6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۲ باری که ترامپ تا دم جنگ با ایران پیش رفت
@Farsna
دبیرکل حزبالله: اسرائیل را در وضعیت دفاعی قرار دادیم
🔹اسرائیل ۶۴ روز جنگ را بر پایۀ نابودی حزبالله، آوارگی مردم شمال لبنان و ایجاد خاورمیانۀ جدید بنا نهاد.
🔹اسرائیل تصور میکرد پس از هدف قرار دادن مراکز فرماندهی ما، در مدت کوتاهی به اهداف خود میرسد.
🔹اما حزبالله توانست در جبهه مقاومت کند و با حمله به عمق خاک دشمن، او را در وضعیت دفاعی قرار دهد.
@Farsna
شیخ نعیم قاسم: دنبال جنگ نیستیم اما آمادهایم
🔹دبیرکل حزبالله لبنان: مردم لبنان شما صبر پیشه کرده و جهاد کردید. از مکانی به مکان دیگر منتقل شدید و فرزندانتان جنگیدند و تمامی تلاش خود را برای مبارزه با دشمن به کار گرفتند.
🔹هنگامی که جبهۀ پشتیبانی را آغاز کردیم، بارها گفتیم که ما خواهان جنگ نیستیم اما آمادهایم که اگر دشمن اسرائیلی جنگ را بر ما تحمیل کرد با آن مقابله کنیم.
@Farsna
🔴 شیخ نعیم قاسم : پیروزی ما در این جنگ فراتر از جنگ 33 روزه است
▪شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله: پیروز شدیم، زیرا ما به دشمن اجازه ندادیم که حزب الله از بین ببرد.
▪ ما پیروزی بزرگی به دست آوردیم که فراتر از پیروزی است که در سال 2006 (جنگ 33 روزه) به دست آمد.
شیخ نعیم قاسم: خواهان جنگ نیستیم اما می خواهیم به غزه کمک کنیم و آماده ایم در صورتیکه جنگ به ما تحمیل شود بجنگیم.
▪ تجاوز اسراییلی بسیار خطرناک بود و ما را به درد آورد.
▪ حزب الله قدرتش را بازیافته و زمام امور را مجددا به دست گرفته است و سامانه فرماندهی و کنترل را تشکیل داده است.
▪ پایداری افسانه ای رزمندگان دشمن را به وحشت افکنده و خسارات و تلفات دشمن صهیونیستی بسیار بزرگ است.
▪ ما در برابر پیروزی بزرگتر از پیروزی ۲۰۰۶ هستیم.
▪ این پیروزی متعلق به تمام اشخاصی است که در تحقق آن سهیم بودند.
▪ دشمن صهیونیستی از همه طرف با شکست مواجه شده است.
▪ توافق آتش بس معاهده نیست بلکه برنامه ای اجرایی است.
#حزب_الله #شیخ_نعیم_قاسم
🌏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دبیرکل حزبالله لبنان: تصویر برگشت با خوشحالی مردم ما به خانههایشان و بازنگشتن آوارگان دشمن را ببینید
@Farsna
📌شیخ نعیم قاسم : هماهنگی میان مقاومت و ارتش لبنان در بالاترین سطح خود قرار دارد و هیچ کس نمی تواند بر اختلاف میان ما حساب باز کند.
.
⁉️سوال: مگر داعش تضعیف نشده بود دوباره چطور وارد حلب میشه؟
گروهک های تروریستی تکفیری با مجاهدت مدافعان حرم تضعیف شدند ، در عراق سازمانشان به طور کامل نابود شد، اما در سوریه با شیطنت برخی کشور های منطقه و حمایت های آمریکا بخشی از این تروریست ها تحت پوشش شهروند در ادلب مستقر شدند و متاسفانه سازماندهی های این روزها از همین تروریست هاست .
بین اهداف تروریست های تکفیری و حامیان آنها تفاوت وجود دارد . حامیان تروریست ها چون روند جنگ در منطقه را به طور کلی در جهت توفیق محور مقاومت می بینند، سعی دارند در این روند (که آتش بس لبنان یکی از نشانه های این روند است)، با ایجاد فتنه در سوریه اخلال ایجاد کنند چرا که به خوبی می دانند که امکان تسلط بر سوریه وجود ندارد. اما تروریست های نادان فکر می کنند چون محور مقامت در حال نبرد با رژیم است می توانند بر سوریه مسلط شوند. بر این اساس و با توجه به مشکلات مختلفی که از تامین امنیت ادلب تا حلب وجود دارد توانسته اند پیشروی داشته باشند؛ اما این روند متوقف خواهد شد.
#سوریه
🍃🌹🔹ـــــــــــــــــــــــــ
✅ #یاداشت نکاتی کوتاه در خصوص تحولات جدید سوریه
1⃣ تحولات جدید پروژه ای امریکایی صهیونیستی با همراهی ترکیه است.
2⃣ اردوغان با طمع و توهم تصرف حلب با امریکا همراهی کرده است و با این تصور که جبهه مقاومت از تمرکز لازم برخوردار نیست.
3⃣ تکفیریها توان لازم برای ادامه و رسیدن به اهداف اعلامی را ندارند . مقاومت هوشیار است و غافلگیر نخواهد شد.
4⃣ پیشروی تروریست ها با تلفات زیاد متوقف شده و درحال از دست دادن مواضع خود هستند.
5⃣ ظاهرا پوتین علی رغم هشدارها در اعتماد به توافق با ترکیه دچار اشتباه شده است.
6⃣ نیروهای ایرانی در خط مقدم نبوده اند.
7⃣ ده ها هزار نفر از تروریست ها در طول ۴ سال گذشته در پادگان های ترکیه آموزش دیده ، سازماندهی و یکپارچه شده اند.
8⃣ اردوغان در داخل ترکیه مشکلات متعددی داشته و نیاز به فرافکنی دارد.
✅ اهداف احتمالی از تحرکات اخیر:
1⃣ برهم زدن تمرکز جبهه مقاومت در مقابله با رژیم صهیونیستی
2⃣ هشدار به ایران برای عملی نکردن وعده صادق ۳
3⃣ زمینه سازی تیم ترامپ برای کاهش تنش در منطقه با فشار به ایران
4⃣ گرفتن فرصت تنفس برای رژیم صهیونیستی و بازیابی توان نظامی رژیم برای ادامه جنگ
5⃣ تاکتیک مشغول سازی روس ها در میدانی دیگر بغیر از اوکراین
6⃣ فرض ورود رژیم از سمت سوریه به لبنان که در گذشته مطرح بوده نیز متصور است.
✅درگیری پیچیده ای شروع شده و وقوع آتش بس مجدد بعید نیز به نظر می رسد.
✍ #محمدتقی_احمدی
#فروپاشی_اسرائیل | #لبنان
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb