برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس ثبت برنامه تولید سال ۱۴۰۳ واحدهای تولیدی ارزبر
جلسه ویدئو کنفرانس ثبت برنامه تولید سال ۱۴۰۳ کلیه واحدهای تولیدی ارز بر تشکیل شد
✍ به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت معدن و تجارت استان لرستان، امروز دوشنبه بیست ویک ابان ماه ۱۴۰۳ جلسه ویدیو کنفرانس با حضور دکتر لطفیزاده مشاور عالی وزیر صمت، با مدیران کل صمت استانها، معاونین و کارشناسان ثبت برنامه تولید و مباحث ارزی و همچنین ادمینهای سامانه جامع تجارت استانها برگزار گردید.
در این جلسه به موضوع ثبت برنامه تولید سال ۱۴۰۳ کلیه واحدهای تولیدی ارزبر تایید استانها و بررسی کلیه فایلهای اکسل ارسالی به استانها پرداخته شد.
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رزمایش پایش واحدهای عرضه کننده آفتکش های کشاورزی در شهرستان رومشکان
🔻با حضور مدیر، مسئولین واحدهای تخصصی جهادکشاورزی،نماینده اداره کل صمت و نماینده شبکه بهداشت شهرستان، رزمایش پایش واحدهای عرضه کننده آفتکش های کشاورزی در مورخه ۲۱آبان ماه ۱۴۰۳
با هدف جلوگیری از عرضه سموم ممنوعه، تقلبی، غیر مجاز ، قاچاق و تاریخ منقضی در داروخانه های گیاهپزشکی و انبارها سطح شهرستان برگزار گردید.که دراین راستا مقادیری کود مایع تاریخ منقضی کشف و یک واحد متخلف شناسایی که جهت برخورد به تعزیرات حکومتی معرفی گردید.
روابط عمومی اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان رومشکان
برگزاری جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان لرستان
جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان لرستان برگزار گردید
✍ به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت معدن و تجارت استان لرستان امروز شنبه بیست و ششم آبان ماه سال ۱۴۰۳ جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری به ریاست سید سعید شاهرخی استاندار لرستان و با حضور معاون برنامه ریزی اقتصادی، رئیس سازمان برنامه ریزی و بهمن جعفری مدیر کل صمت در محل سالن جلسات استانداری برگزار و در خصوص طرح جامع گردشگری .آمار و برنامه های حوزه تجارت خارجی و اشتغال استان بحث و تبادل نظر گردید
💢بررسی مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی ناحیه صنعتی مرزیان
عصر امروز ۲۷ آبانماه، چند واحد تولیدی در ناحیه صنعتی مرزیان باحضور سرپرست فرمانداری ازنا،شاه محمدی رئیس اداره صمت و سرمایهگذاران این مجموعه مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.
در این بازدید ضمن بررسی مشکلاتی نظیر کم آبی، کمبود نقدینگی، ساماندهی معابر و .....و ارجاع آن به مراجع ذیربط، طی تماس تلفنی سرپرست فرمانداری مقرر گردید در هفته آتی مدیر کل صمت استان و مدیر عامل شهرک های صنعتی استان به منظور رفع مشکلات مذکور در این مجموعه حضور یابند.
روابط عمومی اداره صمت شهرستان ازنا
جلسه کمیسیون نظارت در تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷ در اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان بروجرد برگزار شد.
با حضور اعضای کمیسیون نظارت و در راستای ماده ۴۸ قانون نظام صنفی به بررسی مشکلات و موضوعات اتاق اصناف شهرستان پرداخته شد و پس از بحث و تبادل نظر مصوباتی بشرح ذیل اخذ گردید .
۱_مقرر شد اتاق اصناف با حضور حداکثری در خصوص نحوه برگزاری ایام فاطمیه و دیگر مراسمات مذهبی برنامه ریزی نماید و جلسه ای با حضور امام جمعه محترم شهرستان حاج آقا حسینی برگزار شود.
۲_مقرر شد اتحادیه طلا فروشان نسبت به فروش ساختمان اتحادیه و پرداخت هزینه به اعضای موظف اداری اقدام نماید.
۳_مقرر شد اتاق اصناف به منظور ارتقای درآمد مبالغی در قالب اضافه کاری و تشویق به پرسنل اتاق در ازای کار اضافه پرداخت نماید.
۴_کمیته نظارت بر ساخت اتاق اصناف با حضور پیمانکار به بررسی روند ساخت اتاق پرداخت و پیمانکار توضیحاتی از چگونگی روند پروژه در کمیته های تخصصی ارایه دادند
برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس ثبت برنامه تولید سال ۱۴۰۳ واحدهای تولیدی ارزبر
جلسه ویدئو کنفرانس ثبت برنامه تولید سال ۱۴۰۳ کلیه واحدهای تولیدی ارز بر تشکیل شد
✍ به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت معدن و تجارت استان لرستان، امروز دوشنبه بیست ویک ابان ماه ۱۴۰۳ جلسه ویدیو کنفرانس با حضور دکتر لطفیزاده مشاور عالی وزیر صمت، با مدیران کل صمت استانها، معاونین و کارشناسان ثبت برنامه تولید و مباحث ارزی و همچنین ادمینهای سامانه جامع تجارت استانها برگزار گردید.
در این جلسه به موضوع ثبت برنامه تولید سال ۱۴۰۳ کلیه واحدهای تولیدی ارزبر تایید استانها و بررسی کلیه فایلهای اکسل ارسالی به استانها پرداخته شد.
مدیر کل صمت لرستان به عنوان مدیر جهادی برتر انتخاب شد
مدیر کل صمت لرستان به عنوان مدیر جهادی برتر لوح سپاس گرفت
✍ به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت معدن و تجارت استان لرستان امروز سهشنبه بیست و نهم آبان ماه سال ۱۴۰۳ بهمن جعفری لوح سپاس خود را از مجتبی اصغری مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور دریافت کرد
در این لوح از بهمن جعفری را در اولین اجلاسیه پیشرانان صنعت و معدن کشور به عنوان مدیر جهادی برتر استان لرستان یاد شده است
شایان ذکر است مهندس رضا عادلی از کارشناسان صنعت معدن و تجارت استان لرستان نیز به پاس زحماتی که در این عرصه کشیده لوح سپاسی به همین منوال دریافت کرد
بازدید استاندار از شرکت ماشین سازی لرستان
استاندار از شرکت ماشین سازی لرستان بازدید کرد
✍ به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت معدن و تجارت استان لرستان امروز چهارشنبه ۳۰ آبان ماه سال ۱۴۰۳ سید سعید شاهرخی، استاندار لرستان به همراه سیروس ابراهیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، بهمن جعفری مدیر کل صمت لرستان، محمد حسین جناب مدیر کل دفتر امور سرمایه گذاری و دیگر مسئولین و کارشناسان صنعتی استان از شرکت ماشین سازی لرستان بازدید کردند.
⚙ ماشین سازی لرستان تولید کننده انواع سازههای فلزی با کاربر ساخت پل، اسکلت های فلزی، فین تیوب و مبدلهای حرارتی موردنیاز صنعت پتروشیمی ، پالایشگاهی و نیروگاهی است.
⚙ این مجموعه در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار و زیربنای ۴۰ هزار متر مربع زمینه فعالیت ۳۰۰ نفر را فراهم نموده است
ماشین سازی لرستان از واحدهای تولیدی - صنعتی لرستان، سالها تعطیل و غیر فعال بود که توسط هلدینگ خزر با سرمایه گذاری ارزی دو میلیون دلار و بازسازی های انجام شده و تجهیزاتی که جدیدا اضافه گردیده است با ارزش 2000 میلیارد تومان در سالهای اخیر مجدداً فعال گردید.
⚙ماشین سازی لرستان یکی از ظرفیتهای صنعتی خوب استان محسوب می شود که اخیرا برای اولین با استفاده از توان مهندسی در این مجموعه امکان ساخت مبدلهای حرارتی فراهم شده است .
این مجموعه صنعتی بالغ بر ۱۰ قرارداد جدید در جهت تامین مبدلهای حرارتی مورد نیاز صنعت پتروشیمی کشور منعقد کرده است ، طراحی ، ساخت و راه اندازی نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی فولاد اهواز یکی از قراردادهای هلدینگ خزر مالک این مجموعه می باشد
شایان ذکر است؛ بعد از بازدید استاندار لرستان جلسه ای در راستای تامین منابع مالی مورد نیاز این مجموعه برگزار گردید.
لینک کانال اطلاع رسانی در بله:
https://ble.ir/mimtlre
لینک کانال اطلاع رسانی در ایتا:
https://eitaa.com/samtloresta
سایت اطلاع رسانی اداره کل:
https://lre.mimt.gov.ir