❣#سـلامامـامزمـانم ❣
📖 السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا جَامِعَ الْکَلِمَةِ عَلَی التَّقْوَی...✋
🌱 سلام بر شادی جمعیت قلبهای ما در سایهی دستهای مبارک تو.
سلام بر آن لحظه ای که پراکندگی های هوا و هوس را به نگاهی آرام می کنی.
📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس، ص610.
امـام زمانـم✨!
نامـت که میآید آرام میـشوم
گویی جـز تـو هیـچ نیسـت مـرا
سوگـند به نامـت که تو آرام منی...
اللﮩـم عجـل لولیـڪ الفـرجــــ 🤲
🌹🍃🌹🍃
🚩@sangareshohadababol
1️⃣سالروز عروج ملکوتی
شهید قربان اخوان بازگیر
نام پدر : محمدابراهیم
نام مادر:فاطمه اصغرزاده
تاریخ تولد :1337/05/18
تاریخ شهادت : 1364/04/07
محل شهادت :مریوان
گلزار:درویش علمبازبازگیرکلا، بابل
🌺من از دشت لاله خیز مازندران که جوانانی برومند که جان شیرین خودشان رابه این اسلام و قرآن و این مرز و بوم شهید پرور اسلامی فدا نموده اند به کربلای کردستان هجرت نموده ام تا شاید بتوانم ذره ای از آنچه که رضای خدادر آن بوده ادا کرده باشم. اگر کشته شدم دعا کنید خدا مرا در زمره شهیدان درگاهش قرار دهد . و مرا غسل و کفن نکنید همچون رهبرم حسین علیه السلام که نه غسل داشت و نه کفن .
🌹هم اکنون غیر از خون یک پیامی به ملت مسلمان شهید پرور دارم وآن این که اگر همه کشته شوید به جز یک نفر من از آن یک نفر می خواهم که تسلیم دشمن نشود. فقط تسلیم در برابر خدا باشد. و ملت باید فقط متکی به خدا و قوانین خدا و اسلام و گوش به فرمان خلیفة الله یعنی خمینی بت شکن باشند.
لاله این چمن آلوده به رنگ است هنوز
سپر از دست نینداز که جنگ هست هنوز
مرگ بر منافق
منافق اگر مردی برو جبهه ، ببین حزب خدا چطور می جنگند
@sangareshohadababol
2️⃣سالروز عروج آسمانی
شهید زلفعلی اصغری
نام پدر : محمدعلی
نام مادر: رقیه
تاریخ تولد :1341/03/01
تاریخ شهادت : 1362/04/07
محل شهادت : سر پل ذهاب
گلزار:شهدای اسبوکلا، بابل
🌺همسنگرهای من از جمله برادران علی اصغر احمدی فرد و علی اکبر حسن زاده و محمدرضا بابا نتاج و ابوالقاسم مهدی نیا پس از تلاش فراوان به ندای حق لبیک گفته و به لقاء الله پیوستند اما چرا ما نه؟ زیرا ما بندگان گنهکار خودمان را اصلاح نکردیم هر زمانیکه ما خودمان را اصلاح بکنیم خداوند عاشق ما می شود. بنابراین ما باید انسانهای معنوی و کامل باشیم و اخلاق اسلامی و برخورد اسلامیمان را طبق دستورات اسلامی اصلاح کنیم تا خداوند عاشق ما شود وقتی که خداوند عاشق باشد ما را از دنیا می برد.
🌹در صورت شهادت من آن حدناراحتی نکنید تا دشمنان سوء استفاده کنند. من این راه را آگاهانه انتخاب کردم در ضمن از شما میخواهم اگر انشاالله شهید شدم مرا درست کنار قبر برادر شهیدم ابوالقاسم مهدی نیا دفن کنید.
در ضمن ازشما خواهران عزیز تقاضا می کنم که حجاب اسلامی را رعایت کنید.
در پایان سلامتی شما عزیزان و پیروزی عاجل رزمندگان را ازخداوند یکتا میخواهم.
@sangareshohadababol
3️⃣سالروز عروج ملکوتی
شهید نعمت الله تسلیمی
نام پدر: محمد اسماعیل
نام مادر: لیلا رئیسی
تاریخ تولد: 1331/9/20
تاریخ شهادت: 1366/4/7
محل شهادت : ماووت ( نصر 4 )
گلزار:شهدای معتمدی ، بابل
از سمت راست:
🌷 شهید نعمت الله تسلیمی
🌷در کنار زنده یاد جانباز سید عباس فیض بخش و فرزندان
@sangareshohadababol
4️⃣سالروز عروج ملکوتی
شهید رستمعلی اکبرتبار
نام پدر : اکبر
نام مادر:حاج ننه شعبانی حاجی
تاریخ تولد :1346/02/22
تاریخ شهادت : 1367/04/07
محل شهادت : مرزبوالفتح
گلزار:بالاشیاده، بابل
🌹به شما عزیزان توصیه می کنم تابع ولایت فقیه باشید تا دچار لغزش نشوید. با قرآ ن انس بگیرید و به آن عمل کنید. حق الناس را رعایت کنید؛ چرا که خداوند از حق الناس نمی گذرد.پیرو راه شهدا باشید و خون آن ها را پایمال نکنید.
در راه پیمایی ها و تظاهرات شرکت کنید.به والدین مخصوصا مادر خود احترام بگذارید تا خداوند از شما راضی باشد.پاکیزگی را رعایت کنید؛ چرا که پاکیزگی نیمی از ایمان است. به حلال و حرام اهمیت دهید.
🌸
🌺🍃
🌼🍃🌼
@sangareshohadababol
5️⃣سالروزعروج آسمانی
شهید نورالله رحمانی پیجا
نام پدر: تقی
نام مادر:سلیمه خالق پور
تاریخ تولد :1344/01/20
تاریخ شهادت : 1365/04/07
محل شهادت :مهران
گلزار:شهدای برسمنان، بابل
🌺ای پروردگار سبحان! همانطورکه در قرآن فرمودی برای جهاد با کافران بیرون شوید،من بنده حقیرت که سراسیمه بسوی تو آمده ام،تا هر آنچه نیرو توان بمن دادی در راهت صرف نمایم،چرا که به توعشق میورزم و خدمت و دادن جان و مرگ درسبیل تو را افتخار و پر نعماترین آرزوهایم می دانم.
ای مسلمین! وحدت خود را حفظ کنیدو به ریسمان خدا چنگ زنید ومتفرق نشوید، آنوقت است که هیچ نیرو و قدرتی نخواهدتوانست درمقابل شما بایستد.وحدت و یکپارچگی شما مسلمین بستگی به میزان واقعی بودن ایمان و تسلیم شما دارد.
رهبرخودتان را داشته باشیدواز امام عزیزی چون پیرجماران،این امیدمحرومان جهان، دست برندارید.زیرا اوبود که ما را از ظلمت به نور و ازسیاهی به روشنی و ازفسادبه پاکی آورد.
❤️فرزندانم سجادوسمیرا! ازخدا غافل نمانیدودرهر کاری یاد ذکروتسبیح خدا راسر لوحه کارهایتان قرار دهید.که یادخدا اطمینان بخش قلوب است.روحیۀ خودرا بالا ببریدو با مردم برخوردصمیمانه داشته باشید.
@sangareshohadababol
6️⃣ سالروز عروج ملکوتی
شهید فرزین حق دوست
نام پدر: منوچهر
نام مادر: سیمین دخت عبدالله تبار
تاریخ تولد: 1342/11/30
تاریخ شهادت: 1367/4/7
محل شهادت: مهاباد
گلزار: سالدوزکلا ، سیمرغ
@sangareshohadababol
7️⃣سالروز عروج ملکوتی
شهید سیدجواد صحفی
نام پدر :سیدحسین
نام مادر:سکینه شعبانیان
تاریخ تولد :1348/06/15
تاریخ شهادت : 1366/04/07
محل شهادت :ماووت
گلزار:شهدای معتمدی ،بابل
🌺برادر شهید:شهیدصادق و راستگو بودندو در رعایت حقوق دیگران و نسبت به انجام واجبات و نماز و روزه کوتاهی نمی کرد.
مادرشهید:شهید 3 ـ 4ساله بودما مستاجر بودیم .همیشه با زبان کودکانه و شیرینش میگفت:مادر برویم با نی خانه بسازیم و دیگر اینجا نباشیم چون پسر صاحبخانه او را اذیت میکرد و او به همین خاطر دوست نداشت که مستاجر باشیم.
❤️پدر شهید:درسالهایی که جنگ بودو جوانان زیادی ازگوشه و کنار کشوربرای دفاع از اسلام به جبهه میرفتند یکروز جوادنزدمن آمدو بمن گفت پدر شما امام را قبول داری؟اسلام را قبول داری؟گفتم: بله ! گفت: بایدبرای نجات اسلام و مردم و امام به جبهه برویم ومیگفت این جنگ جنگی است که برگشت ندارد.
من وقتی به جبهه بروم .ممکن است یا شهیدشوم یا مجروح .میخواستم با رفتن خود به جبهه هم به امام و هم به اسلام و میهنم خدمت کنم و هم گناهان گذشته ام را جبران کنم و با این صحبتها من قانع شدم و پسرم مردانه رفت و برای اسلام وناموس جنگید.
@sangareshohadababol
8️⃣سالروز عروج آسمانی
شهید مجید یحیی پور جلالی
نام پدر : رضا
نام مادر: زهرا فرخنده
تاریخ تولد :1346/08/30
تاریخ شهادت : 1364/04/07
محل شهادت : مریوان
گلزار:شهدای معتمدی ، بابل
مهدی ضرابی: شهیدفردی خوشرو و مهربان بود.به همه احترام میگذاشت و هرگز کسی را از خودش ناراضی نمیکرد.با دوستانش هم رفتار خوبی داشت و حتی در امر ازدواج نیز، برایشان قدم بر میداشت. اگر اختلافی بین دوستانش پیش میآمد، نهایت تلاش خود را برای رفع آن میکرد.
❤️مادر از آخرین دیدار فرزندش چنین روایت میکند: «صبح روز آخرین اعزامش، لباس مشکی به تن کرد. گفتم: مجیدجان! چرا مشکی پوشیدی؟ گفت: به خاطر شهادت دوستانم! در حالیکه لباس عزای خودش بود. بعد گفت: مامان میخواهم بروم و شیرینی شهید شدنم را بخرم. دارم با این کارها، تو را برای شهادتم آماده میکنم. هیچ فکر من نباش! من مال خدا هستم.»
و سرانجام، در تاریخ 1364/4/7 در منطقه مريوان با اصابت تير به سر، همانند ديگر دوستانش، آسماني شد. پيكر پاكش را نیز سه روز بعد، در آرامگاه «معتمدي» زادگاهش به خاك سپردند.
روحش شاد و یاد و نامش گرامی باد🌺
@sangareshohadababol
سالروز عروج ملکوتی شهید حجت الاسلام عبدالوهاب قاسمی از شهدای هفتم تیر نماینده مردم ساری
فرزند شهیدش محمد صادق قاسمی
در سال1361در منطقه شلمچه به شهادت رسیده است.
@sangareshohadababol
شهید دکتر مصطفی چمران، شهید حجت الاسلام عبدالوهاب قاسمی نماینده مردم ساری ، عالم فقید آیت الله محمد فاضل نماینده دوره اول مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در جمع رزمندگان دفاع مقدس
@sangareshohadababol
سالروز عروج ملکوتی
شهید عمادالدین کریمی بیژنی نژاد
از شهدای هفتم تیر
نام پدر : محمد
تاریخ تولد :-
تاریخ شهادت : 1360/04/07
محل شهادت : تهران ،
نماینده مردم نوشهر و چالوس
@sangareshohadababol