🇮🇷
🔊گفتگوی صوتی
🍃🌹🍃
🎙سخنران: سردار زهرایی -مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور
✅ موضوع: اقدامات جهادی بسیج سازندگی درکمک به دولت
🕤 زمان: فردا- یکشنبه ۶ شهریور ساعت ۲۱:۳۰
❌ مکان: کانال تحلیل صوتی هادیان سیاسی
https://rubika.ir/tahlil_samen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#ویدئوکست | توزیع بیتالمال از زبان #شهیدرجایی بمناسبت هفته دولت
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #محرم
🆔 eitaa.com/meyarpb
Shab Roshan 010519 Pour Ghorban 1 Zendane Doleto 46 min Bi Mosabeghe Kam Hajm.mp3
44.38M
برنامه شب های روشن
گفتگو با جانباز آزاده دکتر حمیدرضا پورقربان قسمت اول
مدت 46 دقیقه بدون مسابقه
اصلاح شده
#اطلاعیه جزئیات مراسم تشییع
بسمه تعالی
▪️به اطلاع عموم مومنین و علاقمندان می رساند، مراسم تشییع پیکر مطهر حضرت آیت الله ناصری قدس سره روز یکشنبه (ششم شهریور) ساعت ۹ صبح از فلکه احمد آباد بسمت گلزار شهدای اصفهان برگزار می گردد و در جوار شهدای عزیز دفن خواهد شد.
▪️کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
▪️ حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت عالم ربانی و سالک الیالله آیتالله آقای حاج شیخ محمدعلی ناصری را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
رحلت عالم ربانی و سالک الی الله آیتالله آقای حاج شیخ محمدعلی ناصری رحمةاللهعلیه را به عموم مردم اصفهان و به همهی ارادتمندان و مستفیدان از فیوضات آن مرحوم، و بالخصوص به فرزندان محترم و مکرّم ایشان تسلیت عرض میکنم.
این عالم بزرگوار و معلّم اخلاق، وظیفهی بزرگ تزکیه و نشر معارف اخلاقی اسلام را تکلیف خویش دانسته و با بهرهمندی از خشیت و خضوع دل نورانی خود، بیان اثرگذار و نافذی را در این جهت به کار میبردند؛ رحمت و رضوان خدا بر ایشان باد. از خداوند متعال قبول خدمات و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۵ شهریور ۱۴۰۱
📌کانال اطلاع رسانی #واحد_فرهنگی_حوزه_علمیه_اصفهان :
@farhangihozeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید چقدر اوضاع اروپا و امریکا خرابه که کارشناس وشبکه بی بی سی جرات کردند از این حرفها بزنند‼️
🔻فروپاشی انگلیس وغرب وپایان امپراتوری آنان بر جهان….
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای شنبه 5 شهریور 1401
🔗ادامه مطلب در لینک زیر
https://basirat.ir/fa/news/339488
✅#بصیرت
✅#نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
💚قال ابو الحسن موسى بن جعفر (ع):
أدنىٰ ما یُثاب به زائر أبى عَبدِ الله (ع) بِشط فُرات إذا عَرَف حَقه وَ حُرمَتَه وَ وِلایَتَهُ أَن یَغفِرَ لَهُ ما تَقَدَّمَ مِن ذَنبه و ما تَأخر.
کمترین ثوابى که به زائر امام حسین (ع) در کرانه فرات داده مىشود این است که تمام گناهان مقدم و مؤخرش بخشوده مىشود. بشرط اینکه حق و حرمت ولایت آن حضرت را شناخته باشد.
📚مستدرک الوسائل، ج 10 ص 236، به نقل از کامل الزیارات، ص 138
#اللهمالرزقنازیارتالحسین
🔮کانال مرجع گفتمان
#امام_حسین
@goftemansazan
⭕️ حقیقت آن است که «اینستاگرام» محیطی نیست که صهیونیستها فقط برای تخریب «کودکان» طراحی و مدیریت کرده باشند؛ بلکه هر فردی را در هر سنّی که باشد به تناسب سنّ او، آماج پمپاژ شهوات و اباطیل قرار میدهند.
❌ لذا نباید با ممنوعیت استفاده از این جنگافزار شیطانی صرفاً برای یک گروه سنّی خاص، استفاده از آن را برای سایرین بدون اشکال و بیخطر تلقی کرد؛ بلکه حقیقتاً همگی باید از اینستاگرام بهعنوان یکی از آخرین و بهروزترین ابزارهای اغوای شیطان، به شدت دوری کنیم.
✍ ابَرشاگرد
#از_تبیین_تا_قیام
#جنگ_افزار_شیطانی
🔮کانال مرجع گفتمان
#فضای_مجازی
@goftemansazan