چند نکته در مورد وضعیت ایران
١_ عمران خان نخست وزیر ضد امریکایی پاکستان توسط پارلمان برکنار شد و دادگاه عالی کلیه اعضای کابینه را ممنوع الخروج کرد
٢_ ترکیه با ایجاد سد بر سرریز رودخانه های دجله و فرات چهار استان بزرگ عراق را در معرض بی آبی و استانهای غربی ایران در معرض ریزگردها قرار داد
٣_ برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس با بستن پیمانهای امنیتی با رژیم صهیونیستی پای این رژیم را به خلیج فارس باز کرده اند
۴_ خبرهای غیر رسمی حاکی از عدم توافق در وین حکایت دارد
۵_ علیرغم تلاشهای مستمر دولت برای جلوگیری از افزایش قیمت ها متاسفانه افزایش قیمت ها همچنان ادامه دارد
۶_ حضور برخی منصوب دولت قبلی در مدیریت ها و انتصابات ضعیف و بعضا مسئله دار در دولت موجب ناامیدی حامیان دولت گردیده است
٧_ ناتوانی دولت در مقابله با خودسری خودروسازان داخلی و ادامه افزایش قیمت خودروهای داخلی دلسردی را در مردم نسبت به تحقق وعده مهار گرانی ایجاد نموده است
هجمه بی امان رسانه های غربگرا و رقبای دولت کم کم مردم را بسوی ناامیدی از کارآمدی دولت سیزدهم پیش می برد.
بنظر میرسد دولت از یک ضعف رسانه قوی و ارتباط مستمر با مردم رنج می برد
نبود پیوست رسانه ای اقدامات برای جلب مشارکت و همراهی مردم دولت را از موج حمایتی مردم محروم کرده است.
#قائمون
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | هشدارهایی که در خصوص روابط ایران - افغانستان باید مورد توجه قرارگیرد چیست؟
🍃🌹🍃
🔻 در راستای ادامه تنش ها در فضای مجازی و احتمال تکرار برخی اقدامات علی الخصوص تعرض به سفارت ایران در افغانستان، احتمال فعال شدن گروهکها در داخل کشور دور از ذهن نبوده و بر همین اساس نیز موارد زیر متصور است:
1⃣ احتمال حضور گروههای خودجوش مقابل اماکن وابسته به افغانستان به خصوص کنسولگری و سفارتخانه افغانستان و تعرض به آنها
2⃣ احتمال هرگونه اقدام سازمان یافته سرپلهای ضدانقلاب برای تحرکات میدانی علیه اماکن دیپلماتیک با هدف گسترش دامنه موج ایجاد شده با محوریت اتباع افغانی
3⃣ احتمال هر گونه واکنش متقابل اتباع به خصوص در مناطق افغاننشین علیه شهروندان ایرانی همراه با مستند سازی
4⃣ احتمال آتش زدن پرچم افغانستان توسط گروههای خودسر و یا پرچم طالبان و گسترش دامنه جریان سازیها
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
دولت در این ۸ ماه
بر کدام چالش مهم چیره شد؟
🔹دولت آقای رئیسی، شهریور سال گذشته وقتی روی کار آمد، از صفر شروع نکرد. بلکه کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی و بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی را به ارث برده بود.
♦️صادرات نفت در حدود ۵۰۰- ۶۰۰ هزار بشکه بود. دولت دوازدهم، تمام ارز اختصاص یافته برای واردات کالاهای اساسی در طول سال را ظرف همان چهار پنج ماه اول سال (پایانی دولت) پیش خور کرده بود.
🔹همزمان، موعد باز پرداخت بیش از ۵۴هزار میلیارد تومان بدهی (سود اوراق) رسیده بود و باید ظرف چند ماه تا پایان سال پرداخت می شد: ماهانه حدود هزار ۱۰ هزار میلیارد ، تا پایان چهار سال، حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان.
♦️به اینهاعلاوه کنید، نقدینگی تقریبا ۹ برابر شده که از مرز ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان عبور کرد و همچنان به عنوان موتور تورم عمل می کند. تورم پایان دوره دولت روحانی، دومین رکورد بالا پس از رکورد دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی است.
🔹اداره دولت با چنان میراثی، بسیار دشوار است اما دولت جدید موفق شد ضمن عبور از گردنه دشوار کسری مذکور، بخشی از بدهی ها را تسویه کند و ضمنا ، کمتر سراغ استقراض برود.
♦️گسترش دیپلماسی اقتصادی و افزایش چشمگیر صادرات نفتی و غیر نفتی در این دوره موجب شد حجم تجارت خارجی غیر نفتی در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۰۱ میلیارد دلار، به آمار سال ۹۶ که اوج اجرای برجام بود، نزدیک شود.
🔹این البته به معنای حل همه مشکلات اقتصادی و به ویژه رکود تورمی موجود (با همه عوارض و خسارات آن) نیست، همچنان که برخی مدیریت ها ذیل دولت، ضعیف و ناموفق عمل کرده اند. اما برآیند کلی نشان می دهد که مدیریت دولت، به ریل درست در دیپلماسی اقتصادی برگشته و تا حدود زیادی توانسته بر فشار تحریم ها که قرار بود ایران را فلج کند، چیره شود.
♦️این روند در کنار بهبود برخی شاخص ها موجب شده مراکز اقتصادی جهانی، برای سال جاری رشد بهتری را در مقایسه با سال قبل پیش بینی کنند.
🔹برخی حامیان دولت سابق و بانیان برجام، بهتر از هر کسی میدانند که با بی عملی و فرصت سوزی، و تعلیق و انتظار، و اعتماد نا به جا به غرب عهد نشناس، چه بلایی به سر زیرساختهای اقتصاد کشور آوردهاند و آباد کردن آن خرابیها، چقدر زحمت میبرد و زمان لازم دارد؛
♦️با این وجود، واقعیات را تحریف می کنند تا هم سوء مدیریت خود و هم موفقیتهای ۸ ماهه دولت جدید را بپوشانند. البته برخی رسانه ها و سیاسیون فراتر از این دو اقدام، گویا ماموریت هم دارند که عصا زیر بغل آمریکای محکوم و منفعل در مذاکرات بگذارند.
#قائمون
⭕️ آثار سدهای آتاترک و ایلیسو ترکیه: بیابان زایی در خوزستان، آثار سدهای کاراکورت توزلوجا و سویلمز بر روی ارس: بحران کشاورزی در آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل؛ هیچ کشوری به اندازه ترکیه ناقض حقوق بین الملل محیط زیست بویژه از جنبه حقوق بشری آن نیست. در هیدروپلیتیک ترکیه، آب سلاح است.
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 خیز بلند ایران و روسیه برای مبادلات ۱۰ میلیارد دلاری
🔻 هیات تجاری ایران با بدست آوردن توافقات و امضاء قراردادهای جدید اقتصادی روسیه را ترک کرد.
#قائمون
⛔️ دروغسازی برای اختلافافکنی بین ایرانیان و اتباع افغان
✍"ایران" نوشت:
*ترکیه در حال اجرای بازی جدید خود در افغانستان و تلاش برای حذف رقبای خود از زمین افغانستان است و یک بازی جدید چند لایه را آغاز کرده است:
1⃣ تولید و انتشار گسترده ویدئوها و تصاویر مستهجن از برخورد ایرانیها و افغانستانیها با هدف تحریک احساسات عمومی علیه یکدیگر
2⃣ گسیل برخی نیروهای تندروی ازبک با سابقه تفکرات تکفیری به منطقه با هدف انجام عملیات تروریستی
3⃣ تولید ویدئوهایی با زبان پشتو و انتشار به نام اعضای طالبان با محتوای تهدید ایران از سوی طالبان
4⃣ آغاز عملیاتهای کور ناامنکننده علیه اهلسنت در افغانستان که باز ریشههای آن به برخی ازبکهای همراه ترکیه باز میگردد.
#قائمون
📍این جوان افغانستانی را میشناسید؟
🔹معلوم است که نمیشناسید چون رسانهها این خبرها را نشر نمیدهند.
📍«رحیم رحمانی»، جوان افغانستانی، کارگرِ گروه مهندسیِ مسکنسازان آتیه که ساکن دزفول است به دل آتش زد تا جان یک خانواده ایرانی را نجات دهد.
#قائمون
🔴هزینه یک میلیارد دلاری جنگ رسانهای و اخبار جعلی علیه روسیه
♦️رئیس «سازمان اینترنت امن» روسیه گفته از زمان شروع عملیات نظامی این کشور در اوکراین، یک میلیارد دلار برای انتشار اخبار جعلی و جنگ اطلاعاتی علیه مسکو هزینه شده است.
#قائمون