📌دفع عملیات خرابکارانه در ساختمان انرژی اتمی ایران
🔸یکی از ساختمان سازمان انرژی اتمی ایران که با تهدید امنیتی مواجه شده بود که بر اساس گزارش پرس تی وی منابع امنیتی از خنثی شدن این تلاش های خرابکارانه مواجه شده است.
🔹اخبار مربوط به عملیات خرابکارانه در ساختمان انرژی اتمی ایران ساعتی پیش منتشر شد اما بر اساس آخرین اخبار و گزارش پرس تی وی این عملیات خنثی شده است.
🔸بامداد یکشنبه ۲۲ فروردین نیز اقدامی خرابکارانه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز (شهید احمدی روشن) رخ داد.
🔹بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی صبح یکشنبه ۲۲ فروردین در گفتوگو با فارس از وقوع حادثه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز خبر داد و گفت که این حادثه تلفات انسانی و آلودگی به همراه نداشته است.
🔸علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی نیز عصر همان روز در واکنش به این حادثه در تاسیسات نطنز، گفت: ایران ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه و تاکید بر ضرورت برخورد جامعه بینالمللی و آژانس با این تروریسم هستهای، حق خود را برای اقدام علیه عاملان، آمران و مباشران محفوظ میدارد.
🔹صالحی روز دوشنبه نیز در اظهاراتی این اقدام را خرابکاری برشمرد و کاظم غریب آبادی نماینده دائم ایران در آژانس از ارسال نامهای به گروسی در پی حادثه نطنز خبر داد و رژیم صهیونیستی را مسئول این حادثه خواند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ تأثیر نتایج انتخابات ریاست جمهوری بر مذاکرات احیای برجام
#تحلیل_کوتاه
🔹 انتخابات ریاستجمهوری ایران در حالی به پایان رسید که مذاکرات احیای برجام در وین همچنان در جریان است. حال پرسش این است که نتایج انتخابات چه تأثیری بر مذاکرات خواهد داشت؟
🔸 از منظر کلان، سیاستهای کلی نظام فراتر از قوه مجریه و در سطوح عالیتری تدوین میشوند. به همین دلیل به نظر میرسد سیاست اصلی ایران درباره برجام مبتنی بر احیای آن در صورت رفع تحریمها، فارغ از تغییر دولت، تداوم خواهد یافت.
🔸 در عین حال نمیتوان از این نکته مهم چشمپوشی کرد که تغییر تیم سیاست خارجی دولت و به تبع آن، تیم مذاکرهکننده ایران، بر نحوه مواجهه مذاکرهکنندگان و اولویتبندیهای موضوعات در گفتگوهای جاری مؤثر خواهد بود.
🔸 برای مثال، اینکه کدامین تحریمها در اولویت رفع قرار بگیرند و یا اینکه ایران کدامین تعهداتش را زودتر یا دیرتر به انجام برساند، مسألهای است که به نگرش دولت به اقتصاد بینالملل و همچنین رویکرد آن به ابعاد فنی برنامه هستهای بازمیگردد.
🔸 اکنون، به نظر میرسد یک فرضیه این باشد که با استقرار نگرشی نسبتاً سختگیرانهتر به غرب در مقایسه با وضعیت کنونی، دولتهای غربی و آمریکا تمایل داشته باشند پیش از استقرار دولت جدید در ایران، بر روی چگونگی احیای برجام به توافق برسند.
🔸 اما فرضیه دیگر این است با توجه به اینکه آمریکا درصدد توافقهای کلیتر و گستردهتری با ایران در دیگر موضوعات بوده و برجام را مقدمهای بر مذاکرات منطقهای و موشکی میداند، با اتلاف زمان، تا استقرار دولت جدید صبر کند.
✅ در هر صورت به نظر میرسد اراده طرفین بر احیای برجام جدی بوده و دولت جدید نیز از این سیاست عدول نخواهد کرد. در عین حال که ممکن است اصراری بر تسریع در احیای توافق نداشته باشد و با احتیاط بیشتری در مذاکرات وین، رفتار کند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴طبق رهنمود های قرآنی، تیم مذاکره کننده #وین،سریعا #برگردند❗️
◀️ زیرا از نظر حقوقی و...، برجام، نیازی به مذاکره مجدد نداشت، چون برجام یک توافق نهایی است که طی آن ایران به همه تعهداتش عمل کرده بود.ولی طرف های غربی و آمریکا، به تعهداتشان عمل نکردند وعمل نخواهند کرد.
🔹در این باره توجه به رهنمود های قرآنی، راهگشا خواهد بود🔽:
1️⃣- کفار ، اگر قدرت یابند، از حقوقِ مادی و معنوی، حتی پشیزی (بهاندازۀ کوچکترین دانه در منقار پرنده) به مسلمین نمیدهند(نساء/53؛اسرا،100).
2️⃣- دشمنان همواره پیمان شکن هستند (بقره/ 83 تا 85 و 100...).
3️⃣- دشمنان همواره نیرنگ باز هستند،مخصوصا از طریق معاهده و... (انفال/62؛نامه 53 نهج البلاغه و..).
4️⃣- دشمنان تا آخرین توان و پیوسته با شما خواهند جنگید(نرم و سخت) تا اگر بتوانند، مسلمین را شکست دهند (بقره/217 و 120)
5️⃣-هدف اصلی از تحریمِ اقتصادی، تضعیفِ باور های دینی و پراکنده ساختن مسلمین از اطراف ولایت و رهبری است یعنی تلاش برای شکست دادن مسلمین(منافقون/7).
6️⃣- و...
🔔چند #راهکار قرآنی برای مقابله با ترفند های دشمن 🔽
1️⃣-عدم اعتماد و تکیه بر دشمن (مائده 51-52/ و 57 )
2️⃣از دشمن انتظار ایمان و یاری نداشته باشید. (بقره/75 ) در غیر اینصورت، طبق فرمایش امام علی(ع) ذلیل و خوار می شوید(غررالحکم ص624
3️⃣-در مقابل پیمان شکنی دشمن ،شما نیز پیمان را بشکنید (أنفال/٥٨).
4️⃣- با پیمان شکنان مقاومت و مبارزه کنید(توبه/12،13و...)
5️⃣- در خواستِ صلح و معاهداتِ خفت بار به دشمن،ندهید(محمد/35)
6️⃣-زیر بار سازش با دشمن نروید(قلم/9).
7️⃣-با تقویت توان داخلی (نظامی و...) دشمن را به وحشت اندازید(انفال/60)
🔷#نتیجه
❌در شرایطِ فعلی(حاکمیت دولت غربگرا)، #تحریم ها از سوی آمریکا و همدستانشان لغو #نخواهد شد. بلکه آنان ، برجام موشکی و منطقه ای و... را نیز پیگیر خواهند بود. اما بعد از استقرار دولت انقلابی(آیت الله دکتر #رئیسی) معادلات و محاسبات دشمن بهم خواهد خورد(انشاء الله).
✍️علی اکبرصیدی
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
✏️چرا ابوظبی به دنبال فرسایشی کردن جنگ یمن است؟
🔷طی چند ماه گذشته و پس از اینکه دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد خواستار پایان دادن به جنگ یمن است و درحالی که سعودیها در میان پیامدهای نظامی و اقتصادی و سیاسی جنگ یمن دست و پا میزنند، امارات به شکل تدریجی درحال گسترش نفوذ خود در یمن است.
🔴تا چندی پیش زیادهخواهیهای امارات در یمن و به خصوص در جزیره سقطری با سودای گسترش نفوذ در منطقه تا آنجا پیش رفته بود که در ابتدا ابوظبی فقط درصدد ایجاد پایگاههای نظامی در این جزیره به منظور جمعآوری اطلاعات نظامی و جاسوسی بود، اما همانگونه که کارشناسان مسایل منطقه در گذشته پیشبینی کرده بودند، امارات قصد تسخیر و تصرف جزیره سقطری را همچون دوستان جدید این کشور در سرزمینهای اشغالی فلسطین دارد.
🔹همچنین منابع خبری اعلام کردند که رژیم صهیونیستی اخیرا با همکاری امارات یک کشتی حامل ادوات و تجهیزات نظامی وارد جزیره سقطری در جنوب یمن کرده و درصدد تاسیس یک فرودگاه نظامی در آنجاست.
🔹از اواسط ۲۰۲۰ پای صهیونیستها به جزیره سقطری توسط امارات به شکل علنی باز شد و اکنون گردشگران صهیونیست میتوانند به راحتی به این منطقه سفر کنند؛ درحالی که امارات از ورود یمنیها به سقطری جلوگیری میکند!
🔹نگاه امارات به جزیره سقطری با عینک صهیونیستی یعنی جدا کردن این جزیره از یمن و تغییر موقعیت جغرافیایی آن میباشد تا ابوظبی و رژیم صهیونیستی از این طریق مناطق و گذرگاههای دریایی راهبردی همچون دریای عمان، اقیانوس هند و دریای عرب تا باب المندب را در رصد اطلاعاتی و جاسوسی خود قرار دهند.
امارات در کنار این فعالیتها، اقدامات دیگری را برای تغییر هویت یمنی این جزیره در دستور کار خود قرار داده که از جمله آنها تغییر سنتهای اهالی جزیره در زمینه ازدواج و لباس سنتی زنان و مسائل دیگر است؛ آنها دورههای آموزشی ویژهای نیز برای کودکان سقطری تشکیل داده و به آنها تاریخ امارات را آموزش میدهند.
🔹ساکنان سقطری معتقدند که اقدامات امارات با هدف مجبور کردن آنها به ترک این جزیره و پذیرش پیشنهادهای فریبنده در زمینه فروش داراییهای آنها و جایگزین کردن اماراتیها و خارجیها در این جزیره دنبال میشود.
🔴اخیرا نیز جزیره «میون» به عنوان یکی از اهداف استراتژیکی که امارات به آن چشم دوخته در رسانهها مطرح شده است. طبق اسناد موجود امارات درحال احداث یک پایگاه نظامی در این جزیره است که در یک نقطه کور دریایی واقع شده است. این جزیره پایگاه مناسبی را برای هرگونه عملیاتی در دریای سرخ، خلیج عدن و شرق آفریقا فراهم می کند. علاوه بر این، جزیره میان انجام حملات هوایی در مناطق اصلی یمن را تسهیل می کند.
🔸اما جنبش انصارالله یمن درباره هرگونه طمع ورزی امارات متحده در جزیره میون به مقامات این کشور هشدار داده و اعلام کرد، نگذارید بلایی که بر سر عربستان آوردیم به سر شما هم بیاوریم.
⁉️چرا امارات به دنبال فرسایشی کردن جنگ یمن است؟
🔹در این شرایط کارشناسان معتقدند که پایان جنگ یمن به نفع امارات نیست و تا زمانی که این کشور از تسلط خود بر دو جزیره راهبردی سقطری و میون مطمئن نشده در صدد جلوگیری از توقف جنگ یمن است. بر همین اساس ابوظبی با استراتژی فرسایشی کردن این جنگ تلاش میکند تا عربستان را همچنان در این باتلاق نگه دارد. در این راستا اماراتیها سعی دارند دولت جو بایدن را ترغیب به عدم توقف جنگ کنند و با تاکید بر اینکه در صورت ادامه جنگ یمن قراردادهای میلیارد دلاری تسلیحاتی ایالات متحده با عربستان همچنان ادامه خواهد داشت در صدد تحریک آمریکاییها هستند.
🔸اما با این وجود نمیتوان گفت که سیگنالهای امارات برای فرسایشی کردن جنگ یمن عامل تعیینکننده در سرنوشت این جنگ خواهد بود. درواقع سرنوشت نهایی این جنگ وابسته به دو طرف اصلی یعنی عربستان و جنبش انصارالله است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
زاکانی: بانیان وضع موجود از مردم عذرخواهی کنند
🔹رئیس مرکز پژوهشهای مجلس: مواردی تحت عنوان فقر، فساد و تبعیض، استخوان و کمر مردم را شکسته و خم کرده لذا باید این مسؤولان و بانیان وضع موجود به پای مردم افتاده و از مردم عذرخواهی کنند.
🔸مسیر امروز دولت سیزدهم مسیر راستگویی به مردم است زیرا به جای عدم کفایت یک نفر در مجلس، امروز یک جریان دنیاطلب توسط مردم غیور ایران استیضاح شد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♨️ چالشها و فرصتهای اقتصادی دولت سیزدهم
فصل انتخابات تمام شد و اینک ملت با امید به بهتر شدن اقتصاد، منتظر شروع دولت جدید و تحقق وعدهها است؛ اما سؤال اصلی این است که رئیسجمهور منتخب ملت، از کجا و چگونه باید شروع کند؟!
*👈نکات تحلیلی*
بیشک مهمترین مسئله امروز کشور اقتصاد است و رئیسجمهورمیبایست بیشتر توان خویش را بر رفع این معضل متمرکز کند:
1️⃣ در یک شمای کلی از اقتصاد، میتوان ضعفها را به دو دسته تقسیم کرد:
الف) نظام اقتصادی: تحول در زمینه هدفمند کردن یارانهها، اصلاح نظام مالیات، بانك، گمرك، نظام توزیع، ارزشگذارى پول ملى و بهرهورى، باید محورهای اصلی طرح تحول نظام اقتصادی باشد.
ب) رویکردها: امروز در هیچ زمینه از مشکلات کنونیِ اقتصادی، فاقد برنامه و منابع لازم نیستیم. درواقع عمده مشکلات در مدیریت اجرایی و نظامِ رویکردی حاکم بر آن مدیریت است.
2️⃣ بههرحال اصلاح نظام اقتصادی و تغییر در رویکردها مستلزم برنامهای حداقل ۵ ساله است؛ لذا نمیتوان انتظار ایجاد تغییر فراگیر و بنیادین در کوتاهمدت در حوزه اقتصاد داشت.
3️⃣ در برهه کوتاهمدت یکساله، بزرگترین چالش دولت، کسری بودجه است. گزارش مرکز پژوهشها نشان میدهد کسری بودجه ۱۴۰۰ به میزان ۳۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که باید از پایه پولی تأمین شود که حتی در بهترین شرایط نیز ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه برای دولت قابل پوشش نخواهد بود. درنتیجه این امر بهطورکلی آثار تورمی شدیدی به دنبال خواهد داشت.
4️⃣ با این وجود تمامی مشکلات پیش رو، دورنمای نزدیک نشان از روشن بودن امیدهاست؛ تولید واکسن کرونا، شکست نظام تحریم، افزایش فروش نفت و ... همگی ازجمله مواردی است که اگر در کنار رفتارهای امیدآفرین قرار گیرند، میتواند جامعه را برای پذیرش تغییرات بنیادین آماده سازد.
🔰 نکته راهبردی
ایجاد تغییرات بنیادین در اقتصاد مستلزم تغییر رویکردها و اصلاح نظام اقتصادی در بلندمدت است؛ اما در کوتاهمدت نیز نکات امیدآفرین فراوانی وجود دارند که اگر در کنار رفتارهایی از جنس مبارزه با فساد، میان مردم بودن و ...قرار بگیرد، قطعاً میتواند کشور را برای نیل به اهداف عالی اقتصادی، امیدوار و آماده سازد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
📍 اعتماد رهبری به #واکسن_ایرانی، جهشی بزرگ در اعتماد سازی عمومی به تولید داخل
🔻در خبرها آمده که رهبر معظم انقلاب در اقدامی اصولی و انقلابی از تزریق واکسن خارجی جهت حمایت از واکسن داخلی امتناع ورزیدند و به زودی واکسن ایرانی برکت که تمامی مراحل بالینی را با موفقیت طی کرده است را استفاده خواهند کرد.
🔹پس از انتشار این خبر مسرت بخش که باعث افتخار هر ایرانی به این نگاه عمیق و دقیق رهبری است، بسیاری از دشمنان که میدانند این اقدام رهبری موج بزرگی از اقبال جهان به تولیدات ایران را در پی خواهد داشت، دایه عزیز تر از مادر شده اند و در اقدامی شگرف ندای وامصیبتا سر میدهند که آی جوانان ایرانی کجائید که رهبرتان در حال انجام یک اقدام خطرناک است و این مدل مواضع.
🔹بخشی از جوانان و کانال دارهای #دلسوز هم با ابراز نگرانی از این اقدام رهبری، مطالبی ارائه میکنند که باید این نگرانی ها را از بعد نگرانی برای امام خود تلقی کنیم و اطمینان بدهیم که #واکسن_ایرانی_برکت تمامی مراحل کارآزمایی بالینی را با موفقیت پشت سر گذاشته و ان شاء الله این اقدام رهبر فرزانه انقلاب اسلامی نویدی از آینده درخشان جمهوری اسلامی در فتح بیش از پیش قله های دانش بوده و نباید به این عزیزان که از سر نگرانی برای امام خود مطلب مینویسند، انگ کم خردی و کم عقلی زده شود.
🔹طبیعتا این دست از عزیزان میدانند که عقل و منطق رهبری عزیز بالاتر از ما و شماست و نباید ابراز نگرانی این عزیزان انقلابی را به جهت سوء تعبیر کرد. الحمدلله این واکسن ساخته پژوهشگران داخلی چند بعد بسیار ارزشمند دارد
1. اطمینان رهبری نسبت به واکسن ایرانی
2. این افتخار است که رهبری در عمل پیشتاز اعتماد به تولید داخل است.
3. این نشان میدهد تیم متخصصین پزشکی ما چقدر نسبت به واکسن برکت اطمینان دارند.
4. آغاز یک جهش علمی با پیشتازی رهبری است.
5. ایران جزء 7 کشور تولید کننده واکسن در دنیا قرار گرفت.
6. ایران اولین کشور مسلمان در جهان که واکسن تولید کرد.
7. اعتماد کامل به ظرفیتها و دانشمندان داخلی
8. شکستن فشار عملیات روانی دشمن که برکت قابل اطمینان نیست
9. برکت تمام مراحل بالینی را طی کرده و جای هیچ نگرانی نیست.
10. رهبری اولین رهبر جهان اسلام و هفتمین رهبری و عالیترین مقام یک کشور است که از واکسن تولیدی کشور خودش استفاده میکند. این یعنی نهایت باور به توان داخلی.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 توجه به همسایگان؛ اولویت راهبردی دولت سیزدهم
💬 #نورنیوز
🔹 توجه به متغیرهای اقتصادی در شکلگیری روابط دو و چندجانبه میان کشورها از مهمترین تحولات روابط بینالملل طی دهههای اخیر است. در این میان همسایگان اولین لایه توسعه این روابط هستند.
🔸 با توجه به برگزاری سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری و لزوم بازبینی در برخی سیاستها بویژه در حوزه سیاست خارجی به نظر میرسد که یکی از اولویتدارترین بخشها در این خصوص اهتمام به گسترش روابط در تمامی حوزهها با همسایگان کشور است.
✅ضرورتهای توجه به سیاست همسایگی را دستِکم میتوان در سه بخش توضیح داد:
🔹 تجارت خارجی پیشران راهبرد جهش تولید؛ خلق بازار جدید مبتنی بر مزیتهای فراوان موجود در کشورهای همسایه ایران، میتواند موجب افزایش ظرفیت تولیدی برای بنگاههای اقتصادی کشور شده و علاوه بر آن با توجه به رقابتی بودن تجارت خارجی به ارتقاء کیفیت و ضریب بهرهوری محصولات تولیدی منجر شود.
🔸 ظرفیت بازار منطقهای و امکان افزایش قدرت بازیگری؛ بر اساس برآورد موسسات معتبر بینالمللی و ملی، ۱۵ کشور همسایه ایران بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار و ۲۵ همسایه حلقه دوم ایران بیش از ۲۰۰۰ هزار میلیارد دلار واردات دارند و سهم کشور ما از این بازار بزرگ بسیار ناچیز است.
✅ بهره گیری از ظرفیت همسایگان و فرصت جبران تحریمها؛ تحلیل آماری تجارت خارجی ایران نشان میدهد که در دوره اعمال تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه کشورمان، میزان تجارت خارجی ایران با کشورهای همسایه رشد جدی داشته، در حالیکه روند تجارت خارجی با اروپا به یک ششم رسیده است.
🔹 علاوه بر فرصتهای ذکر شده در حوزه روابط اقتصادی با همسایگان، موضوع مدیریت تهدیدات مرزی به ویژه حضور و فعالیت ضد امنیتی گروهکهای تروریستی و باندهای جرائم سازمان یافته در مرزها از موضوعات مهمی است که توسعه روابط اقتصادی با همسایگان به کاهش آن کمک میکند.
🔸 برای فعال شدن این روند موارد زیر ضروری به نظر میرسد:
1️⃣ تعریف این مسئله به عنوان یک اَبَر پروژه در سطح رئیس جمهور
2️⃣ بازسازی بافت وزارت امور خارجه بعنوان نهاد پیشگام تحول در این عرصه به سمت مباحث اقتصادی
3️⃣ انتخاب وزیر امور خارجهای با درک پتانسیلهای اقتصادی داخلی و شناخت الزامات اقتصادی
4️⃣ ایجاد ساختار هماهنگ کننده در سطح ملی با اختیارات کافی برای فعالسازی ظرفیت دستگاهها
5️⃣ انتصاب استانداران قوی در استانهای مرزی و واگذاری اختیارات رئیس جمهور به آنها
🆔:@sgm_Ghaemon
🔵#برجام و قانون #مقابله _به_مثل از منظر قرآن
✅قرآن کریم، در روابط بینالملل و غیره، به #مقابله _به_مثل، تأکید میکند (بقره/194 و...). یکی از مصادیقِ این امر، عهدنامهها است که اگر دشمن، پیمانشکنی کرد؛ قرآن بهصراحت دستور میدهد که شما مسلمین نیز، پیمان را بشکنید و پیماننامه را به سویشان پرتاب کنید (انفال/58).
❌حال معلوم نیست که علیرغم عهدشکنی آمریکا و اروپا، چرا دولتِ آقای حسن روحانی، طی این 6 سال، بر این معاهده مرده و خسارتبار، اصرار دارد؟ آیا تأمین منافع شخصیِ دوتابعتی های ساکن اروپا و آمریکا، مطرح است؟ یا...؟
#برجام_را_بهسوی_دشمن_پرت_کنید
#برجام_و_مذاکره_وین_خسارت_محض.
✍️علیاکبر صیدی
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
❇️ چند نکته در مورد واکسن کرونای رهبری
1️⃣ رهبری علی رغم در دسترس بودن واکسنهای خارجی،اصرار بر تزریق واکسن داخلی داشتند.این به معنای حمایت واقعی و تا پای جان از تولید داخلی هست.
2️⃣ ایشان با وجود سن بیش از ۸۰ سال،زمانی واکسن را دریافت نمودند که اکثر جامعه ۷۰سال هم واکسن خود را کامل دریافت نموده اند،که نمونه ای دیگر از اولویت داشتن توده های مردم در قاموس فکری و عملی رهبری است.
3️⃣دریافت واکسن داخلی توسط رهبری،باعث تشویق و افزایش انگیزه های دانشمندان و متخصصان و تولیدکنندگان داخلی می شود.
4️⃣ اعتماد مردم برای استفاده از واکسن داخلی بسیار افزایش پیدا خواهد کرد.
5️⃣ بازارهای بین المللی تمایل بیشتری برای خرید واکسن های تولید ایران پیدا خواهند کرد.
6️⃣تشکر ویژه رهبری از آقایان سجادی و مرندی،خط بطلانی بر تخریب و تهمتهای ناروا به جناب آقای دکتر مرندی بود.
7️⃣حمایت رهبری از علم، دانش و تکنولوژی در برابر افراد علم ستیز بار دیگر اثبات شد.
8️⃣ این رویداد حاوی پیام مهمی برای برخی از دلسوزان رهبری بود ،که با منطقی عوامانه و ضعیف، معظم له را از دریافت واکسن برحذر می داشتند.
9️⃣ البته باید منتظر جریان تحریف در رسانه های معاند نیز باشیم،که سعی خواهند نمود تزریق واکسن داخلی توسط امام خامنه ای را دچار خدشه و شبهه نمایند.
✅رهبر حکیم و فرزانه با اشراف کامل به امور کشور درهمهی ابعاد، انقلاب اسلامی را به بهترین شکل هدایت می نمایند
👈پس تلاش کنیم به دور از شعار و در عمل،جلو یا عقب تر از رهبری حرکت نکنیم.
#واکسن_ملی
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ شیوع کرونای جدید در اسرائیل
🔹 وضعیت شهر صهیونیستنشین «بنیامین» دیروز به واسطه شیوع کرونا در این شهر، با 122 مورد مثبت، قرمز اعلام شد.
🔹 طبق اطلاعرسانی امروز صبح وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی، در روز گذشته 138 مورد ابتلا به ویروس جدید کرونا در اسرائیل گزارش شد. حال 26 نفر از مبتلایان وخیم گزارش شده است.
منبع
https://www.jpost.com/breaking-news/binyamina-becomes-red-city-due-to-coronavirus-outbreak-671885
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ درسهای مذاکرات تسلیحاتی جنگ سرد برای برجام
#گزارش_کوتاه
🔹 نشنالاینترست در یادداشتی در پی پاسخ به این پرسش برآمده که آیا آمریکا تا پیش از تغییر سیاستهای منطقهای ایران نباید به برجام بپیوندد یا راهی وجود دارد که در ازای توافق هستهای، تهران را وادار به تغییر رفتار منطقهای کند.
🔸 در این یادداشت آمده است تجربه مذاکرات کنترل تسلیحات هستهای آمریکا و شوروی نشان میدهد که آمریکا در مقطعی با تفکیک میان این موضوع با مداخلهگری شوروی و متحدانش در جهان سوم تصمیم گرفت به توسعه برنامه هستهای این کشور پایان دهد.
🔸 مداخله شوروی در ویتنام، جنگ اعراب و رژیم صهیونیستی، کوبا، آنگولا و شاخ آفریقا همگی در دورهای بود که مذاکرات سالت 1 و 2 در جریان بود. اما با حمله شوروی به افغانستان، کارتر از تصویب سالت 2 در سنا جلوگیری کرد.
🔸 سپس گورباچف تصمیم گرفت به سیاستهای مداخلهگرایانه شوروی پایان داده و در مسیر اصلاحات گام بردارد. این تصور که ایران نیز تحت فشار چنین خواهد کرد، آمریکا را در دوره ترامپ به خروج از برجام و در دوره بایدن به تداوم تحریمهای غیرهستهای سوق داده است ولی شبیهدانستن این دو خطاست. زیرا:
1️⃣ گورباچف میتوانست تحت فشار، همچنان سیاستهای مداخلهجویانه شوروی را ادامه دهد، ولی جاهطلبی او برای احیای اتحاد جماهیر شوروی در آینده، او را به تاکتیک توقف این سیاستها برای جذب سرمایه خارجی سوق داد.
2️⃣ در آن زمان، چین مانند اکنون کشوری ثروتمند نبود که به رقبای آمریکا کمک کند.
3️⃣ تهران در موقعیت ژئوپلتیک منطقهای خاصی قرار دارد که با کمک همسایگانش توانسته تأثیر تحریمها را کاهش دهد.
4️⃣ موقعیت ضعیف آمریکا در غرب آسیا، دلیلی برای تغییر سیاستهای منطقهای، پیش روی ایران قرار نمیدهد.
✅ به نظر میرسد پافشاری کلامی و عملی ایران در پیشبرد برنامههای منطقهای و موشکی، نخبگان آمریکایی را به این نتیجه میرساند که دستکم برای کنترل برنامه هستهای، احیای هر چه سریعتر برجام را در دستور کار قرار دهند.
منبع
https://nationalinterest.org/feature/what-us-soviet-strategic-arms-talks-reveal-about-iran-nuclear-deal-187163?page=0%2C1
🆔:@sgm_Ghaemon