eitaa logo
محتوای ثامن پیربکران
119 دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.5هزار ویدیو
868 فایل
این کانال مخصوص جهادگران تبیین است
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 📝 اروپا مدیون مبارزه سپاه با تروریسم است ❄️🌹❄️ 🔻سخنگوی وزارت امور خارجه: 🔸 یک نهاد حاکمیتی برآماده از قانون جمهوری اسلامی است. 🔹️تحریم سپاه به عنوان نهاد حاکمیتی نقض منشور بین‌المللی است. 🔸هر گونه تعرض به سپاه تعرض به امنیت ملی ایران است و نتایج و پیامدهای آن متوجه تعرض کننده خواهد بود. 🔹️اگر امنیتی در اروپا وجود دارد مدیون مبارزه سپاه علیه تروریست‌هاست. 🔸کشورهای اروپایی نمی تواند نقش سپاه در ایجاد امنیت در منطقه و اروپا را نادیده بگیرند. 🔹اروپا می داند ایران در مقابل اقدامات نسنجیده آنها، دست بسته نیست و از توان و اراده لازم برای برخورد متقابل برخوردار است. 🔸جواب ایران حتما متناسب با رفتار اروپا خواهد بود، ایران در مقابل تقابل اروپا تقابل خواهد داشت. 🔺ایران متناسب با نوع اقدام اروپا، اقدام جدی، تعیین کننده و پشیمان کننده خواهد داشت.
🇮🇷 📝 نمی‌توانیم بگوییم چون از «سپاه» خوشمان نمی‌آید،‌ تروریست است ❄️🌹❄️ 🔻مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره قرار دادن نام در فهرست سازمان‌های تروریستی این نهاد اروپایی: این موضوعی است که نمی‌توان بدون تصمیمی حقوقی، کاری درباره آن کرد. 🔺نمی‌توانیم بگوییم ما شما را تروریست می‌دانیم، چون از شما خوشمان نمی‌آید.
34.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 قدرت نظامی ایران از f-14 آمد یا... ❄️🌹❄️ ✅ چرا ایران خطرناک است؟
🇮🇷 🖼 خداحافظ آرارات زیبای ایران❗️ ❄️🌹❄️ 🔻کوه آرارات که بنا بر برخی نقل‌ها، همان کوه «جودی» است که کشتی نوح بر آن آرام گرفت؛ مانند دماوند یک مقصد فوق‌العاده گردش و کوهنوردی در ایران باشد. 🔸اما در سوم بهمن ۱۳۱۰ مام میهن با کوه «آرارات کوچک» خداحافظی کرد و این منطقه مهم، راهبردی و زیبا با بی کفایتی رضا شاه در قالب مذاکراتی استعماری به ترکیه واگذار شد تا ترکیه از ادعای واهی بر منطقه «قطور» دست بردارد و جلوی یک بهانه جویی گرفته شود!!! 🔺غم‌ آرارات یک‌نمونه دیگر از راهبرد «بده بره» دست نشاندگان غرب برای تنش زدایی به جای راهبرد «مقاومت» در برابر زیاده خواهی بیگانگان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 اینجا اسرائیله، سرکوب وحشیانه ی یهودیان ارتدکس ❄️🌹❄️ ❌ دست هیچکس ک.. مول…تف نیست، چاقو نیست، قمه نیست، ولی میزنن بدم میزنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 نیما زم که توهم داشت برمیگرده ایران و رییس صداوسیما میشه درباره توهمات رضا اینجوری با تمسخر حرف می زد: ربع پهلوی توی خونه‌اش تمرین میکنه که داره از ارتش سان میبینه 😂
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 اعتراف سیما ثابت مجری ضد ایرانی به اختلافات شدید اپوزیسیون؛ هیچکدام به هم اعتماد ندارند پس چطور با هم سر میز مذاکره می‌نشینید!! ❄️🌹❄️ ❌ اگرچه شبکه سعودی اینترنشنال تمام تلاش خود را برای ایجاد ائتلاف ظاهری بین افراد سرشناس اپوزیسیون می‌کند اما واقعیت ضدانقلاب به وضوح بیانگر آن است که آنان حتی توان دستیابی به نقطه مشترک میان خود را ندارند!
🇮🇷 📝 نیروهای نظامی اروپایی در تیررس گروه‌های مقاومت در منطقه غرب آسیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥| زن تاثیرگذار فقط ایشان ❄️🌹❄️ 🔹دیدار «تاریا کرونبرک» سرپرست هیئت پارلمانی اروپا با هاشمی رفسنجانی که این نماینده اروپایی حتی هیچ احترامی برای هاشمی قائل نشد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اقدام جالب مجریان شبکه سه در پاسداشت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 اعلیحضرت: انتقاد از من جرم است🤨 ❄️🌹❄️ ❌ خودش هم به خبرنگار می گوید انتقاد از دولت مجاز است، ولی انتقاد از خودم چون انتقاد از سلطنت است خیر مجاز نیست.🙄
🇮🇷 📝 | اعتراض‌های بی سابقه در سرزمین‌های اشغالی ❄️🌹❄️ 1⃣ اعتراض‌ها در سرزمین‌های اشغالی به خاطر طرح قضایی باریو لوین؟ وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی است که در آن خواستار کاهش قدرت دادگاه عالی و افزایش اختیارات به دولت شده است. این طرح به شدت قدرت دادگاه عالی را محدود خواهد کرد و به دولت امکان کنترل بر کمیته انتخاب قضات را خواهد داد و قدرت مشاوران حقوقی دولت را نیز به شدت محدود می‌کند. 2⃣ قبل از انتخابات اخیر، کنست در نظر داشت طرحی را تصویب کند که به موجب آن افرادی که دارای پرونده‌های فساد در دستگاه قضایی این رژیم هستند در انتخابات شرکت نکنند‌. در صورت تصویب این طرح، نتانیاهو به دلیل پرونده‌های فساد مالی نمی‌توانست در انتخابات شرکت کند، اما به دلیل انحلال پارلمان این طرح تصویب نشد. 3⃣ گزاره‌ای که خیلی مهم است و در سخنان مقامات صهیونیست وجود دارد، نگرانی از تشدید شکاف‌ها و جنگ ‌داخلی است. هرتزوگ به صراحت اعلام کرده که‌ نگران تکه‌تکه شدن اسرائیل است و بنی‌گانتز گفته که نتانیاهو مسئول جنگ ‌داخلی در این رژیم است. این مسائل نشان می‌دهد که جامعه صهیونیستی به یک جامعه دوگانه و دوقطبی و سرشار از تعارض‌های فکری شده و یک جرقه برای شعله‌ور کردن آن کافی است. ✅ نکته مهم؛ این وقایع نشان داد که اختلاف‌ها فعلا برای نتانیاهو شروع نشده است و او باید منتظر چالش‌های بعدی با گستردگی بیشتری باشد. چالش‌هایی که در آینده ممکن است موجبات انحلال دولت و پارلمان و انتخابات زودهنگام در این رژیم باشد