📩 #سخن_نوشت | رغبت به دنیا
🔺️ #حجت_الاسلام_شریفیان
.: ایتا | سروش | روبیکا | بله :.
🌐 SamteKhoda3.ir
هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
📗عنوان کتاب: ملیکه حجاز
( ازدواج حضرت خدیجه و پیامبر اکرم علیهماالسلام )
👤 نویسنده :خانم فاطمه سادات درچه ای
(با مقدمه ی استاد فرحزاد)
فروشگاه کتاب سمت خدا:
samtekhoda.org
💳 لینک خرید این کتاب:
http://B2n.ir/w44514
🔻 شماره تلفن جهت دریافت کتابها
۰۲۵۳۷۷۴۳۷۰۵ ( ۸ صبح تا ۱۵ )
✅کانال فروشگاه کتاب سمت خدا در ایتا:
https://eitaa.com/samtekhoda3_ketab
1403-06-24(sharifian).mp3
10.81M
📌 فایل صوتی برنامه سمت خدا
🎙 #حجت_الاسلام_شریفیان
📚 موضوع: عالم ذر و میثاق، بستری برای معرفت الله در عالم ارض
🕐 شنبه بیست و چهارم شهریور ماه ۱۴۰۳
📥 حجم: ۱۳ مگابایت
⚠️ متن آیات و احادیث این برنامه
.: ایتا | سروش | روبیکا | بله :.
🌐 SamteKhoda3.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : جدا دیدن دنیا و آخرت، از بزرگترین انحرافات اعتقادی
#حجت_الاسلام_والمسلمین_شریفیان
💠 @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : حضرت خدیجه (سلام الله علیها) و مقام سبقت
#حجت_الاسلام_والمسلمین_شریفیان
💠 @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : فاصله از نبی اکرم یعنی خارج شدن از مدار
#حجت_الاسلام_والمسلمین_شریفیان
💠 @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : فطرت توحیدی، مهمترین سرمایه وجودی
#حجت_الاسلام_والمسلمین_شریفیان
💠 @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : مواجهه با پروردگار در عالم ذر
#حجت_الاسلام_والمسلمین_شریفیان
💠 @samtekhoda3
💠 آیات و احادیثی که در برنامه حجت الاسلام والمسلمین شریفیان با موضوع " عالم ذر و میثاق، بستری برای معرفت الله در عالم ارض " قرائت شد.
🔸 و السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ ﴿١٠﴾ أُولئِكَ الْمُقَرَّبُونَ ﴿١١﴾
🔹 و پیشی گیرندگان [به اعمال نیک] که پیشی گیرندگان [به رحمت و آمرزش] اند، (۱۰) اینان مقربان اند، (۱۱)
⬅️ سوره واقعه، آیات ۱۰ و ۱۱
-----------
🔸 والسَّابِقُونَ الْأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالْأَنْصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُمْ بِإِحْسَانٍ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ۚ ذَٰلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ
🔹 پیشگامان نخستین از مهاجرین و انصار، و کسانی که به نیکی از آنها پیروی کردند، خداوند از آنها خشنود گشت، و آنها (نیز) از او خشنود شدند؛ و باغهایی از بهشت برای آنان فراهم ساخته، که نهرها از زیر درختانش جاری است؛ جاودانه در آن خواهند ماند؛ و این است پیروزی بزرگ!
⬅️ سوره توبه ؛ آیه ۱۰۰
-----------
🔸 قلْ صَدَقَ اللهُ فَاتَّبِعُوا مِلَّةَ إِبْراهيمَ حَنيفاً وَ ما كانَ مِنَ الْمُشْرِكينَ
🔹 بگو: خدا راست گفت [که خوراکیها در آیین ابراهیم حرام نبوده]. بنابراین از آیین ابراهیم که یکتاپرست و حق گرا بود و از مشرکان نبود، پیروی کنید.
⬅️ سوره آلعمران، آیه ۹۵
-----------
🔸 و كَذلِكَ جَعَلْناكُمْ أُمَّةً وَسَطاً لِتَكُونُوا شُهَداءَ عَلَى النَّاسِ وَ يَكُونَ ألرّسول عَلَيْكُمْ شَهيداً
🔹 همانگونه (که قبله شما، یک قبله میانه است) شما را نیز، امت میانهای قرار دادیم (در حد اعتدال، میان افراط و تفریط؛) تا بر مردم گواه باشید؛ و پیامبر هم بر شما گواه است.
⬅️ سوره بقره، آیه ۱۴۳
-----------
🔸 اللهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكاةٍ فيها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ في زُجاجَةٍ الزُّجاجَةُ كَأَنَّها كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لا شَرْقِيَّةٍ وَ لا غَرْبِيَّةٍ يَكادُ زَيْتُها يُضيءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُورٍ يَهْدِي اللهُ لِنُورِهِ مَنْ يَشاءُ وَ يَضْرِبُ اللهُ الْأَمْثالَ لِلنَّاسِ وَ اللهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَليمٌ
🔹 خداوند نور آسمانها و زمین است؛ مثل نور خداوند همانند چراغدانی است که در آن چراغی (پر فروغ) باشد، آن چراغ در حبابی قرار گیرد، حبابی شفاف و درخشنده همچون یک ستاره فروزان، این چراغ با روغنی افروخته میشود که از درخت پربرکت زیتونی گرفته شده که نه شرقی است و نه غربی؛ (روغنش آنچنان صاف و خالص است که) نزدیک است بدون تماس با آتش شعلهور شود؛ نوری است بر فراز نوری؛ و خدا هر کس را بخواهد به نور خود هدایت میکند، و خداوند به هر چیزی داناست.
⬅️ سوره نور، آیه ۳۵
-----------
🔸 كلّا إِنَّ الْإِنْسانَ لَيَطْغى ﴿٦﴾ أَنْ رَآهُ اسْتَغْنى ﴿٧﴾
🔹 این چنین نیست [که انسان سپاس گزار باشد] مسلماً انسان سرکشی میکند. (۶) برای اینکه خود را بی نیاز میپندارد. (۷)
⬅️ سوره علق، آیات ۶ و ۷
-----------
🔸 عن الأصبغ بن نباته عن علی (ع)قال: أتاه ابن الکواء فقال: اخبرنی یا امیرالمؤمنین عن الله تبارک و تعالی هل کلَّم أحداً من ولد آدم قبل موسی؟ فقال علی علیه السلام: «قد کلّم الله جمیع خلقه برّهم و فاجرهم وردّوا علیه الجواب» فثقل ذلک علی ابن الکواء و لم یعرفه فقال له: کیف کان ذلک یا أمیرالمؤمنین؟ فقال له: أوماتقرء کتب الله اذ یقول لنبیّه «و اذ أخذ ربّک من بنی آدم من ظهورهم ذریتهم و اشهدهم علی أنفسهم ألست بربّکم قالوا بلی» فقد اسمعهم کلامه وردّوا علیه الجواب کما تسمع فی قول الهل- یا ابن الکواء-«قالوا بلی» فقال لهم: انّی انا الله لا إله إلّا و أنا الرّحمن الرّحیم، فاقّروا له بالطاعة له بالطاعة و الربوبیّة و میّز الرسل و الأنبیأ و الأوصیا و أمر الخلق بطاعتهم فاقرّوا بذلک فی المیثاق فقالت الملائکة عند اقرارهم بذلک: شهدنا علیکم یا بنی آدم ان تقولوا یوم القیامة انَّا کنّا عن هذا غافلین.
🔹 اصبغ بن نباته از علی بن ابیطالب (علیه السلام) روایت میکند که ابن کواء به حضور امیرمؤمنان (علیه السلام) رسید و عرض کرد: ای امیرمؤمنان! به من خبربده که آیا خداوند تبارک و تعالی با احدی از فرزندان آدم قبل از حضرت موسی تکلم کرده است؟
حضرت فرمود حضرت فرمود: خداوند با جمیع مخلوقات خویش، خوب و بد آنان تکلّم نموده و همگان پاسخ او را دادهاند. این مطلب بر این کواء گران آمد و مقصود امام را نفهمید و لذا پرسید چطور یا امیرالمؤمنین؟
حضرت فرمود: دیگر کتاب خدا را نخواندهای که به پیامبر خویش میفرماید: «و اذ اخذ ربک من بنی آدم من ظهورهم ذریتهم و اشهدهم علی انفسهم ألست بربّکم قالوا بلی (سوره اعراف، آیه ۱۷۲)» این کلام خود را به گوش آنان رسانید و آنها پاسخ گفتند، چنانچه تو میشنوی در سخن خدا ای ابن کواء «قالوا بلی» را (که جواب بنی آدم است) پس به آنها فرمود: به حقیقت که من پروردگار شما هستم معبودی نیست جز من و من رحمان و رحیم میباشم، و آنها قرار نمودند به طاعت و ربوبیّت او، و رسولان و انبیا و اوصیا را از یکدیگر مشخّص ساخت و خداوند خلق را به اطاعت آنان مأمور ساخت و آنها به تمام این موارد در عالم میثاق اعتراف نمودند و فرشتگان به هنگام اقرار آنان گفتند: ای آدمی زادگان ما بر این گواهی میدهیم تا در قیامت نگوئید ما از این امر غفلت داشتیم.
-----------
🔸 عن زرارة، عن أبی جعفر (ع) قال سألته عن قول الله عز و جل: «حنفاءَ لله غَیْرَ مشرِکین به». قال: الحنیفیّة من الفطرة الّتی فطر الله الناس علیها، لا تبدیل لخلق الله. قال: فطرهم علی المعرفة به، ... و قال: قال رسول الله (ص): کلّ مولود یولد علی الفطرة. یعنی المعرفة بأنّ الله عزّ و جلّ خالقه. کذلک قوله: «و لئن سألتهم من خلق السماوات و الأرض لیقولنّ الله.
🔹 از زراره از امام باقر (علیه السلام) روایت شده است که گفت از ایشان درباره آیه «در حالی که برای خدا بر آیین اسلام استوارند و او را شریکی نمیگیرند (سوره حج، آیه ۳۱)» پرسیدم. فرمود: «اسلام از همان سرشتی است که خداوند مردم را با آن پدید آورد. در آفرینش خداوند هیچ دگرگونی نیست.» فرمود: «مردم را با شناخت خود پدید آورد ...» و فرمود: پیامبر خدا (ص) فرمود: «هر نوزادی با سرشت خدایی زاییده میشود، یعنی، با معرفت به اینکه خدای عز و جل آفریننده اوست. و همین گونه است آیه: «و اگر از آنها بپرسی که آسمانها و زمین را که آفریده؟ خواهند گفت: خداوند.»
-----------
🔸 زراره میگويد: از امام باقر (عليهالسلام) درباره آيه ميثاق سؤال كردم و فرمود:
« اخرج من ظهر آدم ذريته الي يوم القيامة فخرجوا كالذّر، فعرّفهم و أراهم نفسه، ولولا ذلك، لم يعرف أحد ربّه. »
🔹 خدا فرزندان آدم تا روز قيامت را، از پشت بيرون آورد؛ آنها به صورت ذرّات كوچكی خارج شدند، و سپس خود را به آنان نماياند و شناساند؛ و اگر اين واقعه رخ نمیدارد، كسی پروردگارش را نمیشناخت.
#آیات
#احادیث
.: ایتا | سروش | روبیکا | بله :.
🌐 SamteKhoda3.ir
📩 #سخن_نوشت | اهمیت نیت در کارها
🔺️ #حجت_الاسلام_رفیعی
.: ایتا | سروش | روبیکا | بله :.
🌐 SamteKhoda3.ir
هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا