فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله انتحاری به زوار امام کاظم (ع) در کاظمین
برخی رسانههای عراقی از حمله انتحاری به زوار امام کاظم (ع) در منطقه کاظمین بغداد خبر میدهند.
خبرها از شهادت و زخمی شدن شماری در پی این حمله انتحاری خبر میدهند که در شب شهادت امام موسی بن جعفر (ع) به وقوع پیوسته است
🏴قدرتمند ترین انسان
✍از وصایای امام کاظم علیه السلام به هشام : یَا هِشَامُ لَا دِینَ لِمَنْ لَا مُرُوَّهَ لَهُ وَ لَا مُرُوَّهَ لِمَنْ لَا عَقْلَ لَهُ وَ إِنَّ أَعْظَمَ النَّاسِ قَدْراً الَّذِی لَا یَرَى الدُّنْیَا لِنَفْسِهِ خَطَراً، أَمَا إِنَّ أَبْدَانَکُمْ لَیْسَ لَهَا ثَمَنٌ إِلَّا الْجَنَّهُ فَلَا تَبِیعُوهَا بِغَیْرِهَا . ( تحف العقول ، ص 389 )
می فرماید: کسی که مروّت ندارد ، دین ندارد . مروّت یا مروئه ، همان چیزی است که در فارسی از آن به مردانگی تعبیر می کنیم. شجاعت، رسیدگی به مظلوم، پایبندی به عهد و رعایت امانت، همه اش در کلمه ی مروّت جمع است. مقابل مردانگی، نامردی است و دین ، با جوانمردی و مردانگی همراست. کسی که عقل ندارد، مردانگی ندارد؛ یعنی راهنمای مردانگیِ انسان، بایستی عقلِ او باشد. کارهای جاهلانه و سفاهت، مروّت نیست! با قدرت ترین انسانها کسی است که ، دنیا را برای خودش دارای قدر نداند. قیمتِ هستی و شخصیّت انسان، فقط بهشت است. اگر خود را به هرچه کمتر از بهشت فرو ختید، زیان کرده اید.
📚شرح حدیث از مقام معظم رهبریدر مقدمه درس خارج
🇮🇷🍁
🍁
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: فرماندهی واحد ؟
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
🔸🌺🔹
🔻 #بسیج به همان اندازه که مایه #امید_ملت، #انقلاب و نظام اسلامی است، چشم طمع جریانات سیاسی را نیز به خود جلب کرده و هستند افراد و گروههای سیاسی که با نزدیک شدن به بسیج قصد بهره گیری از این مجموعه عظیم در راستای منافع و اهداف خود را دارند.
🔹از این منظر باید گفت بسیج متعلق به هیچ جناح و گروهی نیست، بلکه متعلق به نظام اسلامی و تحت امر #ولیفقیه قرار دارد و بر اساس ترتیباتی که ایشان و قانون تعیین کردهاند، اداره میشود، لذا همه باید مراقب باشند که افراد و گروههای سیاسی، هرچند خوب و انقلابی، فرمانده بسیج نیستند.
🔺در فرماندهی واحد است که دلها به هم نزدیک شده و تفرقه کنار رفته و محکم و استوار در برابر دشمنان ملت، صفآرایی مقتدرانه صورت می گیرد، چنان که خداوند در سوره انفال آیه ۴۶ می فرماید:« وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ» (و همه پیرو فرمان خدا و رسول باشید و هرگز راه اختلاف و تنازع نپویید که در اثر تفرقه ترسناک و ضعیف شده و قدرت و عظمت شما نابود خواهد شد، بلکه همه باید یکدل، پایدار و صبور باشید، که خدا همیشه با صابران است.)
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
🇮🇷🍁
🍁
🌀 یادداشت
💠 موضوع: بازار داغ نامزدها
✍️نویسنده: مهدی سعیدی
🔹🌺🔸
🔻#انتخابات1400 در غياب رئيسجمهور حاضر، آقاي دکتر روحاني در صحنه رقابتهاي انتخاباتي برگزار خواهد شد. نبود او در صحنه انتخابات، شرايط متفاوتي را براي انتخابات رياست جمهوري فراهم آورده و بازار شايعات و طرح اسامي نامزدهاي انتخاباتي را داغ کرده است!
✅نکات تحلیلی:
🔹 1- نبود رئيسجمهور حاضر در صحنه رقابتهاي انتخاباتي، شرايط را براي حضور افراد مختلفي آماده ساخته و نوعي توازن در رقابتهاي انتخاباتي ايجاد کرده است. اين امر موجب شده تا افراد بيشتري خود را مستعد موفقيت در انتخابات ديده و با نوعي شوق و شور نامزدهاي متعدد براي حضور در ميدان رقابت انتخاباتي مواجه باشيم. اين وضعيت برخلاف انتخابات دور دوم ریاستجمهوریها در کشور است که تقریباً در آنها پيروزي رئیسجمهور حاضر از قبل قابل پیشبینی است؛ همانطور که در طول چهار دهه اخير چنين بوده است.
🔸۲- حضور افراد متنوع با گرايشهاي سياسي مختلف در عرصه انتخابات در ذات خود اقدام مذمومي نيست و بايد به آن بهمثابه فرصتي براي کشور توجه کرد. اينکه تعداد بيشتري از فعالين سياسي و مديريتي در خود اين توان را ميبينند که وارد اين ميدان شوند، حکايت از استعداد بالقوه نيروي انساني کشور دارد؛ و حضور اين افراد بر شور و شوق انتخاباتي کشور ميافزايد.
🔹3- اين روزها نامهاي مختلفي بهعنوان نامزدهاي احتمالي با آبوتاب فراواني در رسانهاي مختلف شنيده ميشود. بايد توجه نمود که بخش عمدهاي از اين اخبار، شايعات احتمالي و گمانهزنیهایی است که براي تحقق آن بايد تا زمانه ثبتنام کانديداها منتظر باشیم. هنوز معلوم نيست اسامي شنیدهشده تا چه اندازه تمايل ورود به انتخابات را دارند.
🔺4- اگر از منظر جرياني به تکثر نامزدهاي انتخاباتي توجه گردد، بايد گفت پيروز انتخابات، جرياني است که بتواند صحنه تکثر نامزدها را در اردوگاه سياسي خود کنترل کرده و آنان را متناسب با شرايط و مبتني بر تقسيم کاري دقيق در صحنه نگه داشته و مبتني بر برنامهای حسابشده، با فعالسازی پايگاه رأی نامزدهای آن جریان و انتقال بهموقع رأی آنان به سبد نامزد نهايي، درنهایت نامزد نهايي را با سنگينترين سبد رأی در ميدان رقابت سياسي پیروز گرداند؛ اما اگر چنين مديريتي در صحنه رقابت سياسي در اردوگاهي سياسي نباشد، حاصل تکثر موجود، تفرق و رقابت درونگروهی بوده و نتيجهاي جز تضعيف و ناکامي نخواهد داشت.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
🇮🇷🍁
⭕️ عاقبت خلبان خائن چه شد؟
احمد مرادی طالمی خلبان جنگنده F۱۴ که وسط جنگ، تامکت ایرانی را برداشت و به عراق فرار کرد.
https://www.mashreghnews.ir/news/1190500/
🔴"کلانتری" با اتهام توهین به امام خمینی (ره) محکوم شد
🔹 "عیسی کلانتری" رئیس سازمان حفاظت از محیطزیست به اتهام توهین به امام خمینی (ره) به صورت بدوی به ۴ ماه حبس تعزیری و منع عضویت در احزاب و گروههای #سیاسی به مدت دو سال محکوم شد.
🔹 وی همچنین به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی نیز به پرداخت ۴۰ میلیون ریال جزای نقدی در شعبه ۱۰۵۸ دادگاه کیفری محکوم شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🍁
🍁
💠قطب نما ۱۷۴
❇️ موضوع: دو قطبی #مذاکره یا #جنگ
🔹🌺🔸
🔻 امروز دشمن به دنبال دو قطبی هایی چون جنگ و ویرانی یا سازش است.
🔹این دو قطبی مذاکره یا #مقاومت را با کارآمدی پاسخ می گوییم. ۱۲ سال است که ثابت شده است که گفتگو و سازش و نرمش، کارآمدی ندارد. هرجا ذلت نشان دادیم دشمن به ما حمله کرد.
🔺نگذارید که دشمن با جوسازی و تقابل ها #دوقطبی ایجاد کنند. راحتی و رفاه مردم با سازش ایجاد نمی شود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #روشنگری
#معیار
.
♻️ چرا لوایح FATF باید به مجلس برگردد
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر برخی از نمایندگان مجلس به درستی موضوع بازگرداندن لوایح FATF از مجمع تشخیص مصلحت نظام به مجلس را مطرح کردهاند؛ پیشنهادی که آقای قالیباف با ارسال یک نامه به مجمع میتواند آن را محقق کند بویژه که تاکنون در مجمع تشخیص درباره لوایح FATF تصمیمی اتخاذ نشده است.
پس از طرح این موضوع، برخی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به تکاپو افتادند و این درخواست را غیر قانونی دانستهاند! از جمله آقای مجید انصاری، در این باره گفتهاند:
«از لحاظ حقوقی به هیچ وجه امکان برگرداندن این لوایح به مجلس وجود ندارد. فرآیند مجلس به طور کلی طی شده و تمام شده است. مثلا در مورد طرحها و لوایحی که در اواخر دوره یک مجلس تصویب میشود و برای اظهارنظر به شورای نگهبان میرود، مجلس نمیتواند بگوید که اگر شورای نگهبان اظهار نظر نکرد، اینها را برگردانید ما میخواهیم اصلاح کنیم.»
در پاسخ به استدلال آقای انصاری باید گفت که دقیقا به همین دلیل که فرایند بررسی و تصمیمگیری مجلس درباره لوایح FATF به صورت کامل طی نشده است، مجلس فعلی حق دارد استرداد این لوایح را مطالبه کند.
موضوع از این قرار است که شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه سال ۹۷ دو لایحه CFT و پالرمو را به دلیل رفع نشدن ایرادات هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص «مغایرت با سیاستهای کلی نظام» عینا به مجلس بازگرداند تا این ایرادات برطرف شده و مجددا به شورا ارائه شود، اما رئیس مجلس یک روز بعد از این تاریخ، دو لایحه مذکور را با عنوان «اصرار مجلس» برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاد.
پس از این اقدام غیرقانونی علی لاریجانی، جمعی از نمایندگان مجلس دهم طی نامهای به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند:
«اقدام اخیر ریاست مجلس شورای اسلامی در ارسال لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی (موسوم به پالرمو)، مغایر اصل ۱۱۲ قانون اساسی، ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس و نیز ماده ۲۵ آئیننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و بدعتی است که ضمن لطمه به اعتبار مجلس شورای اسلامی تصمیمات فردی را جایگزین تصمیمات جمعی نمایندگان ملت می کند.
بر اساس اصل ۱۱۲ قانون اساسی و ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس، پس از آنکه شورای نگهبان اصلاحات به عمل آمده در مصوبه مجلس را رافع ایرادات این شورا تشخیص ندهد، مصوبه باید مجدداً در کمیسیون مربوطه و نیز صحن علنی مجلس طرح گردد و در صورتی که نمایندگان مجلس بر مصوبه خود از باب مصلحت اصرار نمایند، موضوع جهت تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال میگردد.
بنابراین رئیس مجلس نمیتواند برخلاف قانون و به نیابت از کمیسیون ذیربط و صحن علنی مجلس به تنهایی بر مصوبه قبلی مجلس اصرار نماید.
علاوه برآن ریاست مجلس در نامه ارسالی خود به مجمع، به مصوبه مورخ ۹۷/۷/۳ مجلس استناد کرده است که اولاً این مصوبه، در راستای اِعمال اصلاحات مورد نظر شورای نگهبان – نه اصرار جهت ارجاع به مجمع تشخیص – بوده است ثانیاً تاریخ آن مقدم بر اظهارنظر مورخ ۹۷/۷/۱۸ شورای نگهبان میباشد و علیالاصول نمیتواند تأمینکننده تشریفات قانونیِ ارسال به مجمع به حساب آید.»
در همان ایام، مطالبه این نمایندگان از علی لاریجانی ارجاع لوایح مربوطه و طی تشریفات قانونی در مجلس بود، مطالبهای که البته عبور لاریجانی از آن بدیهی بود. اما حالا که مجلس، مجلس انقلابی است و علی لاریجانی بر کرسی ریاست تکیه نداده، چرا نباید رییس مجلس فعلی، اجرای قانون را مطالبه کند؟
🌿 شهداء شرمنده ایم 🌿
🍃🌷شهیدی که اسم مقدس و پر افتخارش از یکی از خیابان های شهر اصفهان حذف و نام جلال طاهری جایگزین آن شد ‼
🍃⚘امیر سرلشگر شهید ماشاءالله آیتی جانشین دانشکده توپخانه صحرایی به مدت ۸۲ ماه سابقه حضور در دفاع مقدس دارد.
🍃⚘این شهید پر افتخار در یکم اردیبهشت ۱۳۷۲ در منطقه شاه کوه بر اثر اصابت ترکش گلوله توپ به شهادت رسید.
🍃⚘شهید آیتی طراح لوله های توپ ۱۲۰ میلیمتری بود که در شرایط حساس و سخت جنگ انجام پذیرفت.
#من_ماسک_میزنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺در ساخت هیچ یک از سیستمهای سلاح زمینی به خارج نیاز نداریم
🔹سرتیپ حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران ایران پس از بازدید از تجهیزات نظامی تولید داخلی گفت : در ساخت هیچ یک از سیستمهای سلاح زمینی به خارج نیاز نداریم. وی افزود که "تمدید تحریمهای تسلیحاتی اثری در قدرت دفاعی" ایران ندارد.این سخنان در حالی مطرح شده که آمریکا پیش نویس قطعنامه تمدید تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت علیه ایران را به روسیه، بریتانیا و فرانسه سه عضو دائم شورای امنیت ارائه کرده و میگوید به زودی این متن در اختیار تمام اعضای شورای امنیت قرار میگیرد.
🔴مدیر رسانه ای الحشد الشعبی: طی روزهای آتی خبرهایی درباره 40 متهم پرونده ترور شهید سلیمانی خواهد رسید
🔹یک مقام سازمان الحشد الشعبی اعلام کرد طی روزهای آتی خبرهایی درباره متهمان پرونده ترور فرماندهان پیروزی بر تروریسم توسط دستگاه قضایی عراق خواهد رسید. یک مقام سازمان الحشد الشعبی اعلام کرد که طی روزهای آینده اسامی متهمان پرونده ترور شهیدان حاج قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» اعلام خواهد شد.
🔹«مهند العقابی» مدیر رسانه ای سازمان الحشد الشعبی شامگاه جمعه گفت که در پرونده ترور فرماندهان پیروزی بر تروریسم( شهیدان سلیمانی و المهندس)، ۴۰ متهم وجود دارد، که از جمله آنها شماری عراقی و آمریکایی هستند. وی با بیان اینکه دستگاه قضایی عراق در پرونده سلیمانی تحت فشارهایی داخلی و خارجی قرار گرفته است، گفت:«با این حال دستگاه قضایی عراق عملکرد فوق العاده ای را برای شناسایی متهمانی داشته است که طی روزهای آتی درباره آنها خبرهایی خواهد رسید.»
🔹آمریکا سال پیش در اقدامی تروریستی سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس، جانشین رئیس الحشد الشعبی را به همراه نیروهای همراه آن دو در نزدیکی فرودگاه بغداد هدف قرار داد و به شهادت رساند. پارلمان عراق در واکنش به این اقدام، طرح اخراج نظامیان آمریکا از این کشور را به تصویب رساند./فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞نماهنگ عشق محمدبس است وآل محمد...
#عید_مبعث
سعید جلیلی میتواند در انتخابات ۱۴۰۰ تاثیرگذار باشد
🔹احتمالهایی که داده میشود را بیشتر بازیهای رسانهای میدانم مثلا اینکه گفته میشود ممکن است آقای سعید جلیلی برای سِمت شهرداری تهران مطرح شود را اساسا بیپایه قلمداد میکنم زیرا اساسا روحیه او با شهرداری سازگار نیست.
🔹درباره نامزدی در انتخابات میاندورهای مجلس هم همینطور است و تا کنون هیچ خبر یقینآوری درباره این موضوع گفته نشده است .
🔹آنطور که من آقای جلیلی را میشناسم، او به هر قیمتی تن به پست و مقام نمیدهد و این حتمی است .
🔹آقای جلیلی اگر در انتخابات ریاستجمهوری نامزد شود، حتما میتواند تأثیرگذار باشد، زیرا او به صفت شخصیاش سبد رأی ثابتی دارد و این رأی ثابتش هیچ ربطی به هم پایگاه سیاسی جبهه پایداری ندارد؛ به بیان دیگر آقای جلیلی مدیون و وامدار جبهه پایداری نیست .
🔹حالا این طیف سیاسی میخواهند از او حمایت کنند یا نه، بحث دیگری است
✍ محمد صادق کوشکی
#جلیلی
#تحلیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺بعثت، نشانه مهرورزی خدای منان با خاکیان و باران رحمت بیحد او بر زمینیان است.
🌸عید سعید مبعث، آغاز راه رستگارى و طلوع تابنده مهر نبوت و هدایت مبارک باد.🌺💓🌺
🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت نگاه قرآنی رهبر انقلاب رو مقایسه کنید با نگاه غیر قرآنی غربزدهها به مسائل موجود؛ جالب اینجاست بارها از این نگاه غیر قرآنی ضربه خوردن، ولی باز هم دست از روش خودشون بر نمیدارن!
باید بهشون گفت به جای این همه اعتماد به کدخدا، یکبار هم به خدا اعتماد کنید؛ ضرر نمیکنید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ خیانت دو صدایی
روحانی با ماست یا با آقا گرگه؟!
راهبرد کل در برابر کل یا جزء در برابر جزء که آقای روحانی از ان سخن گفته، علاوه بر اینکه برخلاف سیاست و راهبرد قطعی اعلام شده ج.ا.ایران از طرف رهبر انقلاب است، در شورای عالی امنیت ملی هم رد شده!
این برای چندمین بار است که پس از اعلام موضع صریح رهبر انقلاب که باعث تضعیف سیاستهای جبهه استکبار در برابر ملت ایران میشود، روحانی با اتخاذ موضعی دیگر، به کمک سیاست اعمال فشار غربیها علیه ملت ایران میرود! چرا؟
آیا اصرار روحانی روی این موضوع، مصداق همان #دوصدایی نیست که شهید سلیمانی آن را #خیانت نامید؟
.
♻️ چرا لوایح FATF باید به مجلس برگردد
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر برخی از نمایندگان مجلس به درستی موضوع بازگرداندن لوایح FATF از مجمع تشخیص مصلحت نظام به مجلس را مطرح کردهاند؛ پیشنهادی که آقای قالیباف با ارسال یک نامه به مجمع میتواند آن را محقق کند بویژه که تاکنون در مجمع تشخیص درباره لوایح FATF تصمیمی اتخاذ نشده است.
پس از طرح این موضوع، برخی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به تکاپو افتادند و این درخواست را غیر قانونی دانستهاند! از جمله آقای مجید انصاری، در این باره گفتهاند:
«از لحاظ حقوقی به هیچ وجه امکان برگرداندن این لوایح به مجلس وجود ندارد. فرآیند مجلس به طور کلی طی شده و تمام شده است. مثلا در مورد طرحها و لوایحی که در اواخر دوره یک مجلس تصویب میشود و برای اظهارنظر به شورای نگهبان میرود، مجلس نمیتواند بگوید که اگر شورای نگهبان اظهار نظر نکرد، اینها را برگردانید ما میخواهیم اصلاح کنیم.»
در پاسخ به استدلال آقای انصاری باید گفت که دقیقا به همین دلیل که فرایند بررسی و تصمیمگیری مجلس درباره لوایح FATF به صورت کامل طی نشده است، مجلس فعلی حق دارد استرداد این لوایح را مطالبه کند.
موضوع از این قرار است که شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه سال ۹۷ دو لایحه CFT و پالرمو را به دلیل رفع نشدن ایرادات هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص «مغایرت با سیاستهای کلی نظام» عینا به مجلس بازگرداند تا این ایرادات برطرف شده و مجددا به شورا ارائه شود، اما رئیس مجلس یک روز بعد از این تاریخ، دو لایحه مذکور را با عنوان «اصرار مجلس» برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاد.
پس از این اقدام غیرقانونی علی لاریجانی، جمعی از نمایندگان مجلس دهم طی نامهای به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند:
«اقدام اخیر ریاست مجلس شورای اسلامی در ارسال لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی (موسوم به پالرمو)، مغایر اصل ۱۱۲ قانون اساسی، ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس و نیز ماده ۲۵ آئیننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و بدعتی است که ضمن لطمه به اعتبار مجلس شورای اسلامی تصمیمات فردی را جایگزین تصمیمات جمعی نمایندگان ملت می کند.
بر اساس اصل ۱۱۲ قانون اساسی و ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس، پس از آنکه شورای نگهبان اصلاحات به عمل آمده در مصوبه مجلس را رافع ایرادات این شورا تشخیص ندهد، مصوبه باید مجدداً در کمیسیون مربوطه و نیز صحن علنی مجلس طرح گردد و در صورتی که نمایندگان مجلس بر مصوبه خود از باب مصلحت اصرار نمایند، موضوع جهت تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال میگردد.
بنابراین رئیس مجلس نمیتواند برخلاف قانون و به نیابت از کمیسیون ذیربط و صحن علنی مجلس به تنهایی بر مصوبه قبلی مجلس اصرار نماید.
علاوه برآن ریاست مجلس در نامه ارسالی خود به مجمع، به مصوبه مورخ ۹۷/۷/۳ مجلس استناد کرده است که اولاً این مصوبه، در راستای اِعمال اصلاحات مورد نظر شورای نگهبان – نه اصرار جهت ارجاع به مجمع تشخیص – بوده است ثانیاً تاریخ آن مقدم بر اظهارنظر مورخ ۹۷/۷/۱۸ شورای نگهبان میباشد و علیالاصول نمیتواند تأمینکننده تشریفات قانونیِ ارسال به مجمع به حساب آید.»
در همان ایام، مطالبه این نمایندگان از علی لاریجانی ارجاع لوایح مربوطه و طی تشریفات قانونی در مجلس بود، مطالبهای که البته عبور لاریجانی از آن بدیهی بود. اما حالا که مجلس، مجلس انقلابی است و علی لاریجانی بر کرسی ریاست تکیه نداده، چرا نباید رییس مجلس فعلی، اجرای قانون را مطالبه کند؟