💢 🍀این تصویری به یاد ماندنی از سیزده بدر مادرانه است.
مادری بساط سیزده به در را در کنار پادگانی پهن کرده تا پسرش که در همان پادگان بود را ببیند و این روز عزیز را در کنار هم باشند.
📸عکس مربوط به حبیبالله دانهگردی است در سال ۶۰ که بیرون پادگان غدیر اصفهان گرفته شده است.
ایشان چهار سال بعد در عملیات والفجر ۸ شهید شد.
༻﷽༺
🔊 کانال خبرگزاری بسیج تکاب
🌐 کانال رسمی برای انعکاس فعالیت های بسیجیان در شهرستان #تکاب
💢ارتباط با ادمین
@Roholahha
پیام رسان ایتا:
@basij_tekab
خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی ↙️
https://eitaa.com/basijnews_azgh
۱۵ فروردین
شهدای گرانقدر راهتان پر رهرو
روحتان قرین رحمت الهی
https://eitaa.com/samen_tekab
۲۰ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مذاکره با آمریکا در دولت شهید رئیسی
🔹اظهارات آقای مخبر، معاون اول دولت سیزدهم
🔰 سابقه مذاکره با آمریکا
🔹 مخبر معاون اول شهید رئیسی:
🔻شهید رئیسی 2 بار تا امضا توافق با آمریکا پیش رفت
🔻یک بار در شهریور 1401 و یک بار پیش از شهادت ایشان
🔻شهید رئیسی برای مذاکرات وقت زیادی گذاشت
🔻هر بار در زمان شهید رئیسی به توافق با آمریکا نزدیک میشدیم اسرائیلی ها کارشکنی میکردند
🔻اسرائیل عامل شکست مذاکرات بود
🇮🇷کارگروه ثامن آذربایجان غربی👇
🆔http://eitaa.com/samenbr
🆔http://rubika.ir/samenbr
۲۲ فروردین
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🗯این خاطره حیرت انگیز از شهید مهدی باکری انسان رو پیش خودش و نفس و شخصیتش شرمگین میکنه.
🍃🌹🍃
🗯آدم به جایگاهی میرسد که جز خدا نبینید و این جایگاه یعنی مهدی باکری....
🇮🇷کارگروه ثامن آذربایجان غربی👇
🆔http://eitaa.com/samenbr
🆔http://rubika.ir/samenbr
۲۲ فروردین
🇮🇷
🔴یک مار ،ماهی را از خطر غرق شدن نجات داد.
👈ماموریت دنیای رسانه ای امروز....
🇮🇷کارگروه ثامن آذربایجان غربی👇
🆔http://eitaa.com/samenbr
🆔http://rubika.ir/samenbr
۲۲ فروردین
۲۳ فروردین
۲۳ فروردین
🔰روز شنبه روز متعلق به حضرت رسول اکرم (ص) با سلام و تحیت بر ایشان
السَّلامُ عَلَیک یا رَسُولَ اللَّهِ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ السَّلامُ عَلَیک یا مُحَمَّدَ بْنَ عَبْدِ اللَّهِ
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أَفْضَلَ مَا صَلَّیتَ عَلَی إِبْرَاهِیمَ وَ آلِ إِبْرَاهِیمَ إِنَّک حَمِیدٌ مَجِید.
🆔https://eitaa.com/samen_tekab
۲۳ فروردین
🔰 نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما
✍حسین_شریعتمداری
🔻۱- « مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا »، برخلاف کف و سوت غربگرایان و ذوقزدگی مدعیان اصلاحات، اتفاق تازهای نیست، بلکه پیش از این هم بارها اتفاق افتاده است. به عنوان نمونه در آوریل (اردیبهشت)۲۰۲۱ با «رابرت مالی»، در اگوست (شهریور) ۲۰۲۲ بار دیگر با رابرت مالی. موضوع هر دو مذاکره غیرمستقیم با رابرت مالی، برنامه هستهای بوده است. در اگوست ۲۰۲۳ با «مک گورک» درباره آزادسازی پولهای بلوکه شده ایران و در می(خرداد) ۲۰۲۴ با «آبرام پیلی» و... گفتنی است که مذاکرات یاد شده به علت باجخواهی آمریکا و تاکید ایران بر تحقق شرایط خود، به نتیجه نرسیده بود.
🔻۲- در جریان مذاکرات غیرمسقیم یاد شده نیز نظر حضرت آقا مانند امروز بر غیر قابل اعتماد بودن آمریکا بود، و اگرچه تلاش برای لغو تحریمها را ضروری میدانستند ولی تاکید داشتند که لغو تحریمها بر عهده آمریکاست و به آن تن نمیدهد و بر تلاش برای خنثی کردن تحریمها تاکید میورزیدند. ایشان در تیرماه ۱۴۰۳ و در دیدار رئيس و نمایندگان مجلس دوازدهم، میفرمایند؛ «ما میتوانیم تحریمها را با ابزارهای شرافتمندانه برطرف و بالاتر از آن، خنثی کنیم همچنانکه بارها گفتهایم برداشتن تحریمها دست ما نیست و باید برای رفع آنها تدبیر اندیشید اما خنثیسازی تحریم دست ما است و راههای خوبی هم برای آن وجود دارد که مسئولین دولتی برخی از آن راهها را رفتند و آثار خوبی هم داشت که در این زمینه مجلس هم میتواند نقشآفرینی کند».
🔻۳- آمریکا به خوبی میداند که ایران درپی تولید سلاح هستهای نیست (نمیخواهد نه آن که نتواند) و جلوگیری از تولید سلاح هستهای توسط ایران فقط بهانهای برای تحریمهاست و نه، علت آن. «جورج فریدمن» مدیرکل «آژانس اطلاعات و مراقبت راهبردی آمریکا» است او مشاور ارتش و دولت آمریکا در حوزه دفاع و امنیت ملی بود و مدت بیست سال نیز در کالج «دیکینسون» آمریکا علوم سیاسی تدریس میکرد. فریدمن در پاسخ به خبرنگار روزنامه آمریکایی «یو.اس.ای.تودی» که از وی درباره تنش هستهای میان ایران و آمریکا سؤال کرده بود، میگوید؛ مشکل آمریکا با ایران مسئله هستهای این کشور نیست، مسئله آن است که ایران نشان داده است نه فقط بدون رابطه با آمریکا، بلکه در حال تخاصم و دشمنی با آمریکا میتوان بزرگترین قدرت نظامی و تکنولوژیک منطقه بود. این برای آمریکا الگوی قابل قبولی نیست! و بهار عربی را در پی داشته است. فریدمن این نکته را در کتاب «دهه آینده» نیز آورده است. (انتشار سال ۲۰۱۲).
🔻۴- اسناد و شواهد فراوانی حکایت از آن دارند که آمریکا از کارآمدی حربه تحریم ناامید شده است و مذاکره را به عنوان اهرمی برای باجخواهی برگزیده است.
بخوانید!
🔸دی ماه سال گذشته «ریچارد نفیو» که به معمار تحریمها علیه ایران شهرت دارد، طی یادداشتی در نشریه آمریکایی «فارن افرز» از کارآمدی تحریمها علیه ایران ابراز ناامیدی کرده و درباره حمله احتمالی به ایران نیز نوشته بود: «پیامدهای حمله نظامی به ایران بسیار سنگین است و در آن، احتمال شکست و تضعیف اعتبار آمریکا وجود دارد. حمله به تاسیسات هستهای ایران نیز بیاثر است، چرا که دانش هستهای ایران بومی است و نه وارداتی». ریچارد نفیو تاکید میکند که «مذاکره، تنها راه برای مقابله و مهار ایران است» (مهار ایران و نه حل مشکلات! آنگونه که مدعیان اصلاحات بیان میکنند).
🔻۵- روز ۱۱ مهر ماه ۱۴۰۱، رهبر معظم انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح درباره انگیزه دشمنان از فتنهانگیزی (پائیز ۱۴۰۱)میفرمایند:«آنچه بنده احساس میکنم، انگیزه آنها این است که احساس میکنند کشور در حال پیشرفت به سمت قدرت همهجانبه است و این را نمیتوانند تحمّل کنند، این را احساس میکنند، میبینند. میبینند که بحمدالله بعضی از گرههای قدیمی در حال گشوده شدن است. البتّه کشور خیلی مشکل دارد، بر بعضی از این مشکلات سالها گذشته، [امّا] حرکت جدّیای وجود دارد برای برطرف کردن این مشکلات، برای گشودن این گرهها. حرکت به سمت پیشرفت را میبینند که شتاب گرفته در کشور، این واقعیّتی است. در همه بخشها یک حرکت شتابندهای را انسان مشاهده میکند، احساس میکند، این را آنها هم احساس میکنند. آنها نمیخواهند این اتّفاق بیفتد. میبینند که کارخانههای نیمهتعطیل به کار افتاده، میبینند که دانشبنیانها فعّال شدهاند، میبینند که تولیدات پیشرفته در بعضی از بخشها روزبهروز خود را دارد نشان میدهد، میبینند که کارهایی دارد انجام میگیرد که میتواند تهاجم تحریم را -که تنها اسلحه دشمن فعلاً تحریم است- خنثی کند، این را مشاهده میکنند. برای اینکه این حرکت را متوقّف کنند، نشستهاند برنامهریزی کردهاند».
۲۳ فروردین
🔻۶- با توجه به نکته فوق که اسناد و نمونه و اعترافات فراوان دیگری هم از درستی آن حکایت میکند، آمریکا از تحریمها به عنوان اهرم فشار بر ایران اسلامی استفاده میکند و از آنجا که دشمنی آمریکا با ایران از ماهیت طرفین درگیر ریشه میگیرد و تمامنشدنی است، هرگز از اهرم تحریم دست بر نمیدارد. بنابراین اگر موضوع مذاکرات غیرمستقیم روز شنبه، با آمریکا، برنامه هستهای ایران است -که هست- و پیششرط ما لغو تحریمهاست -که چنین است- از هم اکنون میتوان پیشبینی کرد که مذاکرات شنبه مانند مذاکرت غیر مستقیم قبلی، بینتیجه میماند.
🔸و اما، بهره آمریکا از این مذاکره غیرمستقیم، ناکامی در تحمیل آرزوهای باجخواهانه خود است و آنچه برای ایران اسلامی میماند، تجربه دیگری از اعلام غیرقابل اعتماد بودن آمریکا به افکار عمومی جهانیان است. از این روی از هماکنون میتوان نتیجه مذاکرات غیرمستقیم شنبه با آمریکا را «یک، هیچ به نفع ایران اسلامی رقم زد».
🆔https://eitaa.com/samen_tekab
۲۳ فروردین
🇮🇷🇵🇸
🔰دیپلماسی مقتدرانه با دولت بدعهد
🍃🌹🍃
🔹جمهوری اسلامی ایران با ابتکار و دست پر در مذاکرات عمان پای میگذارد. قدری به هجمه سنگین رسانههای غربی در روزهای گذشته که در مواردی شخص رئیسجمهور آمریکا نیز وسط میدان آمد، بنگرید. ایران اسلامی نخست اسیر هیچ یک از این فضاسازیهای تبلیغاتی نشد. بالا نگه داشتن سایه جنگ از سوی مقامات غربی و شبکه رسانهای وابسته به آنان حنایی است که دیگر رنگی ندارد. از آن سو پیششرطهای آمریکاییها را در نظر بیاورید. ایران کمترین وقعی به خواستههای غیرقانونی و خلاف منافع ملی آنان ننهاد. از این منظر موضوع مذاکرات عمان صرفاً در بخش هستهای و رفع تحریمهای ظالمانه خلاصه میشود. آمریکاییها هر چه توان داشتند، به کار بستند تا مذاکرات را به صورت مستقیم پیش ببرند؛ اما چگونگی انجام مذاکرات همان شد که ایران اسلامی خواسته بود. پیش از همه اینها، ایران برخلاف نظر آمریکا، کشور واسطه و مکان مذاکرات را از امارات متحده عربی، به سمت عمان سوق داده بود. بگذارید به یک نکته سرنوشتساز و تعیینکننده دیگری نیز اشاره کنیم. حتی شرایط و زمان مذاکرات نیز با دوره اول ریاستجمهوری ترامپ تغییرات بنیادین کرده است. جمهوری اسلامی در آن دوره بر اساس تکاليف معین شده در برجام، در بخش هستهای در کمترین سطح فنی خود را نگه داشته بود. برای نمونه، غنیسازی ۳/۶۷ و دستگاههای سانتریفیوژ نسل قدیمی مبنای عمل ایران بود. از طرف دیگر، بيشترين همکاری را با بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی از خود نشان داده بود؛ اما ایران بر اساس بیانیه ۱۸ اردیبهشت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به صورت تدریجی تعهدات برجامی خود را کنار گذاشت. اکنون جمهوری اسلامی ایران غنیسازی ۶۰ درصد، هزاران دستگاه سانتریفیوژ، افزایش ذخایر مواد هستهای و موارد متعدد فنی دیگری را در اختیار دارد. موقعیت و قدرت صنعت هستهای ایران حتی با سال انعقاد برجام نیز به طرز چشمگیری تفاوت پیدا کرده است.
🔸ایران اسلامی تجربه گرانقیمت دیگری نیز در اختیار دارد و آن، بیاعتمادی به طرف آمریکایی است. هنوز زمان زیادی سپری نشده که بشود آن را از خاطر برد؛ دورهای که رئیسجمهور وقت آمریکا با طرح خواستههای غیرقانونی دنبال اضافه کردن محدوديتهای موشکی و منطقهای به توافق هستهای بود و چون ایران این درخواستها را علیه امنیت و اقتدار مردم ایران تشخیص داد و نپذیرفت، از توافق هستهای خارج شد و به وضع تحریمهای بیشتر علیه ایران دست زد. از این منظر سربازان عرصه دیپلماسی کشور با بیاعتمادی به طرف آمریکایی به دنبال مذاکرات سودمند و انتفاع اقتصادی ملت ایران هستند. جدای از این، تیم مذاکرهکننده ایران با اختیار کامل و البته ابتکارات روشن و منطقی مذاکرات روز شنبه را مدیریت خواهد کرد.
#مذاکره با حفظ اقتدار و عزت ملت قهرمان ایران
https://eitaa.com/samen_tekab
۲۳ فروردین
🔴رهبر انقلاب: باید در کنار نقصها، پیشرفتها را هم دید
🔸️رهبر انقلاب امروز در دیدار جمعی از فرماندهان و مسئولان نیروهای مسلح: نیروهای مسلح حصار کشور و پناهگاه ملت در برابر هر عامل متجاوز است. پیشرفتهای کشور باعث عصبانیت و کلافهگی بدخواهان ایران شده است.
🔸️در کنار آمادگیهای سختافزاری، آمادگی نرمافزاری یعنی ایمان به هدف و مأموریت خود و یقین به حقانیت مسیر بسیار مهم است که تلاشهای خصمانهای برای مخدوشکردن آن وجود دارد.
🔸️موجودیت اسلامی و مستقل نظام اسلامی عامل برانگیختن دشمنیهاست. آنچه دشمن را حساس میکند اسم جمهوری اسلامی نیست بلکه این اراده که کشوری بخواهد مسلمان، مستقل و با هویت باشد و برای عزت خود به دیگران تکیه نکند موجب عصبانیت آنها است.
🔸️امروز کشور نه تنها از جنبه آمادگیهای سختافزاری بسیار جلوتر از گذشته است بلکه از جنبه نرمافزاری نیز بسیار پیشرفته است که نمونهٔ آن اشتیاق هزاران جوان مؤمن و پرانگیزه برای حضور در میدانهای نیازمند مبارزه است.
🔸️علت عصبانیت بدخواهان و جنجالهای رسانهای دشمن پیشرفتهای روزافزون ایران است. آنها مطالبی را که جزو آرزوهایشان است به عنوان خبر و واقعیت بیان میکنند که باید برای این القائات و تبلیغات طراحی و با آنها مقابله کرد.
🔸️جمهوری اسلامی از تحرک و پیشرفت خوبی برخوردار است. البته برخی گرفتاریهای محسوس اقتصادی نیز وجود دارد که باید آنها را حل کرد اما نباید با مخلوط کردن مسائل، پیشرفتهای شگفتآوری را که حتی باعث تحسین دشمنان شده است، نادیده گرفت.
https://eitaa.com/samen_tekab
۲۴ فروردین