eitaa logo
ثامن کردستان
450 دنبال‌کننده
21.9هزار عکس
10.9هزار ویدیو
130 فایل
کانال رسمی ثامن کردستان ارتباط با ادمین کانال با کلیک روی گزینه زیر: @samenkordestan1
مشاهده در ایتا
دانلود
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اين غلط‏ ها از كجا آمده؟ ⁉️ آن كسى كه مى‏خواهد دين مرا بگيرد كه هزاران بار از جان و ناموس من عزيزتر است با او هم با تسامح و تساهل رفتار كنم؟! 🔹بخشی از بیانات مرحوم آیت الله مصباح یزدی در سخنرانی پیش از خطبه‌های تهران ۱۳۷۸/۰۵/۰۱
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 | ببینید نماهنگ ویژه شهادت سردار سلیمانی 🏴 تنها کسانی مردانه می‌میرند که مردانه زیسته باشند
می رود کز ما جدا گردد ولی جان و دل با اوست هر جا می رود ▪️ ۲ روز تا سالگرد
فرارسیدن سال نو میلادی بر هموطنان مسیحی و تمام مسیحیان در سرتاسر جهان مبارک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🎥 کاربران آمریکایی با انتشار این ویدئو در فضای مجازی نوشتند: ✍ پورتلند سال نو مبارک😏
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چند دقیقه تا آغاز سال نو میلادی ۲۰۲۳ مونده و اینجا پایتخت کالفرنیا در تاریکی محض؛ برق نصف شهر قطع شده! 🟥
اظهارات جدید عبدالحمید درباره بهائیان ▪️هم خلاف فقه است هم خلاف امنیت ملی! 🔹آقای عبدالحمید اسماعیل‌زهی امام جماعت مسجد مکی زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه‌ این هفته ( ۹دی‌) مدعی شده است که «بهائی‌ها حقوق انسانی و حقوق شهروندی دارند و اگر کسی خدا را هم قبول نداشته باشد، حقوق انسانی دارد. این‌که در گذشته یکی از اسلام برگشته و به راه دیگری رفته یا ختم نبوت را انکار کرده، آن گذشته است و نسل جدیدی آمده که نمی‌توان آن‌ها را مرتد دانست.» 🔹براساس اصل سیزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایرانیان زرتشتی، کلیمی و مسیحی تنها اقلیت‏‌های دینی شناخته می‏‌شوند؛ براساس اصل دوازدهم قانون اساسی نیز مذاهب اسلامی اعم از حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی و زیدی دارای احترام کامل می‏‌باشند اما بهائیان در این چارچوب تعریف نمی‌شوند چراکه نه دین هستند و نه مذهب بلکه پیشینه تاریخی آنها ماهیت سیاسی و جاسوسیِ تشکیلاتی دارد. 🔹همچنین براساس فقه اهل‌سنت و فتاوای بزرگان این مذهب، بهائیت یک دین ساختگی است و پیروان آن مرتد و کافر هستند. براساس نظر دارالافتاء الازهر مصر به‌عنوان بزرگترین مرجع دینی اهل‌سنت در جهان، «بهائیت یک فرقه و گروه مرتد از اسلام است، درست نیست که به آن ایمان آورد و با آنها مشارکت نمود و نسبت به ایجاد جمعیت‌ها و مؤسساتی که ایجاد می‌کنند نباید بی‌تفاوت بود و چشم پوشید.» 🔹اظهارات این هفته مولوی عبدالحمید علاوه بر اینکه از نظر دینی بر آن اشکال وارد است و باید دید آیا وی فتوای جدیدی دراین‌باره دارد یا خیر، خلاف امنیت ملی کشور نیز بود.
افزایش تمایل کشور‌ها برای سرمایه گذاری در ایران 🔸رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران: 🔹کشور‌های منطقه مثل چین، روسیه و هند و خیلی از کشور‌های دیگر تمایل به همکاری با ایران دارند، ما هم سعی می‌کنیم زمینه‌های همکاری را تا آنجا که ممکن است توسعه دهیم. 🔹بخش زیادی از عملیاتی شدن و به نتیجه رسیدن این علاقه‌مندی‌ها به خود ما بستگی دارد که بتوانیم ظرفیت‌های موجود را فعال کرده و موانع داخلی را رفع کنیم که باید بخش‌های مختلف دولت و نظام به صورت هماهنگ برای عملیاتی کردن این ظرفیت‌ها حرکت کنند.
خزانه دولت دوازدهم فقط خالی نبود، بلکه مقروض بود! 🔹وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به تکرار ادعای موجودی خزانه در پایان دولت دوازدهم از سوی رئیس جمهور سابق تاکید کرد: تکرار این ادعا در حالی صورت می‌گیرد که بارها توضیح داده شد که نه یک خزانه خالی که یک خزانه مقروض و بدهکار میراثی بود که به دولت سیزدهم رسید. 🔹️اینکه ادعا شود دولت در شرایط مطلوبی تحویل داده شد، ادعای درستی نیست و هنوز کمتر از دو سال از آن روزها نگذشته و قاعدتاً حافظه تاریخی افکار عمومی هم آن‌قدر ضعیف نیست که به یاد نیاورد وضعیت شاخص‌های اقتصادی در آغاز به کار دولت سیزدهم چطور بود. 🔹️تنها 16 ماه از عمر دولت سیزدهم گذشته است و طبیعتاً هنوز شرایطی که کار را از دولت دوازدهم تحویل گرفت از حافظه تاریخی مردم پاک نشده است. 🔹️کسری بودجه بیش از 400 هزار میلیارد تومانی، تورم نزدیک به 60 درصدی و همچنین 522 هزار میلیارد تومان بدهی دولت بابت فروش اوراق در دولت قبل روی دست دولت سیزدهم باقی مانده بود که باید تا سال 1404 تسویه کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🎥قالیباف: تغییر رئیس کل بانک مرکزی اجتناب ناپذیر بود رئیس مجلس: 🔹تغییر رئیس کل بانک مرکزی ضرورت اجتناب ناپذیر بود. 🔸ضروری است این‌تغییر با اصلاحات ساختاری، سیاست گذاری و مدیریتی، تکمیل شود تا مسئله بصورت پایدار حل شود. 🔹درباره سیاست رییس جدید بانک مرکزی نکاتی وجود دارد که به ایشان منتقل خواهم کرد. 🔸بهترین راه ایجاد آرامش معیشتی، ارائه کالاهای اساسی با کالابرگ الکترونیک است. 🔹مجلس همچنان معتقد است بهترین راه برای ایجاد آرامش معیشتی برای مردم، تخصیص یارانه به انتهای زنجیره و ارایه کالاهای اساسی بصورت کالابرگ الکترونیک است.
رد پای نا امنی اقتصادی 🔻تا زمانی که مدیریت افکار عمومی از دست پلتفرم‌های آمریکایی خارج نشود، نمی توان امنیت روانی جامعه را تامین کرد. 🔺رد پای این روزها در بازار ، ، و... در تلگرام و اینستاگرام دیده می شود. 🔸رودربایستی در مسدودسازی فیلترشکن ها را کنار بگذارید بلکه مملکت سامان یابد.
ارز، امید و فردای پیش‌رو 🔹چند روز اخیر بازار صحنه تاخت و تاز قیمت‌ها ناشی از رشد افسار گسیخته نرخ دلار بود. این جهش نشان می‌دهد نه سیاست‌های بانک مرکزی همچون بازار مبادله ارزی ، نه نرخ نیمایی، حذف ارز ترجیحی و... تاکنون توانسته بر بازار آزاد ارز کارگر شود و نه مدیریت کوتاه‌مدت صالحی‌آبادی توانست مانعی برای کنترل این دونده تند پای باشد. حالا در دور جدیدی از تغییرات مدیریتی در دولت ، ظاهرا قرار است با نشستن فرزین بر صندلی ریاست بانک مرکزی، آن‌طور که خودش گفته، دلار این غول با شاخ و دم اقتصاد ایران به درون چراغ جادو‌ بازگردد‌. 🔸با اینکه چرایی افزایش قیمت دلار و یا چگونگی کاهش قیمت آن مسئله بسیار مهمی است اما مهم‌تر، رابطه بین دو متغیر قیمت دلار و احساس امیدواری در جامعه است؛ چرا که به درست و یا غلط ناف امید جامعه به نرخ این کاغذ آبی رنگ پیوند خورده است به طوری که با هر تکانه و بالا و پایین شدنی امید جامعه را تحت تأثیر مستقیم خود‌ قرار می‌دهد. 🔹نتایج تحقیقاتی که در مورد رابطه بین شاخصه‌های اقتصادی و امید به زندگی در ۱۳۶ کشور جهان انجام شده است نشان می‌دهد میان شاخصه‌های کلان اقتصادی و امید به زندگی در یک کشور ارتباط مستقیمی وجود دارد و از میان شاخصه‌های اقتصادی متغیر تورم و نرخ بیکاری بیشترین تأثیر را بر کاهش امید به زندگی در جوامع دارد. 🔸البته منظور از امید به زندگی در این نوشتار، فقط بالا رفتن طول عمر افراد نیست بلکه منظور امیدواری به بهبودی شرایط زیست فردایی جامعه است. بر این اساس هرگونه تغییر و تحول در حوزه‌های مدیریت پولی و بانکی در صورتی می‌تواند امیدآفرین باشد که به کاهش نرخ دلار و تورم منتهی گردد‌ وگرنه تغییرات نمادین و بلا اثر چیزی جز نا امیدی بیشتر را در پی نخواهد داشت. 🔹به نظر می‌رسد در شرایطی که در جامعه به حد کافی برای ناامیدی بهانه وجود دارد بزرگ‌ترین هنر دولت سیزدهم می‌تواند امیدآفرینی از طریق بهبود شرایط اقتصادی باشد. البته این امیدآفرینی به هیچ‌وجه از جنس «امید آرزویی» نیست، بلکه از جنس «امید عملکردی» است‌، به واقع مردم بیش از آنکه به سبک و سیاق مدیریتی، عناوین مسئولیتی و گفته‌های مدیران توجه کنند به عملکرد و نتایج کار آنان نگریسته و بر همین اساس دولت انقلابی را به قضاوت خواهند نشست. ✍🏻حسین حسینی‌نژاد