قطعنامهٔ آتشبس در غزه سهشنبه به شورای امنیت میرود
🔹«خواستار آتشبس فوری به دلایل بشردوستانه و مورد احترام همهٔ طرفها هستیم؛ ما آوارگیِ اجباریِ غیرنظامیان فلسطینی را رد کرده و میخواهیم این نقض قوانین بینالمللی پایان پیدا کند»، این بخشی از درخواست الجزایر از شورای امنیت است.
🔹الجزایر پساز تصمیم دیوان بینالمللی دادگستری رایزنیها را دربارهٔ پیشنویس قطعنامه آغاز کرد؛ قطعنامهای که در آن از اسرائیل خواسته بود از هرگونه اقدام احتمالی «نسلکشی» در غزه جلوگیری کند.
🔸دولت آمریکا با نادیدهگرفتن فشارهای جهانی و انتقادهای حقوقبشری، ۲ بار پیشنویس قطعنامههای آتشبس در غزه را وتو کرده و احتمالاً قطعنامهٔ جدید هم وتو خواهد شد.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نکنیم
🔹شرط مهم پیروزی، شناخت تواناییهای دشمن است اما نباید از او ترسید.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدیرکل مطبوعات در سخنرانیِ وزیر اذان گفت
🔹وزیر ارشاد بهدلیل همزمانیِ سخنرانیاش با اذان ظهر، از شمسایی، مدیرکل مطبوعات وزارت ارشاد خواست تا پشت تریبون اذان بگوید.
@Farsna
دسترسیِ بدون فیلتر به تلگرام امکانپذیر میشود؟
🔹شورایعالی فضای مجازی تنظیمگران بخشی را موظف کرد تا برای ایجاد تنوع در سبد مصرف کاربران با سازوکارهای حکمرانیپذیر و با هدف رفع نیاز مردم، سکوها و خدمات پرکاربرد خارجی را که امکان ارائۀ خدمات در قالب پوسته برای آنها وجود دارد، شناسایی و شرایط فعالیت آنها را در داخل کشور فراهم کنند.
@Farsna - Link
رهبر انقلاب: از تهدید و عربدهکشی دشمن نباید ترسید، اگر ترسیدید باختید
🔹از دشمن غافل نشوید. بدانیم دشمن خدعه و مکر و حیله و ابزار کار دارد. دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نکنیم. شرط مهم پیروزی این است که دشمن را بشناسیم، تواناییهای او را بدانیم، بشناسیم، اما نترسیم. اگر ترسیدید، باختید. از دشمن، از تهدید دشمن نباید ترسید، از عربدهکشی و فشار دشمن نباید ترسید.
🔹باید توجه کرد که آن چیزی که موجب میشود دشمن این جور عصبی باشد و فشار بیاورد، نقطۀ قوت شماست. ما اگر ضعیف بودیم، اگر نقطۀ قوت نداشتیم، دشمن این جور عصبی نمیشد.
🔹گاهی بعضی به مجرد اینکه دشمن شروع میکند تحقیر آنها، احساس حقارت میکنند، منفعل میشوند. سیاست دشمن این است که او را نسبت به داشتههای خودش بیاعتقاد و بیاعتماد بکند. در مقابل دشمن منفعل هم نباید شد.
@Farsna
رهبر انقلاب: وظیفه مسئولان کار مداوم و صداقت با مردم و وظیفه مردم حمایت از کارگزاران و کارهای خوب است
🔹اگر به خودمان نگاه کنیم، هم موفقیتهایمان را خواهیم شناخت و بر آنها پا خواهیم فشرد و به آنها افتخار خواهیم کرد و آنها را زیاد خواهیم کرد. از طرفی هم ضعفهایمان را خواهیم شناخت و در صدد رفع این ضعفها برمیآییم.
🔹هرکدام یک وظیفهای داریم. دولت، مجلس و دیگر مراکز رسمی، وظیفهشان عزم راسخ، کار مداوم، سلامت در عمل، صداقت با مردم، ترجیح منافع ملی بر سود شخصی. نخبگان وظیفهشان این است که خلأها و منافذ خطر را شناسایی کنند، راههای رفع خلأ را و بستن منافذ خطر را جستوجو و بررسی کنند و به دولتها کمک فکری کنند.
🔹وظیفۀ جوانها درجهی اول، این است که صلاحیتهای لازم برای نقشآفرینی فردا را در خودشان ایجاد کنند، جوانها آماده باشند برای حضور در میدانهای گوناگون. عموم مردم وظیفۀ حمایت از خدمتگزاران و حمایت از کارهای خوب را دارند. این کارهایی ما میگوییم انجام بدهند همۀ این کارها جهاد است. جهاد یعنی آن تلاشی که در مقابل یک دشمن انجام میگیرد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۳.۵ میلیون رای اولی آمادۀ حضور در انتخابات
@Farsna
مصوبهٔ جدید شورایعالی فضای مجازی به کدام سکوهای خارجی مجوز میدهد
🔹براساس مصوبهٔ شورایعالی فضای مجازی، اشخاص حقیقی، حقوقی و بخش خصوصی داخلی و خارجی میتوانند با ارائهٔ پوستههای حکمرانیپذیر با دریافت مجوز قانونی به مردم ارائهٔ خدمت کنند.
🔹این اقدام که پیشتر با هاتگرام و تلگرام طلایی در کشور تجربه شده بود، شرایط جدیدی را فراهم میکند که براساس آن سکوها و خدمات خارجی که در ایران امکان فعالیت مستقیم را نداشتند، بتوانند در قالبی جدید با حفظ تمامی خدمات و قابلیتهای سکوی خود فعالیت کنند.
🔹طبق اعلام مرکز ملی فضای مجازی، این اقدام یعنی اشخاص حقیقی، حقوقی و بخش خصوصی داخلی و خارجی میتوانند با ارائهٔ پوستههای حکمرانیپذیر از اینستاگرام، ایکس(توئیتر)، واتساپ، فیسبوک و حتی سایر سکوهای خدماتی با دریافت مجوز قانونی، به مردم خدمات ارائه کنند.
🔹بر این اساس، در واقع مصوبه جدید شورایعالی فضای مجازی این امکان را فراهم کرده تا این پوستهها با برطرفکردن نقصهای قبلی، بهخصوص در زمینهٔ حفظ حریم خصوصی، با مجوز مرکز ملی فضای مجازی فعالیت کنند. این فعالیت جدید هم توسط شرکتهای بخش خصوصی داخلی و هم با محوریت شرکتهای فناوری خارجی امکان پذیر خواهد بود.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی شورای نگهبان: حدود ۹۵ درصد از کسانی که در انتخابات خبرگان رد صلاحیت شدند بهخاطر استناد به بند مربوط به شرایط لازم علمی بود.
@Farsna
سخنگوی شورای نگهبان: امسال تعداد خانمهای تایید صلاحیت شده ۶ برابر ظرفیت کرسیهای مجلس است
🔹در دورۀ قبل ۸۱۹ خانم تایید صلاحیت شده بودند که امسال به ۱۷۱۳ نفر افزایش یافته.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اخوان: فردی که میگوید رای ندهید فرقی با کسی که خیابان را به آتش میکشد ندارد؛ بلکه خطرش بیشتر نیز هست.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت جالب رهبر انقلاب از واکنش مردم به درخواست انتخاباتی رئیسجمهور آمریکا
@Farsna
ماجرای سخنان رهبر انقلاب به خبرگان که محرمانه ماند
🔹آیتالله محمدی عراقی، عضو مجلس خبرگان: نظر اکثریت این است که مذاکرات مجلس خبرگان محرمانه باشد اما من معتقدم باید حداقل بخشی از مذاکرات منتشر شود تا مردم در جریان کارش قرار گیرند.
🔹خبرگان ۲ یا ۳ روز تشکیل جلسه میدهد اما فقط یک بیانیه در اختیار مردم گذاشته میشود. خبرنگاران، در ابتدای جلسه میآیند و نطق اول رئیس خبرگان را گوش میکنند و سپس میروند و در آخر جلسه، زمانی که بیانیۀ پایانی را میخوانند در جریان مباحث قرار میگیرند.
🔹به همین دلیل از اینکه در این ۲-۳ روز چه اتفاقاتی میافتد و چه صحبتهایی میشود، کسی خبردار نمیشود. وظیفۀ نظارتی خبرگان این است که دائماً باید وجود صفات ذکرشده در قانون اساسی در رهبر را رصد کند.
🔹از آنجایی که این رصد، مسئولیتی شرعی است، بسیار واقعی است. روز بعد از اجلاسیۀ خبرگان خدمت رهبر انقلاب رفتیم. شروع صحبتشان با وظایف کمیسیون تحقیق بود. خطاب به خبرگان گفتند: شما باید وظایف نظارتی خودتان را جدی بگیرید؛ کمیسیون تحقیق وظیفه دارد همۀ موارد رهبری را بررسی کند.
🔹آقا در یکی از دیدارهای خبرگان به خال زدند و خیلی با اعضا صریح صحبت کردند که برخی از بخشهای آن قابل پخش نبود و فقط خود ما در جلسه شنیدیم. پس از آن سخنان آقایان اهتمام بیشتری به تشکیل جلسات دادند.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۲۶۶ قرآن کریم شامل آیات ۷۱ تا ۹۰ سوره مبارکه حجر
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «اَلبَیتُ الَّذی یُقرَآُ فیهِ القُرآنُ وَ یُذکَرُ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ فیهِ تَکثُرُ بَرَکَتُهُ وَ تَحضُرُهُ المَلائِکةُ وَ تَهجُرُهُ الشَّیاطینُ» خانهای که در آن قرآن خوانده شود و خدا را به یاد آرند، برکتش فزونی یابد و فرشتگان به آن خانه درآیند و شیاطین از آن دوری جویند. (اصول کافی ۲/۶۱۰)
🎙استاد: پرهیزگار
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 #عکس_نوشت | روز شمار #انتخابات
🍃🌹🍃
✅ ۱۱ روز مانده تا #انتخابات_مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان
#رای_میدهم | #مشارکت_حداکثری
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🔴 آیاشرکت در انتخابات تکلیف شرعی است یا قانونی؟
🖋تکلیف شرعی بهمعنای وظیفهای است که از ناحیه دین بر عهده دینداران نهاده میشود که به واسطه آن انجام دادن یا ترک کاری بر فرد دیندار واجب میشود.
تکلیف قانونی وظیفهای است که بهموجب قانون برعهده فرد است و انجام دادن یا ترک آن موجب مجازات میشود و ضمانت اجرای آن نیز در قانون مشخصشده است.
درکشور ایران شرکت در انتخابات تکلیف قانونی نیست یعنی نه قانون اساسی و نه قوانین عادی مردم را ملزم به شرکت در انتخابات نکردهاند این در حالی است که در برخی کشورها شرکت در انتخابات الزام قانونی دارد مثلاً در کشورهایی مانند استرالیا، برزیل، لوکزامبورگ، سنگاپور، بلژیک، اروگوئه و... سیستم رأیدهی اجباری وجود دارد و مردم این کشورها مکلف و ملزم به شرکت در انتخابات هستند و در صورتی که بدون دلیل موجه در انتخابات شرکت نکنند با مجازات و یا محرومیتهایی از حقوق سیاسی و اجتماعی مواجه میشوند، مثلاً در بلژیک درصورتیکه شهروندی به شکل مستمر در انتخابات شرکت نکند ممکن است با لغو برخی حقوق مدنی مواجه شود و یا در برزیل به شهروندانی که در انتخابات شرکت نکنند از برخی امتیازات همچون اعطای پاسپورت محروم خواهند شد.
در ایران که نظام آن مردمسالاری دینی است گرچه برای شرکت در انتخابات الزام قانونی نداریم اما از لحاظ شرعی شرکت در انتخابات یک وظیفه دینی و یک واجب شرعی است.
یعنی شرکت در انتخابات تکلیف شرعی مردم است.ولذا باید گفت اگر به رای دادن در انتخابات به عنوان یک حق بنگریم بی شک بمنظور استیفای حقوق شهروندی در جامعه باید رای دهیم و اگر بخواهیم آن را همانگونه که در فتوای فقها نیز آمده است،تکلیف شرعی در نظر بگیریم،به گونه ای الزام به همراه دارد و انجام این تکلیف شرعی مستلزم مشارکت در انتخابات و رای دادن است.
✅ درپایان به عنوان یک هموطن وشهروند متذکر می شوم به کسی بایدرای دادضمن داشتن شرایط کامل نمایندگی، جیب بسته ودهان بازداشته باشد.