eitaa logo
91 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
4.3هزار ویدیو
206 فایل
ارتباط با مدیر کانال جهت ارسال سوالات https://eitaa.com/Rah999
مشاهده در ایتا
دانلود
اجتماع امت حزب الله در حمایت از سربازان اسلام و پاسخ کوبنده به اسرائیل یکشنبه ۲۶ فروردین ساعت ۱۰ صبح تفرش _ میدان آزادی
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 منظرپور، سردبیر سابق بی‌بی‌سی: حملۀ ایران معادلات نظامی جهان را تغییر داد 🔹تمامی پدافندهای اسرائیل و آمریکا در رویارویی با حملۀ ایران شکست خوردند؛ این یک تغییر موازنه استراتژیک در خاورمیانه و جهان است! 🔹گنبد آهنین کاملا در برابر باران موشکی ایران ناتوان نشان داد؛ اسرائیل فکرش را هم نمی‌کرد. 🔹در طول تاریخ ایران، چنین پاسخی از سوی حاکمان ایرانی به یک کشور متخاصم وجود نداشته است.
🔰بایدن: به حملهٔ ایران پاسخ دیپلماتیک یکپارچه می‌دهیم 🔹رئیس‌جمهور آمریکا ضمن محکوم‌کردن پاسخ نظامی قانونی ایران به رژیم صهیونیستی گفت: با نتانیاهو گفت‌وگو کردم تا بر تعهد شدید ایالات متحده به امنیت اسرائیل تاکید کنم. 🔹برای هماهنگی جهت پاسخ دیپلماتیک واحد به حمله ایران با رهبران گروه ۷ جلسه خواهم داشت. 🔹ما در برابر همه تهدیدها هوشیار خواهیم ماند و از اتخاذ همهٔ اقدامات لازم برای محافظت از مردم خود دریغ نخواهیم کرد. 🔹بایدن همراستا با ادعای محافل صهیونیستی و بدون توجه به ویدیوهای متعدد از فلسطین اشغالی از اصابت دقیق موشک‌ها به اهداف، مدعی شد: «تقریبا تمامی پهپادها و موشک‌ها سرنگون شدند!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: سیلی مردم ایران به دشمن صهیونیستی محکم و درس‌آموز بود 🔹در صورتی‌که رژیم صهیونیستی یا متحدانش غلط دیگری بکنند، پاسخ طراحی‌شدۀ ایران شدیدتر خواهد بود.
⭕️ کدام اهداف اسرائیلی مورد هدف موشکی ایران قرار گرفتند/
رسانه عبری یدیعوت آحارونوت: هزینه رهگیری‌های هوایی شب گذشته در آسمان اسرائیل از یک میلیارد دلار گذشت
🔴 بخونید جالبه/ فادی قرآن، دانشجوی فلسطینی دانشگاه استنفورد در توییتر خود نوشت: امروز در استنفورد، در کلاس یک استاد استراتژی نظامی شرکت کردم که توسط فردی با چندین دهه تجربه، از جمله خدمت در بالاترین سطوح در ارتش و دولت، ارائه می‌شد. از ما پرسید «امریکا تصمیم گرفت با جت رادارگریز جدیدی که قبلاً از آن استفاده نکرده بود به عراق حمله کند و همه رادارها را دور زد؟ حمله موفقیت‌آمیز بود. استراتژیک بود؟» بسیاری از همکلاسیها دستان خود را بالا بردند تا بگویند "بله، به هدف خود رسید" اما استاد گفت: شاید اینطور نبوده است! چرا؟ «زیرا اکنون دشمنان توانایی‌ شما را می‌داند و زمان زیادی نمی‌برد که راه‌های دور زدن آنها را بیابند. اگر حمله را می‌توان با سلاح‌های معمولی انجام داد، بهتر است سلاح‌های برتر خود را تا زمانی که به آنها نیاز دارید نگه دارید. استفاده از آنها ایجاد ضرر می‌کند.» تحلیل من این است که مقیاس حمله ایران، تنوع مکان‌هایی که هدف قرار داد و تسلیحاتی که استفاده کرد، اسرائیل را مجبور کرد که اکثر فناوری‌های ضدموشکی آمریکا و این کشور را در سراسر منطقه رونمایی کند. در مقابل، ایرانی‌ها از هیچ سلاحی که اسرائیل نمی‌دانست استفاده نکردند، فقط تعداد زیادی از سلاح‌های معمولش را بکار برد. اما احتمالاً ایرانی‌ها اکنون تقریباً نقشه کاملی از ظاهر سیستم دفاع موشکی اسرائیل و همچنین مکان‌هایی که آمریکا در اردن و خلیج فارس دارد، در اختیار دارند. همچنین می دانند که چقدر طول می‌کشد اسرائیل این تجهیزات را آماده کند، جامعه اسرائیل چگونه واکنش نشان می دهد و ... این هزینه استراتژیک هنگفتی برای اسرائیل است، در حالی که رژیم‌های عربی بویژه سلطنت اردن، اکنون از سوی مردم خود، بخاطر اینکه کاری برای حفاظت از غزه انجام نداده‌اند اما تمام تلاش خود را برای حفاظت از اسرائیل بکار گرفتند، مورد انتقاد قرار می‌گیرند. مهم اینست که ایران حالا می‌تواند تمام اطلاعات جمع‌آوری‌شده از این حمله را مهندسی معکوس کند تا حمله مرگبار اصلی را معتبرتر کند. در حالی که ایالات متحده و اسرائیل باید به دور از مدل فعلی خود که به خطر افتاده است، دست به باز طراحی بزنند که موفقیتش در توقف این حمله طراحی شده هنوز بسیار پرهزینه است. علاوه بر این، با تهدید یک جنگ منطقه‌ای که نه آمریکا و نه رژیم‌های عربی نمی‌خواهند نزدیک‌تر شود، احتمالاً فشار آنها بر اسرائیل برای عقب‌نشینی افزایش می‌یابد و آتش‌بس را عملی‌تر می‌کند. هر کسی که فرض کند این فقط جنبه نمایشی است، زمینه ارزیابی استراتژی در مقابل تاکتیک توسط ارتش را از دست داده است. نمایش قدرت مهم است، اما جمع‌آوری اطلاعات از وضعیت «دشمن» ارزشمندتر است، بخصوص اگر کسی بر این باور باشد که یک جنگ فرسایشی طولانی پیش رو دارد. نتانیاهو و دولت اسرائیل یک جنگ سریع و فوری را ترجیح میدهند تا بتوانند پای امریکا را وسط بکشند. ایرانی‌ها جنگ فرسایشی طولانی‌تری را ترجیح می‌دهند که توانایی‌های بازدارندگی اسرائیل را از بین ببرد. در نهایت، اگر از جنگ متنفر هستید، اگر خواهان صلح هستید، بهترین و تنها راه برای رسیدن به آن، حمایت از مبارزات فلسطینی ها برای آزادی، عدالت و کرامت است. تا زمانی که فلسطینی ها تحت سیستم ظلم آپارتاید زندگی می کنند، صلح پایدار امکان‌پذیر نیست.
پنج کریدور منتهی به اسرائیل در سه شریان دریای سرخ،آی‌مِک و دریای مدیترانه خلاصه می شود که با توقیف کشتی MCS، دو شریان اول تقریبا از مدار خارج شده است. ضمن اینکه طراحی گروه هفت برای دور زدن ایران و چین و نجات رژیم صهیونیستی نیز با تردید جدی مواجه شد.
18.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تمسخر ادعای رهگیری ۹۹ درصدی موشک‌های ایران 🔹ادعای رهگیری ۹۹ درصدی و زخمی‌ شدن یک کودک که توسط رژیم اسرائیل پیوسته تکرار می‌شود آنقدر مضحک است که حتی کارشناس و تحلیلگر BBC فارسی نیز آن را به سخره می‌گیرد.
🔥پیامک جو‌ به جواد در پیامکی به گفت: 🔻«جواد، خواهش می کنم جای آن دکمه‌ای که آمریکا با فشار دادن آن تمام سیستم دفاعی ایران را از کار می اندازد به ما هم نشان بده!! ما هنوز پیداش نکردیم. ممنون-جو» ✍حمیدرضا ابراهیمی
🔻 ثـمـره عـمـلـیـات تـنــبــیـهـی 🔻 بخشی و برخی از پیام‌ها و دستآوردهای پاسخ پشیمان‌کننده ۱. هیمنه پوشالی اسرائیل و حامیان آن سست‌ تر از چیزیست که احتمال می‌رفت ۲. بالا رفتن پشتوانه ایران اسلامی در جهان به ویژه خوشحالی حامیان بین‌ المللی فلسطین ۳. بشارت و امیدواری برای گروه‌های مقاومت و نهضت‌های آزادی‌ خواه ۴. زنگ خطر برای ته‌ مانده هوادارن رژیم صهیونیستی ۵. هشدار به غربگرایان بی‌وطن و بی‌شرف در داخل ایران اسلامی ۶. رسوا شدن سران مرتجع عرب در جامعه اسلامی و جامعه جهانی ۷. تغییر معادلات در منطقه غرب آسیا ۸. بالا رفتن احساس افتخار در مسلمانان ۹. تشدید احساس ترس و مرگ تدریجی صهیونیست‌ های غاصب ۱۰. کوتاه‌ تر شدن عمر پرنکبت رژیم صهیونیستی ۱۱. متزلزل شدن ریشه ی رژیم‌های متکی به رژیم صهیونیستی ۱۲. تغییر معادله در کشورهای درگیرِ با جنگ به نفعِ دشمنانِ اسرائیل، مانند جنگ اوکراین ۱۳. شکست قاطع سامانه‌های موشکی و پدافندی رژیم صهیونیستی ۱۴. آشکارتر شدن پوشالی بودن حمایت ادعایی ایالات متحده از رژیم صهیونیستی ۱۵. تقویت انگیزه و امید واقعی گروه‌های مبارز فلسطینی ۱۶. فرصت بی‌نظیر ارزیابی منطقه و کشورها و دولت‌های منطقه ۱۷. تثبیت معادله بازدارندگی در منطقه ۱۸. مضاعف شدن عزت و اقتدار ایران اسلامی و جبهه مقاومت ✍ حجت الاسلام رحمت الله معظمی .