🌴◼️🌴
خیانت #خواص و
عبرت های #عاشورا
#العجل_العجل_یا_حسین
سربرگ ۱۸ هزار نامه به امام حسین علیه السلام از طرف کوفی ها بوده است!
30 هزار نفر پشت #مسلم_بن_عقیل نماز خواندند اما در یک #ارتجاع چند ساعته یک نفر هم باقی نماند!
براستی چرا ⁉️
چون #خواص_خائن:
👈آدرس غلط دادند؛
👈دوقطبی ایجاد کردند؛
👈دوگانه جنگ و صلح بوجود آوردند؛
👈پول پاشی کردند
👈دروغ پردازی کردند
🌴◼️🌴
🔰هفده شهریور از #ایام_الله است
💢یادتان نرود که ما یک ۱۷ شهریور داشتیم. ۱۷شهریور از «ایّام الله» است. و باید یادمان نرود این را. آن قدر شهید دادیم و آن قدر خون دادیم ما آن روز و در مقابل اجانب و در مقابل وابستگان به اجانب. قیام کردند ملت ما و خونشان ریخته شد، لکن پیروز شدیم.
📅 امام خمینی(ره) | ۱۷ شهریور ۵۸
📌 به مناسبت جنایت رژیم پهلوی در به خاک و خون کشیدن مردم در روز ۱۷ شهریور ۵۷
🍃🌹🍃
🌴◼️🌴
📌فاصله حرف تا عمل
امام حسین (علیه السلام) فرمودند:
اَلنّاسُ عَبیدُ الدّنیا،
وَ الدّینُ لَعِقٌ عَلی ألسِنَتِهِم یَحوطونَهُ بِهِ ما دَرَّت مَعایِشُهُم،
فَاِذا مُحِصّوا بِالبَلاءِ قَلَّ الدّیانونَ؛
مردم بنده ی دنیایند و دین، چیزی است که بر زبانشان می چرخد و تا وقتی زندگی هاشان به خوبی می گذرد ، دم از دین می زنند. پس هر گاه با بلا آزموده شوند ، دینداران اندک می شوند.
تحف العقول، ص ۲۴۵
✅ شرح حدیث:
میان ادّعا و عمل گاهی فاصله بسیار است.
در شرایط عادی و امنیت، بسیارند آنان که از حق خواهی و عدالت دم می زنند و خویشتن را مسلمان می دانند ، ولی وقتی پای زیان و ضرر به میان آید ، تنها گروه اندکی در میدان می مانند و به حق وفاداری نشان می دهند.
سخن بالا را حضرت سید الشهداء (علیه السلام) با توجه به این نکته بیان فرمود که هزاران نامه دعوت از کوفیان دریافت کرده بود که همه مدعی بودند اگر پیش ما بیایی و رهبری ما را بر عهده بگیری، حاضریم در رکاب تو با آل ابوسفیان مبارزه کنیم و بنی امیه را از بین ببریم .
ولی وقتی نماینده ی امام، مسلم بن عقیل در کوفه بود و شرایط بحرانی پیش آمد و ابن زیاد ، سختگیری و دستگیری و تهدید و تطمیع را شروع کرد ، چه تعداد از آنان به مسلم بن عقیل وفادار ماندند؟ مگر مسلم ، غریب و تنها نماند و به شهادت نرسید؟
وقتی امام حسین(علیه السلام) به کربلا آمد و در محاصره ی کوفیان قرار گرفت ، آن همه خطبه خواند و «هَل مِن ناصر» گفت و یاور طلبید ، ولی چه شد که آن مدعیان مسلمانی نه تنها یاری اش نکردند، بلکه به رویش شمشیر کشیدند و او را #شهید 🌹 کردند!
👈 #مدعیان سست ایمان و منافقان ، از ایمان و دین دم می زنند ، اما وقتی #خطر پیش آمد و صحنه ی #آزمون فراهم شد ، #مردود می شوند و باطنشان آشکار می گردد.
از خدا بخواهیم در صحنه های آزمون دین ، ما را روسفید و موفق بدارد .
🌴◼️🌴
YEKNET.IR -Narimani-Shab 05 Moharam1398-007 (11).mp3
5.28M
دل نکند از ولای تو گدای تو/سر ندهد جز برای تو به پای تو
سید رضا نریمانی
#محرم
🌴◼️🌴
🌴◼️🌴
#تفکر
هر کس میخواهد ما را بشناسد داستان کربلا را بخواند.
اگر چه خواندن داستان را سودی نیست ، اگر دل کربلایی نباشد ، از باب استعاره نیست اگر عاشورا را قلب تاریخ گفتهاند ، زمان هر سال در محرم تجدید میشود و حیات انسان هر بار در سیدالشهدا (ع) و حُب حسین(ع) سرّالاسرار شهداست.
فاین تذهبون؟!
اگر صراط مستقیم میجویی بیا ، از این مستقیم تر راهی وجود ندارد ، حُبّ حسین (ع).
آری کربلا از زمان و مکان بیرون است و اگر تو میخواهی که به کربلا برسی ، باید از خود و بستگی هایت از سنگینی ها و ماندن ها گذر کنی...
#شهیدسیدمرتضی_آوینی
#شبتون_شهدایی
التماس دعای فرج.....
🌴◼️🌴
صادق آهنگران-باز یاران کربلایی گشته ام.mp3
3.2M
📢 صوت| حاج #صادق_آهنگران
🌴باز یاران کربلایی گشته ام
🌻واژۀ پاکم، خدایی گشتهام
💦پایِ اشکم هر زمان وا میشود
🌷لاله شعرم شکوفا میشود
🌴◼️🌴
🌴◼️🌴
حسین (ع) بیشتر از آب تشنه #لبیڪ بود
افسوس ڪ بجای #افڪارش
#زخم_های تنش را نشانمان دادند،
و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند...
📌آيا امام حسین (ع) از دشمن براي خود درخواست آب كرد؟
پاسخ:
در نيمروز اوّل عاشورا با آنكه تشنگي به شدّت به امام(ع) ، ياران و خانوادهاش فشار ميآورد ؛ اما در هيچيك از منابع معتبر ، گزارشي وجود ندارد كه مضمون آن درخواست آب از سوي امام(ع) از دشمن باشد.
اصولاً در هيچيك از اين منابع به محوريت و اهميّت مسأله عطش - چنانكه در بين منابع متأخر و برخي مداحان مشهور شد - برخورد نميكنيم . جالب آنكه با مطالعه دقيق رجزها و اشعار حماسي امام(ع) و يارانش در معركه نبرد، هيچگونه اشارهاي به مسأله تشنگي و فشار آن نميبينيم.
بالعكس آنچه در اين اشعار و نيز كلمات و عبارات امام(ع) در روز عاشورا ميبينيم، سراسر حكايت از عزّت، حماسه و سربلندي دارد. به عنوان مثال كافي است اشاره كنيم كه اين عبارت مشهور در بحبوحه نبرد روز عاشورا از امام حسين(ع) صادر شده است:
«الا و ان الدعي بن الدعي قد ركزني بين اثنتين بين السلّه و الذلّه و هيهات منا الذلّه يابي اللَّه ذالك لنا و رسوله و المؤمنون و حجور طابت و طهرت و انوف حميّه و نفوس ابيّه من ان نؤثر طاعه اللئام علي مصارع الكرام» (1.
«آگاه باشيد كه زنازاده پسر زنازاده (ابن زياد) مرا بين دو چيز مخير ساخته است: يا با شمشير كشيده آماده جنگ شوم يا لباس ذلّت بپوشم و با يزيد بيعت كنم؛ ولي ذلّت از ما بسيار دور است و خدا و رسول خدا و مؤمنان و پرورش دهندگان دامنهاي پاك و اشخاص با حميّت و مردان با غيرت، چنين كاري را بر ما روا نميدانند كه ذلّت اطاعت از مردم پست را بر كشته شدن با عزّت ترجيح دهيم».
در برخي مجالس و محافل عزاداري، محور عزّت و حماسه و سربلندي در اين نهضت كم رنگ تر شده و در عوض رقّت و عطوفت بر امام(ع) به عنوان محور اصلي مورد توجه قرار گرفته است.
عده اي به منظور هر چه رقيقتر نشان دادن صحنه كربلا، برخي از گزارشهاي غيرواقعي افزوده اند و در برخي از موارد، چهرهاي ذليلانه از امام(ع) به نمايش گذاشتهاند.
به عنوان مثال در بعضي از اين گزارشهاي دروغين، چنين آمده است:
«امام(ع) به نزد عمر بن سعد رفته و از او سه درخواست كرد كه درخواست دوم امام(ع) چنين بود: «اسقوني شربه من الماء فقد نشفت كبدي من الظماء» (2) ؛
«مرا مقداري آب بنوشانيد كه جگرم از تشنگي ميسوزد». ابن سعد نيز وقيحانه اين درخواست را رد ميكند.
آري گرچه اين گزارشها در آوردن اشك حتي از سنگ كارساز است؛ اما از سوي ديگر بر چهره عزّتمندانه امام حسين(ع) و عاشورا خدشه وارد ميكند.
و شيعيان فرهيخته را در تحليلها با چالشهاي اساسي روبه رو ميسازد.
بدين ترتيب با بهانه دادن به دست دشمنان، كاريترين ضربات بر عزتمداري شيعه وارد ميشود.(3)
پی نوشت ها:
1. الهوف، ص 123 و 124.
2. طريحي، المنتخب، ص 439.
3. به جهت آگاهي بيشتر از نفس عزتطلبي در نهضت امام(ع) و چگونگي چالش آن با اين روايتهاي دروغين و كيفيت متن و سند اين روايات ر.ك: مقاله «عزتطلبي در نهضت امام حسين(ع)»، نعمت اللَّه صفري فروشاني، مندرج در مجله حكومت اسلامي، ش 26، ص 79 - 116.
🌴◼️🌴