فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
اهدف آقای رئیسی از چینش افرادی اقتصادی مانند آقایان رهبر، رضایی و مخبر در دولت چیست.mp3
11.57M
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
رونده هستهای و ضرورت پذیرش تحول در ایران.pdf
544K
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👈الهام از کربلا شرط تحقق دولت مردمی وقوی (۱۴)
[سوره الكهف (18): آيه 51]
وَ ما كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُداً (51)
و من گمراه كنندكان را دستيار خود نمىگيرم.
❇️👈درسها:
امام حسین(ع) با قرائت آیه «وَمَا کُنتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ عَضُدًا» این درس را آموخت که در حرکتهای توحیدی، کارگزاران امین و جان برکف( دهه 60) لازم است و افراد ترسو، ضعیفالنفس و ضعیفالایمان هرگز نمیتوانند دین حق را یاری کنند و از ارزشهای الهی پاسداری کنند.
👈بایدنیروهای مخلص و تمامعیار را انتخاب کرد. منحرفان سیاسی که استقلال فکری، سیاسی و اقتصادی ندارند نمیتوانند تا پایان مقاومت کنند و در یک کلام افراد گمراه در حرکتهای هدایتآفرین عاجز و ناتوانند.
خطای محاسباتی در سیاست خارجی!
برای بررسی و ارزیابی موفق یا ناموفق بودن و یا میزان کسب دستاورد در حوزه سیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی، بهترین و سادهترین راه، مراجعه به کلیت راه و مسیری است که سیاست خارجی درگذشته پیموده است. این روزها که کنشگری و بازیگری جمهوری اسلامی در عرصه تحولات پیچیده و سرنوشتساز افغانستان به شکل منطقی و هوشمندانه در حال انجام است، برخی و شاید اکثریت قریب بهاتفاق عناصر و گروههای اصلاحطلبی به همراه برخی چهرههای اصلی حلقه انحراف، به تخریب این رویکرد اعلامی و اعمالی پرداختهاند.
نکات تحلیلی: اینکه یک نظام سیاسی در شرایط متنوع محیطی و زمانی روابط خارجی، به روشهای متناسب روی میآورد، یک امر کاملاً عقلائی و منطقی است؛ ازقضا عکس آن جای پرسش و ابهام ایجاد میکند. بر اساس کدام دلیل عقلائی و منطقی نوع بازیگری جمهوری اسلامی ایران در محیطهایی مانند سوریه، عراق و افغانستان باید یکگونه باشد؟ هرچند جلوگیری از تفرقه بین مسلمانان و مقابله با خط توطئههای استکبار در منطقه اصل ثابت و پایدار در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بوده است. اگر فرض بر این گذاشته شود که آمریکا بعد از خروج غیرمسئولانهاش از خاک افغانستان، به دنبال آغاز جنگ داخلی در این کشور باشد، در این شرایط، سیاست اصولی جمهوری اسلامی چگونه باید طراحی و عملیاتی گردد؟ حالآنکه دادههای قطعی گویای آن است که این پروژه قطعی آمریکا مقارن با خروج از افغانستان به شمار میآید. بسیار طبیعی و عقلانی جلوه میکند که ایران با کوششهای دیپلماتیک خود، از به راه افتادن جنگ تمامعیار داخلی در کشور همسایه جلوگیری کند؛ امری که جمهوری اسلامی بهخوبی از عهده آن برآمده است. گذشته اما عبرتآموز است! یادمان که نرفته برخی عناصر اصلی اصلاحات بعد از قضیه تهاجم نظامی به عراق توسط آمریکا، با طرح موضوع خالد بن ولید، ایده حمایت از صدام را مطرح کردند! هنوز زمان زیادی نگذشته که اصلاحطلبان گفتند باید با بوش پسر برای کشتن مردم افغانستان در سال 2001 همراه شد! همچنین رسوایی پیوند برخی عناصر اصلاحات و چهرههای اصلی حلقه انحراف در تاریخ ماند که به تخریب سیاست ایران در سوریه و عراق در مبارزه با داعش پرداختند؛ اگر جمهوری اسلامی به نبرد با داعش برنمیخاست، امروز جغرافیای سیاسی منطقه تحت تأثیر شدید گروه خطرناک داعش بود. نکته مهم در این زمینه آن است که وقتی سیاست خارجی کشور درگذشته به ارزیابی گذاشته میشود، خطوط کلی حرکت سیاست خارجی در مسیر صحیح و منطبق بر منافع ملی پیش رفته است. (نویسنده: عزیز غضنفری)
✍️تلاش برای آغاز مذاکره با اهرم فشار!
شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز دوشنبه در وین تشکیل خواهد شد. بهاحتمالزیاد این جلسه با موضوع پرونده هستهای و بررسی اجرای تعهدات ایران ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل خواهد شد.
👈گزارههای تحلیلی: دورهگردی این روزهای بنت، نخستوزیر رژیم صهیونیستی و یائیر لاپید وزیر خارجه آن رژیم در راستای ایران هراسی و ترغیب کشورها برای فشار بر ایران صورت میگیرد. در این میان دیدار رابرت مالی مسئول میز ایران در وزارت خارجه آمریکا با دیپلماتهای فرانسوی، آلمانی و انگلیسی در پاریس، در چارچوب چگونگی مقابله دیپلماتیک با ایران صورت خواهد گرفت تا راهکارهای فشار بر ایران را بررسی نمایند. نکته درخور اهمیت این است که هرچقدر زمان میگذرد، عرصه دیپلماتیک برای طرفهای مدعی جمهوری اسلامی تنگتر میشود؛ آنهم به این دلیل که در شرایط فعلی، تمامی راههای مقابله با ایران برای آنان مسدود شده است. چراکه اکنون تحریمها در سقف قرار دارد و همزمان ایران در حال خنثیسازی آنها است. در کنار آن، جمهوری اسلامی در مقابل بدعهدیهای طرف مقابل، با سرعت فزایندهای به کاهش تعهدات هستهای دست زده است؛ مضاف بر اینکه اقدام امنیتی علیه ایران هم در حد یک شوخی است. در این میان، رجزخوانیهای بدون پشتوانه گردانندگان کنونی رژیم صهیونیستی نیز در این دورهگردیها، ازجمله؛ پیشنهاد راهبرد «مرگ با هزار زخم» و یا ادعای اینکه در مقابل توسعه فعالیتهای هستهای ایران بیپاسخ نخواهد نشست، همه در حد لاف است؛ چراکه بهخوبی میدانند جمهوری اسلامی در مقابل هر تهدیدی، پاسخ معتبر خواهد داد. در حال حاضر این وضعیت طرف مقابل را در یک تنگنای راهبردی قرار داده است. موضوعی که در این شرایط مدعیان جمهوری اسلامی را به تکاپو انداخته، ترس از این است که پنجره دیپلماسی بهعنوان تنها راهحل موجود نیز بر روی آنها بسته شود و جمهوری اسلامی بدون اعتنا، به مسیر خود ادامه دهد. چیزی که ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اینگونه معترف میشود: «هنوز به نقطه ترک مذاکرات نرسیدهایم». در این شرایط تنها راه ممکن برای طرف مقابل که بتواند منافع خود را که صرفاً جلوگیری از یک فاجعه بزرگتر (ادامه وضعیت کنونی) است، تأمین نماید، احیای دوباره برجام میباشد. در این خصوص آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا میگوید: «ادامه تعلیق مذاکرات وین و پیشرفتهای هستهای، منافع ناشی از برجام را برای طرف آمریکایی کم میکند».
👈جمعبندی: اکنون طرف مقابل بازی جدیدی را آغاز کرده، آنهم تلاش برای قلمداد کردن ایران بهعنوان مسبب شکست مذاکرات و همزمان کشاندن ایران پای میز مذاکره زیر فشار نهادها و بازیگران بینالمللی. در این شرایط جمهوری اسلامی باید از طریق ابزارهای دیپلماتیک، با رویکرد حقوقی و فنی و همزمان با استفاده از ظرفیت کشورهای همسو (روسیه و چین) مانع از ایجاد اجماع برای صدور قطعنامه یا بیانیه در شورای حکام گردد و همزمان آمادگی برای مذاکره با ۴+۱ بهگونهای که منافع و مزایای مشروع ایران تأمین شود را تبیین نماید.
(✍️احمد بنافی)
🔥 #چین و #روسیه تارعنکبوت مخوف و ناگسستنی!
⛔️ چند سئوال بی پاسخ:
❇️ روسیه ای که:
- از تحویل سیم خاردار خودداری میکند
- از تحویل موشکهایی که پولش را پیشاپیش گرفته بود خودداری میکند
- تکنولوژی آر کیو ۱۷۰ آمریکایی را از ما می قاپد
- علیرغم دریافت صدها میلیارد دلار، بعد از چندین دهه جنازه نیروگاه اتمی بوشهر را در حالی تحویل میدهد که حتی قادر به تاُمین روشنایی خودشم نیست
- به اذعان سردار باقری حتی حاضر نیست قیافه موشکش را به ما نشان دهد چه رسد خود موشک
- سر بزنگاهها پشت ایران را خالی می کند
- در سوریه پس از بهره کشی کامل از ایران، با اسد و اسرائیل بر علیه ایران تبانی میکند
- با سیاست استثمارگرانه صنعت نفت و گاز ایران را نابود و از حیّز انتفاع خارج میکند
- بدون شلیک یک فشنگ به خلیج فارس دست یافته و حیاط خلوت خود و چین قرار میدهد
- دریای مازندران را خاک بر سرش میکند
- با لیزر کشتی جنگی ما را در انزلی غرق می نماید
- ماُمورانش دختر سفیر ایران را از طبقه چندم به پایین پرت می نمایند
- اخیراً شنیده شد امتیاز فروش گاز اکتشافی دریای حوزه چالوس را از چنگ ایران خارج و تحت نظارت خود در آورده است
- نفت و بنزین را که کشتی کشتی یا ونزوئلا می برد یا سوریه و لبنان یا چین خاک برسرش میکند
- واکسن را با پول ملت ایران تولید و بعدش می برد
- و صدها موارد دیگر ...
⬅️ یک مسئول به ملت بگوید در این کشور چه خبر است؟
💥براستی این شیطان بزرگ ضد ملت و تمامیت ایران با حمایت و پشتوانه و دلگرمی کدام مقام یا نهاد، کشورمان را اینگونه جولانگاه خویش قرار داده و یکه تازی می نماید و همه چیز را بنفع خویش سند زده است؟
🔺 آیا رهبری، مجالس خبرگان و شورای اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت، نهادهای نظامی و امنیتی از اینگونه اقدامات بنیان برافکن ضد ایرانی بی خبرند یا اگر خبر دارند چرا بی تفاوتند؟
🔹شنیده شده است که ان کشور قراردادی با ایران منعقد نموده تا سالی صد مستشار به خرج ملت ایران آموزش دهد!
- مستشار چی؟
- آموزش چی؟
- خاصیت و منععت این مستشاران در چیست؟
- کشوری که حتی از نشان دادن شکل موشکش به شما خودداری میکند ازش توقع دارید چه چیزی را آموزش بدهد، جز جاسوس؟
در خوشبینانه ترین حالت آیا نمی توان تصور نمود آنها جاسوسان روسیه ملعون قرار گرفته باشند و علاوه بر در مظان اتهام قرارداشتن برخی در ارتباط با اجنه پرستان، در آتش کشیدن جنگلها و سانچی ها و پلاسکوها و پتروشیمی ها ووو نقش داشته باشند؟
- از کجا معلوم که اینها با ارتباط ماهواره ای مستقیماً از مسکو یا سفارت انها در تهران دستور خرابکاری منظم، سیستماتیک، طراحی شده، هدفمند و بنیان برافکن ایران را نمی گیرند؟
#روسیه_دشمن_قسم_خورده_ملت_ایران
👈پاسخ شبهه
با توجه به اینکه روسیه دیگر شوروی سابق نیست و روحیه سلطه گری نسبت به ایران ندارد، وایران امروز ایران ۴۰ سال پیش نیست ،بر این اساس رهبری سیاست نگاه به شرق را تدبیر کردند
آمریکائیها و اروپائیها چون متضرر میشن در حوزه های مختلف، لذا از طریق اذناب داخلی مدتی علیه چین و بعد علیه روسیه دائما اقدام به شبهه افکنی میکنند
ایران عزیز به برکت انقلاب اسلامی به توانمندیی رسیده که به عنوان یک قدرت منطقه ای و بین المللی مورد توجه جهانیان قرار گرفته
👈فنّاوری آمریکایی که در منطقه به کار نمیآید!
آسوشیتدپرس با تحلیل تصاویر ماهوارهای، گزارش کرده آمریکا سامانههای دفاع موشکی «پاتریوت» و «تاد» را از پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» عربستان خارج کرده است. تصویر ماهوارهای در ماه گذشته میلادی نشان میداد برخی از سامانههای دفاع موشکی آمریکا از پایگاه هوایی شاهزاده سلطان خارج شده است و عکسهای ماهوارهای جدید نیز نشان میدهد، سکوی پرتاب گردان سامانه دفاع موشکی آمریکا در این سایت خالی است. عربستان طی دو سال اخیر شاهد حملات هوایی دقیق و مؤثر یمنیها به خاکش بوده است و سامانههای آمریکایی در این عملیاتها حکم مترسک برای انصارالله یمن داشتهاند.
◄ کالایی بهمراتب مهمتر از کالاهای اساسی!/
در جریان واردات صورت گرفته در سال جاری، گوشی تلفن همراه با بیش از 1.4 میلیارد دلار، در صدر واردات قرار داشته و بعدازآن کالاهای اساسی قرار دارند. بررسی آمار جدیدتر در مورد تجارت خارجی در مرداد امسال نیز از این حکایت دارد که در این ماه مجموع تجارت خارجی حدود 5.3 میلیارد دلار بوده که 2.5 میلیارد دلار آن به واردات اختصاص دارد. در همین دوره، بازهم گوشی تلفن همراه نسبت به سایر اقلام، بیشترین رقم واردات را داشته و در رتبه اول است. طبق آمار، ۲۳۹ میلیون دلار واردات گوشی تلفن همراه در مردادماه صورت گرفته و با اختلاف زیادی پسازآن اقلام اساسی قرار دارند
▼حرف روز
این مسیر جواب میدهد!
سه سفر استانی با بازدیدهای سرزده محصول عملکرد انقلابی دولتی است که حدود یک ماه است کار خود را آغاز کرده است. البته در این عمل انقلابی، دولت تنها نیست؛ قوه قضائیه هم فعالیتی مجدانه را کلید زده است و دست روی موضوعات بهظاهر سادهای میگذارد که وقتی احکام صادره مبتنی بر آن موضوعات را بازکاوی میکنید، تازه به اهمیت موضوع و ضرورت گرهگشایی از گرفتاریهای زندانیان و بازداشتیهای بهظاهر موقت پی میبرید. مخرج مشترک این اقدامات در کنار قانونگذاریهای هدفمند مجلس، روشن شدن بارقه امید برای حل مشکلات در دل مردم است. این حضور بیوقفه در میان مردم، شنیدن دردهای آنها و امیدآفرینی در دلها برای حل مشکلات، حقیقتاً جلوههای مردمداری در حکمرانی اسلامی است که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است.
نکات تحلیلی: 1- اهمیت و آثار جلوههای مردمداری در ثبات نظام اسلامی و بازگرداندن اعتماد عمومی و تضمین امنیت ملی غیرقابلانکار است و بهراحتی میتواند خنثیکننده خط رسانهای مسمومی باشد که از بیرون جهت داده میشود و در داخل از سوی برخی جریانهای سیاسی خاص در راستای تضعیف دولت نوپا و سایر قوای انقلابی پی گرفته میشود. 2- این رسانهها و جریانها قبح پنهانکاری دیروزشان درباره مشکلات مردم را از یاد بردهاند و امروز دایه مهربانتر از مادر برای مردمی شدهاند که امروز خیلی زود زبان به طعن و تمسخر دولت و قوای انقلابی میچرخانند و آبادانی ملکی را در یک ماه و یک فصل مطالبه میکنند که دولت متبوعشان در سالهای گذشته مخروبه کردهاند! آنها با این سیاست، اولاً ناامیدسازی مردم و ثانیاً، آسیبپذیری جدی نظام مردمی را در سر میپرورانند! 3- امروز این فرض بر دوش هر ایرانی دلسوز و وطنخواه است که به دولت و قوای انقلابی نهایت همراهی و مساعدت را بکند و همچنین موجب افزایش اعتماد مردم به نظام اسلامی، امیدواری آنان به حل مشکلات و اطمینان یافتن مردم از شناخت مسئولان نسبت به مشکلات و آگاهی از ظرفیتها بشود که درنتیجه آن، امیدواریها و انگیزههای خباثت آلود دشمنان برای اعمال فشار بیشتر بر ملت و دولت ایران، تضعیف و خنثی میشود.
نکته پایانی: اگرچه در مقابل خشنودی و امیدواری نسبی مردم به اقدامات انقلابی، نباید وقعی به خط رسانهای دشمن در برچسبزنیهای ناجوانمردانه گذاشت؛ اما باید با نقدهای کارشناسی و منصفانه به بررسی وضع تحویل گرفته شده از دولت گذشته و فاصله آن با وضع مطلوب پرداخت و اجازه نداد کسانی با فرافکنی و به فراموشی سپردن کمکاریهای گذشته، به بازسازی جایگاه خود در افکار عمومی بپردازند و با دستنیافتنی جلوه دادن مطلوبها و اولویتها، مردم را نامید سازند. (نویسنده: فتحالله پریشان)
▼گزارش روز
🌾تكليف امروز!
👈«عیسی زارع پور»، وزیر ارتباطات در آیین وداع با پیکر مطهر شهید مدافع حرم، محمد اینانلو با تأکید بر اهمیت فضای مجازی در برهه فعلی گفت: «زمانی در هشت سال دفاع مقدس عرصه جهاد و شهادت تکلیف ما بود و اجازه ندادیم ... در دورهای دیگر تکلیفمان حضور در میدان سازندگی بود و روز دیگر در عرصههای علمی. وی تصریح کرد: امروز جبهه جدید دفاع از انقلاب، فضای مجازی است».
گزاره تحلیلی:
👈 در واکاوی سابقه اهمیت این جبهه جديد، مشاهده میشود كه رهبر معظم انقلاب تشکیل شورای عالی فضای مجازی را اسفندماه 1390 و در ۱۰ محور مهم ابلاغ کردهاند. حال در آستانه رسيدن به 10 سالگي اين ابلاغ هستیم و با توجه به تأثیرات شگرف اين فضا در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی در عرصهی ملی و بینالمللی، قوي شدن در اين ميدان مهم يكي از ضروريات لاينفك انقلاب اسلامي ايران است. سرمایهگذاری جدی در امر ایجاد و توسعه انواع فناوریها و صنایع پیشرفته و رقابتی؛ راهاندازی و مدیریت داخلی فناوریهای خریداریشده خارجی تا زمان تحقق ایدئال مطلوب؛ تربیت سرمایههای انسانی متعهد، متخصص و کارآمد موردنیاز در دو بخش سختافزاری و نرمافزاری؛ تسریع در راهاندازی شبکه ملی اطلاعات؛ سالمسازی و حفظ امنیت همهجانبه فضای مجازی کشور توأم با حفظ حریم خصوصی مردم؛ مقابله مؤثر با نفوذ و دستاندازی بیگانگان در این عرصه؛ مقابله اثربخش با تهاجم فرهنگی و ترویج هنجارها، ارزشها و سبک زندگی اسلامی ایرانی به همراه ارتقای فرهنگ کاربری و سواد رسانهای جامعه، ازجمله عوامل مهم قوي شدن و پيشران بودن در عرصه بسيار مهم فضاي مجازي به شمار میآید. خروج از حالت انفعال و لازمه جبران تمام بیتفاوتیها و کم انگاريهاي گذشته در اين ميدان وسيع و پرشتاب فضاي مجازي، تشكيل سريع شوراي عالي فضاي مجازي با ملاحظات «تصمیمگیری قاطع و متمركز»، «جدیت در اجرا»، «هماهنگی و همافزایی فراقوهاي» و «خودداري از هرگونه موازیکاری» میباشد.
🌾نكته پاياني
👈: رزمنده شماره يك جبهه جدید دفاع از انقلاب، شخص وزير ارتباطات است. اولین مأموریت این رزمنده تازهنفس، تحقق شبكه ملي اطلاعات، يكي از مطالبات بر زمین مانده مقام معظم رهبري است که بارها به دولت قبل هشدار داده شد: «من میبینم که آن اهتمام لازم به خرج داده نمیشود. خب الآن شبکه ملّی اطلاعات اجزائی دارد، این اجزا باید در زمانبندیهای مشخص تحقّق پیدا کند؛ آدم میبیند که تحقّق پیدا نمیکند، از زمانبندیها عقباند؛ یا سیاستهای اصولیای در زمینه پهنای باند وجود دارد که مکرّر ابلاغ شده، خب این سیاستها باید رعایت بشود و اینها مورد درخواست و تأکید مؤکّد اینجانب است»؛۲/شهریور/۱۳۹۹
✍️#حسين_عباسيان
☘️
🌀#گزارش_تصویری (۳) | گوشهای از مجاهدتهای بسیجیانِ معاونت عملیات حوزه مقاومت بسیج سردار شهید قاسم بهادری، شهرستان گراش- استان فارس در طرح #شهیدسلیمانی
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
🍀