📢رهبر انقلاب اسلامی در دیدار نخست وزیر عراق تاکید کردند:
لزوم افزایش فشارهای سیاسی به آمریکا و رژیم صهیونیستی
✏️حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار آقای محمد شیاع السودانی نخستوزیر عراق و هیات همراه، با قدردانی از مواضع خوب و قوی دولت و ملت عراق در حمایت از مردم غزه، بر لزوم افزایش فشارهای سیاسی دنیای اسلام به آمریکا و رژیم صهیونیستی برای توقف کشتار مردم غزه تاکید کردند و گفتند: کشور عراق به عنوان یک کشور مهم در منطقه، میتواند در این زمینه نقش ویژهای داشته باشد و یک خط جدید را در دنیای عرب و جهان اسلام به وجود بیاورد.
✏️ایشان با اشاره به اوضاع رقت بار غزه و جریحهدار شدن دلهای همه انسانهای آزاده از این جنایات و قساوتها خاطرنشان کردند: از همان روزهای اولِ حملات رژیم صهیونیستی تمام قرائن و شواهد نشان دهنده دخالت مستقیم آمریکاییها در اداره جنگ است و هرچه از این جنگ میگذرد، دلایل نقش مستقیم آمریکا در هدایت جنایتهای رژیم صهیونیستی قویتر و پررنگتر میشوند.
✏️رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر کمکهای تسلیحاتی و سیاسی آمریکا نباشد، کار برای رژیم صهیونیستی قابل ادامه دادن نخواهد بود.
✏️حضرت آیتالله خامنهای گفتند: آمریکاییها حقاً و انصافاً شریک جرم صهیونیستها در جنایات غزه هستند.
✏️ایشان تاکید کردند: بهرغم همه کشتاری که در غزه انجام میشود، رژیم صهیونیستی تا الان شکست خورده واقعی در این ماجرا است زیرا نتوانسته آبروی از دست رفته خود را بازگرداند و در آینده هم قادر به این کار نخواهد بود.
✏️رهبر انقلاب اسلامی لزوم تلاش همه جانبه برای افزایش فشارهای سیاسی به آمریکا و رژیم صهیونیستی به منظور توقف بمبارانها در غزه را مورد تاکید قرار دادند و گفتند: جمهوری اسلامی ایران و عراق با هماهنگی یکدیگر میتوانند در این زمینه نقش آفرین و تاثیرگذار باشند.
✏️حضرت آیتالله خامنهای همچنین درباره همکاریهای دو جانبه ایران و عراق در زمینههای اقتصادی و امنیتی خاطرنشان کردند: کارها بحمدالله پیش میروند اما باید مراقب بود پیگیری توافقها با همان انگیزه اولیه استمرار یابد و دچار کندی نشوند.
✏️ایشان در پایان از مردم و دولت عراق و شخص نخست وزیر بابت مهمان نوازی و خدمات رسانی و برقراری امنیت در ایام اربعین صمیمانه تشکر و قدردانی کردند.
✅با ما همراه شوید.
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
🇮🇷
📢 دیدار اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس با رهبر انقلاب
🍃🌹🍃
🔹 آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و هیأت همراه با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
🔹 رئیس دفتر سیاسی حماس در این دیدار گزارشی از آخرین تحولات غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین تحولات کرانه باختری بیان کرد.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی نیز با قدردانی مجدد از صبر و استقامت مردم استوار غزه و اظهار تأسف شدید از جنایات رژیم صهیونیستی که با حمایت مستقیم آمریکا و برخی کشورهای غربی انجام میشود بر سیاست همیشگی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از نیروهای مقاومت فلسطین در مقابل اشغالگران صهیونیست تأکید کردند.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای همچنین لزوم تحرک جدی کشورهای اسلامی و مجامع بینالمللی و حمایت همهجانبه و عملی دولتهای اسلامی از مردم غزه را مورد تأکید قرار دادند.
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
#ثامن
چرا تسخیر.pdf
2.41M
🔰 دانلود کتاب "چرا تسخیر؟"
تقابل امریکا با انقلاب اسلامی به روایت اسناد لانه جاسوسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 سختترین و مهمترین آزمون در طول عمر یک انسان چیست؟
🍃🌹🍃
🎙 حجت_الاسلام_راجی
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 مردم پای کار حجاب بیایند، منتظر مسئولان نباشید
🍃🌹🍃
🔻ما آدم های معمولی توانستیم حتی شاه را از کشور بیرون کنیم...
🔺حالا کی باید بی حیایی و برهنگی رو جمع کنه؟
#حجاب
13.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلتنگی مادر شهید غواص مرتضی جاویدی
شهدا شرمنده ایم😭
روح شهدا روبا ذکر صلواتی یاد کنیم
الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
🔰 گزارش روز
🟠 چرا این بار از کردستان نگفتید؟
میزان توجه رسانههای فارسیزبان خارج از کشور به اخبار ریز و درشت استان کردستان این ذهنیت را ایجاد میکند که دستور کار این است که کوچکترین اتفاق این استان به مسئله تجزیهطلبی گره زده شود تا متعاقب آن، این استان و مسائل آن به نحوی برجسته شوند که در نهایت مسیر برای تحقق اهداف تجزیهطلبان فراهم شود. نمیتوان از یاد برد که در همه ایام پاییز و زمستان ۱۴۰۱ و حتی همین چند روز قبل از سفر دوم رئیسجمهور به کردستان کوچکترین اتفاق استان حتی آنچه در پهنه کوهستانها به واسطه یک اشتباه بر کولبران میگذشت، از نگاه این رسانهها دور نمیماند.
مشی خبری رسانههای فارسی زبان، به ویژه پس از اتفاقات پاییز ۱۴۰۱ در موضوعات مرتبط با کردستان، این تصور را ایجاد کرده بود که سفر دو روزه رئیس دولت سیزدهم به این استان در کانون توجهات قرار گیرد و از جنبههای گوناگون مورد رصد و بررسی این رسانهها باشد، اما این طور نشد. اواخر هفته گذشته شاید از معدود روزهایی بود که رسانههای فارسیزبان چشم خود را به آنچه در استان کردستان میگذشت، بستند و اخبار این استان جایی در بین اخبار آنها نداشت. رسانههای ضدانقلاب وابسته به دلارهای آمریکایی و با ادعای مستقل بودن و بیطرفی، حتی یک خبر کوتاه و سطحی از سفر دوم آقای رئیسی به استان کردستان را در صفحات خود منتشر نکردند؛ در صورتی که اخبار تجمعات کوچک و اعتراضی ولو با حضور تعداد اندک افراد در ایران را چنان با بزرگنمایی منتشر میکنند که گویی حکومت ایران با اعتراض همین چند نفر سرنگون میشود!
به گفته «محسن منصوری» معاون اجرایی رئیسجمهور بیش از پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از مصوبات سفر دور اول رئیسجمهور تأمین اعتبار شده و در اختیار استان کردستان قرار گرفته است و از این نظر استان کردستان جزء استانهای پیشتاز در اجرای مصوبات سفرهای استانی رئیسجمهور و تأمین اعتبار به شمار میآید. در حاشیه این سفر، «حجتالاسلام صالحی» رئیس ارتباطات مردمی ریاستجمهوری که پیشتر در کلیسا و آتشکده پای درد دل هموطنان عزیز نشسته بود، این بار در سنندج در بین ماموستاهای کردستان حضور پیدا کرد و با دعوت از بزرگان طریقتهای کرد، پای حرفها و مشکلات آنها نشست و دستورات لازم در حوزههای گوناگون را صادر کرد. سفر دو روزه رئیسجمهور و هیئت همراه شاید از این جهت که حاشیهای مطابق میل رسانههای معاند نداشت، خبر محسوب نمیشد؛ چراکه استقبال مردم از رئیس دولت در حد و کیفیتی بود که آنها نتوانستند از سرکوب و نبود امنیت در کردستان بگویند و حجم اعتبارات تخصیص داده شده از سوی دولت سیزدهم به کردستان به اندازهای نبود که عقل سلیمی بپذیرد نگاه همان نگاه در محرومیت ماندن کردستان است.
✍️ #حسین_عباسیان
🔻مفهوم "ناهنجاری" از منظر دورکیم
🔸دورکیم ناهنجاری را به عنوان یک وضعیت یا شرایطی تعریف میکرد که از نظام معمول جامعه یا اجتماعی پیروی نمیکند و با ارزشها و اصول معمولاً پذیرفته شده در جامعه تضاد دارد.
🔸دورکیم بر این باور بود که ناهنجاریها نقش مهمی در تحولات اجتماعی ایفا میکنند. او به مطالعه و تحلیل ناهنجاریها و چگونگی تأثیر آنها بر فرآیندهای اجتماعی و سیاسی میپرداخت. او ایده میآورد که ناهنجاریها میتوانند نقش محرکی در تغییرات اجتماعی و سیاسی داشته باشند و ممکن است باعث تشدید تنشها یا ایجاد حوادث بزرگی شوند.
🔸بنابراین، از منظر دورکیم، ناهنجاریها به عنوان عاملی مهم در تحولات اجتماعی و سیاسی در جوامع مورد بررسی قرار میگیرند و نقش مهمی در شکلگیری و تغییر نظامهای جامعه دارند.
🔸نظریه ناهنجاری در جامعهشناسی سیاسی بر اساس آرايشها و اعتقادات جامعهشناختی تشریفاتی، قدرتها، و ارتباطات سیاسی توسعه مییابد. دورکیم تاکید دارد که ناهنجاریها میتوانند به افراد و گروهها کمک کنند تا به نظامهای قدرت و اقتصادی موجود چالش بیاندازند و اصول جدیدی ارائه دهند.
🔸ناهنجاریها در دیدگاه دورکیم میتوانند مختلف باشند، از جمله ناهنجاریهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی. او معتقد بود که ناهنجاریها به تنوع و پویایی در جوامع کمک میکنند و میتوانند نه تنها تغییراتی در ساختارهای اجتماعی ایجاد کنند بلکه به بهبود اجتماعی و سیاسی نیز منجر شوند.
🔸دورکیم در ارتباط با مفهوم ناهنجاری تاکید میکرد که نقش ناهنجاریها باید به طور کامل مورد مطالعه و تحلیل قرار گیرد تا افراد و جامعه بهتر بتوانند از تأثیرات آنها آگاه شوند و از طریق مدیریت ناهنجاریها به ساختارهای بهتری دست پیدا کنند.🔺
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر گره تو زندگی مادی و معنوی ما پیش اومد چیکار کنیم؟
#استاد_عالی
افتتاحیه معنوی جشنواره تئاتر اصفهان به روایت تصویر - خبرآنلاین
https://www.khabaronline.ir/news/1833684/%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%B9%D9%86%D9%88%DB%8C-%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D8%A6%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1