🔴 بعد از هفت سال به خودکفایی رسیدیم !
🔹حتما دستگاه های اسکنر بدنی که در مبادی ورودی و خروجی فرودگاه ها و اماکن حساس امنیتی و دولتی وجود دارند را دیده اید . بیش از این نیاز کشور به این دستگاه از طریق واردات و با هزینه های بسیار بالا تامین میشد و فقط یه کشور آلمان ، چین و آمریکا فناوری تولید آن را داشتند . اما حالا جمعی از محققان دانشکده مهندسی برق دانشگاه شریف پس از هفت سال موفق شده اند نمونه کامل تر و دقیق تر آن را بومی سازی کنند تا ایران در این زمینه خودکفا باشد .
🔹دستگاه اسکنر بدن با استفاده از امواج میلیمتری با توان بسیار پایین بدون هیچ گونه ضرری برای انسان امکان کشف اشیا ممنوعه مخفی در زیر لباس را فراهم میسازد.این دستگاه دانش بنیان اشیاء مخفی فلزی و غیرفلزی را با زاویه ۳۰۰ درجه تشخیص می دهد و پس از ورود فرد به دستگاه، عملیات اسکن در ۳ ثانیه انجام شده و حدود ۳ ثانیه بعد توسط یک سامانه هوش مصنوعی بسیار پیشرفته محل شیء مخفی (در صورت وجود) به طور دقیق مشخص میشود.
🔹بعد از حملات یازده سپتامبر مشخص شد که دستگاه های فلزیاب مستقر در فرودگاه ها دچار نقص اساسی هستند چون برخی سلاح های غیرفلزی را میشد از آنها عبور داد برای همین جهان به سمت تولید دستگاه های کامل اسکنر بدن رفت و امروز ایران نیز در این فناوری خودکفاست.
هدایت شده از پایگاه مهدیه بوستان
بسم الله
بیست و دومین جلسه از سلسله جلسات هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال کشور
سخنران: استاد گرامی جناب آقای حمید باقری
کارشناس ارشد مسائل سیاسی
پژوهشگر جریان شناسی سیاسی در ایران
موضوع جلسه:جریان شناسی جنبش دانشجویی قبل و بعد از انقلاب باتکیه بر جنبش عدالتخواه دانشجویی
تاریخ: جمعه ۸ بهمن ساعت ۲۰:۳۰
جلسه در کانال تحلیل صوتی روبیکا:
https://rubika.ir/tahlil_samen
معاونت سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان
🔰 اولویت سیاست خارجی؛ نکته ها و شبهات
📝 یدالله جوانی
💠 در ماههای اخیر تلاش جریان غرب، محور اصلاحاتـاعتدال و فرقه انحراف سیاهنمایی در خصوص همکاریهای راهبردی و جامع ایران با دو کشور چین و روسیه بوده و با یک ژست دلسوزانه برای استقلال و منافع ملی، رویکرد و جهتگیری در سیاست خارجی به سمت شرق را اقدامی برخلاف اصل سیاست «نه شرقی، نه غربی» اعلام میدارد! شفافسازی منطق اولویتها در سیاست خارجی، به بسیاری از سؤالات، شبهات و ابهامات مطرح در خصوص این سفر و همچنین تقویت رابطه با کشور چین از طریق انعقاد قرارداد ۲۵ سال همکاریهای راهبردی پاسخ میدهد.
1⃣ _ این القائات و فضاسازیها که در آستانه سفر دکتر رئیسی به روسیه و همچنین همزمان با انجام این سفر به اوج خود رسید، در حالی صورت میگیرد که اولاً، شعار «نه شرقی نه غربی»، نفیکننده رابطه با شرق یا غرب نیست.
2⃣ _ ثانیاً این شعار ناظر به این بود که مردم ایران در مقطع مبارزات برای به پیروزی رساندن انقلاب خود در سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ با صراحت اعلام کردند آن حکومت و نظام سیاسی که با انقلاب میخواهند آن را در ایران مستقر کنند؛ «جمهوری اسلامی» است و نظام جمهوری اسلامی به لحاظ ماهیت، ماهیت نظامهای شرقی و غربی را ندارد. در واقع شعار «نه شرقیـ نه غربی» نفی الگوگیری از ماهیت نظامهای سوسیالیستی و لیبرالیستی در ایران پساانقلاب است.
3⃣ _ ثالثاً اکنون با فروپاشی بلوک شرق و به موزه تاریخ سپرده شدن سوسیالیسم از یکسو، و در بستر احتضار و جان کندن نظامهای لیبرالیستی از دیگر سو، در شرایط کنونی شرق و غرب ایدئولوژیک مانند گذشته وجود خارجی ندارد.
✅بنابراین کسانی که این روزها، سفر دکتر رئیسی به روسیه برای دستیابی به قرارداد همکاریهای ۲۰ ساله یا انعقاد قرارداد همکاریهای ۲۵ ساله با چین را در تعارض با شعار «نه شرقیـ نه غربی» اعلام میدارند، حرفشان غیر منطقی و صرفاً با اغراض و انگیزههای سیاسی این مواضع را اتخاذ میکنند. برای اثبات این رویکرد غیر منطقی و صرفاً سیاسی این جماعت، همین یک دلیل کفایت میکند که آنها در این سالها برای جلب رضایت آمریکا و اروپا، حاضر شدند از تمامی اصول، ارزشها و حتی قدرت علمی و قدرت نظامی و نفوذ منطقهای ایران بگذرند!
✅ اما نکته مهم و اصلی منطق تعیین اولویتها در سیاست خارجی جمهوری اسلامی است. هر کشوری اگر بخواهد منافع ملی و در رأس آن امنیت ملی خود را حفظ کند و اهدافش را پیش ببرد، اولویت را باید به همسایگان و کشورهای منطقه خود بدهد. کشور ایران یک کشور آسیایی و با موقعیت راهبردی در غرب آسیاست. بسیار روشن است که پیشرفت ایران در حوزههای گوناگون و تأمین منافع ملی و در صدر این منافع تأمین امنیت ملی، در گرو باز شدن ژئوپلیتیک ایران در منطقه و آسیاست. آنچه این روزها تحت عنوان «نگاه به شرق» مطرح است، در واقع یک ترجیح عقلانی و یک انتخاب درست در راستای تأمین منافع ملی است. البته بسیار طبیعی است که این رویکرد درست در سیاست خارجی را غرب و غربگرایان برنتابند و علیه آن جوسازی کنند.
#ثامن
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷
❇️ صبح صادق ۱۰۳۴ منتشر شد:
🔺بازهم سپاه مرهم درد مردم شد
🔺اولویت سیاست خارجی
🔺جاماندگلن در عصر قجر
🔺چرا سازش با غرب به پیشرفت اقتصادی منجر نمی شود
🔺اتحاد شرق
🔺فصل جدید
🔗 ادامه مطلب در لینک زیر👇
https://basirat.ir/fa/news/335750
🌐 انصارالله و تغییر در معادلات منطقه
📝 محمدرضا فرهادی
✅ روزنامه انگلیسی دیلی میل در گزارشی پیرامون حمله انقلابیون یمن به ابوظبی نوشته «حملات نیروهای یمنی به امارات، چهره این کشور بهعنوان "دهکده امن" را در هم شکسته و مرحله جدید خطرناکی را در ارتباط با جنگ یمن رقم زده است». البته پیش از این هم شبکه عبری زبان "کان" نوشته بود که «یکی از سناریوهایی که اسرائیلیها نگران آن هستند، حملات پهپادی و موشکی یمن است». لذا در این زمینه چند نکته تحلیل باید مد نظر قرار گیرد:
1⃣ - این حمله را میتوان آغاز تغییر راهبردی جنگ در یمن بر اساس وسعت جغرافیایی و اهداف ژئوپلیتیک دانست. تاکنون امارات خود را بهعنوان دهکده امن منطقه معرفی میکرد و خود را از تبعات و هزینههای میدانی جنگ یمن دور نگه میداشت؛ اما اکنون کشورهای ائتلاف عربی همگی در معرض حملات آینده یمنیها هستند.
2⃣ - در سطح منطقهای، امروزه نیروهای یمنی به یک قدرت برتر آفندی تبدیل شدهاند. بسیاری از منافع و منابع بازیگران منطقهای میتواند در تیررس اهداف آتی آنان باشد. این از یک منظر منجر به افزایش قدرت بازدارندگی انصارالله در معادلات آتی منطقهای میشود؛ یعنی هر بازیگری اجازه مشارکت و حمله به یمن را به خود نخواهد داد و از سویی دیگر منجر به کاهش نقش کشورهای ائتلاف در جنگ یمن و خالی شدن بیشازپیش دست سعودی در ائتلافسازی علیه ملت مقاوم یمن خواهد شد.
3⃣ - انصارالله در ابعاد مختلفی از توان نظامی، نقش تغییردهنده مناسبات منطقهای و حتی بینالمللی را دارد. امروزه انصارالله در سه عرصه مهم از حیث توان نظامی دارای قدرت برتر است؛ قدرت پهپادی؛ قدرت موشکی؛ قدرت دریایی که نمود آن در آینده بیشتر مشاهده خواهد شد. بر اساس این مؤلفهها و گزارهها، معادلات جدیدی در منطقه در حال رخ دادن است و در آینده این مؤلفهها تعیینکننده جنگ یمن و نظم نوین منطقهای خواهد بود.
#ثامن
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 فانوس ۳۲ | بسته بصیرت افزایی سیاسی
🔻بسته بصیرت افزایی سیاسی "فانوس" به رصد تحولات ایران و جهان می پردازد و به سوالات و شبهات شما در خصوص مسائل روز پاسخ می دهد. این سی و دومین شماره از فانوس است که منتشر میشود.
🔗 دریافت با کیفیت بالاتر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/335758
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
*یکی از منبریها پس از یک سخنرانی رفت منزل عارف بزرگ شیخ رجبعلی خیاط*
*به محض ورود شیخ با یک نگاه تندی به او نگاه کرد*
*شیخ گفت میخواهی پرونده اعمالت را ببینی؟*
*اون فرد واعظ ومنبری گفت بله*
*شیخ تصرفی کرد وبا دست خود پرونده اش را نشانش داد*
*دید الی ما شاءالله جرم وجنایت وقتل ودشمنی با دین و.... در پرونده اعمالش هست*
*از شدت ناراحتی غش کرد*
*وقتی سرحال شد گفت یا شیخ این پرونده چیه ؟*
*من در عمرم یک سیلی به کسی نزده ام یک فحش نداده ام کوچکترین ظلمی نکردم فقط نوکری اهل بیت را کردم*
*شیخ رجبعلی به او گفت چرا امروز در سخنرانیت از رضا شاه تجلیل کردی وگفتی عجب امنیتی ایجاد کرده است؟*
*با تجلیل از او در تمامگناهانش شریک شدی*
*بعد شیخ رجبعلی ادامه داد که رضا شاه دشمن دین ودیانت واهل بیت هست واگر کار خاصی هم انجام داده در جهت منافع خودش واربابانش بوده*
*تمجید تو یعنی تایید او وشراکت در تمام جنایتها ودشمنیهایش با دین واهل بیت*
📚 *کتاب کیمیای محبت - سرگذشت شیخ رجبعلی خیاط)*
هشدارباش:مواظب تأییدها وتمجید هایمان باشيم
🌸═❁❁═༅
گزارش روز
✅ سیاست جمهوری اسلامی در قبال عربستان
🔰 ایران و عربستان پس از گذراندن دورهای نسبتاً طولانی از قطع روابط دیپلماتیک، در ماههای اخیر چندین نشست را بهمنظور بهبود روابط برگزار کردهاند و درصدد هستند تا تنشهای بین دو کشور را کاهش دهند.
🔷️گزاره خبری:
1- حسین امیر عبدالهیان «وزیر امور خارجه کشورمان» در اختتامیه همایش ملی ایران و همسایگان گفت: «ما راه را برای عربستان سعودی باز گذاشتهایم و هر زمان عربستان سعودی تصمیم بگیرد روابط دیپلماتیک خود را با جمهوری اسلامی ایران به حالت طبیعی برگرداند، استقبال میکنیم». وی ادامه داد: «ما خرسندیم که سه دیپلمات ما از چند روز پیش در جده مستقر شدند و فعالیت خودشان را در سازمان همکاری اسلامی از سر گرفتند».
2- عباس مقتدایی «نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس» نیز با اشاره به مذاکرات ایران و عربستان برای ازسرگیری روابط، گفت: «با توجه به گزارشاتی که به کمیسیون واصل شده، روند مذاکرات ایران و عربستان رو به رشد است؛ اما نتایج آن بهگونهای خواهد بود که همه کشورهای منطقه از آن منتفع خواهند شد و کشورهای محور مقاومت تقویت خواهند شد».
گزاره تحلیلی: باوجود نگاه تعاملی جمهوری اسلامی نسبت به روابط با عربستان، همچنان سؤال اصلی افکار عمومی داخل کشور این است که، سیاست جمهوری اسلامی در قبال عربستان سعودی چیست؟ این نگاه بیش از آنکه از نحوه مواجهه نظام ایران با عربستان برآید، برآمد رفتارهای تنشزا و مخرب عربستان با ایران، شیعه و جبهه مقاومت در منطقه طی سالهای گذشته است. قطع روابط دیپلماتیک ایران و عربستان نیز مربوط به شرایط سالهای گذشته مانند دوران حمایت مالی از داعش، همراهی با سیاست فشار حداکثری ترامپ و ... بود. البته حمله گروهی از جوانان ایرانی به سفارت عربستان در تهران (که مقام معظم رهبری از آن بهعنوان «اتفاق بسیار بد و غلط» یاد کردند) نیز در افزایش تیرگی روابط مؤثر بود؛ اما امروزه شرایط تغییر کرده، سیاستهای عربستان بهصورت کلی در عراق و سوریه شکست خورده؛ داعش تقریباً نابود شده و روی کار آمدن «بایدن» و قدرت گرفتن دموکراتها شرایط را برای ریاض تغییر داده است؛ تعلیق فروش تسلیحات به ریاض، به جریان انداختن پرونده قتل جمال خاشقچی، پرونده ۱۱ سپتامبر و قطع ارتباط مستقیم بایدن با «محمد بنسلمان» و کاهش حضور آمریکا در منطقه، باعث شده است که مقامات عربستان در فکر تغییر مناسبات منطقهای خود باشند. از سویی دیگر، راهبردی که دولت رئیسی در حال پیگیری آن است، راهبرد روابط حداکثری و پایدار با همسایگان است. بدیهی است که کشور اسلامی عربستان با مرز دریایی مشترک با ایران، در رویکرد سیاست خارجی دولت جدید موردتوجه قرار گیرد. باوجود نگاه تعاملی ایران، همانطور که وزیر خارجه کشورمان گفته است، این عربستان است که باید تصمیم بگیرد و نسبت به سیاست ایران به جمعبندی مناسب برسد؛ اینکه از سیاستهای تنشزای منطقهای خود دست برداشته و رو به تعامل سازنده با ایران خواهد آورد یا همچنان بر ترویج و اشاعه تفکر تکفیری و برهم زننده امنیت منطقه و کشتار ملتهای مظلوم باقی خواهد ماند.
💠نکته پایانی: بیشک تغییر رفتار سعودیها، نتیجه استراتژی جمهوری اسلامی در خصوص مقاومت فعال است و امروزه اصلیترین پرونده مفتوح میان ایران و عربستان، موضوع کشتار مردم بیگناه یمن است و پایان جنگ یمن میتواند این پرونده را مختومه و روابط دو کشور را به حالت گذشته برگرداند.
✍ #فرهادکوچکزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ جالب سید محمد مرندی به مجری برنامه «هاردتاک» شبکه بیبیسی که از او پرسید، اگر برنامه هستهای شما صلح آمیز است، غنی سازی ۶۰ درصد برای چیست؟
🔴 پرداخت اقساط وام سایپا از جیب مردم!
🔹شرکت غیرمحترم سایپا زحمت کشیده و توسط شرکت های زیرمجموعه ی خودش، ۴۰ درصد از سهام خودش را خریده! یعنی ۱۲ هزار میلیارد تومان از نقدینگی خودش که باید صرف تولید بیشتر و افزایش کیفیت محصولاتش میکرده را برده توی بورس و سهام خود سایپا را خریده!
🔹بعد سایپا دچار کمبود نقدینگی میشه برای تولیدش و میره وام میگیره تا جبران بشه ولی از اونجایی که قسط های این وام را باید پرداخت میکرده خودروهاش را گرون تر میفروشه به مردم تا قسط های وامش جبران بشه!
🔹در واقع سایپا اون ۱۲ هزار میلیارد که سهام خریده را از جیب مردم خریده و به طور میانگین هر ماشین را ۹ میلیون گرون تر به مردم بیچاره فروخته!
🔹حالا به نظر شما مدیرانی از سایپا که خیانت های اینچنینی به مردم و صنعت و تولید کشور میکنند نباید در مقابل مردم محاکمه بشن تا جلوی تکرار این خیانت ها گرفته بشه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سقوط دومین اف-۳۵ ایالات متحده؛ جنگنده ای که حمایت پروپاگاندای رسانه ای جهان را به دنبال داشت!
🔹گرانترین هواپیمای جنگی جهان اکنون شروع به خود زنی کرده است!
🔹این دومین سقوط هواپیمای اف-۳۵ لاکهید مارتین در کمتر از دو ماه گذشته بود. در ماه نوامبر، یک فروند اف-۳۵ از ناو ملکه الیزابت بریتانیا در دریای مدیترانه سقوط کرد!
⭕️ قبضهای برق بهمن ماه، با تعرفههای جدید محاسبه میشوند
🔸رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق:
🔹مصرف برق بیش از ۲۵ درصد از مشترکان استان تهران بیش از الگو است و از بهمن ماه قبوض جدیدی را دریافت خواهند کرد.
🔹برخی مشترکان تهرانی مصرف برق بالایی دارند و دلیل آن این است که در منازل با متراژ بالا و چند طبقه زندگی میکنند و مصرف برق دستگاههای گرمایشی و سرمایشی آنها در این شرایط بیشتر است. حتی در برخی ویلاها از گرمایش برای استخر یا سونا استفاده میکنند و قطعا هزینه بالاتری در قبوض خود میپردازند اما یارانه بیشتری دریافت میکنند.
🔹مشترکی که در منزل ماینر داشته باشد و بیش از ۱۰۰۰ کیلووات ساعت برق مصرف کند، به حقوق سایر مشترکان تجاوز میکند چون از برق یارانهای استفاده میکند. در صورت شناسایی ماینر، برق این مشترکان قطع خواهد شد.
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir
@Basijnewsir
نقدی بر یادداشت آقای مهدی فضائلی.pdf
82.9K
🔴 نقدی بر یادداشت «جنتلمنهای تروریست پشت اینستاگرام» آقای مهدیفضائلی
نقدی بر یادداشت «جنتلمنهای تروریست پشت اینستاگرام» آقای مهدیفضائلی
✍️حجت الاسلام محمد کرباسی
🔹چندی پیش یادداشتی از جناب آقای مهدیفضائلی با عنوان «جنتلمنهای تروریست پشت اینستاگرام» درباره دیدگاه رهبر معظم انقلاب نسبت به فضای مجازی منتشر شد. از آنجا که به نظر رسید ایشان در شناخت نگرش رهبری درباره فضای مجازی فاقد نگاه جامع بوده و نتوانستهاند فرمایشات معظمله را در این حوزه، به صورت یک منظومه فکری مورد امعان نظر قرار دهند، نگارنده وجیزهای به رشته تحریر درآورد.
1️⃣چرا جریان انقلاب - با وجود اهمیت بیشتر مواضع رهبری درباره حاکمیت فضای مجازی نسبت به فعالیت درون آن- بیش از اینکه به پژواک و تبیین مواضع حاکمیتی و مطالبه آنها از مسئولان امر اقدام کند، توان خود را صرف فعالیت درون فضای مجازی کرده است⁉️
2️⃣چرا مواضع رهبری درباره استفاده از فضای مجازی مرتب تکرار شده و مورد تاکید قرار میگیرد -که باید هم چنین باشد- اما گلایهها و عتابهای ایشان به مسئولان فضای مجازی، مورد بیتوجهی جریان انقلاب قرار میگیرد⁉️
3️⃣چرا اگر کسی اجرایی شدن فرمایشات ایشان درباره استقلال سایبری کشور، قطع وابستگی به بیگانگان و سلب سلطه دشمن از فضای مجازی را مطالبه کند، متهم به افراط و تندروی میشود⁉️
4️⃣و بالاخره چرا هر بار رهبری بر مسئولان رهاساز فضای مجازی میخروشند، برخی به دنبال رقیق کردن آن خروش و انصراف اذهان از اصل مسئله هستند⁉️
5️⃣جناب آقای فضائلی عزیز! جنابعالی علیالقاعده از فرمایشات رهبری درباره فضای مجازی به ویژه در جلسه سوم بهمن ماه 96 و عتابی که به مسئولان کردند به خوبی خبر دارید. از خواستهی ایشان در جلسه چهارم آسیبهای اجتماعی درباره فضای مجازی مطلعید. حضرتعالی که در «دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب» نقش تاثیرگذاری دارید، چقدر حول آن مواضع، مطالبهگری کردید⁉️
6️⃣متاسفانه «دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب» که باید پیشقراول انعکاس فرمایشات معظمله باشد، نسبت به مطالبات ایشان درباره مدیریت فضای مجازی، غایب بزرگ میدان است و این غیبت، از عوامل اصلی سکوت ناموجه جریان انقلاب در این رابطه است. زاویه نگاه برادر عزیزمان به عنوان یکی از تصمیمگیران دفتر حفظ و نشر آثار، بخش مهمی از پاسخ سوالات پیشگفته است.
متن کامل یادداشت را بخوانید👆👆👆
✅شرطهای ایران برای یک توافق خوب در مذاکرات وین
🔹توافق خوب از نگاه وزارت خارجه به معنای آن است که ایران بتواند از برجام انتفاع ببرد. تهران برای رسیدن به توافق خوب با غرب ۴ شرط منطقی، اساسی و غیرقابل تغییر دارد:
۱-تمام تحریمهایی که از سوی اوباما؛ ترامپ و بایدن در هر قالبی علیه ایران وضعشده، باید برداشته شوند و انتفاع اقتصادی ایران تضمین شود.
۲- با توجه به اینکه زمزمههایی در خصوص احتمال خروج آمریکا از برجام در دولت بعدی وجود دارد، نسبت به عدم خروج مجدد آمریکا از توافق هستهای تضمین معتبر داده شود.
۳- ایران ابتدا در بازه زمانی مشخص رفتار و عملکرد آمریکا در خصوص بازگشت به برجام را راستی آزمایی کرده و سپس اقدامات محدودکننده خود را انجام میدهد. در موضوع غربیها میگویند به دلیل اختلافزمانی ایران و آمریکا، میتوانیم ۴۸ ساعت را بهعنوان یک روز طولانی (long day) قرار دهیم. یک کشتی بارگیری نفت کند و یک تراکنش بانکی انجام شود تا بگوییم راستی آزمایی انجام شد. همچنین کشورهای غربی آزاد شدن برخی منابع ایران به سود سازمان ملل را بهعنوان هدیه ویژه برای ایران قلمداد کردهاند! در واقعیت طرف غربی نمیتواند تحریمهایی را رفع کند؛ که اکنون بیاثر هستند. جدا کردن راستی آزمایی از تضمین و تبدیل راستی آزمایی به یک دور فروش نقدی نفت، اشتباهی است که در دور ششم از مذاکرات تیم دیپلماتیک دولت روحانی انجام داده و حالا آن را اصلاحکردهایم. بهراحتی میتوان مدلی از راستی آزمایی را پیشنهاد کرد که بهمراتب بیش از این مدل به نفع ما است.
۴- رفتار آمریکا تغییر کرده و اثرات آن قابل لمس باشد. اگر رفتار واشنگتن تغییر نکند؛ خطاهای بیشتری انجام خواهد داد. تبدیل رفع تحریمها به واژههای حقوقی بیاثر چون lift، suspend یا terminate اشتباهی مهلک است، ما از طرف غربی مطالباتی عینی و ملموس داریم، آمریکایی با هر ادبیاتی که میخواهند میتوانند مذاکرات را پیش ببرند؛ در ایران رفع تحریم تنها یک معنا دارد. تهران از رفع تحریم و تضمین آن فقط انتفاع میخواهد و بس!
🔸 آمریکاییها چه در مذاکرات غیرمستقیم (وین) و چه در مذاکره مستقیم (در هر نقطه مکانی و زمانی) برای بازگشت به برجام ناچارند شروط ایران را بپذیرند. متیو بان، استاد دانشگاه هاروارد و مشاور هستهای دولت اوباما دراینباره به فارن افرز میگوید: «آمریکا هیچ گزینه ایده آلی برای ایران ندارد، بازگشت به برجام تنها گزینه روی میز است. خرابکاری میتواند باعث عقب راندن پیشرفت برنامه هستهای ایران شود اما این وضعیتی موقتی خواهد بود، زیرا هیچیک از این گزینهها تاکنون نتوانسته ایران را از پیشرفت چشمگیر بازدارند. آمریکا حداقل باید بهاندازه سال ۲۰۱۵ به عقب بازگردد.»
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
❌ #صرفا_جهت_اطلاع | قدرت موشکی ایران
✅ نائب رئیس نیروی موشکی روسیه: ایران جزء چهار قدرت موشکی دنیا قرار دارد؛ ایران توانایی این را دارد که رژیمصهیونیستی را غیر قابل سکونت کند!
#ایران_قوی | #روشنگری | #ثامن
✅خانمها، محور خانوادهاند
✍️رهبر انقلاب: شما اگر بزرگترین متخصص پزشکی یا هر رشته دیگری بشوید، چنانچه زن خانه نباشید، این برای شما یک نقص است. کدبانوی خانه شما باید باشید؛ اصلاً محور این است. کانون خانواده، جایی است که عواطف و احساسات باید در آنجا رشد و بالندگی پیدا کند؛ بچهها محبت و نوازش ببینند.
۱۳۷۰/۱۰/۰۴
تشخیص به شیوه کارتر و بگین!
🔹"احمد -ز"عضو گروهک ورشکسته موسوم به "ملی مذهبی"، به دروغ و غلط نوشته: "رهبری 19 دی مجوز مذاکره مستقیمِ مقامهای جمهوری اسلامی با آمریکا را صادر کرد و اگر کیهان و همراهانش بخواهند با همین دست فرمانِ کنونی ادامه دهند، قاعدتاً باید به زودی در جایگاه اپوزیسیون دولت و بلکه نظام قرار گیرند".
🔹اوایل انقلاب، جیمی کارتر رئیسجمهور آمریکا مدعی شده بود "اقدامات جمهوری اسلامی در تضاد با دین اسلام و خلاف مصالح است".
🔹حضرت امام(ره) در پاسخ به مطایبه فرمودند:
♦️«من فکر میکردم که اسلامشناسی [چیست.] قبلا یک مقالهای کسی مینوشت، میشد اسلامشناس؛ چند تا مقاله در روزنامه، در یک جا مینوشت، میشد اسلامشناس؛ گاهی یک کسی یک تاریخی مینوشت، میشد اسلامشناس، بعد کتابسوزی هم میکرد؛ مثل (احمد) کسروی، بلکه دعوی نبوت هم میکرد.
♦️اسلامشناسی تقریبا رو به تورم است. خوب، صدام هم اسلامشناس شده است! آقای (انور) سادات هم جزو اسلامشناسهاست که تشخیص میدهد که فلان امر موافق اسلام است، موافق اسلام نیست!
♦️اخیرا آقای کارتر هم جزو اسلامشناسهاست! در یک جلسهای که مسافرت کرده است، گفته است این کارهایی که در ایران، فلان میکند این موافق اسلام نیست! خوب معلوم شد که ما اسلامشناس داریم که به ابعاد اسلامشناسی اضافه میشود! فردا (مناخیم) بگین [نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی] هم اسلامشناس میشود و یا شده! هی میگویند: موافق اسلام نیست».
🔹حالا حکایت تشخیص یک گروهکی ورشکسته، درباره رابطه روزنامه کیهان با دولت و نظام است.😄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️علائم ظهور وقتی پدیدار بشه ،سلسله وار و پشت سر هم اتفاق می افته🌤️
*ما به سرعت داریم به سمت لحظات باشکوهی ،نزدیک میشیم، که وقت زیادی هم برامون نمونده*
*#نکنه غافلگیر بشیم*
*اللهم عجل لولیک الفرج*
🔻 رژیم صهیونیستی برای بازگرداندن نظامیان اسیرش دست به دامن آلمان شد
🔹️ میکی لیوی رئیس کنست رژیم صهیونیستی که به برلین سفر کرده، با اولاف شولتس صدراعظم آلمان دیدار کرد.
🔹 شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که لیوی در این دیدار از شولتس خواسته برای بازگرداندن نظامیان اسیر اسرائیلی از غزه به این رژیم کمک کند
🔹️ لیوی گفته که با توجه به موفقیتهای آلمان در گذشته در این زمینه، امیدواریم که این بار نیز این کشور به اسرائیل کمک کند
🔹 لازم به ذکر است که آلمان یکی از طرفهای واسطه امضای قرارداد مبادله اسرا بین رژیم صهیوینستی و حماس در سال 2011 بود که به آزادی گلعات شالیت سرباز اسیر اسرائیلی در مقابل آزادی 1027 اسیر فلسطینی منجر شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اگر میخواهی یک تمدن را نابود کنی، باید سه کار انجام بدی:
1⃣ خانواده را از بین ببر
2⃣ نظام تربیتی رو نابود کند
3⃣ الگوهای اجتماعی را نابود کند
🔸 برای از بین بردن خانواده، مقام مادر را کوچک بشمار
🔸 برای از نابودی نظام تربیتی، معلمین را در جامعه حقیر کن
🔸 برای نابودی الگوهای شخصیتی به علما و اندیشمندان توهین و طعنه بزن
✅ فروپاشی تدریجی سیستم آمریکا
🔸 مردم نمیتوانند کالاهای ضروری را خریداری کنند، یا حتی پیدا کنند. آنها احساس میکنند خیابانهایشان ناامن است. قوانین اجرا نمیشوند، یا به طور ناعادلانه اجرا میشوند. دولت از جایگاه قابل اعتماد به یک طرف متخاصم دمدمی مزاج تبدیل شده است.
❓ امّا چرا آمریکا به اینجا رسید؟!
🔸 بین سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۶، یونانی که زمانی نسبتاً پایدار بود، تقریباً به یک کشور جهان سوم تبدیل شد. بریتانیای کبیر در روزهای سوسیالیستی خود در دهه ۱۹۷۰ نیز همین روزگار را داشت..
🔸 ریاست جو بایدن نیز ایالات متحده را به فروپاشی مشابهی سوق داده است. میلیونها خارجی فقیر به طور غیرقانونی و در طول همهگیری وارد ایالات متحده میشوند.
🔸 بوروکراسیهای بهداشتی اعتبار خود را از دست دادهاند؛ زیرا بیانیههای رسمی در مورد ماسکها، واکسیناسیونها و بیماریهای همراه ظاهراً تغییر میکنند و با واقعیتهای سیاسی دیکتهشده سازگار میشوند.
🔸 پس از دههها بهبود روابط نژادی، آمریکا در حال عقبنشینی به سمت یک جامعه قبیلهای پیشامدرن است.
🔸 قیمتهای سرسام آور وسایل زندگی، سوخت، غذا، مسکن، مراقبتهای بهداشتی، حمل و نقل طبقه متوسط را خفه میکند.
🔸 میلیونها نفر در خانه میمانند و راضی هستند که دولت به آنها دستمزد بدهد تا کار نکنند. کمبود عرضه و قفسههای خالی یک هنجار جدید است.
🔸 سرقت قطار به سبک قرن نوزدهم بازگشته است. خشونت شهری دهه ۱۹۷۰، مملو از غارت، ماشین ربایی و قتل تصادفی افراد بیگناه نیز همینطور است.
🔸 پس از سرشکستگی آمریکا در افغانستان، این کشور به روزهای سیاه پس از شکست در ویتنام بازگشته، زمانی که بازدارندگی ایالات متحده در خارج از کشور به همین ترتیب در هم شکسته شد و تروریسم و بیثباتی جهانی هنجارهای خارج از کشور بود.
🔸 چه کسی می توانست یک سال پیش باور کند که آمریکا اکنون از عربستان سعودی و روسیه التماس کند که نفت بیشتری را تولید کنند؟!
🔸 «نظریه پولی مدرن» ایدئولوگها را فریب میدهد که چاپ تریلیونها دلار میتواند مردم را ثروتمند کند، حتی در شرایطی که تورم متعاقب آن مردم را فقیرتر میکند. وضعیتی که حتی دیالکتیک هگلی نیز پاسخی برای آن ندارد..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چینیها میخواستند ۵۰ میلیارد یورو برای ساخت و تعمیر سیستم ریلی کشور فاینانس کنند، در ازایش نفت بدهیم، آخوندی اجازه نداد
💬 علاءالدین بروجردی، سفیر اسبق ایران در چین:
🔸 شش ماه قبل از انتخاب ترامپ، چینیها برای سرمایهگذاری به ایران آمدند ولی دولت روحانی آنها را دست خالی بازگرداند.
🔸 چینیها بخاطر ما ۱۵ درصد پیش پرداخت را هم حذف کردند اما آخوندی اجازه عقد قرارداد فاینانس را نداد.
🔸 آخوندی ۲۰ روز هیئت عالی رتبه چینی را معطل کرد تا اینکه آنها در آخر خسته شدند و به چین برگشتند.
✅ نقطه عطف بشریت
💬 آیت الله جوادی آملی
🔸 طبیعت را با فطرت نباید اشتباه كرد؛ طبیعت اختلاف پذیر است، فطرت سالم است و اختلاف پذیر نیست. فطرت فراطبیعت است، مربوط به جان آدم است، مربوط به روح آدم است. #انسانیت_انسان در شرق و غرب یكسان است، در شمال و جنوب یكسان است. فطرت یكسان است، می تواند منبع #اصول_مشترك باشد و آن اصول مشترك می تواند مبدأ و ریشه برای مواد مشترك باشد. الآن شما می بینید كشتن مردم بی گناه فلسطین را عدل می دانند، نه اینكه ظلم بدانند و بگویند ما ظالم و رهزنیم، این را عدل می دانند و این را به محاكم قانونی می برند! [آنها] تفسیر عدل را كه از عقل نمی گیرند، از فطرت نمی گیرند، از وحی نمی گیرند، [بلكه] از خواسته برخاسته از جهلشان می گیرند، از خواسته سیاسی خودشان می گیرند، اینها منبع اساسی ندارند، وقتی منبع نداشتند این اصول ارزشی بی منبع می شود. این اصولی كه فعلاً در رسانه های بین المللی رایج است، همه اینها مورد احترام ماست، ولی باید از یك منبعی گرفت؛ مبارزه با تروریسم، حقوق بشر، مساوات، مواسات، عدالت، آزادی، استقلال اینها همه #اصول_ارزشی است؛ امّا وقتی بخواهید تفسیر بكنید می بینید او عدل را طوری تفسیر می كند كه صهیونیست می شود عادل، فلسطینی مظلوم می شود ظالم! تروریست را طرزی معنا می كنند كه فلسطینی مدافع می شود تروریست و صهیونیست مهاجم اشغالگر می شود عادل! العدل ما هو؟ العقل ما هو؟ حریت ما هی؟ امنیت ما هی؟ اینها را باید از #منبع_مشترك گرفت، اینها چون منبع مشترك ندارند حقوق مشترك هم نخواهند داشت. مبانی مشترك كه نبود حقوق مشتركی هم ندارند.
🔸 علی بن ابی طالب (سلام الله علیه) عدل را به استناد وحی الهی تفسیر كرده است، عقل را مشابه همان عدل تفسیر كرد، قهراً این معانی نزدیك هم می شوند؛ یعنی عدل، عقل، حق، صدق، حُسن و حَسن اینها یكسان خواهند بود؛ ظلم، باطل، كذب، منكر، قبیح، جهل اینها هم كنار هم قرار می گیرند. هر كاری كه #معماری شده باشد عدل است و عقل، هر كاری كه معماری نشده باشد ظلم است و قبیح. تعبیر قرآن كریم این است كه اینها ﴿فَهُمْ فِی أَمْرٍ مَرِیجٍ﴾[1]، اینها در #هرج_و_مرج زندگی می كنند؛ یعنی چیزی را در جای خود قرار نمی دهند. اگر اصول از یك منابع گرفته نشود، میشود هرج و مرج. وجود مبارك امیر بیان علی بن ابیطالب (سلام الله علیه) همین معنا را به عنوان پوستین وارونه معرفی كرد فرمود: اینها اسلام را یا آن معارف را وارونه پوشیدند: «لُبِسَ الإِسْلاَمُ لُبْسَ الْفَرْوِ مَقْلُوباً»؛[2] یعنی پوستین وارونه.
🔸 انبیا (سلام الله علیهم) آمدند تا هم #عدل را تفسیر كنند تبیین كنند بعد اجرا كنند، #عقل را تفسیر كنند تبیین كنند بعد اجرا كنند، #حق را تفسیر كنند تبیین كنند بعد اجرا كنند، #صدق را تفسیر كنند تبیین كنند بعد اجرا كنند، #حسن را تفسیر كنند تبیین كنند بعد اجرا كنند. سالیان متمادی زحمت انبیا (علیهمالسلام) این بود كه بگویند عدالت یعنی چه. وجود مبارك رسول گرامی آن طوری كه در سورهٴ «شوریٰ» آمده است فرمود: ﴿وَ أُمِرتُ لِأَعدِلَ بَینَكُمُ﴾[3] من مأموریت یافتم كه عدالت را اجرا كنم همه بشر #مأمور_اجرای_عدل هستند.
🔸 پیام نهضت حسینی (سلام الله علیه) این است كه ﴿وَ أُمِرتُ لِأَعدِلَ بَینَكُمُ﴾، نهضت آن حضرت از اینجا شروع شده كه فرمود: «أ لاَ تَرَونَ أنَّ الحَقَّ لا یعمَلُ بهِ ، و أنَّ الباطِلَ لا یتَناهى عَنهُ»[4] مگر نمی بینید به حق عمل نمی شود؟ مگر نمی بینید از باطل صرف نظر نمی شود؟ مگر نمی بینید عدل دفن شده؟ مگر نمی بینید ظلم حاكم است؟ من مأمورم كه عدل را معنا كنم و احیا كنم، مأمورم كه حق را معنا كنم و احیا كنم.
🔸 آنهایی كه مأموریت ویژه دارند نقطه عطفی در تاریخ ایجاد می كنند. این #نقطه_عطف یعنی ورق را بر می گردانند؛ عده ای كه بیراهه می روند را منعطف می كنند [و] سر راه می آورند. وجود مبارك ولی عصر #نقطه_عطف_جهان_بشریت و تاریخ است. تعبیر نورانی علی بن ابی طالب (سلام الله علیه) دربارهٴ ظهور امام زمان (ارواحنا فداه) این است كه «یَعْطِفُ الْهَوى عَلَى الْهُدَى، إذَا عَطَفُوا الْهُدَى عَلَى الْهَوَى»؛[5] فرمود وقتی ولی عصر (ارواحنا فداه) ظهور كرد آن #نقطه_عطف_تاریخ است؛ یعنی اوراق را بر می گرداند جامعه ای كه بیراهه رفتند و هوامدار شدند آنها را #هدایت_محور می كند آنها را بر می گرداند. جامعه آمدند هدایت را بر هوا و هوس منعطف كردند، ولی ولیّ عصر (ارواحنا فداه) كه ظهور می كند هوای مردم را منعطف می كند به #هدایت_الهی.
[1]. سوره ق، آیه 5 .
[2]. نهج البلاغه ، خطبه 108 .
[3]. سوره شوریٰ، آیه 15.
[4]. تحف العقول، ص245.
[5]. نهجالبلاغه، خطبه 138.