⭕️ امام، بسیج و جنگ نرم
👤 عبدالله گنجی
🔻 اکنون که ۳۲ سال از آخرین پیام امام به مناسبت هفته بسیج میگذرد میتوان از زاویه دیگری نیز به آن پیام نگریست. همگان میدانند حضرت امام چه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و چه بعد از جنگ تحمیلی هیچ موقع خشونت و سلاح را توصیه نکردند. سخت معتقد بودند اگر مردم همراه نباشند هیچ اقدامی به سرانجام پایدار نمیرسد. اما آنچه در این نوشتار به آن میپردازیم این است که حضرت امام بلافاصله بعد از اتمام «جنگ سخت» جنگ نرم را پیشبینی کرده بودند و آنچه دیگران در آیینه میبینند ایشان ۳۲ سال پیش در خشت خام میدیدند.
🔻 برای فهم اهمیت موضوع ذکر دو نکته نسبت به آخرین پیام امام برای سالگرد تشکیل بسیج ضروری است؛ اول اینکه دستور تشکیل بسیج دانشجو و طلبه (تنها قشری از بسیج که امام بنیان گذاشت) از سوی ایشان بعد از فراغت از جنگ سخت و نظامی بود؛ بنابراین میتوان گفت امام در چشمانداز آینده انقلاب اسلامی جنگی را میبینند که محور آن حوزه و دانشگاه است و نه نیروهای مسلح کشور.
🔻 دوم اینکه آنچه امام در آخرین پیام از دانشجویان و طلاب بسیجی مطالبه میکنند به کلی رنگ و بوی نظامی ندارد. امام در جنگ نرم از داخل جبهه خودی نیز غافل نبودند و از قضا در همین جا برای خود طلب مرگ کردند. تا سال ۷۹ و ۱۱ سال پس از پیام امام بسیج دانشجو و طلبه حق هیچ گونه فعالیت نرم درون دانشگاه را نداشتند. فقط میتوانستند به میدان تیر و مانور بیرون دانشگاه عزیمت نمایند.
🔻 غفلت ۱۱ ساله از محتوای پیام دوم آذر ۱۳۶۷ امام نابخشودنی است و دقیقاً در همین فضا بود که مقام معظم رهبری کسانی را که نمیگذارند دانشجویان ما سیاسی باشند لعنت کردند. مطالبات امام در آن پیام کارکرد نظامی ندارد. آنچه امام میخواهند کاملاً منطبق بر جنگ نرم است که تا سالهای اخیر قابل فهم نبود، زیرا بسیج را با لباس سیاسی نظامی و کلاشینکف میشناختند و تمام.
🔻 مطالبات امام هم جنبه سلبی دارد و هم جنبه ایجابی. آمیزهای از «ترویج نرم»، «هجوم نرم»، «مقاومت نرم» و «دفاع نرم» بود. نفوذی که از سال ۱۳۹۴ در کشور مطرح شد، حضرت امام آن روز دربارهاش هشدار داده بودند و یکی از کارهای بسیج دانشجو و طلبه را مقابله با نفوذ اجانب در مراکزشان اعلام کردند (سلبی). اما در بعد ایجابی نیز حل مسائل اعتقادی بسیجیان و ترسیم چارچوبهای اسلام ناب محمدی (ص) را نیز به این دو مراکز واگذار کردند و پاسداری از استقلال ایران خصوصاً استقلال سیاسی را نیز به این دو مرکز سپردند که: «فرزندان بسیجیام پاسدار اصول تغییرناپذیر نه شرقی و نه غربی باشند.» تاریخ بعد از امام نشان میدهد که کانون مبارزه با انقلاب اسلامی و در عین حال کانون دفاع از انقلاب اسلامی در این دو مرکز بوده است.
🔻 انحرافات اعتقادی از اسلام مدنظر امام (اسلام سیاسی یا اسلام ناب محمدی (ص)) از حوزه کم بیرون نزده و انقلاب اسلامی بارها با نفوذ اجانب در دانشگاهها تا مرز بحران پیش رفته است. نتیجه اینکه امام راحل برای فردای انقلاب اسلامی نگران دشمنان مسلح خارجی نبودند که نگران جنگ نرم بودند و مرتب نسبت به حفظ سلامت محیط دانشگاهها و دانشسراها (تربیت معلم) هشدار میدادند و در خصوص حوزه نیز فرمودند: «استکبار وقتی از نابودی مطلق روحانیت مأیوس شد دو راه را برای ضربه زدن انتخاب نمود. ارعاب و زور و دیگر خدعه و نفوذ در سالهای اخیر که زور کارگر نشد و راههای نفوذ تقویت گردید» و معتقد بودند که اولویت فعلی آنها خدعه و نفوذ است که از مقدسنماهای متحجر و بی شعور تا طرفداران اسلام امریکایی را دربرمیگیرد.
🔻 آنچه در جنگ نرم آینده باید بیشتر نگران آن بود مقابله مدعیان دین با انقلاب اسلامی است، نه لیبرالها و غربگراها. این جماعت کسانی هستند که امام درباره اسلافشان فرمودند: «در ۱۵ خرداد ۴۲ مقابله با گلوله و تفنگ و مسلسل شاه نبود که اگر تنها این بود مقابله را آسان مینمود، بلکه علاوه بر آن از داخل جبهه خودی گلوله حیله و مقدسنمایی و تحجر بود، گلوله زخم زبان و نفاق و دورویی بود که هزار بار بیشتر از باروت و سرب جگر و جان را میسوخت و میدرید» و این داستان جنگ نرمی است که مستقیماً بر استانداردهای غربی سوار نیست، اما پوسیدگی از درون را رهنمون میشود. آن میدانی که بسیجی باید در آن بایستد تا فضیلتهای اصلی انقلاب زنده بماند همین نقطه است، این همان مدلی است که امیرالمؤمنین (ع) با آن عظمت را فشل کرد و همان هلهله «ابشرو بالجنه یا جندالله» صحنه کربلاست که حسین بن علی (ع) را به قربانگاه برد.
#هفته_بسیج
https://eitaa.com/samen_pirbakran
🔶پشت پرده بلبشو در بازار ارز
🔺مجیدرضا حریری، رئیس اتاق بازگانی ایران و چین، درباره علت آشفتگی بازار ارز گفته:
🔹اگر کسی ارزی در خارج از کشور دارد، عقل و منطق حکم نمیکند، آن را به داخل کشور بیاورد. در شرایطی که ارزش ریال در حال کاهش ارزش است و غالب مردم سرمایه خود را به بازارهای بورس، ارز و مسکن وارد میکنند، برخی مدعی هستند با واردات کالا، مایلند دلار خود را به ریال تبدیل کنند که امری غیر عادی به حساب میآید.
🔺با آزادسازی واردات بدون انتقال ارز در بهترین و خوشبینانهترین حالت، زمانی که بانک مرکزی به قصد تعدیل نرخ ارز در حال تزریق منابع ارزی به بازار است، واردکنندگان برای تأمین ارز مورد نیاز به بازار آزاد مراجعه کرده، تقاضا در بازار ارز را افزایش داده و به تبع آن نرخ ارز نیز افزایش خواهد یافت.
🔹اگر این تصمیم انجام نمیگرفت، سقوط فعلی نرخ ارز با سرعت بیشتری درحال انجام بود و مقاومت فعلی در ازای کاهش بیشتر نرخ ارز به حداقل میرسید.
🔺با آزادسازی واردات بدون انتقال ارز، فرد قاچاقچی با ورود ارز خود به کشور منشأ آن را پنهان کرده و از این طریق اقدام به پولشویی میکند. اینها اتفاقاتی است که در پشت پرده این تصمیم درحال انجام است.
🔹واردکنندگان و باندهای قاچاق با تشویق حضور مقامات کشور در گمرک، حواشی رسوب کالاها در گمرکات را ایجاد و تشدید کردند. ورود کالا به گمرک آن هم قبل از تخصیص ارز تخلف است و باید دلیل آن را از مسئولان گمرک و واردکنندگان کالا جویا شد.
🔺معتقدم در شرایط عادی هرگونه محدودیت برای واردات غلط است. اما در کشوری که در شرایط جنگی اقتصادی است، نمیتوان مدعی اقتصاد آزاد بود و بانک مرکزی باید با برنامه برای هزینهکرد منابع محدود ارزی کشور، عمل کند.
🔹هر مفسده اقتصادی اعم از معامله در بازارهای فردایی ارز و سکه، قاچاق، رشوه، اختلاس و … از طریق حسابهای بانکی صورت میگیرد و با اسکناس انجام نمیشود. بنابراین کنترل و نظارت بر گردشهای ریالی در مواجهه با عمدهای از تخلفات اقتصادی موثر است. رصد تراکنشهای بانکی غیرطبیعی، بسیاری از مفاسد را شناسایی و از آن جلوگیری میکند و این اقدام در شرایط فعلی کشور بسیار ضروری است.
@samen_pirbakran
#بصیرت_قرآنی
❓❓آیا صبر به معنی تحمّل سختیها و قانع شدن به وضع موجود است؟!
🍀🌼🍀
آیه مربوطه:
«قُم فَأَنذِر * وَرَبَّكَ فَكَبِّر * وَثِيابَكَ فَطَهِّر * وَالرُّجزَ فَاهجُر * وَلا تَمنُن تَستَكثِرُ * وَلِرَبِّكَ فَاصبِر» (سوره مبارکه المدثر آیات 7-2)
«برخیز و انذار کن (و عالمیان را بیم ده) و پروردگارت را بزرگ بشمار، و لباست را پاک کن، و از پلیدی دوری کن، و منّت مگذار و فزونی مطلب، و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن!»
🌸🌸🌸
پاسخ:
🔹«خداوند متعال در اول بعثت پیغمبر چند خط اساسی را جلوی پای رسول گرامی خود گذاشت که با توجه به این چند خط و چند جهتگیری مهم، پیغمبر اکرم بتواند این بار سنگینِ بینظیر را تحمل کند. یکی از این خطوط، صبر بود؛ «و لربّک فاصبر». «بسماللَّهالرّحمنالرّحیم. یا ایّها المدّثّر. قم فأنذر. و ربّک فکبّر. و ثیابک فطهّر. و الرّجز فاهجر. و لاتمنن تستکثر. و لربّک فاصبر». باید صبر کرد.
🔷صبر یعنی پایداری، یعنی خسته نشدن، یعنی مغلوب مشکلات نشدن. مشکلات گوناگون بر سر راه همهی ما هست؛ باید مغلوب نشویم.
🔸این درس را هم امام بزرگوار ما در عمل به ما تعلیم کرد؛ صبر کرد. آن روزی که در این شهر قم فریاد امام بلند شد، جز جمع طلبهای در پیرامون او، کسی یاور او نبود؛ غریب بود. امام در وطن خود غریب بود، در شهر خود غریب بود؛ اما ایستادگی کرد. انواع و اقسام فشارها - فشارهای مادی و معنوی - بر آن مرد بزرگ وارد آمد، اما ایستاد - «المؤمن کالجبل الرّاسخ لا تحرّکه العواصف» - هیچکدام از این تندبادها نتوانست آن ارادهی پولادین، آن عزم راسخ را تکان دهد؛ ایستاد. وقتی در قله چشمهای میجوشد، دامنهها هم سیراب میشوند. صبر او از او سرریز شد، دیگران هم صبر کردن را یاد گرفتند؛ لذا دیگران هم صبر کردند. ملت بزرگ ایران هم با این صبر توانست بر این همه توطئه فائق بیاید.»
🌿🌺🌿
منبع: بیانات رهبر معظم انقلاب، ۱۳۸۹/۰۸/۰۳.
⁉️ «منطق بسیج» چیست؟
🌹 یک منطق «قوى» پشت سرِ بسیج وجود دارد؛
این منطق، این علم، وقتى با «عمل» همراه میشود، این غوغا را درست میکند؛ این حوادث شگفتآور را خلق میکند.
🌹 «پایه»ى این تفکّر چیست؟
من چند جملهى کوتاه دربارهى این تفکّر - تفکّرى که «قاعده»ى بسیج است، پشتوانهى بسیج است، «عقبه»ى فکرى بسیج است - عرض میکنم.
🌹دو نکته را من در این مورد عرض میکنم، [که] جاىِ فکر کردن و «بحث» کردن و کار کردن دارد. پایهى این تفکّر، اعتقاد به «مسئولیّت» انسان است؛ مسئولیّت انسان.
🌹انسان موجودى است «مسئول».
«نقطهى مقابل» این فکر، حالت احساس بىمسئولیّتى، ولش کن، برو خوش باش، به خودت بپرداز، است.
«پایه»ى فکرى بسیج این «مسئولیّت» الهى است که حالا عرض میکنم مبانى دینى مستحکمى دارد.
🌹نه فقط مسئولیّت در برابر خود و در برابر خانوادهى خود و نزدیکان خود - که این هست - بلکه مسئولیّت در قبال «حوادث زندگى»؛ در قبال «سرنوشت» جهان، سرنوشت کشور و سرنوشت جامعه، چه مسلمان، چه «غیر مسلمان».
🌹این احساس مسئولیّت فقط نسبت به انسانهاى همعقیده و مسلِم و مؤمن نیست بلکه حتّى نسبت به غیر مسلمین و غیر مؤمنین هم احساس مسئولیّت میکند.
«نقطهى مقابلِ»، همان دَمغنیمتى، ولش کن و حالت تنبلى و حالت گریز از مسئولیّت و مانند اینها است.
«پایه»ى اصلى بسیج، این احساس «مسئولیّت» است. این تفکّر مسئولیّت انسان، جزو بیّنات اسلام است. یعنى هیچکس نمیتواند در این تردید بکند که اسلام، انسان را اینجور موجودى میداند: موجودى که مسئول است، کار از او خواسته شده است.
شما ملاحظه کنید احکام گوناگون را: مثلاً حکم امربهمعروف و نهىازمنکر. امر به معروف یعنى شما همه «مسئول»ید که معروف را، نیکى را گسترش بدهید، امر کنید به آن؛ نهى از منکر [یعنى] زشتى را، بدى را، پلشتى را نهى کنید؛ جلوى آن را بگیرید با شیوههاى مختلف.
🌹«معنا»ى این چیست؟ معناى این، مسئولیّت در قبال «سلامت» عمومى جامعه است.
«همه» مسئولند: من مسئولم؛ شما مسئولى؛ آن یکى مسئول است.
🌹یا مسئلهى «جهاد». جهاد اسلام در واقع «کمک» به ملّتهایى است که پشت پردهى سیاستهاى استعمارى و استکبارى و استبدادى قرار داده شدهاند که نور اسلام به اینها نرسد؛ نور هدایت به اینها نرسد. جهاد براى دریدن این پردهها و این حجابها است؛ جهاد اسلامى این است.
بحث اینکه آیا جهاد، دفاعى است یا ابتدائى است یا مانند اینها، بحثهاى «فرعى» است؛ بحث «اصلى» این است: «ما لَکُم»؟! لا تُقاتِلونَ فى سَبیلِ اللهِ وَ المُستَضعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّسآءِ وَ الوِلدان؛ «چرا»؟! جهاد نمیکنید، مقاتله نمیکنید، نبرد نمیکنید در راه خدا - و بلافاصله [میگوید ]- و در راه مستضعفین، براى نجات مستضعفین؟
این «احساس» مسئولیّت است؛ یعنى شما برو جان خودت را به خطر بینداز و جانت را کف دستت بگیر در میدانهاى خطر، براى اینکه مستضعفان را نجات بدهى؛
«معنا»ى این، همان مسئولیّت است دیگر.
یا این حدیث معروفِ «مَن اَصبَحَ وَ لَم یَهتَمَّ بِاُمورِ المُسلِمینَ فَلَیسَ بِمُسلِم»؛ و از این قبیل، فراوان آیات و روایاتى در متون اسلامى است که این جزو بیّنات اسلام است؛
🌹یعنى اسلام «انسان» را اینجور خواسته است که مسئول باشد؛ هم نسبت به خود، هم نسبت به نزدیکان خود، هم نسبت به جامعهى خود، هم نسبت به بشریّت «مسئول» است.
که حالا اگر بروید دنبال این فکر را در متون اسلامى بگیرید، چیزهاى «عجیبوغریبى»، انسان مشاهده میکند از این «اهتمام» و از این احساس مسئولیّت. پیغمبر اکرم پیش خداى متعال التماس میکند، تضرّع میکند که «اَللّهُمَّ اهدِ قَومى»؛ قومش «همانها»یى بودند که او را میزدند، او را طرد میکردند، او را تهدید به قتل میکردند، اینهمه بر او زحمت وارد مىآوردند، او پیش خداى متعال التماس میکند که خدایا، اینها را نجات بده، اینها را شفا بده، اینها را هدایت کن!
این پیغمبر. امیرالمؤمنین وقتىکه مىشنَود که سپاهیان معاویه رفتند آن شهر را غارت کردند با غصّه میگوید که - بَلَغَنى اَنَّ الرَّجُلَ مِنهُم کان یَدخُلُ عَلَى المَراَةِ المُسلِمَةِ وَ الاُخرَى المُعاهِدَة - مردهاى این لشکرِ غارتگر وارد خانهى مسلمان و معاهَد (معاهد یعنى غیر مسلمانى که در زیر سایهى اسلام زندگى میکند؛ مسیحى، یهودى) میشدند، به زنها اهانت میکردند، دستبند زنها را میگرفتند، زیور زنها را میگرفتند، بعد حضرت میفرماید که اگر مسلمانْ از این غصّه بمیرد، «جا» دارد.
🌹شما ببینید؛ یعنى احساس مسئولیّت تا این «حد» است. نمیگوید اگر امیر مسلمین بمیرد «جا» دارد؛ میگوید اگر «انسان»، اگر مسلمان از این غصّه بمیرد جا دارد. این همان احساس مسئولیّت است.
🌹«پایه»ى اصلىِ حرکت بسیج این است: «احساس مسئولیّت» الهى.
💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
❇️ گفتار یکم؛ فهم به موقع
🔻انتظار از بسیج و بسیجیان این است که پدیدهها را به موقع درک نماید و به قول شهید مطهری، مهم این است که انسان به موقع پدیدهها را درک کند، نه زمانی که کار از کار گذشته است.
🔹بسیج باید حاکم بر پدیدهها باشد نه محکوم آنها. این بدان معناست که بسیج در مواجهه با تحولات و رویدادها غافلگیر نشود و لازمه چنین امری اشراف بر محیط پیرامونی و تغییرات و تحولات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه است.
🔺در طول تاریخ کم نیستند رویدادهایی که در اثر فهم دیرهنگام واقعیت ماجرا، خسارتهای جبران ناپذیری را مردمان آن زمان متحمل شدند. در تاریخ اسلام واقعه عاشورا و قیامهایی که پس از آن صورت گرفت، نمونهای روشن از فهمی است که در زمان خود حاصل نشد و زمانی هم که کار از کار گذشته بود، قیامها به سرانجام مطلوب نمیرسیدند.
در یکی دو دهه گذشته نمونههای روشنی از فهم دیرهنگام یک موضوع در بین نیروهای انقلابی وجود دارد که باید از آنها درس گرفت. تعرضاتی که در مقطعی به سفارتین عربستان و انگلیس صورت گرفت و رهبری مسببان آنها را نکوهش نمودند و یا تلاشهایی که برخی نمایندگان در برهههایی برای استیضاح رئیس جمهور انجام دادند، در حالی که کشور نیازمند آرامش و تشریک مساعی قوا برای تمرکز بر حل مشکلات بود، نشان از عدم درک شرایط و موقعیت زمانی است که در آن قرار گرفتند و در این میان هرچند با هشدار رهبری از موضع اشتباه خود کوتاه آمدند، اما چیزی از نکوهیدگی دیر فهمی و عمل آنها نکاست.
✅اهم لوازم فهم به موقع موارد زیر هستند:
الف) اشراف بر تاریخ، آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی
ب) اشراف بر فرصتها و نقاط قوت و همچنین تهدیدات و آسیبها
ج) دشمن شناسی و تفکیک دشمنان اصلی و فرعی
د) پیگیری و رصد اخبار و تحولات داخلی و پیرامونی و جهانی
ه) شناخت منظومه گفتمانی امامین انقلاب اسلامی
و) درگیر نشدن در حاشیهها و افراط و تفریطها
ز) حضور مستمر در متن مردم و جامعه
...
#صالحین
#بصیرت_انقلاب
#بسیج
🇮🇷
🌀یادداشت
💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
❇️ گفتار دوم؛ بسیج متکفل قدرت نرم نظام
🔻امروزه نظامهای سیاسی در کنار اهمیت دهی به قدرت سخت، به قدرت نرم نیز خیلی بها میدهند و برای آن سرمایهگذاری زیادی مینمایند. در جمهوری اسلامی ایران نیز این موضوع اهمیت زیادی دارد، لذا مجموعههایی مانند نیروی زمینی، هوایی و دریایی ارتش و سپاه همواره در صدد افزایش قدرت سخت نظام هستند؛ اما کارکردهای عمومی بسیج مولفههایی دارد که حاصل آن ارتقاء قدرت نرم نظام اسلامی خواهد بود. خدمات و فعالیتهای بسیج به میزانی که افراد جامعه را جذب نماید و رضایت آنها جلب کند، سرمایه اجتماعی نظام را افزایش میدهد. از طرفی بسیج با برنامههای فرهنگی، هنری، ورزشی، علمی و ...، جوانان و نوجوانان را جذب خود کرده و در شکلدهی هویت فرهنگی و اجتماعی و سیاسی جوانان در تراز نظام اسلامی بسیار مؤثر است و نتایج آن منجر به کسب رضایتمندی خانوادههای ایرانی شده که آن هم در سبد سرمایه اجتماعی نظام قرار میگیرد.
🔹با توضیحات فوق دو اولویت اساسی بسیج مشخص میشود، اول خدمت رسانی به مردم در حوزههایی که دچار مشکل میشوند اعم از سیل، زلزله یا گرفتاری معیشتی در موضوعاتی مانند کرونا در قالب کمکهای مومنانه که بسیج در حرکتهای سازماندهی شده و خودجوش خوش درخشید؛ و دوم در جذب نوجوانان و جوانان که سلایق مختلفی دارند، گروهی اهل ورزش، گروهی علاقهمند به کوه و اردو، جمعی اهل موسیقی و سرود و یا تئاتر و ... بسیج باید با تنوع بخشی به برنامههای خود زمینه جذب همه آنها را ایجاد کند و به میزانی که جوانان و نوجوانان وارد «حصار امن» بسیج قرار گرفتند، بیتردید قدرت نرم نظام افزایش خواهد یافت.
🔸باید توجه داشت به میزانی که جوانان را جذب گردانهای رزمی بسیج مینماییم که بسیار لازم و ضروری است، ده برابر آن باید نوجوانان و جوانان را جذب گروههای سرود، تیمهای ورزشی و هنری و هستههای علمی و کارآفرینی و سایر حوزههای غیر رزمی نماییم. زیرا قدرت بسیج، مردم پایه است و به میزانی که اقشار و سنین مختلف جذب بسیج میشوند، به همان میزان قدرت بسیج و توان اثرگذاری آن بیشتر خواهد شد.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
🔰 جلسه ویژه شورای عالی هماهنگی اقتصادی در حضور رهبر انقلاب برگزار خواهد شد
🔻 شورایعالی هماهنگی اقتصادی امروز در حضور رهبر انقلاب تشکیل جلسه خواهد داد.
این جلسه با حضور سران قوای سهگانه و دیگر اعضای این شورا در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار میشود.
🔸 شورایعالی هماهنگی اقتصادی در اردیبهشت ۹۷ و در پی شرایط اقتصادی ناشی از تحریم با فرمان رهبر انقلاب اسلامی تشکیل شد.
https://eitaa.com/samen_pirbakran
سئوال
ما برای انتخاب ریاست جمهوری چه کسی را باید انتخاب کنیم؟
جواب:
مهم شخص نیست، مهم اندیشه است، باید فردی باشد که به خدا و به ملت و ظرفیت های داخلی اعتماد کند نه دنبال اعتماد سازی با آمریکا باشد نه اینکه چشمش به دست دشمن باشه که کی دشمن تحریم را بر میداره و به محض اینکه یه شرایطی آماده میشه که دشمن به این نتیجه میرسه که دیگه نمیتونه با فشار ملت ایران را تسلیم کنه الان بایستی حرف از مذاکره بزنه این هم دهنش آب بیفته و دوباره بحث مذاکره را مطرح کنه که خداوند در آیات قرآن تاکید کرده، واگر دوستان خواستن من یه بحث قرآنی در این زمینه می کنم که اگر در مقابل دشمن کوتاه بیاید دشمن به شما حمله میکنه به هیچ عنوان نمیشه اعتماد دشمن را جلب کرد و تنها راه پیشرفت مسلمان ها از نظر قرآن عدم اعتماد به دشمن و عدم اطاعت از دشمن است، پس ما به جای اینکه دنبال شخص بگردیم باید دنبال روش بگردیم، اگر بخواهیم برویم تهران اگر یک اتوبوس بسیار پیشرفته، تمیز با امکانات و آپشن های خیلی زیاد به شیراز میرود این هدف ما رو تامین نمیکنه، حالا میخوایم بریم تهران یک اتوبوسی شرایط بهتری داره یک اتوبوسی شرایط کمتری داره باید اتوبوس را انتخاب کنیم که شرایط بهتری داره پس اول باید مسیر را انتخاب کنیم بعد اتوبوس را و بعد شخص را انتخاب کنیم مسیری که صریح بگم اصلاح طلب ها وعتدالیون وبعضی به اصطلاح اصولگرایان مشخص می کنند با توجه به آیات قرآن با توجه به تجربه با توجه به فرمایشات امام و رهبری و با توجه به علوم سیاسی مسیر ذلت و بدبختی ملت ایران است حالا نیروهای انقلابی آنهایی که لیستها را می بندند باید از آنها بخواهیم که به یک نفر واحد برسند و وقتی که این فرد واحد هر کسی میخواد باشه انتخاب شد تمام ظرفیتهای انقلاب باید پشت سر اون شخص بیاید و ما ظرفیتهای بسیار زیادی داریم برای اینکه در ده سال آینده بتوانیم جزو یکی از ده کشور پیشرفته دنیا باشیم و حتی راهکارهای متعددی که ما بتوانیم یکساله یا دو ساله مشکلات اقتصادی روزمره کشور را حل کنیم، ما باید بین سلطان حسین ها و نادرشاه نادرشاه ها را انتخاب کنیم، البته نادرشاه ها هم ممکن است منحرف شوند، اشتباه کنند، زیاده روی کنند، که نادرشاه هم در دور دوم حکومت اشتباهات زیادی کرد اما اگر فردی مثل احمدی نژاد هم دچارانحراف شد بعد از 4سال عوض می شود، اما در کل باید کسانی را انتخاب کنیم که از دشمن نمیترسند کسانی که اعتماد به نفس دارند کسانی که اعتماد ملت دارند.
اصلا بحث من جریانی نیست اگر کسی چشمش به دست دشمن باشه و اصولگرا هم باشه فایده ای نداره، آقای روحانی اصلاح طلب نیست آقای روحانی کسی بود که با آقای احمدینژاد برای انتخابات مجلس ششم جزو لیست اصولگراها بود اما مسیرش مسیر سازش بود که مسیر سازش اشتباهه است، رئیس جمهور اصولگرا باشه یا اصلاحطلب باش فرق نمی کنه.
🌀یادداشت ثامن(۴)
💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
❇️ گفتار سوم؛ روشنگری و گفتمانسازی
🔻نظام اسلامی و اجزای آن مورد کینه و نفرت سلطهگرانی است که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی همواره ملت ایران را تحقیر کرده و منابع آن را به غارت برده و هویت او را مورد هجمه قرار دادند و طبعاً دشمنی آنان با نظام اسلامی تمام نمیشود بلکه به میزان موفقیت ها و دستاوردهای ملت ایران، دشمنیهای آنها فزونی یافته و ابعاد جدیدی مییابد تا آنکه ملت ایران به قلل اقتدار دست یابد که در آن موقع دشمنیها تمام خواهد شد.
🔹یکی از تاکتیکهای دشمنان ایران در 42 سال گذشته ناامید سازی مردم و بی اعتبار سازی حکومت و مسئولان و قوای سهگانه و دستگاههای اجرایی و نهادهای انقلابی بوده است. بیان دروغها به جای واقعیت، انتشار شایعات و ایراد اتهامات گوناگون به مسئولان جمهوری اسلامی در سطوح مختلف، از همان بدو پیروزی انقلاب شروع شده و هم اکنون نیز ادامه دارد. این مطلب به آن معنا نیست که مسئولان سطوح مختلف در ایران از هر خطایی مبرا هستند و نباید نسبت به عملکرد آنها هیچ نقدی وارد شود، بلکه سخن از محاصره تبلیغاتی است که دشمن با استفاده از دست برتر خود در حوزه رسانه، بر نظام و ملت ایران تحمیل کرده است و با بزرگنمایی مشکلات و نقاط ضعف و کوچکنمایی دستاوردها و نقاط قوت، درصدد بیاعتبار سازی حکومت دینی و مسئولان آن و ناامید سازی مردم نسبت به آینده است.
🔸توده مردم که کنشها و واکنشهای آنها بر اساس ادراکات خویش نسبت به محیط پیرامونی شکل میگیرد، به شدت تحت هجمه تبلیغاتی و روانی بدخواهان ایران قرار دارند، لذا روشنگری و جهاد تبیین برای اصلاح ادراکات جامعه و هدایت آنها در مسیر واقعیتها امری ضروری است که باید وجهه همت بسیج قرار گیرد. طبعاً چنین امر خطیری نیازمند بصیرت، شناخت و احاطه علمی به موضوع و اشراف اعضای بسیج نسبت به واقعیتهاست تا بتوانند با بهرهگیری از تریبونهای در اختیار و مهمتر از آن ارتباط چهره به چهره به جهاد عظیم تبیین و روشنگری مبادرت نمایند.
🔺روشنگری در راستای کمک به مسئولین است تا خدمات و تلاشهای آنها در سطح افکار عمومی به درستی مطرح شده و کنش و واکنشهای سازندهای از طرف مردم مقابل آنها شکل گیرد. به سخن دیگر اگر بسیج، خود را مطالبهگر احقاق حقوق عامه مردم میداند، از آن طرف تبیینگر و روشنگر واقعیات و محدودیتها و خدمات حاکمیت در جامعه نیز میباشد و رویکرد این روشنگریها، امیدآفرینی، اعتمادزایی و انسجام بخشی داخلی خواهد بود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
کرونا و تعطیلی.pdf
297.8K
🌀نسخه pdf
💢 یادداشت
✅ موضوع: تشدید مرگ و میرهای کرونایی و تعطیلی دو هفته ای
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#کرونا
@samen_pirbakran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#موشن_گرافی
🌐#بسیج بزرگترین نهاد مردمی
💢#نقش #بسیج در نظام انقلاب اسلامی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
@samen_pirbakran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_گرافیک | ایران را مدرسه کنیم...
◽️سوادآموزی در ایران چه سیری را طی کرد و در چه نقطهای قرار دارد؟
◽️کار جهادی همیشه جواب میدهد؟
#هفته_بسیج
https://eitaa.com/samen_pirbakran
محتوای ثامن پیربکران
🔰 جلسه ویژه شورای عالی هماهنگی اقتصادی در حضور رهبر انقلاب برگزار خواهد شد 🔻 شورایعالی هماهنگی اقت
📸 تصویری از جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی در حضور رهبر انقلاب
گزارش تصویری
@samen_pirbakran
🔴 ترامپ: ۷۹ درصد رأیدهندگان معتقدند در انتخابات تقلب شده است
♦️رئیسجمهور آمریکا در پیامی توییتری نوشت: ۷۹ درصد رأیدهندگان به ترامپ باور دارند که «انتخابات به سرقت رفته». آنها صددرصد درست میگویند، اما ما هم سخت در حال جنگیدن هستیم.
♦️شکایت و دادخواهی بزرگ ما که جزئیات تقلب در آن تشریح شده، به زودی (در دادگاه) ثبت میشود. انتخابات متقلبانه
⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️
⚡️
⭕️اهمیت غرب شناسی - ضرورت غرب شناسی
(بخش سوم)
🔶چرا باید غرب را شناخت؟
«اهمیت و ضرورت غربشناسی»: مطالعات #غربشناسی از اهمیت زیادی برخوردار است و آثار و فواید فراوانی را به همراه خواهد داشت که از آن جمله مورد زیر است:
💠 #دشمن_شناسی و آشنایی با اهداف، شیوه ها و نقشه های غرب در قبال اسلام و نظام اسلامی و برخورد منطقی با آن و خنثی نمودن توطئه ها
🔷اکنون بیش از هر دوره دیگر، کانون فرهنگ و ارزشهای الهی - انسانی ما در تیررس نقشه های شوم #فرهنگ_غرب قرار گرفته است، به گونه ای که با اندک بی توجهی و غفلت، ممکن است در کام فرهنگ غرب استحاله گردیم و در چرخش سیاست جهانی کردن فرهنگ، نسبت به اصالت ارزشهای خویش بیگانه شویم. به یقین در کنار آگاهی و شناخت از مبانی دینی، شناخت مبانی فکری و نظری غرب و آشنایی با اهداف آنان در برخورد منطقی با آن و خنثی نمودن تأثیرات آن، بسیار راهگشا خواهد بود.
🔷در شرایطی که #استکبار_جهانی، فرهنگ و به ویژه #نسل_جوان ما را هدف قرار داده است و با ترویج و تحمیل فرهنگ غربی با ابزارهای گوناگون سعی در تخریب هویت فرهنگی، ملی و ایمانی جوانان و جایگزین کردن آن با هویت غربی دارد. جوانان ما باید با حفظ هوشیاری کامل #آگاهی_لازم را نسبت به توطئه های فرهنگی - سیاسی غرب به دست آورند. بنابراین #شناخت_غرب و مبانی فکری و نظری و راهکارهای عملی آن برای مقابله با نظام اسلامی ضرورتی انکار ناپذیر است، و در مقابله با دشمن، اولین گام #شناخت_دشمن و اهداف و شیوه های او به منظور #مقابله با آن است.
🔷مقام معظم رهبری فرمودند: سیستم تبلیغاتی دشمنان، رادیوهای بیگانه و اذناب و دنباله های آنها در داخل تلاش میکنند با ممزوج کردن حق و باطل، ملت ایران را در مورد آینده مأیوس کنند و از الگو شدن نظام اسلامی جلوگیری نمایند و در برابر این هجوم، باید با شناخت زمان، درک زبان ارتباطاتی روز و آگاهی به نیازهای مخاطب، به روشنگری صحیح و اقناع کننده پرداخت و با دفع مستدل و مستحکم، شبهه ها را زدود. (دشمن شناسی از دیدگاه مقام معظم رهبری - انتشارات سطر، ص۲۶؛ بیانات معظم له در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور۷۹/۷/۱۱)
🔷ملت و دولتی تسلیم میشود که دشمن را درست نشناسد یا دچار فساد و بدبختی باشد، اما اگر #دشمن_شناسی بود آن وقت شعارها، شعارهای روشن و آگاهانه یی خواهد بود. (پرسش و پاسخ از محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی - مؤسسه فرهنگی قدر ولایت - ص ۱۶۴؛ بیانات معظم له در دیدار با دانشجویان و دانش آموزان۷۸/۸/۱۲)
#منبع: وبسایت پرسمان
#غرب_شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#موشن_گرافی
✅موضوع: #بسیج؛ بدون بن بست.
👌قسمت سوم
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
https://eitaa.com/samen_pirbakran