7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ علی (علیهالسلام) همه چیز است
🔰علی (علیهالسلام) در هر جا میرویم اسم او هست، پیش فقها وقتی میرویم فقه علی، پیش زاهدها وقتی که میرویم زهد علی، پیش صوفیها وقتی که میرویم آنها هم میگویند تصوف علی، پیش ورزشکاران هم که میرویم آنها هم میگویند که علی و با اسم علی شروع میکنند. این علی همه چیز است. یعنی در همه ابعاد انسانیت درجه یک است. و لهذا هر طایفهای خودشان را به او نزدیک میکنند. ۲۳اردیبهشت۱۳۵۸
📆 ولادت امیرالمؤمنین امام علی (علیهالسلام)
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بح بح بح بح بح بح بح 🥰🥰🥰
جااااااااااااااااااااااااااااااانم امیرالمؤمنین ع 🌸
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*_🚨تفکر معیوب و مضحک روحانی_*
*_🚨و پاسخ بسیار بسیار عالی، مستدل و عاقلانه رهبر معظم انقلاب به این اراجیف را بشنوید ......._*
اللهماحفظ قائدناالخامنهای
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عبدالحمید نقشه خود را آشکار کرد؛
تحریم انتخابات مجلس
🔹عبدالحمید در نماز جمعه :مردم هیچ انگیزهای برای حضور در انتخابات ندارند و بسیار بعید میدانم که مردم در انتخابات آینده شرکت کنند.
♨️ هشدار؛
#فتنه
🔰 اگر نظارت شورای نگهبان نباشد...
🔻اگر نظارت شورای نگهبان نباشد، و اگر تأیید صحت انتخابات به وسیلهی شورای نگهبان انجام نگیرد، اصل این انتخابات زیر سؤال خواهد رفت و اعتبار خود را از دست خواهد داد؛
🔻چه انتخابات مجلس، چه انتخابات خبرگان، چه انتخابات ریاست جمهوری، و هر انتخاباتی که نظارت آن بر عهدهی شورای نگهبان است.
📍 در هیچ نظام مستحکم عقلائیای شاید نشود فرض کرد و پیدا کرد جائی را که برای مراقبت و نظارت بر اجرای اصول حاکم بر آن نظام، دستگاهی وجود نداشته باشد؛ این، همهجائی است. البته اصول حاکم بر هر نظامی، ارزشهای معتبر در هر نظامی، با هم متفاوت است؛ ولی تقریباً در همه جا دستگاهی وجود دارد که تأیید کند، امضاء کند، تصدیق کند که کاری که دارد به وسیلهی حکومت انجام میگیرد، بر روی خط ارزشها و در جهت اهداف آن نظام است. حالا بعضی جاها اسمش را میگذارند دادگاه قانون اساسی، بعضی جاها مثلاً پاسدار قانون اساسی - از این قبیل تعبیرات دارند - اینجا شورای نگهبان است.
🔹بدون شورای نگهبان، بدون دستگاهی که تضمین کند سلامت این خطی را که حکومت دارد دنبال میکند، معقول نیست که یک نظامِ دارای اصول، دارای ارزشها و دارای اهداف، بتواند کار خودش را دنبال بکند.
🦚 دشمنان نظام اسلامی هم در تبلیغاتِ خودشان یکی از نقاطی که متصل - شاید در هیچ برههای نباشد که این نقطه را فراموش کنند - مورد بمباران تبلیغاتی قرار میدهند، شورای نگهبان است. آنها از وجود این دستگاه مهم و اثرگذار ناراحتند.
#حکیم_انقلاب 20-4-1386
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰 کار مهم شورای نگهبان
🔻کاری که شما انجام میدهید، بسیار کار مهمی است.
🔻این کار خلاصهاش عبارت از این است که
🔻کسانی که بناست برای کشور و ملت تصمیم بگیرند - چه در قالب مجلس خبرگان، چه در قالب مجلس شورای اسلامی، چه در قالب رئیس جمهوری - و سرنوشت کشور به دست اینها داده میشود، از صلاحیت لازم برخوردار باشند.
🔻نمیشود هر کسی را مسلط بر سرنوشت مردم کرد.
🔻نمیشود به هر کسی با هر کیفیتی در رفتار و اخلاق و عقاید و سلائق و ممشا و معلومات و معرفت و اینها، اجازه داد که برای ادارهی یک کشورِ هفتاد میلیونی، با این عظمت، با این تاریخ، بیاید قانون بنویسد؛ او را الزام کند که باید تو اینطور بکنی، اینطور نکنی؛ این شرائطی دارد.
🔹آن کسی که بناست رهبر را انتخاب کند، شرائطی دارد، صلاحیتهائی دارد؛ همه کس که نمیتوانند بیایند رهبر بشناسند، رهبر انتخاب کنند، رهبر را برکنار کنند؛ اینها وظایف مجلس خبرگان است. کسانی با صلاحیتهای سطح بالا، از چنین اختیاری برخوردارند.
🔹یا آن کسانی که بناست برای این کشور قانون بنویسند، یعنی حرکت قوهی اجرائی را و قوای عاملهی کشور را ریلگذاری کنند و بگویند قطار دولت باید از این ریل عبور کند، در واقع سرنوشت کشور دست اینهاست. نمیشود هر کسی بدون صلاحیتهای لازم در این مسند حساس بنشیند؛ صلاحیتهائی لازم است.
🔹یا آن کسی که بناست رئیس قوهی مجریهی کشور بشود؛ یعنی همهی موجودی کشور، دارائی کشور، امکانات کشور در اختیار او باشد، برای اینکه به مدت چهار سال این کشور را اداره کند، نظم بدهد، پیش ببرد، آباد کند، مشکلاتش را برطرف کند؛ نمیشود هر کسی بیاید در اینجا قرار بگیرد؛ صلاحیتهائی لازم است.
🔻این صلاحیتها را کی باید تشخیص بدهد؟
🔻آیا جائی لازم نیست که تشخیص بدهد این صلاحیتها در این شخص یا در این اشخاص هست یا نیست؟
🔻بدیهی است و واضح است که دستگاهی لازم است؛ این دستگاه، همین دستگاه شورای نگهبان و واسطههای نظارتیای است که این دستگاه دارد.
🔻ببینید که این کار چقدر مهم است.
🔻 وقتی فهمیدیم چقدر مهم است، آنگاه میفهمیم که چرا بعضی از جریانهائی که دل خوشی با نظام اسلامی ندارند، اینقدر به این کار حمله میکنند، هجوم میبرند و علیه آن تبلیغات میکنند. دستگاههای تبلیغاتی بیگانه هم که کارشان همین است. همیشه و بخصوص در وقتی که انتخاباتی وجود دارد، یکی از حرفهای دائمالتکرار اینها همین مسئلهی نظارت و شورای نگهبان و رد صلاحیت و اینهاست.
🔹اثبات صلاحیت، امضای صلاحیت یا رد صلاحیت، یک وظیفه است.
🔻اگر این را از مجموعهی فعالیتهای نظام برداریم، چیزی برای نظام باقی نمیماند.
🔻چطور اجازه بدهند یک آدمی که :
🔻از لحاظ عقیده، اعتقاد محکمی به مبانی نظام ندارد؛
🔻از لحاظ ممشای عملی، یک انسان سالم و مستقل و دارای روش و اخلاق مستقیمی نیست؛
🔻از لحاظ سیاسی، دلبستگی او به مسائل کشورش و مردم کشورش کمتر از دلبستگی او به مصالح بیگانگان است،
🔻فرضاً بیاید در رأس دستگاه اجرائی یا در مسند قانونگذاری قرار بگیرد؟
🔻این کار جایز است؟
🔻نظارت شورای نگهبان در مسائل انتخابات، یکی از مهمترین کارهائی است که انجام میدهد؛ کار بسیار مهمی است، کار بسیار لازمی است. به جوسازیهائی که علیه این کار میشود، ابداً نباید اعتناء کرد.
🦚البته کار را باید درست انجام داد. به همان اندازه که کار مهم است، به همان اندازه سلامت کار مهم است.
🔻یعنی باید معیارها را درست فهمید، و فقط بر اساس این معیارها قبول کرد یا رد کرد.
🔻از این معیارها نباید تخطی شود، کوتاهی هم نباید بشود، غفلت هم نباید بشود.
#حکیم_انقلاب 20-4-1386
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰 ضابطه مقدم است بر هر مصلحتاندیشی / رعایت قانون از رعایت آن مصلحت بالاتر و لازمتر است
🦚کار را باید درست انجام داد. به همان اندازه که کار مهم است، به همان اندازه سلامت کار مهم است.
🔻یعنی باید معیارها را درست فهمید، و فقط بر اساس این معیارها قبول کرد یا رد کرد.
🔻از این معیارها نباید تخطی شود، کوتاهی هم نباید بشود، غفلت هم نباید بشود.
🔹معیار عبارت است از مقررات و قانون.
🔻 سلائق نباید دخالت کند.
🔻گرایش سیاسی، گرایش گروهی، گرایش جناحی نباید دخالت کند.
🔻سفارش و توصیه نباید دخالت کند.
🔹معیار بایستی بین خود و خدا، همان معیار قانونی باشد؛ هم در مسئلهی نظارتها، هم در مسئلهی قبول یا رد قوانین مجلس. فقط باید معیار را معیار قانون قرار داد. مرّ قانون باید رعایت شود.
📣📣گاهی ممکن است انسان به نظرش برسد که اگر اینجا بر طبق قانون عمل کنیم، مصلحت نباشد. در همانجا رعایت قانون از رعایت آن مصلحت بالاتر و لازمتر است؛ چون اگر چنانچه بنا شد که با نظر اشخاص و افراد و مصلحتاندیشىِ این و آن، معیارها و ضابطهها به هم بخورد، دیگر ضابطهای باقی نخواهد ماند؛ یک روز یک کسی یک جور مصلحت میداند، یک روزِ دیگر کس دیگری جور دیگری ممکن است مصلحت بداند، یا در یک روز دو نفر دو جور مصلحت بدانند؛ لذا دیگر قانونی باقی نمیماند، ضابطهای باقی نمیماند. ضابطه مقدم است بر هر مصلحتاندیشی، بر هر نگاه و دید و بینش.
🔹البته در نگاه فقهی یا استنباط حقوقی در شورای نگهبان ممکن است تغییراتی پیش بیاید؛ این ایرادی ندارد؛ برای هر مجتهدی تبدّل رأی پیش میآید. امروز از دلیل، یک چیز میفهمد؛ یک روز دیگر ممکن است به همان دلیل نگاه کند، چیز دیگری بفهمد؛ این اشکالی ندارد. تبدّل رأی شورای نگهبان در موارد گوناگون، عیب نیست؛ منتها همین تبدّل رأی هم بایستی منطبق باشد بر ضوابط و قوانین، و منضبط باشد.
#حکیم_انقلاب 20-4-1386
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰 شاهدان بازاری سیاست
🔻 انتخابات میدان فعالیت احزاب و گروههای سیاسی است و میتوان آنها را پس از مردم، مهمترین بازیگران مؤثر در این آوردگاه دانست. احزاب و گروههای سیاسی شکل میگیرند تا اولاً در مسیر جامعهپذیری سیاسی در جامعه فعالیت نمایند، ثانیاً در فرایند جابهجایی قدرت مؤثر باشند و بستر را برای فعالسازی جامعه معطوف به صندوق رأی نقشآفرین باشند تا آن را که اکثریت میپذیرد، بر صندلی قدرت بنشیند. بنابراین، مهمترین تریبونهایی که وظیفه دارند تا مشوق حضور مردم در انتخابات و پررونق بودن میدان رقابت باشند، بدون شک تریبونهای احزاب و گروههای سیاسی هستند. کافی است نگاهی به انتخاباتهای متعدد کشورهای مدعی دموکراسی غربی بیندازیم تا مشخص گردد که متولیان رونق مشارکت احزاب هستند و میزان مشارکت نسبت مستقیمی با فعالیت احزاب و گروههای سیاسی دارد.
🔻در این معرکه، حاکمیت و نظام سیاسی به مثابه پردهنشینان عمل میکنند و تنها وظیفه بسترسازی را بر عهده دارند و این احزاب سیاسی هستند که به مثابه شاهدان بازاری جلوهگری و با ابزارهای تبلیغاتی که دارند کالای خود را تبلیغ میکنند تا مشتریان (مردم) را به گزینش و انتخاب و رأی دادن ترغیب کنند. حزب سیاسی اگر قرار باشد که در بزنگاه انتخابات غیرفعال باشد یا آنکه ژستی تحریم بگیرد و هواداران را دعوت به قهر با صندوق نماید، نه تنها به رسالت قانونی خود عمل نکرده است، بلکه در مسیر گروههایی حرکت کرده است که از آنان به عنوان اپوزیسیون و براندازان یاد میکنند.
💢 متن کامل را اینجا بخوانید:
https://www.javanonline.ir/fa/news/1210934/
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰 حرام شرعی اشغال پست
🔻 اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسؤولیتی مشغول کار است، ولی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسّم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او حرام شرعی است.
🔻آنجایی که صحبت از مسائل اساسی نظام اسلامی است، آنجایی که وحدت دین و سیاست مطرح است، آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آنجایی که الزام به تبعیّت از دین و شریعت مطرح است، اگر یک مسؤول عقیدهای غیر از این دارد، میتواند شهروند جمهوری اسلامی باشد - مانعی ندارد - اما نمیتواند مسؤول باشد؛ بخصوص در مسؤولیتهای بالا. مدیران ارشد، نمایندگان مجلس و مسؤولان عالیمقام قوّه قضایی،
🔻درعینحال که مسؤولیت مهمّی در نظام جمهوری اسلامی دارند، نمیتوانند به آرمانهای نظام جمهوری اسلامی و اصول قانون اساسی اعتقادی نداشته باشند؛ چون اعتقاد انسان در عمل و گفتار او اثر میگذارد.
#حکیم_انقلاب 8-8-80
🔰 وصیت امام در مورد انتخابات خبرگان رهبری
🔻وصیت من به ملت شریف آن است که در تمام انتخابات، چه انتخاب رئیس جمهور و چه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و چه انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر، در صحنه باشند
🔻و اشخاصی که انتخاب میکنند روی ضوابطی باشد که اعتبار میشود
🔻مثلاً در انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر، توجه کنند که اگر مسامحه نمایند و خبرگان را روی موازین شرعیه و قانون انتخاب نکنند، چه بسا که خساراتی به اسلام و کشور وارد شود که جبران پذیر نباشد.
🔻و در این صورت همه در پیشگاه خداوند متعال مسئول میباشند.
نمودار بیانات.pdf
328.6K
ترسیم نموداری بیانات رهبر انقلاب در دی ماه 1402 درباره انتخابات و نقش مردم
🍃🇵🇸🇮🇷🍃