🇮🇷
📝 ضرورت های افزایش جمعیت
🍃🌹🍃
🔻در سال ۱۴۳۰، ۳۰ درصد جمعیت ایران سالمند خواهد شد، در حالیکه تا چند سال پیش این آمار ۵ درصد بوده است!
🔸در حال حاضر استان گیلان وارد #سیاهچاله_جمعیتی شده است. نرخ باروری در گیلان حدود یک درصد است و این یعنی در آیندهای نزدیک، قوم دوست داشتنی گیلک را نخواهیم دید!
🔸دوره سالمندی در حال حاضر در جامعه ما شیرین است، اما در سالهای آینده بازای هر سالمند دو نفر وجود خواهد داشت که ممکن است سن آنها به نگهداری سالمندان هم نرسد.
🔹به همین دلیل بسیاری از اماکن عمومی تبدیل به سرای سالمندان خواهد شد و در آن دوران هم زندگی سالمندی بسیار سخت خواهد بود.
🔸۷ سال پیش موالید ما حدود یک میلیون و پانصد هزار نفر بوده اما اکنون حدود یک میلیون و شصت هزار نفر شده است و این یعنی طی ۷ سال با یک سقوط آزاد، ۳۰ درصد از آمار موالید کم شده است!
🔹در بحرانهای تاریخی ایران مثل حمله مغول، جنگ ایران و روسیه، قحطی بزرگی که ۴۰ درصد جمعیت ایران تلف شدند و ... حداکثر زمان این بحرانها ۳۰ سال طول کشیده است، اما در صورت افتادن کشورمان در #سیاهچاله_جمعیتی ۱۵۰ سال طول می کشد تا باز از این بحران نجات پیدا کنیم!
🔹آیا می شود از این بحران، کشور را نجات دهیم؟ بله، منتها زمان بسیار محدود است. ۵ سال بیشتر فرصت نداریم !
🔸بدون شعار و در عمل، باید شرایطی فراهم کنیم تا افرادی که امکان #فرزندآوری دارند، انگیزه بیشتری پیدا کنند.
🔺این همایش به همت امام جمعه محترم شهرستان درچه و با حضور نخبگان و اصحاب علم و فرهنگ این خطه برگزار گردید.
✍#دکتر_امیرحسین_بانکی_پور_فرد
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
🎥 کودککشی صهیونیستها از دریچه آمار
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
🎥 نشست بصیرتی
🍃🌹🍃
📒موضوع: طوفان الاقصی
✅ مدت زمان نشست: ۱۵ دقیقه
✅ پرده نگار جلسه بعد از نشست آماده بهره برداری خواهد بودـ
🎤سخنران: استاد بیات (معاون محترم سیاسی سپاه روح الله استان مرکزی)
⏲️یکشنبه ۱۶ مهرماه ۱۴۰۲- ساعت: ۲۱:۳۰
🌐 لینک شرکت در نشست👇👇
https://rubika.ir/basiratmarkazi
#طوفان_الاقصی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
🌺 #اینفوگرافیک | چرا عملیات طوفان الاقصی مهم است؟
🍃🌹🍃
#قیام_مظلوم | #طوفان_الاقصی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 تقاص هتک حرمت مسجد الاقصی
🍃🌹🍃
🔻«به جای آنکه هر روز بمیریم تصمیم گرفتیم یک بار بمیریم» این جمله دردناک و قابل تامل یکی از سخنگویان گروه های مبارز فلسطینی است. فلسطینیانی که هر روز در معرض تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی قرار داشته و در دنیای مملو از ظلم و جور نه تنها حامیانی پیدا نمی کنند، بلکه با نیرنگ جدیدی تحت عنوان عادی سازی روابط اعراب با اسرائیل مواجه شدند، اعرابی که دیگر از پشت خنجر نمی زنند بلکه از روبرو خنجر زده و از فاش شدن خیانت های خود نیز ابایی ندارند.
🔹اینها همان فلسطینانی هستند که ۱۸ سال پیش در سال ۲۰۰۵ به دنبال هتک حرمت مسجد الاقصی، انتفاضه سنگ را شروع کردند و تنها سلاح آنها نیز قلاب سنگ بود، اما به تدریج و با پشتکار و ایمان به هدف والای خود که همانا آزادی از چنگال غاصبان بود، امروز نه یک عملیات استشهادی، بلکه یک عملیات نظامی تمام عیار بی نقص را طراحی کرده و همزمان در ۲۵ نقطه از سرزمین های اشغالی اجرا میکنند که همه صاحب نظران این عرصه را در بهت و حیرت فرو بردند.
🔸تعداد بالای اسرای اسرائیلی در این عملیات نشان از ضعف شدید روحیه آنها و شجاعت کم نظیر رزمندگان فلسطینی دارد. با این عملیات هیمنه اسرائیل و افسانه های موهوم آنها بار دیگر فرو ریخت و سستی خانه عنکبوت عیان تر از همیشه شد.
🔺یادمان باشد که تحولات شگرف از دل بحرانهای عیق زاییده می شوند و البته بحران ساز اصلی نیز اسرائیل است و بازنده نهایی آن نیز خود اوست.
✍ دکتر قاسم حبیب زاده
#قیام_مظلوم | #طوفان_الاقصی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
🖼 نیروهای فلسطینی تنها ۱۰ کیلومتر تا کرانه باختری فاصله دارند
🍃🌹🍃
#قیام_مظلوم | #طوفان_الاقصی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
بسم الله الرحمن الرحیم
🍂خودنمایی و جلب توجه ممنوع. 🍂
🔸وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ.....
(نور/٣١)
⚡️ترجمه :
و هنگام راه رفتن پاى هاى خود را به زمين نزنند تا زينت پنهانيشان دانسته شود.
🔴 هركارى كه زينت زن را آشكار كند يا ديگران را از آن آگاه سازد ممنوع است.
🍁پوشيدن هرگونه كفش و لباسى كه هنگام راه رفتن، سبب آشكار شدن زيور و زيبايى هاى زن شود، جايز نيست.
💥حجاب فقط پوشش نیست. بلکه حجاب حقیقی یعنی دوری از جلوه گری، خودنمایی و جلب توجه.
❌ خانمها باید مراقب باشند که زینت های خود را نمایان نسازند.
بلکه حتی کاری که دیگران را از زینت هایشان مطلع سازد، انجام ندهند.
#سبک_زندگی_قرآنی
#قرارگاه ثامن قم
@samenqom313
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_شجاعی
※ ارتباط برپایی حکومت جهانی امام زمان علیهالسلام با بیت المقدس
#قرارگاه ثامن قم
@samenqom313
📣 مواظب الماسهای زتدگیات باش
🔹بعضی وقتا آدما الماسی تو دست دارن، بعد چشمشون به یه گردو میفته.
🔸خم میشن تا گردو رو بردارن، یههو الماسه میفته رو شیب زمین، قل میخوره و تو عمق چاهی فرومیره.
🔹میدونی چی میمونه؟
▫️یه آدم دهنباز...
▫️یه گردوی پوک...
▫️و یه دنیا حسرت...
🔹مواظب الماسهای زندگیمون باشیم. شاید بهدلیل اینکه صاحبش هستیم و بودنش برامون عادی شده ارزشش رو از یاد بردیم.
🔸میدونی الماسهای زندگی آدم چی هستن:
پدر، مادر، همسر، فرزند، سلامتی، سرفرازی، خانواده، دوستان خوب، کار، عشق و...
#پندانه
🆔 @Masaf
#قرارگاه ثامن قم
@samenqom313
🇮🇷
📝 واکنش ایلان ماسک، مالک توئیتر به توئیت مقام معظم رهبری: موضع رسمی (آیت الله) خامنهای روشن است که ریشه کن کردن اسرائیل هدف واقعی است نه فقط حمایت از فلسطینی ها
#قیام_مظلوم | #طوفان_الاقصی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#خبر_خوب | وزیر بهداشت: خدمات سرپایی و بستری کودکان کمتر از ۷ سال در بیمارستانهای دولتی رایگان است
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb