نظر می گیرند. اما واقعیت این است که تحلیل روابط دو کشور ایران و روسیه طی سالهای گذشته به دلیل شرایط خاص حاکم بر دو کشور می بایست بر یک مبنای دقیق و سنجیده استوار گردد.
🔸از این منظر رهیافت سومی با نگاه واقع بینانه و منفعت محور می تواند در خصوص روابط ایران و روسیه مطرح گردد که منافع ملی را معیار سنجش سیاست خارجی می داند.بر این اساس، یکی از ویژگی های بارز رابطه بازیگران در صحنه سیاست بین الملل، نسبی بودن روابط است. این ویژگی ماهوی، پایه تنظیم اهداف و منافع هر کشور در تعیین رابطه دوستانه، خصمانه و یا بی طرفانه با سایر کشورها به شمار می رود.
🔸 بدیهی است ایران و روسیه به عنوان دو کشور در صحنه سیاست بین الملل نیز از این قاعده ماهوی مستنثنی نیستند. در واقع فراز و نشیب های روابط دو کشور طی چند سال اخیر را نیز باید در همین قاعده جستجو کرد که در مقاطع مختلف تاریخی، موجب نزدیکی و یا دوری دو طرف از یکدیگر شده است. از این منظر موضع اخیر روسیه را می توان در گزاره هایی چون جلب رضایت به منظورگرفتن امتیاز از کشورهای عرب منطقه در امور اقتصادی و سرمایه گذاری و پاسخ احتمالی به موضع ایران در به رسمیت نشناختن همه پرسی برگزار شده در سرزمین های کریمه، دونتسک،لوهانسک،خرسون و زاپروژیا در اوکراین تحلیل نمود نه به معنای تغییر اساسی در روابط ایران و روسیه.
🔸واقعیت این است که در مقایسه با سه دهه گذشته تحولی اساسی در اولویتهای منطقه ای سیاست خارجی روسیه در سند 2023 شامل خارج نزدیک، شمالگان، اوراسیا، آسیا و اقیانوسیه، جهان اسلام شکل گرفته است. تمرکز بر روابط با چین، هند، کشورهای آسه آن، کشورهای خاورمیانه و جهان اسلام که هر یک از جهات سیاسی و فرهنگی با غرب مشکلاتی دارند برای روسیه به عنوان فرصتی مهم در سیاست خارجی در نظر گرفته شدهاند.در این میان در سند 2023 سیاست خارجی روسیه برای جمهوری اسلامی ایران جایگاه مهمی لحاظ شده و دو مرتبه از جمهوری اسلامی ایران و حفظ و گسترش روابط با این کشور سخن به میان آمده است.
🔸از این منظر روسها می بایست مراقبت کنند تا با اقدامات نسنجیده ای نظیر این بیانیه،به روابط حسنه خود با جمهوری اسلامی ایران و تامین منا فع دو کشور خللی وارد نسازند. روابط میان ایران و روسیه در شرایط جدید می تواند از اهمیت بسیاری در تامین منافع دو جانبه و منطقه ای و همچنین تغییر آرایش قدرت در سطح بین المللی و تحول در ساختار آن برخوردار باشد. ایران و روسیه از ظرفیت ها و زمینه های همکاری همه جانبه و گسترش آن برخوردارند و در مسایل منطقه ای و جهانی بیش از گذشته از تفاهم برخوردارند.در این شرایط ارتقاء سطح تجارت دو کشور و راه اندازی کریدور شمال جنوب می تواند به پایداری بیشتر روابط دو کشور کمک نماید.تحقق این امور اساسی و مهم هوشیاری بیشتر طرف روسی را طلب می کند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
❇️ دو نگاه متفاوت در برقرای ارتباط با آفریقا
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
🔹اهمیت و ظرفیت قاره آفریقا
۲۱ کشور، تولید کننده نفت،
۳۰ درصد ذخایر معدنی،
۴۰ درصد طلای جهان،
۶۵ درصد از زمین های قابل کشت،
۱۲ د صد ذخائر نفت دنیا،
۸ درصد گاز طبیعی جهان
۱۲۰۰ میلیارد دلار تجارت اقتصادی،
۳ میلیارد دلار نیاز به خدمات درمانی،
۲ میلیارد دلار نیاز به توسعه کشاورزی،
امکان تبادل مالی خارج از سوئیفت.
http://irna.ir/xjMTbR
🔺 نگاه دولت دکتر رئیسی:
با توجه به ظرفیت های موجود در آفریقا، رئیس جمهور دکتر رئیسی، معتقد است؛ آفریقا ظرفیت های زیادی برای ارتباط و سرمایه گذاری دارد و از این جهت این قاره را در برنامه سفر خود قرار داد؟
🔺نگاه اصلاح طلبان و دولت حسن روحانی:
اصلاح طلبان و غربگرایان معتقدند؛ بدون آمریکا و غرب امکان توسعه و پیشرفت وجود ندارد.
و لذا برای عملی نمودن راهبرد خود، برجام را راه حل اساسی و نهایی برای حل مشکلات سیاسی و اقتصادی مطرح کردند و اقدامات لازم را در این خصوص به عمل آوردند.
ولی سوال اینست؛ آیا با امضای برجام و امتیاز دهی بی حد و حصر به غرب، مشکل آمریکا و غرب با جمهوری اسلامی حل و فصل شد و یا بقول آقای سیف رئیس بانک مرکزی حسن روحانی، "تقریبا هیچ چیز از اجرای برجام نصیب ایران نشده است"!
✍محمدعلی برزگر
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔵نگاهی دیگر به جریان مباهله
روز پنجشنبه ۲۲ تیر سال ۱۴۰۲مصادف با ۲۴ ذی الحجه سال ۱۴۴۴ روزمباهله است.
از اتفاقات این روز با عظمت، هر کس گوهری صید کرده و برداشتی دارد . اما به عقیده من روز 24 ذیحجه ، روزی است که مهمترین و بیشترین دلیل و سند بر اثبات امامت و جانشینی امام علی (ع) قابل برداشت است :
✅وقوع چند حادثه مهم:
1️⃣ سالروز بخشش انگشترتوسط امام علی(ع) در نماز ونزول آیه «ولایت» که در بخش «سوم » شرح داده شد .( إِنَّمَا وَلِیُّکُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ ) ( مائده /۵۵ )
2️⃣ سالروز نزول سوره «انسان» در شان پنج تن آل عبا (علیهم السلام) به شکل عام و در مورد امام علی (ع) به شکل خاص.( هَلْ أَتَىٰ عَلَى الْإِنْسَانِ حِينٌ مِنَ الدَّهْرِ..)( انسان/1)
3️⃣ سالروز نزول آیه تطهیربه عنوان سند معصومیت امام علی (ع) و سایر اهل بیت (علیه السلام)
( إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَیُطَهِّرَكُمْ تَطْهِیرًا )(احزاب /33)
4️⃣ سالروز صدور حدیث شریف کساء با آن مضامین عالی در جریان مباهله
5️⃣ سالروز حادثه مهم مباهله و نزول آیه «مباهله»( فَمَنْ حَآجَّکَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْاْ....)( آل عمران /61)
💥شرح مختصر #واقعه_مباهله
پیامبراسلام (ص)طی نامه ای، ساکنان مسیحی نجران را به آیین اسلام دعوت کرد. مردم نجران که حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند نمایندگان خود را به مدینه فرستادند و پیامبر(ص) آنان را به امر خدا به مباهله دعوت کرد. تا درحق هم نفرین کنند که هرکس نا حق باشد به عذاب الهی گرفتار شود.
در روز موعود ( 24 ذی الحجّه سال دهم هجری)،هیئت نمایندگان نجران، وقتی مشاهده کردند که به جای لشکر انبوه و ساز و برگ نظامی، پیامبراسلام(ص) با اطمینان خاطر و تنها با خانواده خود به محل مباهله حاضر شده اند، از مباهله خودداری کردند و به برحق بودن پیامبر اسلام (ص) اعتراف کردند.
🔴نکته مهم :
🌴معرفی جایگاه امام علی(ع) در جریان مباهله🌴
در آیه ای که به این مناسبت نازل شده، خداوند می فرماید، فرزندان، زنان و خودتان جمع شوید و در حق هم نفرین کنید.
پیامبر(ص) فقط #حسن (ع) و#حسین (ع) را به عنوان مصداق فرزندان و حضرت #فاطمه(س) را به عنوان تنها زن مصداق اهل بیت و علاوه بر #خودشان، #علی بن ابیطالب را هم به عنوان نفس پیغمبر، به همراه خویش می برند.
🔹رسول خدا(ص) با این اقدام جالب و معنی دارخود( البته به دستور خدا)، یکی بودن و غیر قابل تفکیک بودن امام علی و خودشان و جایگاه حضرت علی (ع) را به عنوان مولا و جانشین خویش به صراحت نشان دادند .
لذا می توان گفت روز #مباهله، یکی از #بزرگترین_اعیاد_ولایت_و_امامت است که متاسفانه مورد غفلت واقع شده است .
✍️دکتر امیر حمزه مهرابی
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
CQACAgQAAx0CWOL4xQACS_RksOIJ3b_R27AZ5L8f-ml5PbfsuAACAxIAAjdfgFF2DaCHiI1iQi8E.mp3
988.7K
🎧 #کلیپ_صوتی | معنی جهاد اکبر
✍رهبر انقلاب: جهاد اکبر جهاد با نفْس است. «جهاد با نفْس» یعنی چه؟ یعنی مبارزهی با احساسات درونی انسان؛ انسان در درون خود یک احساسی دارد، یک میلی دارد، یک توجّهی دارد، آن وقتی که مقتضیِ مبارزه است، با این مبارزه کند. [اگر] از این جهت هم نگاه کنیم، باز میبینیم پدران شهدا، مادران شهدا، همسران شهدا در درجهی اوّلِ جهادِ اکبرند؛ چرا؟ چون بر احساسات خودشان فائق آمدند. جوان اصرار دارد به میدان جنگ برود، موانعی سر راهش هست؛ مادر، با آن عشقی که به فرزند دارد، این موانع را برطرف میکند! این در حالات شهدای ما وجود دارد، ما دیدهایم اینها را. بنده مادران شهیدی را زیارت کردم که فرزند خودشان را خودشان دفن کرده بودند.
🇮🇷
#یادداشت
💢گردنه های پیش روی اجرای قانون پوشش
🔹مسئله پوشش به تبع مسئله زن از مسائل دامن دراز تاریخ آفرینش انسان است. این مسئله از گذشته های دور فراز و فرودهای زیادی از پوشش حداکثری تا برهنگی را در طول تاریخ تجربه کرده است.
🔺پس از بالا گرفتن تب مدرنیته و افزایش مطالبات به حق یا نیازسازی های صورت گرفته زنان، به کم پوششی بیشتر دامن زده شده است.
در این فضا تلاش برای پوشش و تلاش برای تصویب و اجرای قانون پوشش کاری بس سخت و سنگین است."فَلَا اقْتَحَمَ الْعَقَبَةَ؛ و او در آن گذرگاه سخت قدم ننهاد" "وَمَا أَدْرَاكَ مَا الْعَقَبَةُ؛
ﻭ ﺗﻮ ﭼﻪ میدﺍﻧﻲ ﺁﻥ ﮔﺮﺩﻧﻪ ﺳﺨﺖ ﭼﻴﺴﺖ ؟"
🔺غرض از نگارش مطلب، یادآوری سختی کار و احمز بودن( تندی، تیزی، سختی و سوزندگی) آن است تا اولا افضل بودن اقدامات هرچند کوچک بر اساس روایت «افضل الاعمال احمزها» مشخص شود، ثانیا در تصویب و اجرای این قانون نگاه همه جانبه ای به همه مسائل صورت گیرد.
برخی سختی های پیش روی اعمال قانون پوشش عبارت است از:
1⃣اقناع سازی نخبگان مخالف قانون پوشش
نخبگان مخالف اعتقادی و نظری و سیاسی حجاب و پوشش، در گروه های علمی و سیاسی و اجتماعی و .. هستند. اقناع این طیف برای تصویب و اجرای پوشش سخت است. در گذشته با نبود فضای مجازی مباحث علمی و نظری محصور در کتاب ها، حوزه های علمیه، دانشگاهها و برخی جلسات بود. با گسترش فضای مجازی هر فرد نخبه یا به ظاهر نخبه می تواند فرضیه خودش را در هر مسئله ای از جمله عدم لزوم حجاب در فضای مجازی بدون رصد نقدها و پاسخ ها بارگزاری کند. این فرضیه ها مستمسک گروهی برای رد کردن برخی قوانین شرعی از جمله پوشش و حجاب می شود.
2⃣ احساس اقلیت
تصویب و اجرای قانون پوشش کامل در جهان در حال حاضر منحصر به برخی کشورهای محدود است. حرکت بر خلاف این روند و جریان و نیرنگ بسیار بسیار بزرگ: "وَمَكَرُوا مَكْرًا كُبَّارًا
ﻭ [ ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺸﻮﺍﻳﺎﻥ ﮔﻤﺮﺍﻫﻲ ، ﺑﺮﺍﻱ ﮔﻤﺮﺍﻩ ﻧﮕﺎﻩ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺩم ] ﻧﻴﺮﻧﮕﻲ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﻪ ﻛﺎﺭ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ"
با توجه به ارتباطات گسترده میان کشورها امری دشوار است.
3⃣ تحول در گروه های مرجع
گسترش فضای مجازی و در دسترس بودن برخی هنرها، ذائقه نسل کنونی را تغییر داده است. در گذشته ای نه چندان دور، بزرگان، علما، مراجع، پدر و مادر و سنت ها آیینی و ملی هر کشوری مرجع مردم و جوانان بودند. این مرجعیت در حال حاضر تغییر و آدم های بیگانه با اعتقاد و علم، محبوب قلب نسل نو و ویترین رسانه ها شده اند. پدر معنوی نسل کنونی این چهرها هستند. برخی یا بیشتر این چهره ها اعتقاد یا التزامی به پوشش ندارند، بنابراین تغییر ذائقه نسل طرفدار این چهره ها و ویترین ها بسیار دشوار است
4⃣ویترین مادی چشم نواز برخی کشورها
نگاهی به برخی کشورهای مسلمان منطقه و جهان، به ظاهر تجربه موفقی در نگاه مخاطبان به نمایش می گذارد. از سویی شل پوششی و ضعف پوشش یا حتی نیمه عریانی و از سوی دیگر ادعای مسلمانی و و بزرگی و زیبایی مراکز و مساجد دینی و شلوغی این مراکز این ذهنیت را در ذهن برخی مخاطبان القا می کند که می شود میان هر دو یعنی بی حجابی و ادعای مسلمانی جمع کرد.
5⃣ مدیران بی انگیزه
عدم اعتقاد و باور مندی از سوی برخی مدیران و تفاوت رفتار و گفتار برخی مدیران با پوشش و رفتار خانواده نیز مزید بر سختی کار شده است. این عده از مدیران، انگیزه لازم برای تصویب یا اجرای چنین قوانینی ندارند.
✍ موسی_سلیمانی
🔖 #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #عفاف_حجاب
🇮🇷 #مهارتورم #رشد_تولید
🖇 #روشنگری #ثامن
بذارید یک محاسبه ریاضی بهتون بگم که اسیر توهمات کسی نشید:
کل طلای جهان (شامل سپرده های بانکی، ذخایر دولتی و مجموعه های شخصی) در حدود ۱۸۵ هزار تن هست پس اگر جایی دیدید یا کسی گفت مثلا معدن طلای تفتان ۵۰ میلیون تن طلا داره و با این اعداد برای شما حساب و کتاب کردند که سهم هر ایرانی چقدره و سرمایه داران زالو صفت دارند ایران رو غارت می کنند و... سریع بزنید تو دهانش و بگید اگر این حجم از طلا وجود خارجی داشت، الان طلا از پشکل بی ارزش تر بود!!!
اما واقعیت چی هست؟!
هنگامی که میگن ذخیره معدن طلای تفتان ۵۰ میلیون تن هست منظور خود طلای خالص نیست بلکه منظور ذخیره کانسنگ (کانی) طلا هست که عیار متوسطش به طور معمول ۵ پی پی ام یا ۵ گرم در تن هست.
به عبارتی اگر شما یک تن کانسنگ طلا رو استخراج، استحصال و فرآوری کنید در نهایت به شما ۵ گرم طلای عیار ۲۴ میده که از این ۵ گرم ۳ گرمش هزینه اس و ۲ گرمش سود.
پس اگر ذخیره کانسنگ طلا معدن تفتان ۵۰ میلیون تن با عیار ۵ پی پی ام است، ذخیره واقعی طلا این معدن برابر است با ۲۵۰ تن و نه ۵۰ میلیون تن!
نکته دیگری هم که باید بهش توجه کرد اینکه این ۲۵۰ تن طلا قرار نیست یک شبه استخراج و استحصال بشه که بیاریمشون داخل حساب و کتابامون بلکه در خوشبینانه ترین حالت استخراج و استحصال این ۲۵۰ تن حداقل ۱۰۰ سال زمان می بره که میشه گفت میزان استخراج سالیانه اش چیزی در حدود ۲.۵ تن طلا در سال خواهد بود.
.
♻️ شش پاسخ به شش اشکال مخالفان نهی از منکر
🔰 معمولا کسانی که حجاب را قبول ندارند و رعایت نمیکنند، زمانی که به ایشان تذکر میدهید، یکی از این موارد را در جواب شما خواهند گفت:
1⃣ میگویند: «موسی به دین خود، عیسی به دین خود».
⬅️ پاسخ: البته ما اگر بخواهیم طبق دین خودمان رفتار کنیم، که «امر به معروف و نهی از منکر» را واجب کرده، میبایست به شما تذکر بدهیم. اما شما می گویید کسی نباید دیگران را نسبت به کارهای دینیاش امر و نهی کند، درحالی که خودتان این کار را میکنید. شما میگویید «نهی از منکر» دخالت در کار دیگران است و کار درستی نیست، اما همین الان دارید ما را از تذکر دادن، نهی میکنید و در کار ما دخالت میکنید!
شاید برخی در جواب ما بگویند: «شما زمانی حق دارید به ما تذکر بدهید که ضرری به شما برسد، وگرنه این کار شما، دخالت در مسائل شخصی است. از بی حجابی ما ضرری به شما نمیرسد».
در جواب باید گفت: حتما بیحجابی شما که باعث تحریک دیگران میشود، برای بسیاری افراد جامعه ضرر دارد از جمله فروپاشی خانواده. جدا از این ضررهای اجتماعی که حتی در نتایج تحقیقات دانشمندان غربی هم آمده، باید گفت که نهی از منکر، دستور خدایی است که خالق ما و شماست، اما شما معتقدید که خدا، دستور خوبی نداده و در این مورد با خداوند، اختلاف نظر دارید! اما شما طبق تفکر خودتان رفتار نمی کنید.
2⃣ میگویند: «مگر دین اجباری است؟ لا اکراه فی الدین».
⬅️ پاسخ: این حرف، در مورد اصل پذیرش دین است. یعنی هیچکس را حتی با زور اسلحه، نمیتوان اجبار کرد که به دینی که ما اعتقاد داریم، ایمان بیاورد. ایمان، اعتقاد درونیِ فرد است که با اختبار خودش حاصل میشود. در غیر این صورت، او میتواند در ظاهر بگوید «ایمان آوردم»، ولی واقعا ایمان نیاورد. اگر «لا اکراه فی الدین» به این معنا باشد، پس فلسفه امر و نهی و واجب و حرام الهی چیست؟
قوانین بشری هم همینطور است، شما میتوانید به کشوری، وارد نشوید، اما اگر وارد شدید، مجبورید قوانین آن را رعایت کنید.
3⃣ میگویند: «چرا به اختلاسها و دزدیها اعتراض نمیکنید».
⬅️ پاسخ: دزدی و اختلاس منکر است، بیحجابی و عریانی هم منکر است. اما بستر تحقق بیحجابی، فضای علنی و بستر تحقق اختلاس و دزدی، محیط پنهان است. کسی علنی و آشکار و با اعلان عمومی اختلاس نمیکند. بله اگر همزمان اختلاس و کشف حجاب رخ دهد و شما اطلاع داشته باشید اما فقط به کشفحجاب اعتراض کنید، اشکال شما وارد است. مضافا که ممکن است عدهای به صورت تخصصی به اختلاسها و حفرههای قانونی این منکر اعتراض کنند و عدهای به کشفحجاب، آیا اقدام هر کدام مانع اقدام دیگری خواهد شد؟!
4⃣ میگویند: «این بیحجابی ما، در واقع اعتراض است، اعتراض به اختلاسها و بیعدالتیها».
⬅️ پاسخ: کسی که اختلاس کرده یا عدالت را رعایت نمیکند، یک کار ضددینی و خلاف اسلام انجام داده. آیا اسلام گفته بود برود دزدی و اختلاس کنید؟ اگر شما هم دستور دینی حجاب را کنار بگذارید، شبیه او شدهاید و در همان مسیر حرکت کردهاید. آیا این اعتراض است یا همراهی؟! مثل این است که من در اعتراض به کسی که مواد مخدر مصرف میکند، بگویم چون او مواد مخدر مصرف میکند، من هم در اعتراض به او سیگار میکشم!
5⃣ میگویند: «در شرایطی که وضعیت اقتصاد و گرانی، اینچنین است، شما نمی توانید به بی حجابی، اعتراض کنید. فقر، دینی باقی نمیگذارد. هر وقت وضعیت اقتصاد خوب شد، ما هم حجاب را رعایت میکنیم».
⬅️ پاسخ: اولا که معمولا هر چه به مناطق مرفهتر در شهرها نزدیک میشویم، روند کشف حجاب و عریانی بیشتر میشود. پس فقر، علت اصلی این منکر دینی و قانونی نیست. علاوه بر این، ریشه فقر در بخشی از جامعه، بیدینی بخش دیگر آن است. منکراتی مثل کم فروشی، کم کاری، خیانت، دست درازی به بیتالمال، اختلاس و سیاستهایی که به تقویت سرمایهداری زالو صفتانه میانجامد، از مصادیق بیدینی است نه دینداری.
6⃣ میگویند: «دیگر فایده ای ندارد، شما نمیتوانید وضعیت حجاب را به حالت سابق برگردانید».
⬅️ پاسخ: این نگاه محصول این نظریه است که اکثریت جامعه به ویژه خانمها با مسالهای به نام حجاب مخالفند. درحالی که در طول ماههای گذشته مشخص شد که اکثر بانوان با سیاست کشف حجاب همراه نیستند. بعد از غائله زن، زندگی، آزادی با اینکه تصور برخی سردمداران این جریان کشف حجاب اکثریت خانمهای جامعه بود، اما شاهد بودیم که این اتفاق برعکس افتاد. خصوصا بعد از اینکه مشخص شد که نزاع بر سر کشف حجاب سر نیست و انتهای این مسیر برهنگی، عریانی و از بین رفتن نهاد خانواده است. اینکه وضعیت حجاب به حالت قبل بر میگردد یا نه، وظیفه ما نیست، ما وظیفه داریم در کنار مطالبه اقدام قانونی بازدارنده از سوی نهادهای مسئول، اجرای امر به معروف و نهی از منکر زبانی را اجرا کنیم.
یادداشتهای حمید رسایی
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلاس_درس_دشمن_شناسی (۶۳)
#دکتر_گلشنی
#نفوذیهای_دانشگاهی
مسئواین مربوطه لطفا از خواب گران، بیدار شوند
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
🛑کشف و انهدام کارگاه تولید هروئین در منطقه گیلاوند
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند:
🔹یک کارگاه تولید هروئین صنعتی در دماوند کشف و منهدم شد.
🔹این کارگاه در یک ویلای نیمهکاره در منطقه گیلاوند شناسایی شد که با دستور قضایی و انجام اقدامات و بررسی های لازم پلیس، متهمین دستگیر شدند.
🔹طی این عملیات شناسایی و دستگیری، تعداد پنج نفر از عوامل تولیدکننده مواد مخدر صنعتی دستگیر و مقدار زیادی از این مواد خانمان سوز، از جمله 10 کیلوگرم مواد پیش ساز، یک کیلو گرم مورفین و 4 کیلوگرم هروئین مایع کشف شده است.
🔹متهمین در زمان عملیات دستگیری،درحال امحاء مقادیر زیادی از مواد مخدر تولید شده در این کارگاه بوده اند.
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
.
اعتراف شرکلیف
و حال و روز انگلیس
🔹سفیر انگلیس در تهران، ویدئویی در حال کباب درست کردن منتشر کرده و ضمنا نوشته مردم ایران عادت دارند جوجه کباب تهیه کنند و به سفر بروند.
🔹برخی می گویند این شیرین کاری، نوعی دیپلماسی عمومی برای نفوذ است. اما هر تحلیلی روی این کار سایمون شرکلیف بگذارید، او ناخواسته اعتراف می کند که شرایط در ایران، عادی است؛ با وجود تحریم های ظالمانه برای زمین زدن مردم و نقشه آشوب افکنی و بی ثبات کردن ایران.
🔹در خباثت انگلیس همین بس که آقای ظریف گفت ۲۰ ماه پس از برجام نمی توانیم یک حساب بانکی در لندن باز کنیم. ایران با وجود همه آن خباثت ها مقاومت کرد و اکنون، این انگلیس است که وضعیت بحران زده ای را سپری می کند. اندکی از خبر های بسیار را مرور کنید:
🔻سه دولت در انگلیس در اثر ناکارآمدی و در کمتر از یک سال، مجبور به استعفا شدند.
🔻هر ماه چند بار، معلمان و پزشکان و پرستاران انگلیسی اعتصاب می کنند.
🔻آمار ششمین اقتصاد بزرگ دنیا، از افزایش قابلتوجه میزان توزیع جیره غذای اضطراری و تشدید فقر در این کشور طی یک سال اخیر حکایت دارد.
🔻از هر ۵ خانوار در انگلیس، یک نفر در ماه ژانویه گذشته، وعده های غذایی خود را حذف کرده یا برای یک روز کامل غذا نخورده است. (گزارش بنیاد بین المللی غذا)؛
🔻برخی از زنان آسیبپذیر انگلیسی، به دلیل بحران هزینههای زندگی، مجبور به رابطه جنسی در برابر اجاره بها شده اند. (گاردین)؛
🔻 ۶۵۰۰ تجاوز در بیمارستانهای انگلیس ثبت شده. (دیلی میل)؛
🔻رشد قیمت برخی از مواد غذایی، هفت برابر سریعتر از افزایش دستمزدها بوده و بحران هزینهها، حتی بدتر هم میشود. (دیلی میرور: "یک کابوس زنده")
🔻گزارش چند ماه قبل بیبی سی: افزایش هزینههای زندگی. از هر پنج انگلیسی، یک نفر غذای تاریخ مصرف گذشته میخورد.
🔻گزارش روزنامه دیلی میل با عنوان «بازگشت به عصر تاریکی» و هشدار درباره احتمال اعلام برنامههای اضطراری از سوی دولت انگلیس در زمینه برق و گاز.
🔻شبکه سیانان: براساس گزارش دفتر آمار ملی انگلیس، بهای گاز طبیعی فقط در ماه جولای، ۹۶ درصد افزایش داشت.
🔻گاردین: انتظار میرود دولت، قبوض برق برای خانوارها را از رکورد ۱۹۷۱ پوند فعلی، به بیش از سه هزار پوند افزایش دهد و حتی افراد با درآمد متوسط را نیز در فقر و دست و پنجه نرم کردن بر سر غذا و سوخت فرو ببرد.
🔻مسئولان خدمات بهداشت ملی انگلیس، زمستان گذشته هشدار دادند که احتمالا میلیونها نفر در این کشور با فقر مواجه شوند و مجبور باشند بین وعده غذایی و یا گرم نگاه داشتن خانه در فصل سرما، یکی را انتخاب کنند.
🔻آمار ورشکستگی شرکتها در انگلیس، رکورد ۱۳ ساله را شکست. ظرف سهماهه آوریل تا ژوئن، ۵۶۲۹ شرکت اعلام ورشکستگی کردند. به گزارش دفتر آمار ملی (ONS)، از هر ۱۰ شرکت، یک شرکت گفته که در معرض خطر ورشکستگی قرار دارد.
🔹آقای شرکلیف باید ممنون و خوشحال باشد که می تواند در ایران کباب بخورد و مجبور نیست مانند خیلی از انگلیسی ها، غذای تاریخ مصرف گذشته بخورد، یا در زندگی کابوس وار (انتخاب میان غذا و تامین سوخت زمستانی) دست و پا بزند.
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ آیا برجام با نظر رهبر معظم انقلاب امضا شد؟
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️چرا ما باید حجاب اجباری داشته باشیم ؟
⏯آیه «....لا اکراه فی الدین ...» را زیاد خوانده و شنیده و دیده آید.اما معنای که عامه مردم از این آیه استنباط می کنند،دقیق و واقعی نیست!از این آیه فقدان اجبار و اکراه در پذیرش دین برداشت میشود! اما وقتی کسی وارد یک دین میشود ،رعایت قوانین آن برای او لازم است و نمیتواند بخشی نگر باشد یعنی بخشی از دین را انتخاب کرده و بخشی دیگر را رها کند...
_از طرف دیگر احکام اسلامی دو جنبه دارند :جنبه فردی و جنبه اجتماعی.
_حجاب هم مانند دیگر واجبات دینی بر همه مسلمانان واجب است ؛اما اجباری در اجرای آن در حوزه فردی وجود ندارد.برای نمونه اگر کسی در خانه خود یا مهمانی خصوصی ،در جلوی نامحرم حجاب نداشته باشد ،گناه کرده است ،اما کسی از او بازخواست نمیکند ؛مانند کسی که واجب مهمی را مانند نماز ترک کند!
_اما در جایی که امور جنبه اجتماعی پیدا میکند وضع فرق میکند ؛ زیرا کارها و افعال ما فقط به خود ما مربوط نمیشود و بر روی دیگران و جامعه هم اثر میگذارد!!!
_به همین دلیل در همه کشورها قوانین اجباری برای پوشش وجود داشته و دارد،فقط مسئله این است که مقدار این پوشش تفاوت می کند؛ چرا که پوشش هر فرد در اجتماع و کوچه و خیابان و...روی دیگران هم اثر میگذارد...
_ بنابراین چیزی به نام حجاب اجباری وجود ندارد!!!و آنچه در بخش اجتماعی مطرح است ،پوشش الزامی است که در همه کشورها وجود دارد و طبیعتاً در کشور ما با اکثریت جمعیت مسلمان ،مبنای این قانون پوشش ،قوانین اسلامی هستند...
_از سویی ما در حوزه پوشش هم در این کشورها با یک قوانین ویژه روبرو هستیم.با اینکه در حوزه فردی خود بابت هر پوشیدنی آراد هستند ولی در مراکز عمومی مانند دانشگاه و خیابان و...ملزم به رعایت ضوابط عمومی هستند.
_برای نمونه دانشجویان ملزم به رعایت قوانینی در حوزه ضوابط پوششی با عنوان «student dress code»هستند،که به اطلاع دانشجویان و دانش آموزان می رسد.مثلادر دانشگاه آکسفورد قوانین ذیل برای دانشجویان لازم الاجرا است : الف:هیچ دانشجویی اجازه پوشیدن لباس تنگ و خارج از عرف را ندارد؛ و دختران اجازه پوشیدن لباس کوتاه بالای زانو ،باز و بدون آستین را ندارند.
ب:پسران دانشجو نیز اجازه بلند کردن ریش و مدل های موی نامناسب را ندارند.
ج:تمام دانشجویان دختر و پسر موظف به انتخاب کت و شلوار یا کت و دامن بلند با پیراهن سفید هستند ؛ پسران باید از پاپیون یا کراوات مشکی و سفید و دختران از جوراب مشکی استفاده کنند.
🟢 نتیجه گیری
پس حوزه اجتماعی هر کشوری با حوزه فردی و خانوادگی آن متفاوت است.و آنچه ضوابط اجتماعی را مشخص می کند ،ارزش ها و هنجارهای عرفی ،شرعی و قانونی آن کشور است.
در جمهوری اسلامی ایران آنچه حجاب نامیده می شود بر اساس سه مولفه ( ارزش ها و هنجارهای عرفی و آموزه های شرعی و قانونی)است یعنی افزون بر دستور دینی و مسائل قانونی ،اگر به تاریخ ایران و آثار بجای مانده از دوره باستان تا کنون نگاه کنیم میبینیم که نخستین ساکنان آریایی زنان شان پوشیده بودند و پیراهن و شلوار های بلند به تن داشته اند( تخت جمشید و سنگ نوشته های آن موید این مطلب است)
_تاریخچه غرب نشان می دهد پوشش موجب تکریم زن و عدم پوشش منجر به تقلیل کرامت زن به مثابه کالای مصرفی و جنسی میشود.چنانچه در المپیک اخیر تیم ژیمناستیک زنان آلمان با لباسی در المپیک شرکت کردند که از مچ تا گردن را می پوشاند و آستین های تا زیر مچ دارد.در مواجهه با علت و چرایی این قضیه آلمانی ها گفتند قصدشان از انتخاب این لباس این بوده که با نگاه جنسیت زده به ورزش مقابله کرده و مانع از نگاه جنسیتی به زنان شوند...
🖌سهراب خلیلی
هفته گرامی داشت عفاف و حجاب
تیرماه ۱۴۰۲
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
💠 جلوی قانون اساسی نایستید
🔸 بر اساس اصل دهم قانون اساسی، " از آنجا که خانواده واحد بنیادی جامعه اسلامی است، همه قوانین و مقررات و برنامه ریزی های مربوط باید در جهت آسان کردن تشکیل خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی باشد. "
🔸این روزها از سوی برخی افراد، شاهد پیشنهاد موادی در مورد #حجاب و عفاف هستیم که در نهایت نه تنها ولنگاری موجود درجامعه را درمان نمی کند بلکه موجب گسترش بی بند و باری در جامعه می شود.
◀️ به عبارت دیگر، هم وضعیت نگران کننده فعلی، هم برخی پیشنهادهای سطحی در مورد مواد قانونی لایحه عفاف و حجاب در نهایت، تیشه به ریشه نهاد بنیادی خانواده می زند و این، ایستادن جلوی قانون اساسی است.
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
*هرکس ایران و ایرانی را دوست دارد، این متن را چندین بار بخواند و منتشر کند* 👇👇👇👇
✍️ *حدود یک ماه قبل، در سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران به تاجیکستان، در کمال تعجب کارخانه «پهباد سازی» ایران در تاجیکستان را افتتاح شد* .
ابتدا موضوع کمی عجیب بود؛ زیرا تاجیکستان در دولت روحانی به شدت از ایران فاصله گرفته و به دامان ترکیه افتاده بود و این چرخش یکبارهی تاجیکستان و به تبع آن ایران، بسیار عجیب بهنظر میرسید.
بعدا خبر رسید که یکی از مهمترین دلایل خروج آمریکا از افغانستان، برنامه چندوجهی طراحی شده در اتاقهای فکر صهیونیستی برای مقابله با نفوذ ایران بود؛ هرچند در این خروج، برای مهار چین و روسیه هم برنامه داشتند؛ اما هدف اصلی، فلج کردن ایران بود.
ماجرا از این قرار بود که آمریکا با طالبان، در پشت پرده به توافق رسیده بود که به راحتی افغانستان را تحویل آنها دهد؛ به شرطی که طالبان در مرزهای شمالی با جمهوریهای استقلالیافته - مخصوصا تاجیکستان که حدود هزار کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد- یک گروه تروریستی به نام «جنگجویان بدخشان» بوجود آورد که هدف اصلی آنها حمله به مرزهای وسیع تاجیکستان و ناامن کردن آن باشد.
به این ترتیب، سرمایهگذاری ششصد میلیارد دلاری چین برای احیای جاده ابریشم از طریق خشکی، به شکست میانجامید.
با احیاء جاده ابریشم، ایران محور مرکزی ترانزیت کالا از چین و هند و روسیه به آسیای جنوب غربی و اروپا میشد و این یعنی تا چند سال آینده ایران به عنوان «قلب جهان» (هارتلند)، در معادلات جهانی جایگاهی مییافت که کوچکترین ناآرامی در آنجا، اقتصاد دنیا را تحت تاثیر قرار میداد.
نفع این قرارداد برای ایران، به حدی بود که میزان درآمد ایران از #ترانزیت_کالا، به تنهایی به چندین برابر پول نفت میرسید و این یعنی، نظم نوین جهانی بر پایه هژمونی ایران و هم پیمانان منطقهای آن!
متاسفانه رسانههای داخلی اصلا این حقایق میدانی را برای مردم تبیین نکردند و حتی رسانههای منتسب به جبهه انقلاب، در این بین، به شدت در زمین حریف بازی کردند.
اگر خاطرتان باشد تا قبل از سفر سردار باقری به تاجیکستان، طالبان چند بار، سربازان مرزی و روستاهای تاجیکستان را به دستور آمریکا مورد هدف قرار داد؛ اما خوشبختانه صادرات اولین نمونه پهبادهای تجسسی و تهاجمی ایران، آرزوهای سیاستمداران آمریکایی را به خاکستر تبدیل کرد.
در همین زمینه، در ماههای گذشته دو سفر به شدت مهم و تاثیرگذار به کشور انجام شد:
سفر وزیر دفاع چین و نیز رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه به ایران.
اگر رسانهها فقط دستاوردها و قراردادهای منعقده -تا آن بخش که محرمانه نیست- را درست به اطلاع مردم رسانده بودند، این بزرگترین عامل اتحاد و ایجاد امید در بین مردم میشد؛ اما به هرحال این روشنگری صورت نگرفت.
به غیر از این موارد، عضویت ایران در پیمان «شانگهای» و عضویت در «بریکس»، خود شاهکارهای اقتصادی بودند که آثار آن بعدها نمایان میشود.
همچنین رسانههای فشل داخلی، از قرارداد بیست ساله «ونزوئلا» با ایران حرفی نزدند؛ در حالیکه ایران امروز به واسطه صادرات گاز مایع به ونزوئلا توانسته، برای اولین بار در تاریخ، بسیار بیشتر از قطر از میدان گازی مشترک برداشت کند که قبلا به خاطر تحریم و نداشتن مشتری نمیتوانست.
مادورو #برای_همیشه ایران را در سود پالایشگاههای ونزوئلا سهیم کرد؛ زیرا تحریم آمریکا، منجر به تعطیلی آنها شده بود و هیچ کشوری حاضر نمیشد پالایشگاههای آنها را راهاندازی کند و آنها در تولید بنزین خودشان هم دچار مشکل بودند.
خوشبختانه ایران با این کار، از حدود دو سال آینده، سالی فقط پانزده میلیارد دلار، از پالایشگاههای ونزوئلا درآمد خواهد داشت و این غیر از واگذاری معادنی هست که ایران در آنجا به بهره برداری میرساند و در نصف سود آن شریک میشود!
غیر از این، کشور ونزوئلا در این کم آبی جهانی، یکی از پرآبترین کشورهای دنیاست؛ بهطوری که سی و پنج میلیون هکتار زمین مرغوب با آب فراوان برای کشت دارد؛ اما بهخاطر نداشتن تکنولوژی و دستگاههای کشاورزی، فقط از ده میلیون هکتار آن استفاده میکند و بیست و پنج میلیون هکتار آن، دست نخورده باقی مانده است که در قرارداد بیست ساله با ایران، قرار شد آن زمینها برای کاشت گندم و کالاهای استراتژیک کشاورزی، در اختیار ما قرار گیرد.
#⃣ #جهاد_تبیین
قابل توجه فرماندهان پایگاها، بسیجیان و هادیان سیاسی
🔷نشست بصیرتی ثامن
موضوع :
معضلات اقتصادی کشور
استاددکتر عبدالمحمدکاشیان
دکترای اقتصاداز دانشگاه امام صادق(ع) تهران تخصص اقتصاداسلامی-اقتصادمالی عضوهیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه سمنان مدیرنوآوری مرکز نو آوری وایده پردازی علم انسانی اسلامی استان سمنان
زمان:
۲۵ تیر ماه ساعت ۲۰:۳۰
لینگ ورود در روبیکا
https://rubika.ir/mhtavasamenfalavarjan
محتوا ثامن ناحیه مقاومت بسیح شهرستان فلاورجان
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
🔹مظفرالدینشاه قاجار، در سال ۱۲۸۴ یعنی ۶۰ سال قبل از تشکیل کشوری به نام امارات، به سفیر انگلیس پیغام داده:
«جزایر ابوموسی و تنب، ملک مطلق ایران است و ما به هیچوجه از حق خود کوتاه نخواهیم آمد.»
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
🔴بازگشت ایران به جایگاه چهارمی تولید نفت در اوپک
♦️جدیدترین گزارش اوپک نشان میدهد ایران با تولید ۲ میلیون و ۷۵۴ هزار بشکه نفت در خرداد جایگاه چهارمی تولید در اوپک را از کویت بعد از یک سال و ۷ ماه پس گرفته است.
♦️درحال حاضر عربستان با تولید ۹ میلیون و ۹۹۸ هزار بشکه در روز، عراق با تولید ۴ میلیون و ۱۸۱ هزار بشکه در روز و امارات با ۲ میلیون و ۸۹۴ هزار بشکه در روز، ۳ کشور بزرگ تولیدکنندۀ نفت اوپک به شمار میروند.
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
🟢 برخی اعضای کمیسیون فرهنگی، مانع تسریع در تصویب لایحه حجاب؟!!
🔹 پس از ارسال لایحه عفاف و حجاب توسط دولت به مجلس، کمیته بررسی و تدوین لایحه عفاف و حجاب در مجلس زیر نظر رئیس مجلس شکل گرفت که در این کمیته نماینده های مرکز پژوهش های مجلس، دولت، قوه قضاوئیه، کمیسیون قضائی و فرهنگی و برخی دیگر از دستگاههای مرتبط با موضوع حضور داشته و با برگزاری جلسات متعدد با متخصصین و کارشناسان حوزوی و دانشگاهی، لایحه عفاف و حجاب را به بیش از 60 ماده با در نظر گرفتن ابعاد دیگر موضوع عفاف و حجاب نهایی کرده است.
🔹 برخی از موارد درج شده در این لایحه که میتوان به آن اشاره کرد مانند:
▪️ممنوعیت صداوسیما از برجستهسازی و تبلیغ مروجان بی حجابی یا افرادی که سبک زندگی آنها مغایر فرهنگ حجاب است.
▪️محکومیت مروج سازمانیافته بیحجابی یا بدپوششی به 150 تا 280 میلیون تومان جریمه نقدی و 15 تا 25 سال حبس
▪️الزام وزارت صمت به حمایت صرفا از واحدهای تولیدیمروج پوشش اسلامی و فاخر
▪️برگزاری کارگاههای آموزشی عفاف و حجاب و پوشش جهت اصناف پیش از اعطای مجوز فعالیت
▪️تخصیص یارانه برای ارزانسازی دسترسی به پوشاک اسلامی - ایرانی و چادر
▪️کاهش مالیات تا سی درصد برای مراکز تجاری و تولیدی و خدماتی مروج پوشش و حجاب
▪️مقابله با هنجارشکنی و عادیسازی رفتارهای خلاف عفت در فضای مجازی توسط سلبریتی ها
▪️محکومیت زن کشف حجاب سر کرده به جزای نقدی 6 تا 24 میلیون تومان و بار دوم به جزای 24 تا 50 میلیون تومان
▪️دستگیری افراد برهنه یا نیمه برهنه در انظار عمومی و جریمه به مبلغ 100 تا 150 میلیون تومان یا 5 تا 10 سال حبس
🔹 و ... که نشان از تکامل لایحه و پرداختن به ابعاد مختلف عفاف و حجاب و همچنین جریمه های سنگین تر و بازدارنده تر از گذشته است.
🔻 اما خبرها حاکی است که برخی از نمایندگان، بخصوص برخی از اعضا #کمیسیون_فرهنگی در روند تصویب و اجرایی شدن آن ایجاد اختلال و مانع تراشی میکنند!!!!!!! امروز آقای قالیباف نیز به این افراد هشدار داد که بر حذف ابعاد فرهنگی لایحه در کمیسیون اصرار نکنند و اجازه دهند لایحه سریعتر به نتیجه برسد.
🔻 امروز کمیسیون قضائی مجلس در جلسه خود میبایست این لایحه را تصویب کند تا پس از اعلام وصول توسط هیئت رئیسه به صحن علنی مجلس برای تصویب نهایی ارسال شود اما برخی نمایندگان که قبلا مجلس و رئیس مجلس را متهم می کردند که روند کندی را دنبال می کند یا قصد رسیدگی به لایحه را ندارد، امروز که با عزم وی مواجه شدهاند،با بهانه کاهش دادن مبالغ جریمه ها، عدم ارجاع پرونده ها به دادگاه ها، تقویت گشت ارشاد در بازداشت های میدانی و ... در حال مانع تراشی در نهایی شدن و تصویب آن هستند!!!!
✅ حال، سوال این است که هدف این افراد از مانع تراشی در تصویب لایحه چیست؟!!!! با اینکه در رسانه ها مدام مصاحبه میکنند و خواهان تسریع در تصویب لایحه هستند؟!!!! آیا پای انگیزه های انتخاباتی در میان است؟!!! آیا پای منازعاتِ شخصی و جریانی در میان است؟