97-6-27-حجت الاسلام حسینی قمی.mp3
13.14M
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا
👤 #حجت_الاسلام_حسینی_قمی
📚 با موضوع : سیره اصحاب حضرت سیدالشهداء علیه السلام
🗓 سه شنبه بیست و هفتم شهریور ماه
🗂 حجم : ۱۲.۵ مگابایت
📝 متن کامل برنامه
➡️ https://eitaa.com/samtekhoda3_matn/1282
☑️ @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : حمد خداوند در سختیها
👤 #حجت_الاسلام_حسینی_قمی
☑️ @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : دو خط روضه حضرت عباس علیه السلام
👤 #حجت_الاسلام_ماندگاری
☑️ @samtekhoda3
▪️ اگر تعلقات انسان اصلاح نشده باشد خطر جدا شدن از امام حسين(ع) وجود دارد؛ آن تعلقاتی كه عدهای را آورد تا مقابل امام حسين(ع) صفآرايی كردند و كمكم دستشان را به خون سيد الشهدا(ع) آغشتند! آنهايی كه به كربلا آمده بودند همهشان اينطوری نبود كه به قصد كشتن آمده باشند! خيلیهايشان میگفتند: میرویم انشاءالله صلح میشود و كار تمام میشود! ولی وقتی حضرت ايستاد، آنها هم ايستادگی كردند و كمكم كار به همان جايی رسيد كه میبينيد.
▪️ اگر انسان رشته تعلقاتش را اصلاح نكرده باشد، تعلقات انسان میتواند انسان را از سيدالشهدا(ع) جدا كند؛ میتواند برای انسان "عذر" درست كند و به حسب ظاهر هم عذر برای آدم، مقبول باشد ولی واقعاً اين عذر، انسان را از امام حسين(ع) جدا میكند.
▪️ عدهای نيامدند؛
عدهای دير آمدند و وقتی رسيدند كه كار تمام شده بود؛
عدهای دير فهميدند؛ توابین كه در كوفه خروج كردند، چه وقت میتوانند در صف اصحاب سيدالشهدا(ع) باشند ولو همهشان هم كشته شوند! ماندند و خون سيدالشهدا(ع) ريخته شد و حالا اينها متوجه شدند كه عجب اشتباهی شده و حالا يك فكری كنيم! چه فايدهای دارد؟
آنهايی ارزشمندند كه «بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَيْنِ علیهالسلام»؛ خونشان را پيشِروی امام حسين(ع) دادند. آنهايی كه خونشان را پشت سر امام حسين(ع) میدهند خیلی ارزش ندارند! آنهايی كه سپر میشوند ارزش دارند.
▪️ اين از مهمترين نكات است که انسان اگر رشته تعلقش را با دنيا قطع نكند، اگر حساب خودش را با دنيا صاف نكرده باشد، اگر برای مرگ آماده نشده باشد هيچ كمكی به ولیّ خدا نمیتواند بكند و هيچ كمكی به خودش نمیتواند بكند.
⬅️ استاد سید مهدی میرباقری
☑️ @samtekhoda3
▪️ آسمان تکیه به دستان تو دارد عباس
▪️ مرغ دل خانه در ایوان تو دارد عباس
▪️ در حریمت نه فقط دلشدگان حیرانند
▪️ عشق هم دست به دامان تو دارد عباس
▪️ شب از آن روز که چشمان تو خاموش شده ست
▪️ رنگ گیسوی پریشان تو دارد عباس
▪️ ابر هرگاه که میبارد از انبوهی بغض
▪️ شرم از تشنگی جان تو دارد عباس
▪️ طور عشق است نگاه تو و موسای دلم
▪️ بهره از مشرب عرفان تو دارد عباس
▪️ خیمه ها تشنه آبند و لب دشنه ی رنگ
▪️ صحبت از شام غریبان تو دارد عباس
☑️ @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ تیتراژ پایانی برنامه سمت خدا " سلام بر امام حسین علیه السلام "
#تیتراژ
☑️ @samtekhoda3
🔸 شصت و چهارمین هفته ختم قرآن کریم برنامه سمت خدا با گرامیداشت فقیه وارسته و استاد اخلاق حاج آقا مجتبی تهرانی (۱۳۱۶ تا ۱۳۹۱ هجری شمسی) برگزار گردید.
◾️ در سالروز شهادت حضرت امام سجاد علیه السلام به بیان نکاتی از ایشان در شرح روایتی از حضرت امام زین العابدین علیه السلام اشاره میکنیم :
▪️ ابوحمزه ثمالی میگوید از امام زین العابدین شنیدم که میفرمود: «مَنْ عَمِلَ بِمَا افْتَرَضَ اللَّهُ عَلَیْهِ فَهُوَ مِنْ خَیْرِ النَّاسِ»؛ هر کس آنچه را که خداوند بر او واجب کرده است انجام دهد از بهترینِ مردم است. امام زین العابدین در این روایت، انسان خیّر را معرفی مینماید. خیّر آن کسی است که آنچه را که خدا از او خواسته، یعنی واجبات الهی را به خدا بپردازد و ادا کند و تحویل خدا دهد. بنابراین، تعریف انسان خیّر از منظر امام سجّاد، غیر از آن چیزهایی است که در ذهن من و شما است.
خیّر یک چنین انسانی است که به واجباتش عمل میکند. بدهکاریهایت را به خدا بپرداز، میشوی انسانِ خیّر!
▪️ «وَ مَنِ اجْتَنَبَ مَا حَرَّمَ اللَّهُ عَلَیْهِ فَهُوَ مِنْ أَعْبَدِ النَّاسِ وَ مِنْ أَوْرَعِ النَّاسِ»؛ در این فراز بحث «نواهی» است. اگر کسی اجتناب کند از آنچه که خدا بر او حرام کرده، او از عابدترین مردم و از با ورعترینِ مردم است. در روایت نمیفرماید کسی که ذکر بگوید، یا نماز شب بخواند، یا زیارت عاشورا بخواند، یا نوافلش ترک نشود، او از عابدترین مردم است؛ امثال اینها در روایت نیست. از آن طرف هم حضرت نمیفرماید «عابد»؛ بلکه میفرماید عابدترین! عابدترینِ مردم آن است که حرام را ترک کند.
بعد هم میفرماید: «وَ مِنْ أَوْرَعِ النَّاس»؛ یعنی چنین کسی، از با ورعترینِ مردم است. نمیفرماید «مِنْ أَتقی النَّاس»، یعنی باتقواترین مردم. چرا که فرق است بین تقوا و ورع. ورع بالاتر از تقوا است.
▪️ «وَ مَنْ قَنِعَ بِمَا قَسَمَ اللَّهُ لَهُ فَهُوَ مِنْ أَغْنَى النَّاسِ»؛ اگر کسی بسنده کند و راضی شود (نه اینکه به زور راضی شود بلکه از عمق دلش راضی باشد) به آنچه که خدا از مسیر شرعی روزیِ او کرده، او از بی نیازترینِ مردم است. غنایی که حضرت می فرمایند، «غنای درونی» است؛ یک امر بیرونی نیست. ما غنا را چه طور معنا میکنیم؟ ما همیشه غنا را میبریم روی امر بیرونی، یعنی مال. ثروت را همیشه میبریم روی امور مادی. از منظر ما هر کسی که مالِ بیشتری داشته باشد، ثروتمندتر است. اما از نظر معارفِ ما، غنای واقعی یک حالت روحی است؛ و آن این است که انسان لز نظر روحی، خودش را بی نیاز از مخلوق و نیازمند به خالق ببیند.
☑️ @samtekhoda3
97-6-31-حجت الاسلام عابدینی.mp3
12.87M
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا
👤 #حجت_الاسلام_عابدینی
📚 با موضوع سیره ی تربیتی حضرت یوسف علیه السلام در قرآن کریم
🗓 شنبه سی و یکم شهریور ماه
🗂 حجم : ۱۲.۲ مگابایت
📝 متن کامل برنامه
➡️ https://eitaa.com/samtekhoda3_matn/1285
☑️ @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : در تعبیر خوابها، فال بد نزنیم !
👤 #حجت_الاسلام_عابدینی
☑️ @samtekhoda3