فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| پنج تغییر مهم در کنکور
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید|خاطرهی آیتالله خامنهای از ترور ایشان در مسجد ابوذر
🗓 ۶ تیر؛ سالروز سوء قصد به جان رهبر معظم انقلاب درسال ۱۳۶۰
📌کلانتری: نشستن من همین است؛ چرا عذرخواهی کنم!
رئیس سازمان محیط زیست:
🔸این حرفهای مزخرف درباره نوع نشستن من را بعضی خبرنگاران درمیآورند. نحوه نشستن من مثلا چطور بود؟ نحوه نشستن همیشگی من، همینطور است. چه عذرخواهی؟ برای چه؟ چه اتفاقی افتاده که عذرخواهی کنیم؟
🔸متاسفانه، اتفاق است دیگر، میافتد. والا هیچ قصوری نبوده. این همان ماشینی بود که در سفر جهانگیری از آن استفاده شد. راننده هم به منطقه آشنا بود.
✅ تفاوت *سرمایه داری و اسلام* در نجات بشریت ‼️
بیل گیتس در ۲۶ آوریل با ارائه فرمول واکسن به کشورهای فقیر مخالفت کرد.
اما رهبر انقلاب دستور دادند اطلاعات واکسن کرونا برای نجات جهان منتشر شود.
✍ تفاوت نوع نگاه سیاستمداران اسلام و سیاست بازان آمریکایی به بشر در این دو دستور و تصویر مشهود است
✅سوژه ای برای پرداخت سینمایی و سریال تلویزیونی:🎬
تفاوت مکاتب سرمایه داری و اسلام در نجات بشریت در اینجا چقدر جای کار ایده پردازی و فیلمنامه نویسی دارد؟
🔴 چه کسی فکر میکرد روزی فرابرسد که سازمان بسیج عراق موسوم به #حشد_الشعبی در اردوگاه اشرف منافقین چنین رژه باشکوه و بزرگی برود؟
سلام و درود خداوند بر روح مطهر شهیدان حاج قاسم و ابومهدی المهندس و شهدای محور مقاومت
🔖برگی از خاطرات فریدون سیامکنژاد
🔻روایتی از وضعیت صنعت داروسازی قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
🔻خودکفائی دارویی در ایران چگونه محقق شد؟
🔹با پیروزی انقلاب اسلامی، کشور ما شاهد دستاوردهایی در زمینهها و عرصههای گوناگون بود. یکی از این دستاوردهای مهم خودکفایی در عرصه داروسازی است. دکتر فریدون سیامکنژاد از فعالین صنعت دارویی که پس از پیروزی انقلاب برای مدتی مسئولیت شرکت دارویی بنیاد مستضعفان را بر عهده داشت در بخشی از کتاب خاطرات خود که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است درباره صنعت داروسازی پیش از انقلاب و پس از آن میگوید: «قبل از انقلاب صنعت داروسازی در اختیار شرکتهای چند ملیتی بود. بیش از 90 درصد داروی مصرفی مملکت از خارج وارد میشد. کارخانههایی هم که وجود داشت شعبه کارخانههای چند ملیتی بودند. تنها یکی دو کارخانه صددرصد ایرانی وجود داشت که آنها هم داروهایشان نقش چندانی در بازار دارویی نداشت. در یک کلام صنعت داروسازی قبل از انقلاب، صنعتی کاملاً وابسته و در اختیار شرکتهای چند ملیتی بود.
🔹بعد از پیروزی انقلاب، تمامی کارخانههای داروسازی تحت پوشش سازمان صنایع ملی قرار گرفتند و صنعت داروسازی تمرین روی پای خود ایستادن را شروع کرد. امروز بیش از 95 درصد داروها در داخل مملکت و به دست متخصصین ایرانی ساخته میشود. در حال حاضر بسیاری از داروهای اساسی و استراتژیک در داخل مملکت تولید میشود. حتی بسیاری از مواد اولیه و مواد بستهبندی دارو نیز در داخل فراهم میشود. در یک کلام میتوان گفت یکی از صنایعی که بعد از انقلاب اسلامی بیشترین پیشرفت را کرد و امروز کمترین وابستگی را دارد صنعت داروسازی است.»